kardelen5233+,
birsen29,
GokceRana23
merhaba kizlar:80::80::80::80::80:
cano bende dedim nerde bu hatun gezmeyede gidecem filan dememiştin neyse iyi olmuş dinlenmişsindir .cano soğanı kaynattığın tencereyi yada cezveyi suyun içine koy daha iyi olur kanımca
aleynam hadi inşallah buay müjde ver bize
garibim misafirim var benimde yatılı oyüzden çok sık giremiyorum bide bugün pazarım filan vardı yoruldum yaa .seninde misafir varmış maşallah yaa gelenimiz gidenimiz bitmiyo .buarada mercimekli köfteyi bende tutturamıyorum
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ?
h.b cnm nasılsın
merhaba garibim,gel öpim bi
bende seni öpim kardelenimnasilsin canim?sanirim kermesiniz varmis,allah kolaylik versin
kizlar egal ve ece diye arkadaslar vardi,ben göremedim,haberi olan var miii?:26:
egal bayadır uğramıyo,ece ninde kocişi izin vermiyomuş sanırım
anladim saglik olsun,iyi olsunlarda sartlari musait oldugunda gelsinler..spor nasil gidiyor kardelenim
bugün yarın tatildeyim canım,haftabaşı devam inşallah.:122::122::118::118:
canim bu gidisle 5 kilo fazlalik kalmayacak sende
merhaba canım.denk gelemedik seninle hiç, aramıza hoşgeldin.listemiz var canım listeyi ugurboncuğum arkadaşımız hazırlıyor.ama oda sınavlarına hazırlandığı için ilgilenemeyeceğini söyledi arkadaşlara vermek istedi siz düzenleyin diye ama biz ona yakıştırdığımız için önemsemedik listeyi o gelmeden tutulmasada olur dedik.geldiği zaman verirsin tarihini.
Canım bu aralar yoğunum mesajda atabilirsin yazarım.........................................
çatlatma iğnesinden 13 gün sonra kanda baktırabiliyosun,varsa çıkıyo.:
canım bende ateş ölçüyorum şöyle söyleyim sana ;
adetinin ilk gününden itibaren ölçmeye başla sabah saat 6 ile 8 arası dil altından yataktan hiç kalkmadan ölçmelisin gün içerisindeki ateşini dikkate alma sabah olan geçerli yumurtlamana yakın ateşin genelde sabit olur yumurtanın çatlayacagı bigün önceden ateşin düşer ve çatladıgı gün fırlar cıkar örngn;bi süre 36.2 36.4 bu arada gidiyor diyelim bigün birden 35.7 falan düştü o gün ilişki olsun çünkü spremler içinde canlı kaldıgı için yumoşun çatlamsına hazır olsunlar tüplerde canlı canlı bulunsunlar sonra o günden sonra bide bakmışsınki ateşin 36.8 yada daha yüksek oldugu gün bil ki yumuoşun çatladı o günde ilişki olmalı sonrasında ateşin hep yüksek dewam ederse adet gününe kadar bil ki hamişsin....
galiba yanlış anladın sen şuan için idrar testinde gözükmesi imkansız dedim tatlım bukadar erken çıkan görmedimde ben yani anca adet günü çıkabilir gebelik varsada
sen de bendensin o zaman ; ) ben de canım eğer istiyorsa yemem lazım yanı hamıle olmadan daha aş erir gibiyimaynen canım istıyorsa yaparım
war cnm ugurboncugum arada girip duzenlıyor sne gelelı berı duzenlemedı belkı de
kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum atladıgım vardır mutlaka kusuruma bakmayın...işyerindeyim..bugün cumartesi gelen giden daha fazla.ama dayanamadım yine pc açmadan:) evitax,inşallah seninde dedigin gibi hazirana anne olma yoluna girersin cnm inşallahhh...yumoşlarında inş büyümüştür hiç büyüdümü noldu diye düşünme belli olmuyo.pkoluların istenildigi kadar büyümez diyede düşünme...benim genelde klomenle büyüyo kendiliginden de çatlıyo...sadece 3-4 ay önce klomene ragmen büyümemişti ama bi üzüntü yaşamıştım tam aşılama üstü..hatta büyümedi diye aşılamayıda yapamadık...kısmet olmadı.
yok kız,o kadarda değil.
yok pek dinlenemdim cano ya,uyu kalk yapınca kafam acaip oluyo valla...ben istiyomki yattımmı deliksi uyuyam...bu arada haklısın minik tenceremi oturtmak hiç aklıma gelmedicano bende dedim nerde bu hatun gezmeyede gidecem filan dememiştin neyse iyi olmuş dinlenmişsindir .cano soğanı kaynattığın tencereyi yada cezveyi suyun içine koy daha iyi olur kanımca
aleynam hadi inşallah buay müjde ver bize
garibim misafirim var benimde yatılı oyüzden çok sık giremiyorum bide bugün pazarım filan vardı yoruldum yaa .seninde misafir varmış maşallah yaa gelenimiz gidenimiz bitmiyo .buarada mercimekli köfteyi bende tutturamıyorum
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ?
