Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende öyle yaptim vallaay aksama ne pisirecegim kaygisi bende de var,acaba menemen yapsam olar miiii diye dusunuyorum
ay cnm sorma yaaa her gece yarın ne yapsam dusnup de uyuyorum ben de.eşime dedım bugun menü yap 1 haftalık onları yapıyım dedım
mmmmmenemen yanına yesıl sarımsak ban tuza yee super oluyo bu 2li

insallah 7 haziran bebis adina seni sevindirsinbizde teyze olalim

ay cnm agzın bal yesın ınsallah yaaa.herkesın olsun ınsallah da hepımız teyze olalım

liste isi iyiymis,ama erkeklere kaldin mi cok agir menu yazarlar kizzzzzen iyisi kendimiz yapmamiz,ben hep kolayina kacarim da,azcuk tembelceyim mutfak konusunda:76:misafirlere mercimek köftesi yapayim dedim,cok civik oldu,sekil veremedim,ne olacak benim bu halim yaaaaasarmisak yersem kocis saklanicak yer arar kendineee

benımkı ağır sewmez ancak haftasonları kendısı kebap türleri yapıyo
dedim zaten ağır yapma menüyü diye :)))
ben mutfakta kıprdanmayı çok sewerim kısss
ay herseyı yaparım ama mercimek koftesını bı turlu tuturamıyorum cnm bnm de bı kere ole olmustu ben de kısır gibi sunmuştum millete
kıs o da yesin sarımsak kokmaz o zamnn beaa

bizim kiside hafta sonu kayfalti hazirlar,yemek mertebesine erisemedik dahaaabende seviyorum ama cok usta degilim ikram konusunda,insallah zamanla usta olurum,simdilik hedefim bu dogrultuda ilerlemekniye kisir gibi sunmak aklima gelmedi ki acep,ben kimse görmesin ustaligimi diye buzdolabina kaldirdim civik mercimek köftesiniartik kim yer bitirir akibeti ne olur bilmem beaatavisyene uyucagimdan hic suphen olmasin,hazir hafta sonu yarin pazar

Son düzenleme:
hmm o kadr yapıyor ya yeter cnm bee
olursun cnm zamanla yapa yapa alısıyor ınsan...
mercimek koftesiii istedi cnmm
yengem war bır tane gusel yapıyor ıstıyım ondan barii
ok cnm afıyet olsun sıze şimdiden opuyorum senii koccamannn

insallah canim insallah,ay kusura bakma canim yaa,canini istettim seninde,neyse ki bulunmayan birsey degilbende seni öptum canim,sen yat dinlen,allaha emanet olasin:80:

ebrarim nerelerdesin beaaaaa,gelde iki muhabbet edeekkk

neyse kimsecikler kalmadi,bende gidiyim bulasiklari makinaya yerlestirim bariiiiii

insallah canim insallah,ay kusura bakma canim yaa,canini istettim seninde,neyse ki bulunmayan birsey degilbende seni öptum canim,sen yat dinlen,allaha emanet olasin:80:
yok yok cnm benım hep öle ıste cnm normalde konusmasak bıle )
sen de allaha emanet ol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…