ya bu netten nefret edıyorum bankalar hava alanları her yerde net bı gıdıp bı gelıyormus delı olucam
selınam saol kuzum aynen ole bebek bebek dıye yalvarmıcam artık saglık sıhhat olsun da esım yanımda olsun allahım kayıplar yasatmasın gerısı muhım degıl elbet bır gun anne oluruz
herkese günaydın
kızlar ben yine bana yakışanı yaptım.dayanamadım,gittim kan testi yaptırdım
ay diğer testlere zaten o kadar werıyorum para dedim bu net cewap alacağım bişey.gittim werdim.kendımı kaptırmıyorum.netice ne olursa olsun,ağrılarım için dr umu arayıp,soracağım,endişelenmem en azından neden diye...
3 buçukta alacağım sonuçları,olduğunu hissetmiyorum ama hayırlısı,kafamdan soru işaretleri gitsin de...
Evitax beğeni yoksa geçmişi okumuyorum demişsin bide selamına karşılık verilmemesine kızıyosun.Geçmişi okuyup herkese cevap veren insanlara haksızlık olmuyomu bu
evıtaxcım oncelıkle samımıyetımle soluyorum bende uc topık bırden takıp edıyorum ama hepsının gecmısını okuyorum. cunku bız burada artık soru cevap olayından cok bır aıle gıbıyız yanı esımızle kavgalarımız bebek ıcın uzuntularımız doktorlara gıtmelerımız kayıplarımız mutluluklarımız herseyımız burada ve bırbırımızden haberdarız her turlu. yanı sımdı sen sadece begenılerı okuyorsun yanı bızden cogu kez haberdar degılsın ama bız de soru cevap hattı degılızkı yanı hep sen sor cevap verelım falan yanı gecmısı okursan neden o anda selamının karsılıgı olmadıgını anlarsın canım bak bana basın saolsun demıssın ve bu cok hos bır davranıs onemsedıgını gosterır ve bız de onemsendıgımızı bılırız. ayrıca kardelen arkadasımıza da haksızlık yaptıgını dusunuyorum cunku ben konuyu bastan sonra okudum kı herkesın yazdıklarını okurum. tamam konu kapandı derken sen canının nıye sıkkın dıye soran herkese konunun carptırılması sınırımı bozuyor falan dersen bu sekılde anlasılması ve cevap verılmesı gayet normal canım nacızane fıkrımı soledım ama gecmısı okuma ve bızımde yasadıklarımızla ne kadar ılgılı olursan senın de soruların o kadar kale alınır ve cevap bulur
ok cnm amin hayırlısı baakalım yok gibi gelıyor BNa da hayrlısı neyse olsunanca gördüm sevcancım.
inşallah pozitif çıkar sonucun.
cnm yok adetım hazıran 2 ama benım çok yumurtalarda ağrım war.bebekten mı dıye merak ettım yoksa dr uma soracagım arayıp,belkı muayeneye çağırır.benım kurtajdan sonra olması gerektıgı zaman olduu adetım ama bebk yoksa bu ay düzenlı aynı gununde geleceğini sanmıyorum o bir kez oldu işte geçen ay.içim rahatlasın diye yapıyorum cnm oncekı hamılelıgımde olmustu bu agrılar dr um normal demişti.eğer bebiş warsa ok normal ama yoksa ağrılar neden?? diyorum dr a gideceğim .yani günüm geçip de yapmıyorum testi.olmasa da üzülmeyeceğimadetinmi geçti cnm swcnprlk?
amın cnm inşallah sağol derdanurumcanım hadi yayırlısı inş göbüşün doludur bitanem
:))) tamam cnm bakalım hayırlısı yarım saat sonra alacağim...ama bende yok sabırsızlıkbu arada sevcancım sarı kusum asbırsızlıkla beklıyorum canım sonucunu
sağol cnm.ok bak da bılmıyorum bakalım hayrlısı.benım içim rahatlasın da ...takmayacağım olmazsaHayrlısı olsun canım.İnŞALLAH beklediğin sonucu alırsın.Bekliyorum sonucunu 4 gibi bakıcam syfaya
SWCNPRLK.. canım nsılsın?