cnm,verdigin cevapları kolaylıkla takip edebiliyosun...sol üstte "FORUM TAKİP"var cnm,oraya gel "YAZDIGIM MESAJLAR"a tıkla,en son hangi topiclere ne mesajı yazdıgın ve akabinde gelen cevapları takip edebilirsin.te$ekkür ederim, evet cok $ükür allah c.c. herkese nasip etsin. aslinda bu site tam benlik ama bir konuya verilmi$ yüzlerce cevap arasinda kendi cevabimi bulmak icin epey zaman harciyorum, bide takip edemiyorum ama olsun size iyi sohbetler :)
valla cnm bilmiyom bu sabah öyle oldu ama akşam içtim işten gelince...bişi olmaz napiyim...hoşuma gitti ama aynı zamandada içim cızladı malesef
derincim,bi günlük aksatmadan bişey olmaz,sıkma canını.
benim tarihi ben hatırlamakr istemediğimden,bu aylık vermedim tatlım.
bu arada maşallah sana,o kadar işinin arasında,genede elinden geldiğince herkezle ilgileniyosun.
ben daha hiç mercimek köftesi yapmadım,halbuki yemesini çok severim.
pelincim çok üzüldüm canım rabbim inş katında güzel hayırlı evlatlar gönderirde bugünler i unutursun
kızlar hepinizi öpüyorum nasılsınız
Tşklr merhaba..Ugurboncugumla hiç karşılaşmadık daha Ok tatlım sprun değil maksat tanıştıgımız arkadaşlarla beraber umut etmek olsun.Ugras olsun yok başka bir önemi =)
sorun değil tatlım uygun oldugumuz bir gün konuşuruz.
Tşkrlr..
Canım valla bugünde düştü 36.1e uyandıgımda ölçüyorum canım ben yataktan kalkmadan dil altından ve evet adetimin ilk gününden beri ölçüyrum.Hiç 36.8den yüksek 36.6 dan alçak çıkmamıştı adetimin ilk günü 37.0 dı.sebebini bilmiyorum tabi.Anlattıgın örneklerli kendimde düşündümde benim 37 falan oldugunda yumurtalama oldugunu düşünebilirim gibi geldi..Yanılmıyorsam tabi söyleginie göre.İnşalllah ranacım Agzın bal yesin, hepberaber inşallah =)
Ben gördüm daha geçen gün ve ondan daha öncede gördüm.dahası forumlardada gören çok bu forumda dahil =) Ben kaç günü var inan hatırlayamıyorum şuanda ama adete 5gün ve azı varken idrar testinde hamileliğ gören birçok tanıdıgım ve hikayesini okudugum duygudum var..Çıkınca çıkıyor yani canım..Tam tersi olarak adet günü veya daha sonrası idrar testi yaptırıp negaifi gören, adet beklerken hamile oldugunu daha sonra ögrenenlerde var.
=)
Sağol tatlım alınmıştım açıkcası başlarda yazıma verilen cevapları okuyunca madem var ben neden yokum diye ama SELİNA arkadaşımız sağolsun çok güzel bir şekilde açıklamış =)
Amin kuşum inşalllah.düşünmemeye çalışıyorum zaten 1gün sonra merakımı gidemriş olucam =)İnşallah hayırlı haberler alıcam.sonra yeniden bir bekleme başlıcak..Onun sonndada hayırlısıyla iyi haberler alıcam..Sonraaa kocamannn hamileyimmm yemişim pkoyu topici açıcamm =) Sonraaa yeniden bir bekleyiş başlıcak 9aylık =) Sonunda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alıcam.AMİN..AMİN..AMİNN..Benim daha ilk deneme oldugu için kendi kendine çatlarmı bilmiyoruz.İnşallah öyle olur..hayırlısı olsunda..Stres olayına takmış durumdayım.Nefes denemeri yapıyorum meditasyon yapmaya başladım yogaylada devam edicem.Sanki ben üzüldügümde sinirlendigimde bebeklerim bana küsüyormuş gibi hissediyorum..Kendimi suçlu hissediyorum
Canım hayırlısı üzülmee yeniden yaparsınız aşı, belkide hiç gerek kalmaz allah BÜYÜKKKKK...
Atladığım bir soru veya cvp varsa şahsıma..Kusura bakmayın çok sayfa geçmiş dünden beri yarım saatir topladım yazdım bununla ugrasıyorum. =)
İyi geceler herkeze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?