size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem
ya bugun neüzücü haberler aldık ALLAHIM sabırlar versin samyeliyede inş birşeycik olmaz bebişimize
gerçektende bska söylicek söz bulamıyorum
ya bugun neüzücü haberler aldık ALLAHIM sabırlar versin samyeliyede inş birşeycik olmaz bebişimize
gerçektende bska söylicek söz bulamıyorum
bu arada canım seninle hiç konuşmadık kaç yıllık evlisin bebeğin ne kadar oldu
bende 1senelik evliyim 3 kere düşük yaptım cnm bu sefer cok şükür tutndu bebeğim ama insan hala korkuyor şimdi tam 4aylık oldu oğluşum
geçmiş olsun canım mevlam birdaha yaşatmasın inş
ama sitres yapma bebeğinede yazık mevlamın izni ile bişeycik olmaz inş
derdacım sana mesaj yazdım okiş
gördüm canım cevap yazdım
Sinirli günümde değilim..gergin olmamın geçerli sebepleri var. Bizim konuşmalarımızı ALEVLENDİREN OLAY. Konunun ÇARPITILMASI. DOĞRU OLMAYAN BİR YERE ÇEKİLMEYE ÇALIŞMASIDIR. Bende buna izin vermem.. Benim söylediğim sözler ''doğru anlaşılsın isterim'' herkezde ister bunu. Arkadaşın bir sorunu varmış hem bak benimle yazdığı mesaja bakarsan grürsün..Yani ortada ''KASTİ BİR DURUM VAR''
Herneyse.. Ben üzgünüm oda öyleymiş bu yüzden ben nezaketimi gösterdim onun ilk 'normal' mesajından sonra..
Yine selam verirsem yine alınmazsa yine tavır koyarım.Samimiyetsizliğe gelemem ben. İsteyen konuşur isteyen konuşmaz.Bin tane derdim var umrumdamı olur benim.?
ebroşum samyelimle konuşursan slm söyle rabbim bebegini ona bagışlasın inş dualrım onunla
pelincim çok çok üzüldüm canım inanki gözlerim dolu dolu yazıyorum bu msj ı rabbim sanada sabır versin dilerim son kaybettigin yavrun olur
pelincim,üzülme demek boş biliyorum,taaa burdan benim içim cızladı ama rabbim sabrınıda,mükafatınıda verecek mutlaka.
samyeli ye de rabbim yardım etsin,inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?