sağol canım amin erkek
oOO tosun..hayırlısıyla doğsun.üzme send kendini sende biliyorsnki bebeğinde etkileniyor seninle beraber.. Çıkıyorum topicten görüşürüz..Bu arada tanıştığıma sevindim..
Ayyy inanmıyorum ebrar çok üzüldüm offf ya şimdi kim ne kötüdür kıyamam aynen bende içimde hissettim acısını offfSEVTUN arkadaşımız bebeğini kaybetmiş çok kötü oldum duyunca ALLAHIM dayanma gücü versin .inanılmaz kötü oldum ben inanıyodumki bu sefer sağlıkla kucağına alacaktı ama olmamış malesef .acısını içimde hissediyorumçok zor çok sabır ver arkadaşımıza YA RABBİM
KELİMELERİN BİTTİĞİ YER İŞTE NE DİYECEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM
İnşallah olurum canım akşam girebilirsem konuşuruz benimde eşim geldi sofra hazırlıycam.SELAM HANIMLAR HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NEKADAR İYİ OLUNURSA İŞTE
öncelikle BİRSENİN hepinize selamı var SEVTUNADA başsağlığı diledi .birkaç gün hastanede kalıcakmış .hüseyin emre hastaneden taburcu olabilcek galiba ama önce birsenin bazı şeyleri öğrenmmesi gerekiyormuş buyüzden hastanede emrecikle olcak sonrada inşallah evlerine çıkıcaklar .dualarımız onunla ve emrecikle .
DERDAMIN annesinin duası bitti yarın öğlen duasını yapıcam inşallah hepinizde olursanız sevinirim .çok kalamıycam kocişim gelicek gece girerim inşallah .
sorma be canım bende inanmak istemedim ama duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyo duygularımı anlatamıyorum sadece dua ediyorum allahım sabrını artırsınAyyy inanmıyorum ebrar çok üzüldüm offf ya şimdi kim ne kötüdür kıyamam aynen bende içimde hissettim acısını offf
İnşallah olurum canım akşam girebilirsem konuşuruz benimde eşim geldi sofra hazırlıycam.
SELAM HANIMLAR HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NEKADAR İYİ OLUNURSA İŞTE
öncelikle BİRSENİN hepinize selamı var SEVTUNADA başsağlığı diledi .birkaç gün hastanede kalıcakmış .hüseyin emre hastaneden taburcu olabilcek galiba ama önce birsenin bazı şeyleri öğrenmmesi gerekiyormuş buyüzden hastanede emrecikle olcak sonrada inşallah evlerine çıkıcaklar .dualarımız onunla ve emrecikle .
DERDAMIN annesinin duası bitti yarın öğlen duasını yapıcam inşallah hepinizde olursanız sevinirim .çok kalamıycam kocişim gelicek gece girerim inşallah .
derdam inş en kısa zamanda iyileşir anneciğincanım annem aynı işte troit tedavisi görüyo şimdilik bi değişiklik yok bakalım rabbim herkez,n yardımcısı olsun
sevtun canım bende üzüldüm ama kısmet napalım d,ycek kelime bulamıyorum mevlam sabır versin ve en kısa zamanda acını unuttursun sana ve eşine inş
diğer kızlar sizlerden naber nasılsınız geçmişe bakamadım ama bakıcam inş
bu konuda bir bilgim yok anatolia cim,ama umarim iyi haberlerin belirtisidir
Eboşum nbr yine karşılaştık he valla ne iş kız hep rastlaşıyoruz,inş emrecik en kısa zamanda taburcu olur derdamında annesi iyileşir biran önce
kuzu yaa ben seni aradımki bi konu hakkında konuşucaktım cevap vermeyince kapadım bianda seni görünce çok şaırdım yaa ..eee seviyoz biz birbirimizi .
bende herhalde beni gördü onun için aradı diye geçirdim içimden aradım telin meşguldü:)tabisi seviyoruz ne soracaktın msn açık ç.dışıyım ordanda yazabilirsin ablam...
