Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum annemlere gidicem minik yiğenim bugün cadılar partisi yapıcakmış akşam davet etti zilli hepinizi öpüyorum.

canı yürekten amin diyorum canım,rabbim annene şifalar ihsan etsin inşallah.
sende saol kuzucum hoşgeldin

canım allahım daha iyi etsin
tamam sen işine bak çok öptüm konuşuruz sonra
ay yaaa sayfayı açtım,işlerim çıktı,kaçırdım hepinizi
hepinize tek tek teşekkür ediyorum
ebrarım gördüm canım nasıl mutlu oldum bilemezsin rabbim inş iyi eder annemei inş
ben inanaıyorum szilerin daualrı sayesinde iyi olcak inş

buarada selinam gelmemişmi bugün merak ettim onu yaa benmi görmedim yazdığını yoksam :26:
sanırım şu an altta,ama sen yoksun.

iyidir canım çok işim var aslında ama canım hiiiç yapmak istemiyor oyalanıp duruyorum :44:
aynen cnm ben de ewi toparladım,ama süpürmeye geçemedim sabahtan beri...öğlen bitsind e geçeceğim inşallah

tamam kuzum çok saol yaa allah razı olsun
heyecan dorukta değilmi sendede
ne demek ablam...ay walla aksine heyecan yok ablam...ümitlenmıyorum ok belırtıler ona işaret ama belki de kürtajdan dolayıdır ağrılarım...çıkmasa da sağlık olsun dr uma gıdeceğim ağrılar için.içim rahatlamış olur.avizeleri silemiyorum war mı acaba diye işime bakayım yaaa

kızlar benimde çıkmam gerek yaa işlerim var hallediyim
öpüyorum sizi görüşmek üzere
sevcanım müjde ver bize inşallah kuzum
görüşürüz ablam kolay gelsın sana.hayrlısı ablam .öğrenınce yazarım

ecrinsamet ebrar_53+ banu145145 kardelen5233 kardelen49 KAYRAM29 swcnprlk
herkeze selam kızlar nasılsınız
selam canımcım iyi sen nasılsın?

iyiyiz canım sen nasıl oğluşun nasıl

Bende kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi günler :80:
iyi günler cnmm sana da

kızlar ben bi geçmişe bakıcam derinim nesi vefat etmiş anlamadım
kardelenim ve diğer amin diyen kızlar mevlam hepinizde razı olsun sizler nasılsınız

selam kızlar hayırlı günler.bugun işlerim vardı anca girebildim.nasılsınız??
allahım yardımcısı olsun inş.hayırlısıyla 3 hafta ve hatta daha fazla geçsin ki bebişimiz sağlıkla gelsin kavuşsun anneciğine inş.sonraki msjında gördüm abla sanırım sancı çıkmamış çok şükür.dualarımız onunla inş ablacım bana da yazabilirsin dua.
kayram canım başın sağolsun,böyle bi haberi bu şekilde alman da çok şaşırtıcı olmuştur.gerçi kötü haberin her şekli kötüdür.Allahım ailesine ve yavrularına sabır versin.inanki hayat boş yaa böyle şeyleri okudukça duydukça çocuk istemekten utanıyorum,ya rabbim çok şükürr halimize kızlar.allahım sağlık sıhhat versin ben başka bişey istemiyorum bu hayatta.

derinim seninde başın sağolsun.Allah sabır versin inş ailesinede sizlere de.

buarada selinam gelmemişmi bugün merak ettim onu yaa benmi görmedim yazdığını yoksam :26:
geldim ablam şimdi geçmişteydim anca çıktım geçmişten.bazı msjları da okudum ama yorum yapmıcam.zaten düşüncelerimi de biçok kişi anlar.sende çıktın galiba öptm.

derdanurumun annesi için yapılan duaya canı gönülden amin diyorum.Allahım tez zamanda şifasını versin,hastalıklardan korusun inş.derdamıza da hayırlı doğumlar nasip eylesin.amin.

canım hadi yayırlısı inş göbüşün doludur bitanem

senin sorununda yumurta kalitesimi acaba bunu merak ettim?.....

ya bu netten nefret edıyorum bankalar hava alanları her yerde net bı gıdıp bı gelıyormus delı olucam
selınam saol kuzum aynen ole bebek bebek dıye yalvarmıcam artık saglık sıhhat olsun da esım yanımda olsun allahım kayıplar yasatmasın gerısı muhım degıl elbet bır gun anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…