Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm ama bak dr sabredersen olacağını soylemiş ilkinde yorulmuşsun sen azimli olmaz lazım.ewet soylemesı kolay dersın içinden belki ama bunalım yaparsan,stres yaparsan işler daha da zorlaşır.sen geç mi gittin dra ki 5 yıldan sonra mı?

heee,ben anladım senin ne demek istediğini.
normalde luteal faz yumurta çatladıktan sonra,adet olana kadar geçen zaman,benimde bu ay o dönem kısa sürünce,hiçbi şekildede yumutladığmı hissetmeyince,acaba dedemdi.
rabbim cümlemize şifa versin inşallah

aminnn rabbim cümlemizin evini evlatların şenliklerinden eksik etmesin canım . sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun ? yol kat edebildin mi hiç ???

allah yardımcın olsun canım inşallah rabbim nasip eder tümm isteyenlere aminnnnnnnnnnn

amin inşallah kardeşim inanınki 28 yaşındayım ama 40 yaşında gösteriyorum yaşlandım sanki allahım hiç bir kadını evlat yokluguyla sınamasın evlat kokusunu eksik etmesin içim yanıyor rabbim herkese nasip eder inşalllah aminnnnnn herkese iyi geceler allahtan hayırlısı diyorum iyi uykular cümleten

cnm amin pes etme olacak ınşallah rabbımın ıznıyle.hayrlı geceler...

aminnn rabbim cümlemizin evini evlatların şenliklerinden eksik etmesin canım . sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun ? yol kat edebildin mi hiç ???

ben 3 sene 7 aydır uğraşıyorum,hiç ama hiççç sorun yok çok şükür ama bebekte yok,bi arpa boyu yol alamadık malesef.
kızlar ben kaçıyorum,herkeze hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…