Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınn canım iyiyim çok şükür.gardrobu düzenlicem işte,sen nasılsın canım?

iyiyim bende teşekkürler.stresliyim biraz ama sanırım birkaç saat sonra geçicek.. Çok kolay gelsin.. yazlık/kışlık ayrımı sanırım.? Ben onu 1 ay oluyor yapalı biraz aceleci davranmışım sanırım

saolasın canım.evt kışlıkları topladım kazak hurçlarına koydum.ama dolabın içini silmeye fırsatım olmayınca bugune kaldı.şimdi silip yazlıkları koyucam.aslında eşimle yapıcaktım ama dün ona çok iş yaptırdım,o yüzden diyemedim bunuda yapalım diye.sen baya erken yapmışsın canım.ben havalara güvenemedim.şuan bile kış günü gibi kapalı hava.neyse hırkaları kaldırmıcam nolur ne olmaz öptm canım görüşürüz sonra.:80:

Benim eşimde bana yardım ediyor.İsteyerek ettiğide oluyor ricamda ettiğide..Çok şirin..aynı şeyleri hissettiğimi hatırlıyorum.Kolay gelsin tatlım yeniden.Görüşürüz.

Çok üzüldüm Rabbim yardım etsin topiğinizede yazdım.İnşallah yaşadığı son acı olur

Günaydın kızlar,
Sevtunu okudum şimdi de çok üzüldüm Rabbim ona da eşine de sabır versin diyecek başka bişe bulamıyorum malesef...
Sizler nasılsınız kızlar?Geçmişe baktım birazcık,boncugum kardelenim sınav stresiniz bitmiş gözünüz aydın...
Birsenim emre nasıl o hemşirelere dikkat et cnm bak onların işi o yaa,o da inş iyileşir biranönce
Derdamın annesi nasıl onunla ilgili bişe okuyamadım iyidir inş biraz daha...
Kızlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize hayırlı günler dilerim Allah huzur versin hee ya bişe sorucam bnm adetime bi haftadan fazla var ama dün benden hafif kan geldi ne olabilir ya kafaya taktım böğürtlen kökü almıştım o ara kanama yapar mı?

ben çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eski bir topikda AMH hormonu ile ilgili bir konuda gördüm yazını arkadaşım bende dolu dolu 7 yıldır anne olmak istiyorum sorun bende yumurta kalitesi dendi 3 tüp bebek 4 aşılama yumurta dölleniyor fakat gelişmiyor.

bende merak ettim sen nasıl mücadele veriyorsun yazarsan sevinirim

selam,hoş geldin.
malesef ben mücadelemden elle tutulabilir bi sonuç alamadım,inşallah yakındır o günler.
kızlar aramızda ne yaşanmış olursa olsun,ortada kaybolan bi can olduğundan dolayı,üzgünlüğümü dile getirmek istedim,rabbim yardımcısı olsun sevtun un.

bu arada benim de kırmızılar teşrif etti,yani güne hiç bi yönden güzel başlayamadım.

canım annem aynı işte troit tedavisi görüyo şimdilik bi değişiklik yok bakalım rabbim herkez,n yardımcısı olsun
sevtun canım bende üzüldüm ama kısmet napalım d,ycek kelime bulamıyorum mevlam sabır versin ve en kısa zamanda acını unuttursun sana ve eşine inş
diğer kızlar sizlerden naber nasılsınız geçmişe bakamadım ama bakıcam inş

slm canım nasılsın mevlam ne hayırlısı ise onu versin inş son adetin olur balım

ben çıktım kızalr sonradan geleneler hepinize slm olsun başım çok ağrıyo dinlencem biraz görüşürüz inş iyi bakınkendineize

ben geçmişi baştan savma okumuşum belli oldu.sevtunun haberini senin yazından anladım,şaşırdım ya bu sıralar hep kayıp haberleri üzüldüm doğrusu.Allh yardımsıcı olsun eşinede sevtunada sabır versin.
ben çıktım kızalr sonradan geleneler hepinize slm olsun başım çok ağrıyo dinlencem biraz görüşürüz inş iyi bakınkendineize
selam canım geçmiş olsun,yat dinlen bakalım.güle güle.:80:
kardelencim bak unutuyodum,senin kırmızılar için erken değil mi ya?inş son adetin olur.yada üstüne görme falandır.

a.slm canım hoşgeldin.ben iyiyim çok şükür yoruldum şimdi duş alıcam.işler yeni bitti.sen nasılsın?

insallah bebisin belirtirleridir egalcim,zaman herseyin ilaci canim,sabirli ol,zamanla sorunlarin duzelir insallah.allah yardimcin olsun

cok üzuldum sevtunarabbim sabirlik versin,yardimcisi olsun..böyle durumlarda ne desem bos,söyleyecek söz bulamiyorumrabbim kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin..

demek gardrobunu temizledin derinim,iyi gunlerde kirlet

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.geçmiş çok birikmiş biraz okudum kaytardım valla.işler beni bekliyo.gardrobu halletmem lazım.öptüm hepinizi.

kolay gelsin selinacim

bu konuda bir bilgim yok anatolia cim,ama umarim iyi haberlerin belirtisidir

insallah son kirmizilarin olsun kardelencim,dilerim 9 ay boyunca gelmez bir daha

aleykum selam derdanurcum,cok gecmis olsun,allah sifa versin

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)

garip,
berrin1985,
Evitax,
SeLiNa23+

selam kizlar,nasilsiniz?

bunlarda misafirlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…