Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Evitax beğeni yoksa geçmişi okumuyorum demişsin bide selamına karşılık verilmemesine kızıyosun.Geçmişi okuyup herkese cevap veren insanlara haksızlık olmuyomu bu

garibim,kardelenm sağolun kızlar hamdolsun sizler nasılsınız

ebrarım hşgeldin dua mı yapacaksın ona göre açıkmam lazım da...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

ALLAHIM DERDAMIZIN ANNESİNE ŞAFİ İSMİ ŞERİFİNLE ŞİFA NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL .BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞTUR YARABBİM

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

nasılınız canlar
ebrarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim diyicek kleime buamıyorum mevlam hepinizden razı olsun inş

Rabbim derdamızın anneciğine tezden şifalar nasip eylesin,dualarımızı kabul eylesin inşaallah...
Ben kaçtım canlarım Allah'a emnaet olun cümleten....

rabbim inş tez vakitte iyi eder annemi ve bütün sağlık problemi yaşayanları mevlam herkeze şifa versin inş dert ondan dermanda ondan
sizdende rabbim razı olsun binkez ne muradınız varsa versin o güzle kalbinizin hürmetine

ebrarcim ellerine saglik canim

rabbim edilen dualar hürmetine,derdamizin annecigine safi ismi ile sifa-i acili versin..dedamizada hayirli dogumlar nasip etsin.

kizlar kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor,kahvalti hazirlayacagim daaa

kahvaltı hazırlamam lazım eşim kalkıcak şimdi ondna sordum hemen yaparsan bekliyim

Allah daha ii etsin cnm
okiş hallettik kuzum
nasılınız canlar
ebrarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim diyicek kleime buamıyorum mevlam hepinizden razı olsun inş
nedemek kuzum mevlam şifa nasip etsin ben ayrıcada hergün dua ediyorum merak etme
allahım kabul etsin
Rabbim derdamızın anneciğine tezden şifalar nasip eylesin,dualarımızı kabul eylesin inşaallah...
Ben kaçtım canlarım Allah'a emnaet olun cümleten....

amin kuzum inşallah
hadi öptüm çok :80:

Garibim,kardelenim,kardeloşum günaydın kızlaraltta gözüküyorsunuz...
günaydın canım,görüşemiyoz,bari arada msn gel.
aminnnn canımcım
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
sağol tatlımmmmmm

ebrarcim ellerine saglik canim

rabbim edilen dualar hürmetine,derdamizin annecigine safi ismi ile sifa-i acili versin..dedamizada hayirli dogumlar nasip etsin.

kizlar kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor,kahvalti hazirlayacagim daaa

senden çok saol balım kolay gelsin afiyet olsun mevlam tekrara razo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…