sen tanımazsın cnm arkadaşı eskilerdendi
geçmiş olsun sanada valla tam belli değil yeni öğrendik 2 test yaptrdık 1.ile 2. tutmadı 1ay sonra yeniden yaptracaz ona göre bakalım
Yerinde olsam hiç beklemezdim.zorunlu değilse tabiki.ben 1 yıl bekledim binpişman oldum beklediğime bugün hastanede bir çift gördüm.7 sene boyunca kendiliğinden olmasıını beklemişler. Yuh..dedim içimden ben 1 yıl zor sabrettim.Şimdi aşı bebek yaptırmışlar yaşları 33-35 doğumu bekliyorlar.
Allah sabır versin.
Yerinde olsam hiç beklemezdim.zorunlu değilse tabiki.ben 1 yıl bekledim binpişman oldum beklediğime bugün hastanede bir çift gördüm.7 sene boyunca kendiliğinden olmasıını beklemişler. Yuh..dedim içimden ben 1 yıl zor sabrettim.Şimdi aşı bebek yaptırmışlar yaşları 33-35 doğumu bekliyorlar.
test için 1 ay beklemayi önerdi doktor eğer yine düşük çıkarsa bende beklemeyecem inşallah aceleniz ne diyo doktorlar 1sene olsun diyo sinir oluyorum.
ebrar ablam nerelerde yaa hiç uğramamıs
derinimde gelmemiş
derinle bende karşılaşsam güzel olur. sen ya neden hep ağlıyosun?
inşallah annelik duygusunu tadarız.
inşallah annelik duygusunu tadarız.
test için 1 ay beklemayi önerdi doktor eğer yine düşük çıkarsa bende beklemeyecem inşallah aceleniz ne diyo doktorlar 1sene olsun diyo sinir oluyorum.
aminnnnnnn
Derler sonrada sen pkosun tüplerin kapalı yok kocanda bu bu var derler.. 1sene beklememize zaman kaybetmemize sebep oluyorlar biz o süre içersinde yterince yıpranıyoruz psikolojimiz alt üst oluyor. sonra 1 sene sonrada tedavi başlıyor ozaman başlı başına bir stres.. Hııı birde ''STRES YOOOKK'' diyorlar.....
sorma ben hep ağlar oldum herbirşeylere ağlıyorum artk ben ağlıyom eşim gülüyor adam alıstı ağlamama gebelikten sanırım bugünde sevtuna cok ağladım
semrayada cok ağlamıstım
ağlıyom işte
kıslarrr herkese hayırlı günlerr eşim gelmeden yemek yapmalıyım.
henüz 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?