hee yok kuzu yaa evde çekmiyoya dedim bi arayım annemlerden çıkmıştım eve gidiyodum şok oldum valla görünce .hee demek açıksın aslında önemli bişey değil bugünle ilgiliydi
cıkardık ablam degısıklık oldu bızım ıcınde bu arada paıntbola bayılırım harıka keskesende gıtseydın kuzu cok eglencelıdıröyle kuzum yaa buara yine yoğunluk var sendede bendede bi bitsinde bol bol konuşuk ederiz
kuzu teldede konuştuk zaten evet yazmadan çıkmamda zaten yazsamda oanda kimse cevap vermiycekti herkes geçmişe gömülmüştü bende çıktım
misafir geliyo cano zaten var devamıda çarşambaya gelicekyatılı kuzum
canım çok şükür haber alabildik zor günler geçiriyormuşsun allah kolaylık versin her evlilikte olur aslında hemen boşanma olayına girmesen .tabi yaşadıklarını sen bilirsinde geçecektir anlaşmazlıklar orta yolu bulmaya çalışın canım .herşey gönlünce olsun
kuzum yorma kendini yaa kıyamam sana
peloşum bugün konuştuk zaten kendini yıpratma herşeyden önemli senin sağlığın allahım güç versin sana dualarımız seninle
ranam hayırlısı kuzum yaa belkide gelicek adetin ondan oluyo .ayy nezor olduğunu bilirim allah yardımcın olsun canım
esnart hoşgeldin canım taşınmışsın hayırlı olsun
nekadar zaman geçmiş sen gelmiyeli 24 hafta dile kolay oğluşun olcakmış gözünaydın sağlıkla gelsin canım
ohhh negüzel sinema keyfi demek bizde epydir gidemedik benim kocişimde bugün paintbol oynamaya gitti delüü yaa .aslında gelip gezmeye götürcektide bu saat oldu gelmeditadını çıkarın kayram
canım sınavların ıyı gecmıs cok sevındım hade kocaman bır tatıl senı beklıyor kuzum uzun zamandr gorusemedık osledm yaaaaaaaaamerhaba arkadaşlar benim sınavlarım bitti çok şükür inşallah 2.sınıfa geçtim ve 6 ay tatil ohhh.
Pelincim geçmiş olsun inşallah bu son olur bencede biraz ara ver dinlen bi dahaki sefere bebişin gelicek
Uğurboncuğum geçmiş olsun sanada senin sınavlarda bitti bu arada bende merak ettim hee ne olduğunu.Benim cumartesi günü girdiğim oturumda telefonları almıyoruz dediler telefonu olanlar beklemesin dediler.Arkadaşlarla şaşırdık sınavda başladı saat 9 oldu.Hemen karşı caddedeki markete koştuk kasadaki adama rica ettik telefonları ona emanet ettikÇok şükür sorunsuz atlattık.
saol tatlısım sen nasılsınegalcim hosgeldin,seni merak etmistim..bazi sorunlarin varmis,allah yardimcin olsun..ama inan her evlilikte buna benzer seyler yasanir,sevgi emek ve fadakarlik ister canim..hemen bosanmayi dusunme bence ..rabbim yardimcin olsun,sIkIntilarini gidersin..
pelinim sana ne desem bilemiyorum,kelimelerin kiyafeyesiz kaldigi yerdeyimrabbim yardimcin olsun,kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin
boncugum demek sinavin bitti,gecmis olsun.insallah sonucuda seni sevindirirbasina ne geldi bilmiyorum ama,allah yardimcin olsun,insallah önemli birsey yoktur:26:
hosgeldin canim,masallah 24 haftalik oldun demekallah kucagina almak nasip eylesin
iyi seyirler kayracim
tebrik ederim kardelencim,senin adina cok sevindim.
aramızda ne geçmiş olursa olsun duydugumda ınanamadım ve içim cız etti arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum aslında ne diyeceğimi de bilmiyorum Allah yardımcısı olsun sabırlar versin hem ona hemde eşine çok üzgünüm hem de çokArkadaşlar ben buraya bir defa yazmıştım. Sevtun2 arkadaşımızın arkadaşıyım başka bir topikten. Malesef aranızda bazı kırgınlıklar olmuştu. Ama şimdi dua zamanıdır. Arkadaşımız bu gece 3. bebeğini kaybetti 18 haftalık. Serklaj olmasına rağmen. Lütfen dua edelim Allah sabrını versin...
