Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba kızlar çok şükür işlerimi hallettim duamı yaptım içim rahatladı.Bugünde evimi temizledim geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.Ben artık adet olmayı bekliyorum ondan sebeb çok heyecanlıyım umarım buı sefer olur ama hala karar veremiyorum acaba çapadamı yaptırsam yoksa özeldemi siz nedersiniz çapadan tek tedirginliğim kilo sorunum olduğundan nasıl yapıcaklar kötü davranırlarmı falan kafamda bir sürü soru var.

SEVTUN arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok kötü oldum duyunca ALLAHIM dayanma gücü versin .inanılmaz kötü oldum ben inanıyodumki bu sefer sağlıkla kucağına alacaktı ama olmamış malesef .acısını içimde hissediyorum çok zor çok sabır ver arkadaşımıza YA RABBİM
KELİMELERİN BİTTİĞİ YER İŞTE NE DİYECEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM

SELAM HANIMLAR HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NEKADAR İYİ OLUNURSA İŞTE
öncelikle BİRSENİN hepinize selamı var SEVTUNADA başsağlığı diledi .birkaç gün hastanede kalıcakmış .hüseyin emre hastaneden taburcu olabilcek galiba ama önce birsenin bazı şeyleri öğrenmmesi gerekiyormuş buyüzden hastanede emrecikle olcak sonrada inşallah evlerine çıkıcaklar .dualarımız onunla ve emrecikle .
DERDAMIN annesinin duası bitti yarın öğlen duasını yapıcam inşallah hepinizde olursanız sevinirim .çok kalamıycam kocişim gelicek gece girerim inşallah .

Ayyy inanmıyorum ebrar çok üzüldüm offf ya şimdi kim ne kötüdür kıyamam aynen bende içimde hissettim acısını offf

İnşallah olurum canım akşam girebilirsem konuşuruz benimde eşim geldi sofra hazırlıycam.

BANUM ALLAH kabul etsin canım dualrınızı .aşılama konusundada bişey diyemiycem kuzum sadece özeldeki gibi ilgi olmaz çapada tabi hiç gitmedim bilmiyorumda bellide olmaz .hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .
ANATOLİAM selam kuzum neçabuk döndün eve anlıyamadım ben buarada kalplerimiz birmiş şaşırdım inanki

Ayyy inanmıyorum ebrar çok üzüldüm offf ya şimdi kim ne kötüdür kıyamam aynen bende içimde hissettim acısını offf
sorma be canım bende inanmak istemedim ama duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyo duygularımı anlatamıyorum sadece dua ediyorum allahım sabrını artırsın
İnşallah olurum canım akşam girebilirsem konuşuruz benimde eşim geldi sofra hazırlıycam.

tamam canım kolay gelsin sanada çok öptüm

Eboşum nbr yine karşılaştık he valla ne iş kız hep rastlaşıyoruz,inş emrecik en kısa zamanda taburcu olur derdamında annesi iyileşir biran önce

derdam inş en kısa zamanda iyileşir anneciğin
bu konuda bir bilgim yok anatolia cim,ama umarim iyi haberlerin belirtisidir

garibim sağol cnm inşaallah...

Eboşum nbr yine karşılaştık he valla ne iş kız hep rastlaşıyoruz,inş emrecik en kısa zamanda taburcu olur derdamında annesi iyileşir biran önce

kuzu yaa ben seni aradımki bi konu hakkında konuşucaktım cevap vermeyince kapadım bianda seni görünce çok şaırdım yaa ..eee seviyoz biz birbirimizi .

kuzu yaa ben seni aradımki bi konu hakkında konuşucaktım cevap vermeyince kapadım bianda seni görünce çok şaırdım yaa ..eee seviyoz biz birbirimizi .

bende herhalde beni gördü onun için aradı diye geçirdim içimden aradım telin meşguldü:)tabisi seviyoruz ne soracaktın msn açık ç.dışıyım ordanda yazabilirsin ablam...

bende herhalde beni gördü onun için aradı diye geçirdim içimden aradım telin meşguldü:)tabisi seviyoruz ne soracaktın msn açık ç.dışıyım ordanda yazabilirsin ablam...

hee yok kuzu yaa evde çekmiyoya dedim bi arayım annemlerden çıkmıştım eve gidiyodum şok oldum valla görünce .hee demek açıksın aslında önemli bişey değil bugünle ilgiliydi

cıkardık ablam degısıklık oldu bızım ıcınde bu arada paıntbola bayılırım harıka keskesende gıtseydın kuzu cok eglencelıdır
canım sınavların ıyı gecmıs cok sevındım hade kocaman bır tatıl senı beklıyor kuzum uzun zamandr gorusemedık osledm yaaaaaaaaa
saol tatlısım sen nasılsın
aramızda ne geçmiş olursa olsun duydugumda ınanamadım ve içim cız etti arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum aslında ne diyeceğimi de bilmiyorum Allah yardımcısı olsun sabırlar versin hem ona hemde eşine çok üzgünüm hem de çok
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.geçmiş çok birikmiş biraz okudum kaytardım valla.işler beni bekliyo.gardrobu halletmem lazım.öptüm hepinizi.
kolay gelsın bebısım dıcektım ama zaten bıtırmısın
canım belkı oyapmıs olabılır belkıde yerlesme kanamasıdır yanı ınsallah oledır
offf yaaaaaaaa yıne mı geldı o renk pes etme kuzum olacak olacak
cok hak verdım sana solemeden gecemıcem
evıtaxcım olayın tatlıya baglanmasına sevındım ama o anda kotu bır habewr alınmıs gordugum kadarıyla canım gecmısı mutlaka okuyorsundur ama o andan hanı bu kadar uzuntulu bır seyle karsılasan arkadaslarımız sana cevap vermemsı olabılırler sende bu olay hakkında yorum yapmamıssın mesela karsılıklı dusunmemız gerek solemeden edemedım benı yanlıs anlamassan sevınırım canım pko ıle ılgılı de ne sorarasan cevaplamaya razıyım
kayracım h.g nasılsın
canımmmm yaaa ben tam sıteyı actım net gıttı uc dort gundur bole zaten annemle de konusamadım bugun uzgunum ıyıyım sen nasılsın
canım ınsallah yenı umıtlerın sana pozıtıf cızgıyı gosterır hakkımızda hayırlısı olsun

ebrraım naber canım çok teşekkür ederin hepinizden mevlam razı olsun ne diyeceğimi bilmiyorum rabbim temiz kalbinize göre veriri inş
gözlrim doldu ya nasıl evindi,m bilemzsi,niz hpiniiz çok seviyorum tekrra Allah razı olsun hepinizden tek tek

size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem

ya bugun neüzücü haberler aldık ALLAHIM sabırlar versin samyeliyede inş birşeycik olmaz bebişimize
gerçektende bska söylicek söz bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…