canım alevlendirecek ne varki anlasılan ikinizinde morali bozuk işte arayı bozsam elime ne gececek iyi olalım hepimizde zaten hepimizin canı sıkkın inşallah hepimizin sıkıntılarını hayırlı bi şekilde sona erdirir rabbim
Amin..boşver.. seninle karşılaşmadık dimi daha önce? tanışalım konuşalım =)[/QUO karsılaşmadık evet konuşalım belki rahatlarsın ben anlatcıkca rahatlıyorum sahsen
Kızlar merhaba nasılsınız
Evitax yazdıklarınızı okudum şimdi.Galiba sinirli bi günündesin yoksa gerçekten yazdığın kadar tepki verilecek bi durum yok ortada bu selam alma verme meselesi neden hep sorun oluyo anlamıyorum ben.Çok acil girip çıkan oluyo bazen bi mesaja takılıyo gözün ona cevap verme ihtiyacı hissediyosun başka sitelerde dolaşıyoruz dalabiliyoruz kaçırıyoruz.Bugün alınmaz başka bi zaman alınır konuyu uzatmak için yazmadım ama lütfen şu selamımı almadın lafı denmesin artık
Amin..boşver.. seninle karşılaşmadık dimi daha önce? tanışalım konuşalım =)[/QUO karsılaşmadık evet konuşalım belki rahatlarsın ben anlatcıkca rahatlıyorum sahsen
Rahatım canım teşekkürlerdediğim gibi sadece olayın çarpıtılması beni sinirlendirmişti.
Rahatım canım teşekkürlerdediğim gibi sadece olayın çarpıtılması beni sinirlendirmişti.
neyse böle bişey olmadı sayalım canım bebiş var mı senin
mrb canım sen nasılsın
teşekkürler seninlede tanışmadık berrin merhaba
neyse böle bişey olmadı sayalım canım bebiş var mı senin
Tatlım isteyen olmadı saysın isteseyn olmadı saysın.BOŞVER..hayır ..yok..senin..
Ben soru sormadımm......Ben HAL HATIR SORDUM... garipten başka cevap verende olmadı 8 kişi vardı sayfada..HANGİ ÜZÜCÜ YORUMA VE NEDEN YORUM YAZICAM ANLAMADIM..? Öfke değil aksine öfkeli değilim..Ben bu foruma 1 hafta önce geldim hemen hemen her topigede yazdım ve arkadaşlar edindim hepsinde ama kendi isteğimle sadece bu topikte kaldım kalıcı olarak. Hal hatır sordum...cevap alamadım.Bana göre büyük ayıp..AYRICA OLAYI GEREKSİZ YERLERE ÇEKİYOSUN. YERDEN YERE VURDUN FALAN DİYE.? KONUYU ABESLEŞTİRMEYELİM GERÇEK DIŞI KONUŞMALAR YAPMAYALIMMM LÜTFEN..!!
Tatlım isteyen olmadı saysın isteseyn olmadı saysın.BOŞVER..hayır ..yok..senin..
benimde yok malesef olmasını istiyorm bi an önce nasipse inşallah
bugun kimse havasında değil bir arkadaşımız bebğini kaybetti
[/QUO
evet canım malesef öyleymiş allah sabırlar versin inşallah
[/QUO
evet canım malesef öyleymiş allah sabırlar versin inşallah
amin o yüzden kimse havasında değil
benimde yok malesef olmasını istiyorm bi an önce nasipse inşallah
İnşallah hayırlısıyla..tedavi görüyormsn?
herkese hayırlı günler ben kaçtım
Geçmiş olsun..Rabbin hayırlısını nasip etsin.kim? burada benim tanışıp,konuştuğum bir hamile yoktu olduda ben mi kaçırdım aralarda.
İnşallah hayırlısıyla..tedavi görüyormsn?
yok canım sükür benim bi sorunum yok eşimde varikosel var yeni öğrendik bekliyoruz bakalım senin bi sorunun var
Geçmiş olsun..Rabbin hayırlısını nasip etsin.kim? burada benim tanışıp,konuştuğum bir hamile yoktu olduda ben mi kaçırdım aralarda.
yok canım sükür benim bi sorunum yok eşimde varikosel var yeni öğrendik bekliyoruz bakalım senin bi sorunun var
Geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla.Bazıları ilaçla tedavi olabiliyor ama bazıları için ameliyat gerekiyormuş sizinki hangi aşamada..? Evet tatlım bende hem var hem yok bebek nazlısı Pko var bende :)
Geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla.Bazıları ilaçla tedavi olabiliyor ama bazıları için ameliyat gerekiyormuş sizinki hangi aşamada..? Evet tatlım bende hem var hem yok bebek nazlısı Pko var bende :)
geçmiş olsun sanada valla tam belli değil yeni öğrendik 2 test yaptrdık 1.ile 2. tutmadı 1ay sonra yeniden yaptracaz ona göre bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?