kolay gelsın bebısım dıcektım ama zaten bıtırmısıngünaydın kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.geçmiş çok birikmiş biraz okudum kaytardım valla.işler beni bekliyo.gardrobu halletmem lazım.öptüm hepinizi.
canım belkı oyapmıs olabılır belkıde yerlesme kanamasıdır yanı ınsallah oledırGünaydın kızlar,
Sevtunu okudum şimdi de çok üzüldüm Rabbim ona da eşine de sabır versin diyecek başka bişe bulamıyorum malesef...
Sizler nasılsınız kızlar?Geçmişe baktım birazcık,boncugum kardelenim sınav stresiniz bitmiş gözünüz aydın...
Birsenim emre nasıl o hemşirelere dikkat et cnm bak onların işi o yaa,o da inş iyileşir biranönce
Derdamın annesi nasıl onunla ilgili bişe okuyamadım iyidir inş biraz daha...
Kızlar tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize hayırlı günler dilerim Allah huzur versin hee ya bişe sorucam bnm adetime bi haftadan fazla var ama dün benden hafif kan geldi ne olabilir ya kafaya taktım böğürtlen kökü almıştım o ara kanama yapar mı?
offf yaaaaaaaa yıne mı geldı o renk pes etme kuzum olacak olacakselam,hoş geldin.
malesef ben mücadelemden elle tutulabilir bi sonuç alamadım,inşallah yakındır o günler.
kızlar aramızda ne yaşanmış olursa olsun,ortada kaybolan bi can olduğundan dolayı,üzgünlüğümü dile getirmek istedim,rabbim yardımcısı olsun sevtun un.
bu arada benim de kırmızılar teşrif etti,yani güne hiç bi yönden güzel başlayamadım.
cok hak verdım sana solemeden gecemıcemarkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır
evıtaxcım olayın tatlıya baglanmasına sevındım ama o anda kotu bır habewr alınmıs gordugum kadarıyla canım gecmısı mutlaka okuyorsundur ama o andan hanı bu kadar uzuntulu bır seyle karsılasan arkadaslarımız sana cevap vermemsı olabılırler sende bu olay hakkında yorum yapmamıssın mesela karsılıklı dusunmemız gerek solemeden edemedım benı yanlıs anlamassan sevınırım canım pko ıle ılgılı de ne sorarasan cevaplamaya razıyımUĞRAŞAMICAKSAN, ADININ GEÇMEDİĞİ CÜMLELERİ OKUMADAN ÜSTELİK SAPIR DUYMAZ UYDURUR MİSALİ SAÇMA SAPAN YERLERE ÇEKMİCEKSİN.BENİMDE TEK DERDİM SENSİN ÇÜNKÜ..SAYGISIZLIK HADSİZLİK VE UKALALIK EDİYOSUN.Neyse uymıcam tahrik edici hareketlerine.yazmıcam birdaha uzatıp,TAHRİK ETMEYE ÇALIŞMAZSAN SEVİNİRİM.
canımmmm yaaa ben tam sıteyı actım net gıttı uc dort gundur bole zaten annemle de konusamadım bugun uzgunum ıyıyım sen nasılsınkayracım h.g nasılsın
canım ınsallah yenı umıtlerın sana pozıtıf cızgıyı gosterır hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar çok şükür işlerimi hallettim duamı yaptım içim rahatladı.Bugünde evimi temizledim geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.Ben artık adet olmayı bekliyorum ondan sebeb çok heyecanlıyım umarım buı sefer olur ama hala karar veremiyorum acaba çapadamı yaptırsam yoksa özeldemi siz nedersiniz çapadan tek tedirginliğim kilo sorunum olduğundan nasıl yapıcaklar kötü davranırlarmı falan kafamda bir sürü soru var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?