ecrinsamet hosgeldin canim
cano bende dedim nerde bu hatun gezmeyede gidecem filan dememiştin neyse iyi olmuş dinlenmişsindir .cano soğanı kaynattığın tencereyi yada cezveyi suyun içine koy daha iyi olur kanımcakızlar geçmişi hızlı hızlı okudum atladıgım vardır mutlaka kusuruma bakmayın...işyerindeyim..bugün cumartesi gelen giden daha fazla.ama dayanamadım yine pc açmadan:)
evett...yine içim acıdı benimde..peline yazdıklarınızı okuyuncada gözlerim doldu...inşallah ebrarımın dedigi gibi bu günlerde geçecek...pelinim ugramışsın...çok geçmiş olsun cnm benim,inşallah bi daha böyle bişy yaşamazsın çok üzgünüm inanki
ebuşum merak etmişsin cnm aradında zaten sagolasın...ya dün gece girdim ben ama çok uykuluydum..açtım bilgisyarı ve iyice açılmasını beklerken uyumuşum bile hemencik..uyandım 3ü geçiyodu..
kardeloşum,ebrarım sogan suyunu bin kere dinledim saraçoglundan ama valla dikkat etmemişin sagolun canlar...bende kayraya yanlış bilgi verdimbende bekletip süzim bari..ya bide sabahları acele yapıyom ya,bu sahkini içemedim mesela...ocaktan aldıgım gibi süzüp sonra soguk suya oturtunca bardak ikiye ayrıldı:26:dünde bi bardagı çatlattım öyle bundan sonra öyle yaparım bardaklar gitmez bari.
evitax,inşallah seninde dedigin gibi hazirana anne olma yoluna girersin cnm inşallahhh...yumoşlarında inş büyümüştür hiç büyüdümü noldu diye düşünme belli olmuyo.pkoluların istenildigi kadar büyümez diyede düşünme...benim genelde klomenle büyüyo kendiliginden de çatlıyo...sadece 3-4 ay önce klomene ragmen büyümemişti ama bi üzüntü yaşamıştım tam aşılama üstü..hatta büyümedi diye aşılamayıda yapamadık...kısmet olmadı.
selinacım hoşgelmişsin karşılaşamdık cnm...
jensu test çıkmamış ama belkide erkendir tatlım.
sevcannnn delü seni dayanamadın gene dimi test yapmadandiyene bak demeni bekliyorum erken kuşum erkenn dayan birazcıkın.
birsenimm cnm çok sevindim emranin hortumu çıkmış.inş bi daha takmalarına gerek kalmaz cnm.
kardeloşum,seninde haziran 5 gibimiydi adet kıss..listede geçen ay duruyo ya aklım karuştu..testi sakla yapma hemencik ben gibi bide sewcan gibi
ay aklıma gelmiyo bişi şimdilik...biraz dışarılara bakınayım geliyom kimsede yok zaten
aleynam hadi inşallah buay müjde ver bizegecmiş olsun derdanur annen rahatsızmış ALLAHIM şifa versin canım ben aklınıza mı geldim kızlar cok sevindim adetim yeni bitti İNŞALLAH bu ay ALLAHIM banada nasip eder amin
derinim sagol canım şimdilik bişi yok raporumu alamadım adetimde yeni bitti İNŞALLAH bu ay olur ALLAHIM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH AMİN
garibim misafirim var benimde yatılı oyüzden çok sık giremiyorum bide bugün pazarım filan vardı yoruldum yaa .seninde misafir varmış maşallah yaa gelenimiz gidenimiz bitmiyo .buarada mercimekli köfteyi bende tutturamıyorumebrarim nerelerdesin beaaaaa,gelde iki muhabbet edeekkk
neyse kimsecikler kalmadi,bende gidiyim bulasiklari makinaya yerlestirim bariiiiii
mrb kızlar, nasılsınız?
birsencim bugün seni aradım ama o an müsait değildin galiba. nasıl oldunuz sizi merak ettim...
