Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay hiçkimseyle uğraşcak halim yok,dilediklerinle arkadaşlık kurabilirsin,dileyenlerde sana yazarlar.

arkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır

ay hiçkimseyle uğraşcak halim yok,dilediklerinle arkadaşlık kurabilirsin,dileyenlerde sana yazarlar.

UĞRAŞAMICAKSAN, ADININ GEÇMEDİĞİ CÜMLELERİ OKUMADAN ÜSTELİK SAPIR DUYMAZ UYDURUR MİSALİ SAÇMA SAPAN YERLERE ÇEKMİCEKSİN.BENİMDE TEK DERDİM SENSİN ÇÜNKÜ..SAYGISIZLIK HADSİZLİK VE UKALALIK EDİYOSUN.Neyse uymıcam tahrik edici hareketlerine.yazmıcam birdaha uzatıp,TAHRİK ETMEYE ÇALIŞMAZSAN SEVİNİRİM.

berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.

Güzelim.Olay duyma okumama değil.ORTADA BİR TAVIR VAR.Ben nasılsın diyorum hal hatır soruyorum.sayfada ve yazıyorki diğer bir üyete cevap verebiliyor.Kaldıki ben soru sormadım. HAL HATIR SORDUM. hepimiz bintürlü dertle uğrasıyoruz. Bunlara takılmıyorumda saçma sapan şeylere.

berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.

ya kardelen sen neden böyle yapıyosun ya? 1 senedir tanıdıgın kaç kişi vardı yaım saat önce bu sayfadada onların adına konuşuyorsun şuanda BURDA OLMAYAN KİŞİLERİ OLAYA DAHİL EDİP HEDEF GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOSUN.Ben gerçekten anlamıyorum seni. Bak benim anım çok sıkkın, herhalde seninde öyleki bu tarz tepkiler veriyosun.ozaman benim alınganlıgımıda çok iyi anlayabilirsin. İçinde tuttukların yüzündenmi almadın sen benim selamımı

aranızdaki muhabbeti biliyorum ve çok hoşuma gidiyo biliyorum canım sorun yapılacak bişeyde yok zaten hersey yanlış anlasılmadan ibaret bence kalp kırmaya değmez boşverin ikinizde

ağır kelimeler yazıpta,sonra kimseyi tahrikle suçlama,yapılan açıklamalarıda daha iyi niyetle oku bence,zaten uğraşmıcam yazdığım haldextahrik etmessen sevinirim yazmak,kaçak dövüştür bencexaklınca sen susmuş,ben devam etmiş olacağım.
çokta tın,beni bilen bilir,benim adımın geçmesi şart değil,o an ben sayfada zaten yoktum ama herkez benim arkadaşım ve doğruyuda sonuna kadar savunurum.

bencede takma dediğim gibi bi yanlış anlasılma dır emin ol kimse seni kasti olarak cevap yazmayalım diye secmemiştr strese sokmayınn kendinizi durup ndururken lütfenn tatsızlık olmasın kimse arasında

ben sayfada bile yoktum o an,sana karşı içimde ne tutabilirimki,daha bikaç kez yazıştık,seni tanıyacak kadarda vaktim olmadı,çok yoğunum şu sıralar çünkü.
sayfadakilirin hiçbirinin adı yoktu yalnız,çok genel yazmışsın,herkez üstüne alınabilirdi
tamam canın sıkkındır,benimde çok sıkkın,ama gegngde bu topiğin haketmediği bi yazıydı o yazdığın.

------------------

Son düzenleme:

bak kardelen şöyle yapalım.yazdığımı bile sildim üşenmeden.Bu mesajını görünce..İkimizinde canı sıkkın uzatmayalım. Alttan almadım fevri davrandım evet çünkü canım sıkkın.. sende farklı konular açtın hassas davrandın çünkü evet canın sıkkın. Ok kapatalım
Son olarak, haksızlığımı kabul ettiğim için değil konu uzamasın kırgınlık olmasındiye.. kusura bakma kırdıysam.. Daha sonra ikimizinde morali iyi oldugu bir anda konuşur anlarız birbirimizi.ok?

Son düzenleme:

tamam öyle yapalım,amacım kavga etmek değil zaten.
şimdi çıkmam lazım,görüşürüz

Kızlar merhaba nasılsınız

Evitax yazdıklarınızı okudum şimdi.Galiba sinirli bi günündesin yoksa gerçekten yazdığın kadar tepki verilecek bi durum yok ortada bu selam alma verme meselesi neden hep sorun oluyo anlamıyorum ben.Çok acil girip çıkan oluyo bazen bi mesaja takılıyo gözün ona cevap verme ihtiyacı hissediyosun başka sitelerde dolaşıyoruz dalabiliyoruz kaçırıyoruz.Bugün alınmaz başka bi zaman alınır konuyu uzatmak için yazmadım ama lütfen şu selamımı almadın lafı denmesin artık

Sinirli günümde değilim..gergin olmamın geçerli sebepleri var. Bizim konuşmalarımızı ALEVLENDİREN OLAY. Konunun ÇARPITILMASI. DOĞRU OLMAYAN BİR YERE ÇEKİLMEYE ÇALIŞMASIDIR. Bende buna izin vermem.. Benim söylediğim sözler ''doğru anlaşılsın isterim'' herkezde ister bunu. Arkadaşın bir sorunu varmış hem bak benimle yazdığı mesaja bakarsan grürsün..Yani ortada ''KASTİ BİR DURUM VAR''
Herneyse.. Ben üzgünüm oda öyleymiş bu yüzden ben nezaketimi gösterdim onun ilk 'normal' mesajından sonra..
Yine selam verirsem yine alınmazsa yine tavır koyarım.Samimiyetsizliğe gelemem ben. İsteyen konuşur isteyen konuşmaz.Bin tane derdim var umrumdamı olur benim.?

Son düzenleme:
:) Senide konuyu ''alevlendirmek için'' olmayan.. Ara bulucu tavrından dolayı tebrik ediyorum yürekten..

canım alevlendirecek ne varki anlasılan ikinizinde morali bozuk işte arayı bozsam elime ne gececek iyi olalım hepimizde zaten hepimizin canı sıkkın inşallah hepimizin sıkıntılarını hayırlı bi şekilde sona erdirir rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…