- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
ay hiçkimseyle uğraşcak halim yok,dilediklerinle arkadaşlık kurabilirsin,dileyenlerde sana yazarlar.Ben soru sormadımm......Ben HAL HATIR SORDUM... garipten başka cevap verende olmadı 8 kişi vardı sayfada..HANGİ ÜZÜCÜ YORUMA VE NEDEN YORUM YAZICAM ANLAMADIM..? Öfke değil aksine öfkeli değilim..Ben bu foruma 1 hafta önce geldim hemen hemen her topigede yazdım ve arkadaşlar edindim hepsinde ama kendi isteğimle sadece bu topikte kaldım kalıcı olarak. Hal hatır sordum...cevap alamadım.Bana göre büyük ayıp..AYRICA OLAYI GEREKSİZ YERLERE ÇEKİYOSUN. YERDEN YERE VURDUN FALAN DİYE.? KONUYU ABESLEŞTİRMEYELİM GERÇEK DIŞI KONUŞMALAR YAPMAYALIMMM LÜTFEN..!!
kizlar benim simdi cikmam gerek,yemek yapicam daaahepiniz allaha emanet olun
kardelenim, bugun spor yok muuu??sende allaha emanet olasin canim
canim arkadaslar gecmiste olabilirler,veya sartlari musait olmayabilir(ki bazen ben bile onlein oldugum zamanlar kimse yok sayfada diye bilgisaray basinda olmayabiliyorum)arkadaslarinda böyle isleri olabilir.yoksa bizim topigimizde kizlar yeni gelen arkadaslarimiz ile ilgilenir,yazilan yazilar ile alakali bilgi sahibi olanlarda cevap verir yanii..biraz sabir lütfen
ay hiçkimseyle uğraşcak halim yok,dilediklerinle arkadaşlık kurabilirsin,dileyenlerde sana yazarlar.
arkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır
arkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır
berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.
berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.
Güzelim.Olay duyma okumama değil.ORTADA BİR TAVIR VAR.Ben nasılsın diyorum hal hatır soruyorum.sayfada ve yazıyorki diğer bir üyete cevap verebiliyor.Kaldıki ben soru sormadım. HAL HATIR SORDUM. hepimiz bintürlü dertle uğrasıyoruz. Bunlara takılmıyorumda saçma sapan şeylere.
ya kardelen sen neden böyle yapıyosun ya? 1 senedir tanıdıgın kaç kişi vardı yaım saat önce bu sayfadada onların adına konuşuyorsun şuanda BURDA OLMAYAN KİŞİLERİ OLAYA DAHİL EDİP HEDEF GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOSUN.Ben gerçekten anlamıyorum seni. Bak benim anım çok sıkkın, herhalde seninde öyleki bu tarz tepkiler veriyosun.ozaman benim alınganlıgımıda çok iyi anlayabilirsin. İçinde tuttukların yüzündenmi almadın sen benim selamımı
ağır kelimeler yazıpta,sonra kimseyi tahrikle suçlama,yapılan açıklamalarıda daha iyi niyetle oku bence,zaten uğraşmıcam yazdığım haldextahrik etmessen sevinirim yazmak,kaçak dövüştür bencexaklınca sen susmuş,ben devam etmiş olacağım.
çokta tın,beni bilen bilir,benim adımın geçmesi şart değil,o an ben sayfada zaten yoktum ama herkez benim arkadaşım ve doğruyuda sonuna kadar savunurum.
ben sayfada bile yoktum o an,sana karşı içimde ne tutabilirimki,daha bikaç kez yazıştık,seni tanıyacak kadarda vaktim olmadı,çok yoğunum şu sıralar çünkü.
sayfadakilirin hiçbirinin adı yoktu yalnız,çok genel yazmışsın,herkez üstüne alınabilirdi
tamam canın sıkkındır,benimde çok sıkkın,ama gegngde bu topiğin haketmediği bi yazıydı o yazdığın.
bak kardelen şöyle yapalım.yazdığımı bile sildim üşenmeden.Bu mesajını görünce..İkimizinde canı sıkkın uzatmayalım. Alttan almadım fevri davrandım evet çünkü canım sıkkın.. sende farklı konular açtın hassas davrandın çünkü evet canın sıkkın. Ok kapatalım
Son olarak, haksızlığımı kabul ettiğim için değil konu uzamasın kırgınlık olmasındiye.. kusura bakma kırdıysam.. Daha sonra ikimizinde morali iyi oldugu bir anda konuşur anlarız birbirimizi.ok?
tamam öyle yapalım,amacım kavga etmek değil zaten.
şimdi çıkmam lazım,görüşürüz
Kızlar merhaba nasılsınız
Evitax yazdıklarınızı okudum şimdi.Galiba sinirli bi günündesin yoksa gerçekten yazdığın kadar tepki verilecek bi durum yok ortada bu selam alma verme meselesi neden hep sorun oluyo anlamıyorum ben.Çok acil girip çıkan oluyo bazen bi mesaja takılıyo gözün ona cevap verme ihtiyacı hissediyosun başka sitelerde dolaşıyoruz dalabiliyoruz kaçırıyoruz.Bugün alınmaz başka bi zaman alınır konuyu uzatmak için yazmadım ama lütfen şu selamımı almadın lafı denmesin artık
çokkk sükür ya hersey tatlıya baglanmışş
:) Senide konuyu ''alevlendirmek için'' olmayan.. Ara bulucu tavrından dolayı tebrik ediyorum yürekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?