Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inş.Allahım hayırlı zamanda nasip etsin.sağlıkla mutlulukla inş.

Hayrlısı olsun canım.İnŞALLAH beklediğin sonucu alırsın.Bekliyorum sonucunu 4 gibi bakıcam syfaya

Evitax beğeni yoksa geçmişi okumuyorum demişsin bide selamına karşılık verilmemesine kızıyosun.Geçmişi okuyup herkese cevap veren insanlara haksızlık olmuyomu bu

kardelen geçmişi okumak okumamak herkezin kendine kalmış.bazen bakıp çıkıyım diyorum okumuyorum bazen okuyorum belli olmuyor.Beğeni konusuda bana alarm görevi görüyor ben mesela biri günaydın demiş ben akşam girmişim görmüşüm beğeniyorum selam-selam anlamında böyle düşündüğüm için okumuyorum.

evıtaxcım saol sızın de basınız saolsun gercekten etrafın uzulmesı farklı da ates dustugu yerı yakıyor

Etraf 1gün 2gün üzülüyor.ailenin üzüntüsü okadar kolay olmuyor.unutmasıda öyle.

Tatlım kardelene yazdım yukarıda geçmişi okuma hakkında sende aynısını söylemişsin yeniden yazıyorum bazen bakıp çıkıyorum sayfaya bazen uzun uzun kalıyorum sayfada bakıp çıktıgımdada geçmişi okumuyorum.Bugünde sabah bakıp çıksaydım seni göremicektim mesela.? Ama zamanım boldu okudum hemen herşeyi.
Benim konum aynı değil..bana oanda sayfada olup cevap vermeyenler vardı. Konu geçmişi okumak okumamak, değil.anlatabildimmi?

Ogün benim canım sıkkındı alınganlık ettim. kardelen olayı abarttı arkadaslarımı ezdirmemmm falan filan.Kardelene haksızlık yaptığımı gerçekten düşünüyorsan TARAFLI davranıyorsun demektir.
Söylediklerimi saptırdı.Olaya oanda orda olmayan kişileri katmaya çalıştı dahada sinirlendim olay büyüdü.Ama onun ilk düzgün yazısında hemen kapatalım dedim haketmeiği halde kırdıysam özür dilerim dedim KARŞILIK ALAMADIM!!! Kimseye haketmediği değeri vermedim hayatımda vermemde pişman oldum kusura bakma dediğime.. ANLAYIŞ KARŞILIKLI OLUCAK.. NEZAKETTİR BU tartışıyoruz,tatlıya bağlanıyor taraflardan biri kusura bakma diyor diğeri burnu havada çıkıp gidiyor SAMİMİYETSİZLİĞE GELEMEM GERÇEKTEN GELEMEM..

anca gördüm sevcancım.
inşallah pozitif çıkar sonucun.
ok cnm amin hayırlısı baakalım yok gibi gelıyor BNa da hayrlısı neyse olsun

adetinmi geçti cnm swcnprlk?
cnm yok adetım hazıran 2 ama benım çok yumurtalarda ağrım war.bebekten mı dıye merak ettım yoksa dr uma soracagım arayıp,belkı muayeneye çağırır.benım kurtajdan sonra olması gerektıgı zaman olduu adetım ama bebk yoksa bu ay düzenlı aynı gununde geleceğini sanmıyorum o bir kez oldu işte geçen ay.içim rahatlasın diye yapıyorum cnm oncekı hamılelıgımde olmustu bu agrılar dr um normal demişti.eğer bebiş warsa ok normal ama yoksa ağrılar neden?? diyorum dr a gideceğim .yani günüm geçip de yapmıyorum testi.olmasa da üzülmeyeceğimhayrşsıı

canım hadi yayırlısı inş göbüşün doludur bitanem
amın cnm inşallah sağol derdanurum

bu arada sevcancım sarı kusum asbırsızlıkla beklıyorum canım sonucunu
:))) tamam cnm bakalım hayırlısı yarım saat sonra alacağim...ama bende yok sabırsızlık

