inşallah cnm.senın hıkayen ne?
benim hikayem evlendiğim günden beri var hiç korunmadık canım.2 yıl sonra gittim doktora rahim filimleri falan sol hidrosalpenks çıktı.ameliyat oldum ama sersem doktor hiçbişii yapmamış oynamış resmen içimde.sonra tekrar olmayınca ağrılar vücutta şişme falan başka doktora başladım ben.tekrar ameliyat oldum 5 ay oldu.sol tüpüm bağlandı.şimdi klomen+iğne deniyoruz ozamandanberi.benim hikayem bu kısaca canım.
anladım cnm çok geçmiş olsun.benım de tüplerime fılm cekıldı en basından.üzülme skaın tek tüple de gebe kalan çok tanıdıpım war.bn de klomenle hamıle kalmıştım.ınsallah yakın zamanda mujdelı haberı alırsın ama ümidini hiç yitirme sakın.duadan başka yapacak şeyımız yok
kendimi bu fikre zorda olsa alıştırdım artık..rabbim nasip ettiyse olucak.etmezse onada şükür..
ewet cnm haklısın nasip işi...hayrlısı ne zamnsa o zaman olacak!!!benım de oldu ama işte hyrlı değilmiş ki kaybettim bebeğimi
ama isyan etmedım ben de hep hayrlısı buymuş dedım
sağol cnmmmm.amın cümlemize ınsallah.ıyı geceler sana dakıyamam yaa çok üzüldüm( rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin iikimizede inşallaaah.ben çıkıyorum canım çok sağol.iyi geceler sana.öpüldün cnm
evıtaxcım olayın tatlıya baglanmasına sevındım ama o anda kotu bır habewr alınmıs gordugum kadarıyla canım gecmısı mutlaka okuyorsundur ama o andan hanı bu kadar uzuntulu bır seyle karsılasan arkadaslarımız sana cevap vermemsı olabılırler sende bu olay hakkında yorum yapmamıssın mesela karsılıklı dusunmemız gerek solemeden edemedım benı yanlıs anlamassan sevınırım canım pko ıle ılgılı de ne sorarasan cevaplamaya razıyım
hala bu şekilde yazan biriyle uzlaşmam pek mümkün olmicak sanırım,senin samimiyetin yokmuş anlaşılan,bana göre kendinle çelişiyosun.
unuttuysan sana ilk olayın patlamasına sebep olan yazını hatırlatayım.garip arkadaşımız bilen cevap verir diye hepimizi kasdediyo ve sen hepimize hitaben yazmasınlar diyosun,heralde ben bunu çarpıtmışım,pardon,bundan sonra kullanmam gereken kelimeleri sen yazarsın,ben ona göre cevap veririm ki,normal yazmış olayım.
hani hani bi kaç defa aynı durumu muaruz kalsan,sitem etseydinde,daha ilk seferden hepimize ateş püskürüp,sonrada konuyu çarpıtanın ben olduğumu söylemen çok komik.
neyse zaten sen anlamak istediğin gibi anlıyosun yazılanları,herhangi bi kastım olmadığını söylememe rağmen hala kasıt olduğunu düşünmenden belli,o yüzden kendimi senle daha fazla yormayı düşünmüyorum.
kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok ...
kızlar cok kotuyum ama aglayamıyorum bıle sankı saka gıbı ınanamıyorum bugun olmus daha ve daha yenı gordum aglayamıyorum ama ıcım yandı
pelinim cnm cok üzgünüm inş bir an önce ameliyat olursun
kayracım basın sağolsun cnm
of pelinim yaa kalbide atıyo demek Rabbim kolaylıklar versin ameliyatında inşallah bu son kaybın olcak dualarımız seninleselam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasefhenuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
Kayram haber çok acı ama senin öğrenme şeklinde çok acı gerçekten şok olmuşsundur.RAbbim ailesine sabır versin amcanada rahmet etsinkızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok ...
size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem
herkese günaydın
kızlar ben yine bana yakışanı yaptım.dayanamadım,gittim kan testi yaptırdım
ay diğer testlere zaten o kadar werıyorum para dedim bu net cewap alacağım bişey.gittim werdim.kendımı kaptırmıyorum.netice ne olursa olsun,ağrılarım için dr umu arayıp,soracağım,endişelenmem en azından neden diye...
3 buçukta alacağım sonuçları,olduğunu hissetmiyorum ama hayırlısı,kafamdan soru işaretleri gitsin de...
size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem
selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasefhenuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
bugün sabaht işe başladıgmdan beri kötü haberler aldım...Allahımdan ölenlere rahmet diliyorum...yakından tanıdıgım bi amcamızın vefat haberini aldım sabah sabah...şimdi topice girdim birsürü kötü haber...off kızlarr..herşey biz insanlar için işte..mevlam bol sabır versin herkese...
evet 3 yıldır istiyroummm artık özlemden öte bişi oldu(( ama olmuyo hep umudumu yitiriyorum
iyi diyelim cnmm.tabii böyle haberlerle ne kdar iyi olunabilirse...derinden hissediyorum acıları
migren benle dünden beri cnmm saman gibi kafam yeni ayaklandım...
herkese günaydın
kızlar ben yine bana yakışanı yaptım.dayanamadım,gittim kan testi yaptırdım
ay diğer testlere zaten o kadar werıyorum para dedim bu net cewap alacağım bişey.gittim werdim.kendımı kaptırmıyorum.netice ne olursa olsun,ağrılarım için dr umu arayıp,soracağım,endişelenmem en azından neden diye...
3 buçukta alacağım sonuçları,olduğunu hissetmiyorum ama hayırlısı,kafamdan soru işaretleri gitsin de...
Garibim,kardelenim,kardeloşum günaydın kızlaraltta gözüküyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?