günaydınn canım iyiyim çok şükür.gardrobu düzenlicem işte,sen nasılsın canım?
iyiyim bende teşekkürler.stresliyim biraz ama sanırım birkaç saat sonra geçicek.. Çok kolay gelsin.. yazlık/kışlık ayrımı sanırım.? Ben onu 1 ay oluyor yapalı biraz aceleci davranmışım sanırım
saolasın canım.evt kışlıkları topladım kazak hurçlarına koydum.ama dolabın içini silmeye fırsatım olmayınca bugune kaldı.şimdi silip yazlıkları koyucam.aslında eşimle yapıcaktım ama dün ona çok iş yaptırdım,o yüzden diyemedim bunuda yapalım diye.sen baya erken yapmışsın canım.ben havalara güvenemedim.şuan bile kış günü gibi kapalı hava.neyse hırkaları kaldırmıcam nolur ne olmazöptm canım görüşürüz sonra.:80:
Arkadaşlar ben buraya bir defa yazmıştım. Sevtun2 arkadaşımızın arkadaşıyım başka bir topikten. Malesef aranızda bazı kırgınlıklar olmuştu. Ama şimdi dua zamanıdır. Arkadaşımız bu gece 3. bebeğini kaybetti 18 haftalık. Serklaj olmasına rağmen. Lütfen dua edelim Allah sabrını versin...
ben çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eski bir topikda AMH hormonu ile ilgili bir konuda gördüm yazını arkadaşım bende dolu dolu 7 yıldır anne olmak istiyorum sorun bende yumurta kalitesi dendi 3 tüp bebek 4 aşılama yumurta dölleniyor fakat gelişmiyor.
bende merak ettim sen nasıl mücadele veriyorsun yazarsan sevinirim
Günaydın kızlar,
Sevtunu okudum şimdi de çok üzüldüm Rabbim ona da eşine de sabır versin diyecek başka bişe bulamıyorum malesef...
Sizler nasılsınız kızlar?Geçmişe baktım birazcık,boncugum kardelenim sınav stresiniz bitmiş gözünüz aydın...
Birsenim emre nasıl o hemşirelere dikkat et cnm bak onların işi o yaa,o da inş iyileşir biranönce
Derdamın annesi nasıl onunla ilgili bişe okuyamadım iyidir inş biraz daha...
Kızlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize hayırlı günler dilerim Allah huzur versin hee ya bişe sorucam bnm adetime bi haftadan fazla var ama dün benden hafif kan geldi ne olabilir ya kafaya taktım böğürtlen kökü almıştım o ara kanama yapar mı?
selam,hoş geldin.
malesef ben mücadelemden elle tutulabilir bi sonuç alamadım,inşallah yakındır o günler.
kızlar aramızda ne yaşanmış olursa olsun,ortada kaybolan bi can olduğundan dolayı,üzgünlüğümü dile getirmek istedim,rabbim yardımcısı olsun sevtun un.
bu arada benim de kırmızılar teşrif etti,yani güne hiç bi yönden güzel başlayamadım.
slm canım nasılsın mevlam ne hayırlısı ise onu versin inş son adetin olur balım
ben geçmişi baştan savma okumuşum belli oldu.sevtunun haberini senin yazından anladım,şaşırdım ya bu sıralar hep kayıp haberleri üzüldüm doğrusu.Allh yardımsıcı olsun eşinede sevtunada sabır versin.selam,hoş geldin.
malesef ben mücadelemden elle tutulabilir bi sonuç alamadım,inşallah yakındır o günler.
kızlar aramızda ne yaşanmış olursa olsun,ortada kaybolan bi can olduğundan dolayı,üzgünlüğümü dile getirmek istedim,rabbim yardımcısı olsun sevtun un.
bu arada benim de kırmızılar teşrif etti,yani güne hiç bi yönden güzel başlayamadım.
selam canım geçmiş olsun,yat dinlen bakalım.güle güle.:80:ben çıktım kızalr sonradan geleneler hepinize slm olsun başım çok ağrıyo dinlencem biraz görüşürüz inş iyi bakınkendineize
a.slm canım hoşgeldin.ben iyiyim çok şükür yoruldum şimdi duş alıcam.işler yeni bitti.sen nasılsın?
saolun kizlar ögütleriniz icinn haklisiniz daha yolun basindayiz amma bazende nerdende evledik dedirtiyor hayat.. valla alttan alara suan gidiyoruzz bakalim nereye kadarr allahimm bizi kimseyi ayirmasin gercek yuva kurmak cok zorrmuss.
bebek konusuna gelince 3 haziranda adettim gelcekk bakalim adet belirtileri basladi ama hayirlisi .. özledimm valla kizlar sizi amaa topik yavasladimi nee??:89:
Arkadaşlar ben buraya bir defa yazmıştım. Sevtun2 arkadaşımızın arkadaşıyım başka bir topikten. Malesef aranızda bazı kırgınlıklar olmuştu. Ama şimdi dua zamanıdır. Arkadaşımız bu gece 3. bebeğini kaybetti 18 haftalık. Serklaj olmasına rağmen. Lütfen dua edelim Allah sabrını versin...
selam kızlar iyi geceler...
ay çok yoruldum kızlar yaa..alıntı bile almadım halim yok yazmaya resmensonunda gardrobumu indirip yazlık kışlık ütülük ve verilecekler ayrımını yaptım ..ama belim çıktı sırtım agrıyo oyyy (
off demek sevtunda kaybetti bebegini..Allah sabırlar versin dicek bişy bulamıyorum...bundan öncekinde çok yıkım olmuştu onun için bunu düşünemiyorum...(Allah yardımcısı olsun...
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.geçmiş çok birikmiş biraz okudum kaytardım valla.işler beni bekliyo.gardrobu halletmem lazım.öptüm hepinizi.
Günaydın kızlar,
Sevtunu okudum şimdi de çok üzüldüm Rabbim ona da eşine de sabır versin diyecek başka bişe bulamıyorum malesef...
Sizler nasılsınız kızlar?Geçmişe baktım birazcık,boncugum kardelenim sınav stresiniz bitmiş gözünüz aydın...
Birsenim emre nasıl o hemşirelere dikkat et cnm bak onların işi o yaa,o da inş iyileşir biranönce
Derdamın annesi nasıl onunla ilgili bişe okuyamadım iyidir inş biraz daha...
Kızlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize hayırlı günler dilerim Allah huzur versin hee ya bişe sorucam bnm adetime bi haftadan fazla var ama dün benden hafif kan geldi ne olabilir ya kafaya taktım böğürtlen kökü almıştım o ara kanama yapar mı?
selam,hoş geldin.
ben çıktım kızalr sonradan geleneler hepinize slm olsun başım çok ağrıyo dinlencem biraz görüşürüz inş iyi bakınkendineize
Selam nasılsınız sayfadakiler?[/I][/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?