Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canim benimde misafirim vardi,ama benim ki yatili degil.yatili olunca zor oluyor canim ya,allah yardimcin olsun.aslinda mercimek köftesinin kivami icin bir püf noktasi olmasi gerek ama neeee??:26:neyse zamanla ögrenecegiz insallah

h.b cnm nasılsın

iyiyim canim,sen nasilsin?

Tşklr merhaba..Ugurboncugumla hiç karşılaşmadık daha Ok tatlım sprun değil maksat tanıştıgımız arkadaşlarla beraber umut etmek olsun.Ugras olsun yok başka bir önemi =)

Canım bu aralar yoğunum mesajda atabilirsin yazarım.........................................

sorun değil tatlım uygun oldugumuz bir gün konuşuruz.

çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.:

Tşkrlr..

Canım valla bugünde düştü 36.1e uyandıgımda ölçüyorum canım ben yataktan kalkmadan dil altından ve evet adetimin ilk gününden beri ölçüyrum.Hiç 36.8den yüksek 36.6 dan alçak çıkmamıştı adetimin ilk günü 37.0 dı.sebebini bilmiyorum tabi.Anlattıgın örneklerli kendimde düşündümde benim 37 falan oldugunda yumurtalama oldugunu düşünebilirim gibi geldi..Yanılmıyorsam tabi söyleginie göre.İnşalllah ranacım Agzın bal yesin, hepberaber inşallah =)

galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik varsada

Ben gördüm daha geçen gün ve ondan daha öncede gördüm.dahası forumlardada gören çok bu forumda dahil =) Ben kaç günü var inan hatırlayamıyorum şuanda ama adete 5gün ve azı varken idrar testinde hamileliğ gören birçok tanıdıgım ve hikayesini okudugum duygudum var..Çıkınca çıkıyor yani canım..Tam tersi olarak adet günü veya daha sonrası idrar testi yaptırıp negaifi gören, adet beklerken hamile oldugunu daha sonra ögrenenlerde var.

sen de bendensin o zaman ; ) ben de canım eğer istiyorsa yemem lazım yanı hamıle olmadan daha aş erir gibiyim aynen canım istıyorsa yaparım

=)

war cnm ugurboncugum arada girip duzenlıyor sne gelelı berı duzenlemedı belkı de

Sağol tatlım alınmıştım açıkcası başlarda yazıma verilen cevapları okuyunca madem var ben neden yokum diye ama SELİNA arkadaşımız sağolsun çok güzel bir şekilde açıklamış =)

Amin kuşum inşalllah.düşünmemeye çalışıyorum zaten 1gün sonra merakımı gidemriş olucam =)İnşallah hayırlı haberler alıcam.sonra yeniden bir bekleme başlıcak..Onun sonndada hayırlısıyla iyi haberler alıcam..Sonraaa kocamannn hamileyimmm yemişim pkoyu topici açıcamm =) Sonraaa yeniden bir bekleyiş başlıcak 9aylık =) Sonunda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alıcam.AMİN..AMİN..AMİNN..Benim daha ilk deneme oldugu için kendi kendine çatlarmı bilmiyoruz.İnşallah öyle olur..hayırlısı olsunda..Stres olayına takmış durumdayım.Nefes denemeri yapıyorum meditasyon yapmaya başladım yogaylada devam edicem.Sanki ben üzüldügümde sinirlendigimde bebeklerim bana küsüyormuş gibi hissediyorum..Kendimi suçlu hissediyorum
Canım hayırlısı üzülmee yeniden yaparsınız aşı, belkide hiç gerek kalmaz allah BÜYÜKKKKK...

Atladığım bir soru veya cvp varsa şahsıma..Kusura bakmayın çok sayfa geçmiş dünden beri yarım saatir topladım yazdım bununla ugrasıyorum. =)
İyi geceler herkeze..

Son düzenleme:
yok pek dinlenemdim cano ya,uyu kalk yapınca kafam acaip oluyo valla...ben istiyomki yattımmı deliksi uyuyam...bu arada haklısın minik tenceremi oturtmak hiç aklıma gelmedi
cnm,verdigin cevapları kolaylıkla takip edebiliyosun...sol üstte "FORUM TAKİP"var cnm,oraya gel "YAZDIGIM MESAJLAR"a tıkla,en son hangi topiclere ne mesajı yazdıgın ve akabinde gelen cevapları takip edebilirsin.
valla cnm bilmiyom bu sabah öyle oldu ama akşam içtim işten gelince...bişi olmaz napiyim...
senin tarihi bende hatırlamıyorum aslında ama bugün listeye bakınca öyle düşündüm..hayırlısı inşallah gülüm...ilgilenme konusunda da işte dedigin gibi elimden geldigince bakıyom kuşum...yeterki zamanım olsun...
pelincim çok üzüldüm canım rabbim inş katında güzel hayırlı evlatlar gönderirde bugünler i unutursun
kızlar hepinizi öpüyorum nasılsınız

bende öpüyom kuşum..sagolasın..sen napıyosun ..gökçoş nasıl?

herkes nerdeeeeeeeeeeeee..ebuşum bişi demeden gitmişin galiba bana mı öyle geldi:26:netin mi koptu noldu.

ayy inşallah cnm ne güzel kendini motive ediyosun..inşallah dedigin gibi olur.Allahım bekletmeden versin...valla Allah büyük cnm..dedigin gibi hiçbişeye gerek kalmadan olmasını bende isterim,hayırlısı inşallah..hamile kalmaklada bitmiyorki..helede benim gibi uterus bicornis(çift boynuzlu görünümde rahim)olanlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…