Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

şu hemşireler böyle yapınca öldüresim geliyo ne sanıyor bunlar kendini ya sesini çıkartmazsan yaparlar cnm dişini göster sinir şeylerrrbenim arkadaşımın bebebği de kuvez de kalmıştı da uğraşmayı sewmıyorlar sewmıyorsan ne diye bebk hemşiresı oldunnn

cnm ben de ne zamandır buradayım fakat adet gunum duzensız olduğu için ismimi yazdırmadım mesela...

hee o zaman daha da umutlanabiliriz..belki geç döllenme yaşıyosundur cnm..sen bikaç gün sonra bi test yap yine...varmı evde şimdi yap hatta ben olsam gün aşırı yapardım:)
eminim cnm biz senle dayanamayız kiii test ziyanlığı

hepinize selamlar kızlarr...hayrlı akşamlar.ay ben geldım ama derınım uykyn warmış kuzum git hadi sen ozaman dinlen bir güzelll.hep geç yatıyorsun

hepinize selamlar kızlarr...hayrlı akşamlar.ay ben geldım ama derınım uykyn warmış kuzum git hadi sen ozaman dinlen bir güzelll.hep geç yatıyorsun

slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....

slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....

ayy cnm sen o kanında gebelik görünmeyen arkadassın dimiiiiayy hadi gözünaydınnnn nasıl olurda kanda görünmez acaba çok merak ettim dogrusu he...

çok güzel bir haber buuu
hayırlı olsun cnmm.böyle hamile haberleri alınca içimiz açılıyo...

çok güzel bir haber buuu
hayırlı olsun cnmm.böyle hamile haberleri alınca içimiz açılıyo...

SAOLL CNMM 25 GÜNLÜKKMÜŞŞ GEÇ DÖLLENMEYMİŞŞ YAA BU KONULARII FAZLAA BİLMEDİĞİMM İÇİNN KAÇÇ GÜNDÜRR BELİRSİZLİKK İÇİNDEYDİMM YOK KANN YOK İDRAR TESTİ BİRİNDE CIKIYOR BİRİNDE CIKMIYORRR KAFAYII YEMİŞTİMM AMAAA RAHATLADIMMMM AYY ÇOKK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMM :):)

ayyy ne guzell yaaa olsun da geç döllenme olsun taze anne seniii
nasıl anladınız ultrasona mı gırdın cnm?*

Allah taamına erdirsin cnm...ay nasılda çıkmadı kanda görüyonmu ilginç yaaa.

ayyy ne guzell yaaa olsun da geç döllenme olsun taze anne seniii
Nasıl anladınız ultrasona mı gırdın cnm?*
ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk

ay kızlar direk daldım ben selam wermedim sanırım herkese selamlarrr
derinim dediği gibi nasıl çıkmadı yaaaa allah allah inşallah benımkısı de çıkmamıştır da 7 hazıranda çıkar

ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk

ay bak o kadar kafana taktın bırkaç gündür meğer hamileymişsin
ilklerde böyle olurrr.taze anneee

ay cnm senle kalbımız hep aynı heeee ben de yenı bıraktım çitlemeyi.biz de çitledik yanında kolaylaaa afıyet olsun lop lop et olsun gülümeee
hee gerçekmii..bende şimdi sordum kocişe kola istiyonmu diyeben kola agzıma sürmemdeeskiden delisiydim o ayrı tabi...
ay kızlar direk daldım ben selam wermedim sanırım herkese selamlarrr
derinim dediği gibi nasıl çıkmadı yaaaa allah allah inşallah benımkısı de çıkmamıştır da 7 hazıranda çıkar

yok verdin selam cnm...
inşallahhh sevcanım..bide seninki idrar cnm,sen erken yaptın çok.onu sayma bile...

ben de çekırdek yanında fılan iyi gidiyor.iyi bişey değil zaten beyaaa
werdım mı selam hatrlmıyorum cnmmm walla.ewet cnm erken saymıyom onu banane banane:76:

gnc_emr,kaç kere yaptırdın kan testi sen?profilinden konularına baktım da.15 mayısta yaptırmışsın...zaten adetin geçmeden yapılmış..çıkmaması normalki cnm.

canım benım bole metanetlı olman benı cok mutlu ettı senden ogrenecek cok seyım var galıba allahım en kısa zamanda hayırlı saglıklı dogumlar yapabılecegımız koly hamılelıkler nasıp etsın ınsallah bıtanem tekrar gecmıs olsun
nerden anladın kuzus ama gelıyor gıdıyor gırdapta degılım yanı

kızlar selamlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…