birsoşşş ,semoşş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
samyelim cnım inan müsait değildim açamadım kusura bakma sonrada arayım dedim araya başka şeyler girdi ama en kısa zamanda arayacam bende seni merak ediyorum
valla biz alıştık cnm..arkadaslarımızla birbirimizden haber almadan duramayınca birbirimizi önemsedigimiz için geçmişede sıkı bi şekilde bakıyoruz genelde...yardımcı olabilmek dertleşebilmek için.sistem iyi aslında sana nesi zor geldi:)toplu alıntı yapmayı biliyosan zor degil cnm.bu arada hamileymişsin Allahım kucagına almayı nasip etsin tatlım
yaaa inşallah cnm hayırdır valla...
bu arada bak yazımda seni unutmuşum kusura bkma kuşum...nasılsın?annen yanında istemiyomuş seni üzülürsün diye dimiannen iyimiymiş biraz daha peki?
birsoşşş ,semoşş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?
canım tahmin ettim, emre nasıl daha iyidir inşallah.. kuzum ya...
ben çıkıyorum kızlar, ii geceler....
hoşuma gitti ama aynı zamandada içim cızladı malesefcnm ben almayacağım walla bır daha yaaa dayanamaıyorum haddi hesabı yok yapılan testlerınyaa
ay ne hoşuna gıtmıstır anne demesı yawrunun.benım de arkadasın 2kızı war bırı esmer bırı sarısın saırısn olanı dısarı cıktıgımızda benım sanıyorlar cok hoşuma gıdıyor bu
sana da ıyı haftasonları cnmm
canım bakalıM 7 hazıranda hersey bellı olcak ewet tutamadım ya kendımı almayacagım bır daha o gun gıdıp alacagımm
bend e duymadım ablam haklısın.zaten dun gece hayrladım ben gecen hamılelıkte adetten 1 hafta once yapmıstım çıkmamıstıhayrlıısı bakalım buyuk gun 7 hazıran
sana da iyi haftasonları cnm
kıs sen maalesef dıyorsun benım en cok sewdıgım iş ütü :)
kadınların sewmedıgı işlerı ben aksıne sewıyorum makınam war ama elımde yıkıyorum bazen bulaşıkları bulasık yıkamayı da cok sewıyorum ay hele çamasır atıyorum ya makınaya heyecan basıyo nasıl sewınıyorum onları camasırlıga asmak fılan cok hosuma gıdıyor
cnm orası sıcak mı burada ara ara yağmur yagıyoer :S
derincim,bi günlük aksatmadan bişey olmaz,sıkma canını.kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum atladıgım vardır mutlaka kusuruma bakmayın...işyerindeyim..bugün cumartesi gelen giden daha fazla.ama dayanamadım yine pc açmadan:)
evett...yine içim acıdı benimde..peline yazdıklarınızı okuyuncada gözlerim doldu...inşallah ebrarımın dedigi gibi bu günlerde geçecek...pelinim ugramışsın...çok geçmiş olsun cnm benim,inşallah bi daha böyle bişy yaşamazsın çok üzgünüm inanki
ebuşum merak etmişsin cnm aradında zaten sagolasın...ya dün gece girdim ben ama çok uykuluydum..açtım bilgisyarı ve iyice açılmasını beklerken uyumuşum bile hemencik..uyandım 3ü geçiyodu..
kardeloşum,ebrarım sogan suyunu bin kere dinledim saraçoglundan ama valla dikkat etmemişin sagolun canlar...bende kayraya yanlış bilgi verdimbende bekletip süzim bari..ya bide sabahları acele yapıyom ya,bu sahkini içemedim mesela...ocaktan aldıgım gibi süzüp sonra soguk suya oturtunca bardak ikiye ayrıldı:26:dünde bi bardagı çatlattım öyle bundan sonra öyle yaparım bardaklar gitmez bari.
