Selam nasılsınız sayfadakiler?
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
berrin1985,
Evitax,
SeLiNa23+
selam kizlar,nasilsiniz?
bunlarda misafirlerimize
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
garip,
berrin1985,
Evitax,
SeLiNa23+
selam kizlar,nasilsiniz?
bunlarda misafirlerimize
a.slm canım.yorgunumm benn....
garibim saol canım işim bitti şimdi.duşa girmem lazım.sen nasılsın??
aleykum selam,ben kendi adima iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin?
hoşbulduk canım sen nasılsın
İyiyim teşekkürler..sen nasılsın?
ben geçmişi baştan savma okumuşum belli oldu.sevtunun haberini senin yazından anladım,şaşırdım ya bu sıralar hep kayıp haberleri üzüldüm doğrusu.Allh yardımsıcı olsun eşinede sevtunada sabır versin.
selam canım geçmiş olsun,yat dinlen bakalım.güle güle.:80:
kardelencim bak unutuyodum,senin kırmızılar için erken değil mi ya?inş son adetin olur.yada üstüne görme falandır.
iyiyim bende teşekkürler..sen çatlatma iğnesi kullanmışmıydın?
sagolasiniz,bende iyiyim sukur.sevtuna üzuldum bugunallah yardimcisi olsun insallah
garipcim,inşallah son adetimdir,yeni aya hamile olurum inşillih,hepimizde.
inşallah rabbim yardımcısı olsun diyecek söz yok
bende iyiyim cok sukur,selinacim.demek isin bitti,iyi gunlerde kirlet gardrobunu.
hayir canim,ben kullanmadim hic.malesef bu konuda yardimci olamayacagim sana..ama kullanan arkadaslar yardim edeceklerdir
ayy dur kız kirlenmesinndeme öyle
Yok canım etmesinler.Hal hatır sordum millet ona bile cevap vermeye tenezzül etmemiş!! Hiç tarzım değildir böyle enteresan kişilikler.gereksiz yani bunlar.Neyse demekki neymiş hal hatır sormıcakmışsın.Olur bundan sonra bende KURALLARA UYARIM.SORMAM.
Yok canım etmesinler.Hal hatır sordum millet ona bile cevap vermeye tenezzül etmemiş!! Hiç tarzım değildir böyle enteresan kişilikler.gereksiz yani bunlar.Neyse demekki neymiş hal hatır sormıcakmışsın.Olur bundan sonra bende KURALLARA UYARIM.SORMAM.
biz kullananlar olarak cevap verdiğimizi hatırlıyorum,bi anda bu kadar öfkeye gerek yok,çok üzücü durumlardan bahsedildi,neden sizde onlar hakkında bi yorum yapmadınız madem.
hemen yazıldığı anda cevap verilmese bile mutlaka dönülür diye yazmıştım,tamam canı tez siniz ama karşınızdakilerinde işleri olabileceğini,o an pc başında olmadıklarını,üzgün olduklarını vs vs düşünebilirsiniz,daha bi tek mesaja cevap verilmemesinde bu kadar öfkelenip,bizi yerden yere vurmanızı haketmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?