cnm ama bak dr sabredersen olacağını soylemiş ilkinde yorulmuşsun sen azimli olmaz lazım.ewet soylemesı kolay dersın içinden belki ama bunalım yaparsan,stres yaparsan işler daha da zorlaşır.sen geç mi gittin dra ki 5 yıldan sonra mı?doktora ilk gittigimde cocuk sahibi olamadıgımı 5 yıldırda olmadıgını söyledim kontürol sırasın da kis var dedi onu iyleştirdik bu seferde yara var dedi onuda iyleştirdik bu sefer 2 mizdede sorun olmadıgını söyledi ama aşılama yaparsak daha hızlı evlat sahibi olacagımızı söyledi tmm dedim yapalım tedaviye başladık ama sonuç yine negatif çıktı ondan sonrada cesaret edemedim 2 ci aşılamaya korktum yine kötü sonuç cıkar diye hepsi bu
canım pek tıbbı terimlerden anlamıyorum ama onların bi referans aralıgı var . hani şunla şu deger arası olması lazım diye bende o en alt degerin altında. hani her ay kadında yumurta hücreleri olurya tüpün içinde bende hep boş hep boş ühü....
heee,ben anladım senin ne demek istediğini.
normalde luteal faz yumurta çatladıktan sonra,adet olana kadar geçen zaman,benimde bu ay o dönem kısa sürünce,hiçbi şekildede yumutladığmı hissetmeyince,acaba dedemdi.
rabbim cümlemize şifa versin inşallah
ranam??
hoşgeldın cnmm ya görüşemıyoruzzz çzledım senıı
fatoş arkadaş sen de hoşgeldın
allah yardımcın olsun canım inşallah rabbim nasip eder tümm isteyenlere aminnnnnnnnnnn
ALLAH hepimize hayrlı ewlatlar nasip etsin inşallah.pes etmek yok!!!
ben de ctesıden berı gıremedım cnm geldım face teyımkuzummmm bende çok özledim seniii nasılsınız bakalım güzeller giremedim yine ewde yoktuk sewcanım faceye gelsene :79:
cnm amin pes etme olacak ınşallah rabbımın ıznıyle.hayrlı geceler...amin inşallah kardeşim inanınki 28 yaşındayım ama 40 yaşında gösteriyorum yaşlandım sanki allahım hiç bir kadını evlat yokluguyla sınamasın evlat kokusunu eksik etmesin içim yanıyor rabbim herkese nasip eder inşalllah aminnnnnn herkese iyi geceler allahtan hayırlısı diyorum iyi uykular cümleten
kızlar hayırlı geceler . allah hepinize rahatlık versin . iyi uykular .
aminnn rabbim cümlemizin evini evlatların şenliklerinden eksik etmesin canım . sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun ? yol kat edebildin mi hiç ???
inşallah yakında olacak cnmm.sana da hayrlı gecelerben 3 sene 7 aydır uğraşıyorum,hiç ama hiççç sorun yok çok şükür ama bebekte yok,bi arpa boyu yol alamadık malesef.
kızlar ben kaçıyorum,herkeze hayırlı geceler.
selam cnm sana da ıyı gecelerselam kızlaar iyi gecelerr
cnm ümidini yıtırme ınsallah taz zamnda olur bebişin.kolay değil ama sabretmek zorundayızkızlar bakalım bu ayda geçti diye diye 4 yıl olucak haziranda ne olucak bakalım.halime güler oldum yaa:))))
cnm ümidini yıtırme ınsallah taz zamnda olur bebişin.kolay değil ama sabretmek zorundayız
inşallah cnm.senın hıkayen ne?evet canım sabır..zaten eylüle kadar doktora gitmicem karar verdim kendi haline bıraktım yumoşları arık.hayırlısı olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?