Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cano bende dedim nerde bu hatun gezmeyede gidecem filan dememiştin neyse iyi olmuş dinlenmişsindir .cano soğanı kaynattığın tencereyi yada cezveyi suyun içine koy daha iyi olur kanımca
aleynam hadi inşallah buay müjde ver bize
ebrarim nerelerdesin beaaaaa,gelde iki muhabbet edeekkk

neyse kimsecikler kalmadi,bende gidiyim bulasiklari makinaya yerlestirim bariiiiii
garibim misafirim var benimde yatılı oyüzden çok sık giremiyorum bide bugün pazarım filan vardı yoruldum yaa .seninde misafir varmış maşallah yaa gelenimiz gidenimiz bitmiyo .buarada mercimekli köfteyi bende tutturamıyorum

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ?

mrb kızlar, nasılsınız?

birsencim bugün seni aradım ama o an müsait değildin galiba. nasıl oldunuz sizi merak ettim...

samyelim cnım inan müsait değildim açamadım kusura bakma sonrada arayım dedim araya başka şeyler girdi ama en kısa zamanda arayacam bende seni merak ediyorum

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

ebrar_53 samyeli26+ birsen29+ sara_28

hu hu naparsınız sesiniz çıkmıyo yaa
buarada 6 misafir var çayda kalmadı naapsakki

birsoşşş ,semoşş hoşgeldiniz kızlar nasılsınız ?

sgl canım iyiyiz emrede iyi şükürler olsun inşallah daha iyi olacak ama arada canımı sıkıyor hemşireler normalde biraz uğraşınca sütünü biberonla içiyo ama uğraşmayı istemezse mideye hortumu takarız diyo o yüzden sinirleniyom sen nasıl oldun iyimisin

te$ekkür ederim, evet cok $ükür allah c.c. herkese nasip etsin. aslinda bu site tam benlik ama bir konuya verilmi$ yüzlerce cevap arasinda kendi cevabimi bulmak icin epey zaman harciyorum, bide takip edemiyorum ama olsun size iyi sohbetler :)

hoşuma gitti ama aynı zamandada içim cızladı malesef
derincim,bi günlük aksatmadan bişey olmaz,sıkma canını.
benim tarihi ben hatırlamakr istemediğimden,bu aylık vermedim tatlım.
bu arada maşallah sana,o kadar işinin arasında,genede elinden geldiğince herkezle ilgileniyosun.
ben daha hiç mercimek köftesi yapmadım,halbuki yemesini çok severim.

sgl derdam biz iyiyiz sen kendine biraz dkkat et ben bile o kadar dikkat ettiğim halde ufak sorunlar çoğaldı beni ve bebeğimi uğraşmak zorunda bıraktı herşyi oluruna bırak zaten olacağı varsa olur sen annenin heran yanında olsanda Allah iyileştirir hastalandırır ama sana veya bebeğine sürekli kafana takmakla bişey olsa geriye dönemezsin sen inançlı birisin dua et yeter bizde annene bebişine dua ediyoruz canını sıkma lütfen
bende listeye ekleme yapıyorum topiğimizin ilk prensi HÜSEYİN EMRE olarmı kızlar

pelincim çok üzüldüm canım rabbim inş katında güzel hayırlı evlatlar gönderirde bugünler i unutursun
kızlar hepinizi öpüyorum nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…