evitax,inşallah seninde dedigin gibi hazirana anne olma yoluna girersin cnm inşallahhh...yumoşlarında inş büyümüştür hiç büyüdümü noldu diye düşünme belli olmuyo.pkoluların istenildigi kadar büyümez diyede düşünme...benim genelde klomenle büyüyo kendiliginden de çatlıyo...sadece 3-4 ay önce klomene ragmen büyümemişti ama bi üzüntü yaşamıştım tam aşılama üstü..hatta büyümedi diye aşılamayıda yapamadık...kısmet olmadı.
selinacım hoşgelmişsin karşılaşamdık cnm...
jensu test çıkmamış ama belkide erkendir tatlım.
sevcannnn delü seni dayanamadın gene dimi test yapmadandiyene bak demeni bekliyorum erken kuşum erkenn dayan birazcıkın.
birsenimm cnm çok sevindim emranin hortumu çıkmış.inş bi daha takmalarına gerek kalmaz cnm.
kardeloşum,seninde haziran 5 gibimiydi adet kıss..listede geçen ay duruyo ya aklım karuştu..testi sakla yapma hemencik ben gibi bide sewcan gibi
ay aklıma gelmiyo bişi şimdilik...biraz dışarılara bakınayım geliyom kimsede yok zaten
ben daha hiç mercimek köftesi yapmadım,halbuki yemesini çok severim.cano bende dedim nerde bu hatun gezmeyede gidecem filan dememiştin neyse iyi olmuş dinlenmişsindir .cano soğanı kaynattığın tencereyi yada cezveyi suyun içine koy daha iyi olur kanımca
aleynam hadi inşallah buay müjde ver bize
garibim misafirim var benimde yatılı oyüzden çok sık giremiyorum bide bugün pazarım filan vardı yoruldum yaa .seninde misafir varmış maşallah yaa gelenimiz gidenimiz bitmiyo .buarada mercimekli köfteyi bende tutturamıyorum
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ?
birsencim,emre nin iyi olmasına çok sevindim canım.
sgl kardeloşum sen napıyon bayadır konuşmadık
sgl derdam biz iyiyiz sen kendine biraz dkkat et ben bile o kadar dikkat ettiğim halde ufak sorunlar çoğaldı beni ve bebeğimi uğraşmak zorunda bıraktı herşyi oluruna bırak zaten olacağı varsa olur sen annenin heran yanında olsanda Allah iyileştirir hastalandırır ama sana veya bebeğine sürekli kafana takmakla bişey olsa geriye dönemezsin sen inançlı birisin dua et yeter bizde annene bebişine dua ediyoruz canını sıkma lütfennasılsınzı canlar ben iyi diyelim iyi olalaım durumundayım
pelinim rabbim yar ve yardımcın olsun balım
birsenim oğluşumuz iyiymiş çok sevindim canım
diğer kızlar alıntı yapıp tektek cevap vericektim ama buna güzüm yok hepinizi öpüyorum
hayat işte herkezin bir dedi var ama herşey en kısa sürede geçer inş
bende listeye ekleme yapıyorum topiğimizin ilk prensi HÜSEYİN EMRE olarmı kızlar
MAYIS AYI LİSTEMİZ
*****************************ECEE**************************3 MAYIS*****************
*****************************EGAL****************************3 MAYIS**************
****************************KARDELEN5223*********************5 MAYIS****************
****************************TOSTİ***************************7 MAYIS****************
****************************CİCİ35****************************10 MAYIS**************
**************************BANU145145*************************11 MAYIS***************
*****************************GARİP***************************16 MAYIS***************
******************************TUGBA66************************22MAYIS****************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS****************
HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
*****************************KAYRAM*************************13 HAZİRAN***************
*****************************KARDELEN49**********************25 HAZİRAN**************
****************************EBRAR_53************************25 HAZİRAN***************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU**************/**********************MIZMIZ*********
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
/*******************ELİXSİRR******************/
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAh
öyle oldu,bizim kermesimiz var,yoğunum şu sıralar
kermes hangi semtte anladın sen onu bizimde burda kermesler var her hafta bi semtte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?