Hayrlısı olsun canım.İnŞALLAH beklediğin sonucu alırsın.Bekliyorum sonucunu 4 gibi bakıcam syfaya
sağol cnm.ok bak da bılmıyorum bakalım hayrlısı.benım içim rahatlasın da ...takmayacağım olmazsa

merhaba kızlar,
anne olmak istiyordum ve istemeye devam ediyorum ve artık bunun için icraata geçtik bıraktık korunma yöntemlerini:))

kızlar hemen gelir gelmez bir sorum var ilgilenirseniz sevinirim...
adetin 3. günü ve 19. gün yapılan hormon testlerinden yaptıran var mı aranızda?

benimkiler hep düşük ne demek ki bu ben normal yolla hamile kalamam mı demek anlamadım?
siz biliyor musunuz?

sağol cnm.ok bak da bılmıyorum bakalım hayrlısı.benım içim rahatlasın da ...takmayacağım olmazsa

Takmıcaksın tabiki..Yine,yine,yine olur.

iyi cnm sen??
yok almadım
3 bucukta demişlerdi

iyiyim tatlım kuşumm bende biliyorum 3te burda olunc erken aldın zannettim.Sen bana attığın mesajı yeniden atsana msni

merhaba kızlar,
anne olmak istiyordum ve istemeye devam ediyorum ve artık bunun için icraata geçtik bıraktık korunma yöntemlerini:))

merhaba
hayırlısı olsun.umarım sorun çıkmaz kısa zamanda kavusursun bebeğine.

3.günü ben yaptırdım.19.gün olanı yaptırmadım hatta one bilmiyorum bilenin fikrinden bende faydalanırım.

cnm ben adetın 3.günü hormon testi yaptırdım tsh lh ters ölçülerdeydı...adetım hep gecıkıyordu.senin de duzensız mı?

Takmıcaksın tabiki..Yine,yine,yine olur.

iyiyim tatlım kuşumm bende biliyorum 3te burda olunc erken aldın zannettim.Sen bana attığın mesajı yeniden atsana msni

.
ok cnm
yok daha gıtmedım geç fılan cıkar beklemeyı sewmıyorum tam bucukta gıderım artık

3.günü ben yaptırdım.19.gün olanı yaptırmadım hatta one bilmiyorum bilenin fikrinden bende faydalanırım.

benim test sonuçları şöyle;
tabi çoğu düşük

ADETİN 3. YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUÇLARI;
FSH 6.81 --D ---(20 - 138)
TSH 1.63 --- (0,49 - 4,67)
E2 (Estradiol) 39.12-- D-- (48 - 309)
Lüteinlestiren Hormon (LH) 7.23 -- D-- (15 - 62)
Prolaktin 8.09 -- (5,32 - 22,20)

ADETİMİN 19. GÜNÜ YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUCU;
Progesteron 22.37 -- D--( 39,30 - 387,8)

anlayan var mı aranızda...valla artık doktorlarada güvenim kalmadı ağızlarından laf kelpetenle alınıyor.3.gün olan testi gösterdim çok iyi dedi yav bu nası iyilik hep düşüük...arkadaşım vardı düşük çıkmıuş olmaz demişler tüp bebeğe gitmiş adetini beklemeleri gerekiyormuş gittikleri yerde bunun için konaklamış beklerken nolmuuş olmamış çünkü meğer hamileymiş:90: buyur güven

pc de yoktum kızlar .şimdide çıkıcam .canım hoşgeldin aramıza.adetin 3.cü günü hormon testleri yapılır.19.cu gün progesteron testi yani yumurtlayıp yumurtlamadığın o testte belli olur.umarım yardımcı olabilmişimdir.inş çok bekletmeden gelir bebişin.
ben çıktım kızlar hoşçakalınn:79:

Canım ben anlamam.bende senin gibi sordugumda biri bana. Lh fshden yüksekse Pko oldugunu gösteriyor demişti benimki yüksek ve doktorum bana pko teşhisi koydu.
E2ninde 20 civarı kurtulabilir düşüğü kötü durumda yumurta rezervinin oldugunu gösteriyor diye biliyorum

canım 19.cu gün yaptırmanı drun söyledi sanırım regl döngünün uzunluğuına göre demiştir belki normalde bu test 21.ci gün yapılıyor.yani progesteron düşük o ay yumurtlamamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…