Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok üzüldüm canım inş bişey olmaz banada yaz dua bende okuyum canım rabbim yardımcısı olsun inş

dileğim kabul oldu şimdilik allahım sonunu da hayır eyler inşaallah...şükürler olsun allahımmm

selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasefhenuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

ebroşum samyelimle konuşursan slm söyle rabbim bebegini ona bagışlasın inş dualrım onunla
pelincim çok çok üzüldüm canım inanki gözlerim dolu dolu yazıyorum bu msj ı rabbim sanada sabır versin dilerim son kaybettigin yavrun olur

hala bu şekilde yazan biriyle uzlaşmam pek mümkün olmicak sanırım,senin samimiyetin yokmuş anlaşılan,bana göre kendinle çelişiyosun.
unuttuysan sana ilk olayın patlamasına sebep olan yazını hatırlatayım.

garip kullanıcısından alıntı
hayir canim,ben kullanmadim hic.malesef bu konuda yardimci olamayacagim sana..ama kullanan arkadaslar yardim edeceklerdir

Yok canım etmesinler.Hal hatır sordum millet ona bile cevap vermeye tenezzül etmemiş!! Hiç tarzım değildir böyle enteresan kişilikler.gereksiz yani bunlar.Neyse demekki neymiş hal hatır sormıcakmışsın.Olur bundan sonra bende KURALLARA UYARIM.SORMAM.

garip arkadaşımız bilen cevap verir diye hepimizi kasdediyo ve sen hepimize hitaben yazmasınlar diyosun,heralde ben bunu çarpıtmışım,pardon,bundan sonra kullanmam gereken kelimeleri sen yazarsın,ben ona göre cevap veririm ki,normal yazmış olayım.
hani hani bi kaç defa aynı durumu muaruz kalsan,sitem etseydinde,daha ilk seferden hepimize ateş püskürüp,sonrada konuyu çarpıtanın ben olduğumu söylemen çok komik.
neyse zaten sen anlamak istediğin gibi anlıyosun yazılanları,herhangi bi kastım olmadığını söylememe rağmen hala kasıt olduğunu düşünmenden belli,o yüzden kendimi senle daha fazla yormayı düşünmüyorum.

cok teşekkür ederim canım allah razı olsun amin inş gökcecim rabbim sabrını veriyo şükürler olsun ama cok zormuş allahım kimseye yaşatmasınkızlar ben cıkıyorum hepinize iyi geceler...minik gökceyide cok öpüyorum allahım nazarlardan korusun

pelincim,üzülme demek boş biliyorum,taaa burdan benim içim cızladı ama rabbim sabrınıda,mükafatınıda verecek mutlaka.
samyeli ye de rabbim yardım etsin,inşallah

banu cum,için nerde daha rahat etcekse orda yaptır,senden önce yaptırdığın merkezlerde daha önce aşılama yaptıranlardan ipucu alabilirsin canım merkezin ilgisiyle ilgili

pelincim,üzülme demek boş biliyorum,taaa burdan benim içim cızladı ama rabbim sabrınıda,mükafatınıda verecek mutlaka.
samyeli ye de rabbim yardım etsin,inşallah

cok teşekkür ederim canım allah razı olsun... inş rabbim bir gün hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla...

pelincin öperim canım rabbim inş sanada katından gizel bi melek gönderir onun gözlerine bakınca akıttıgın gözyaşlarını unutursun rabbime emanet ol kib canım
kızlar hepinize ii geceler diliyorum kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…