Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah cnm.senın hıkayen ne?

benim hikayem evlendiğim günden beri var hiç korunmadık canım.2 yıl sonra gittim doktora rahim filimleri falan sol hidrosalpenks çıktı.ameliyat oldum ama sersem doktor hiçbişii yapmamış oynamış resmen içimde.sonra tekrar olmayınca ağrılar vücutta şişme falan başka doktora başladım ben.tekrar ameliyat oldum 5 ay oldu.sol tüpüm bağlandı.şimdi klomen+iğne deniyoruz ozamandanberi.benim hikayem bu kısaca canım.

anladım cnm çok geçmiş olsun.benım de tüplerime fılm cekıldı en basından.üzülme skaın tek tüple de gebe kalan çok tanıdıpım war.bn de klomenle hamıle kalmıştım.ınsallah yakın zamanda mujdelı haberı alırsın ama ümidini hiç yitirme sakın.duadan başka yapacak şeyımız yok

kendimi bu fikre zorda olsa alıştırdım artık..rabbim nasip ettiyse olucak.etmezse onada şükür..

ewet cnm haklısın nasip işi...hayrlısı ne zamnsa o zaman olacak!!!benım de oldu ama işte hyrlı değilmiş ki kaybettim bebeğimi
ama isyan etmedım ben de hep hayrlısı buymuş dedım

kıyamam yaa çok üzüldüm( rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin iikimizede inşallaaah.ben çıkıyorum canım çok sağol.iyi geceler sana.öpüldün cnm

Tatlım ben beğeni yoksa geçmişi okumyorm ÇÜNKÜ TEK BİR SAYFAYA YAZMIYORUM.oYÜZDEN görmedim nickini şimdi hatırlamıyorum hamile bir arkadaş söyledi.yukarıda yazışmalarda var. İyi niyetin için teşekkür ederim.HERKEZ SAMİMİ OLDUGU SÜRECE SORUN ÇIKMAZ.KARDELEN KONUYU ÇARPITTI OLAYI BÜYYÜTTÜ OYÜZDENDE SORUN OLDU.

Ya kardelen sen benimle uzlaşsan ne olur uzlaşmasan ne olur ben kibarlıgımı gösterdim samimiyetimide haketmediğin hadlelde gönlünü almak istedim.Haketmiyosun samimiyetsizsin olayları çarpıtıyosun.Kastı Kardelen YAŞINI HİÇ SORMADIM YAŞIN KAÇ SENİN GÜZELİM?
Üzerine vazife olmayan şeylere karışma tartışmayı yaratan sensin. İnan muhatap olmak istemiyorum seninle..Uğraşamam tarzım değilsin çünkü samimiyetsizsin sözlerinde mantıklı yönler yok kendi kendine kavge ediyosun. Konuyu uzatma. sen yazıdıgın için yazıyorum ben kapatmıştım konuyu. KABAK TADI VERIYOSUN ARTIK

kızlar cok kotuyum ama aglayamıyorum bıle sankı saka gıbı ınanamıyorum bugun olmus daha ve daha yenı gordum aglayamıyorum ama ıcım yandı

pelinim cnm cok üzgünüm inş bir an önce ameliyat olursun
kayracım basın sağolsun cnm

ailece başınız sağolsun..Rabbim geride kalanlara sabır versin..Ölüm zaten çok zor..Hele birde zamansız-beklenmedik ölüm genc yaşla birleşince çooooooook daha zor.Bizde yaşadık birkç sene önce böyle bir acıyı.1 yaşında yeğenim babasız kaldı..Konuşması/yürümesi herşeyi geriledi..Annesinin durumunu zaten anlatıck bir kelime yok.Çok çok zor. ALLAH SABIR VERSİN.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama herşey bizim için

kayram çok üzüldüm bıtanem allah sabır versın basın sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah
dıkkatet kendıne metanetlı ol cnm
günaydın kızlar bgn sızle muhabbet edebılıcem
sımdılık cıkıyorum kahvaltıya arkadasları cagırdım öptüm sızlerı

Son düzenleme:
kayra ve derin basiniz sagolsun mekani cennet olsun amcanizin

samyeli sanada cok gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin su 3 haftayi INSALLAH

bagnu takma kafana ozelle hic farki yok capanin asilamada

pelin cok uzuldum yengemin senin gibi oldu onu ignelerle yok ettiler amaliyara gerek kalmadi senin amaliyat olcak galibacok gecmis olsun canim
kizlar aklimda cok kisi vardi unuttum
herkese hayirli gunler diliyorum

of pelinim yaa kalbide atıyo demek Rabbim kolaylıklar versin ameliyatında inşallah bu son kaybın olcak dualarımız seninle
Kayram haber çok acı ama senin öğrenme şeklinde çok acı gerçekten şok olmuşsundur.RAbbim ailesine sabır versin amcanada rahmet etsin

İnşallah sağlıkla kavuşur bebeğine arkadaşımız

Derinim sizinde başınız sağolsun

herkese günaydın
kızlar ben yine bana yakışanı yaptım.dayanamadım,gittim kan testi yaptırdım
ay diğer testlere zaten o kadar werıyorum para dedim bu net cewap alacağım bişey.gittim werdim.kendımı kaptırmıyorum.netice ne olursa olsun,ağrılarım için dr umu arayıp,soracağım,endişelenmem en azından neden diye...
3 buçukta alacağım sonuçları,olduğunu hissetmiyorum ama hayırlısı,kafamdan soru işaretleri gitsin de...

günaydın kızlar
kayram başınız sag olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah
derinim sizinde başınız sag olsun allah rahmet etsin

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler verirsin umarım

Kayram,derinim başınız sağolsun, Allah geride kalanlara dayanma gücü versin...

Samyelimde de açıklık çıkmış sanırım inşaallah en azından üç hafta daha bekler bebiş sağlıcakla doğar

Pelinim demek kalbi atıyorduAllah'ım sanada dayanma gücü versin cnm seni çok takdir ettim ama isyan etmedin,umarım hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin...

Derdamın duasına şimdiden amin diyorum Rabbim şifa versin

Kaç gündür hep kötü hbrler alıyoruz,çok kötü oldum off yaa

Son düzenleme:

ay neler oluyor bize böyle,rabbim samyeli arkadasimizi ve bebegini korusun,dilerim saglikli birsekilde gunu geldiginde kucagina lamak nasip eylesin

pelinim ne diyecegimi ve demem gerektigini bilemiyorum canim,bildigim tek sey rabbim sana sabirlik versin,dilerim kaybettiginden daha hayirli evlatlar versin

kayram basin sagolsun canim,ates dustugu yeri yakiyor isterabbim sizlere esine,annesine,evlatlarina sabirlik versin...

derinim seninde basin sagolsun canim yaaallah sabirlik versin.

evet 3 yıldır istiyroummm artık özlemden öte bişi oldu (( ama olmuyo hep umudumu yitiriyorum

canim uzme kendini,herseyin vakti saati vardir,vakti saati geldiginde olur insallah

iyi diyelim cnmm.tabii böyle haberlerle ne kdar iyi olunabilirse...derinden hissediyorum acıları
migren benle dünden beri cnmm saman gibi kafam yeni ayaklandım...

canim cok gecmis olsun ya,rabbim sifa versin safi ismi ile..

hadi insallah canim,rabbim seni sevindirsin

herkese gunaydin kizlar,dilerim dun yasadigimiz uzuntulerin aksine,sevincler yasadigimiz,guzel haberler aldigimiz bir gun olur,hepimiz adinaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…