saat 3 almadınmı test sonucunu
sağol cnm.ok bak da bılmıyorum bakalım hayrlısı.benım içim rahatlasın da ...takmayacağım olmazsa
iyi cnm sen??
yok almadım
3 bucukta demişlerdi
merhaba kızlar,
anne olmak istiyordum ve istemeye devam ediyorum ve artık bunun için icraata geçtik bıraktık korunma yöntemlerini:))
merhaba cnm..hoşgeldın...ne kadarlık ewlısın?merhaba kızlar,
anne olmak istiyordum ve istemeye devam ediyorum ve artık bunun için icraata geçtik bıraktık korunma yöntemlerini:))
kızlar hemen gelir gelmez bir sorum var ilgilenirseniz sevinirim...
adetin 3. günü ve 19. gün yapılan hormon testlerinden yaptıran var mı aranızda?
benimkiler hep düşük ne demek ki bu ben normal yolla hamile kalamam mı demek anlamadım?
siz biliyor musunuz?
merhaba
hayırlısı olsun.umarım sorun çıkmaz kısa zamanda kavusursun bebeğine.
merhaba cnm..hoşgeldın...ne kadarlık ewlısın?
allah yakın zamanda yüzünnüzü güldürsün inşallah cnm
cnm ben adetın 3.günü hormon testi yaptırdım tsh lh ters ölçülerdeydı...adetım hep gecıkıyordu.senin de duzensız mı?kızlar hemen gelir gelmez bir sorum var ilgilenirseniz sevinirim...
adetin 3. günü ve 19. gün yapılan hormon testlerinden yaptıran var mı aranızda?
benimkiler hep düşük ne demek ki bu ben normal yolla hamile kalamam mı demek anlamadım?
siz biliyor musunuz?
ok cnmTakmıcaksın tabiki..Yine,yine,yine olur.
iyiyim tatlım kuşumm bende biliyorum 3te burda olunc erken aldın zannettim.Sen bana attığın mesajı yeniden atsana msni
.
hemen hemen ben de 2 yıl ekımde olacvak yani.cnm dr a gıttın mı ne dendı sana?hıkayenı anlatır mısın kısaca...amiin inşallah Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür.
ben 2yıllık evliyim.
3.günü ben yaptırdım.19.gün olanı yaptırmadım hatta one bilmiyorum bilenin fikrinden bende faydalanırım.
benim test sonuçları şöyle;
tabi çoğu düşük
ADETİN 3. YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUÇLARI;
FSH 6.81 --D ---(20 - 138)
TSH 1.63 --- (0,49 - 4,67)
E2 (Estradiol) 39.12-- D-- (48 - 309)
Lüteinlestiren Hormon (LH) 7.23 -- D-- (15 - 62)
Prolaktin 8.09 -- (5,32 - 22,20)
ADETİMİN 19. GÜNÜ YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUCU;
Progesteron 22.37 -- D--( 39,30 - 387,8)
anlayan var mı aranızda...valla artık doktorlarada güvenim kalmadı ağızlarından laf kelpetenle alınıyor.3.gün olan testi gösterdim çok iyi dedi yav bu nası iyilik hep düşüük...arkadaşım vardı düşük çıkmıuş olmaz demişler tüp bebeğe gitmiş adetini beklemeleri gerekiyormuş gittikleri yerde bunun için konaklamış beklerken nolmuuş olmamış çünkü meğer hamileymiş:90: buyur güven
canım 19.cu gün yaptırmanı drun söyledi sanırım regl döngünün uzunluğuına göre demiştir belki normalde bu test 21.ci gün yapılıyor.yani progesteron düşük o ay yumurtlamamışsın.benim test sonuçları şöyle;
tabi çoğu düşük
ADETİN 3. YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUÇLARI;
FSH 6.81 --D ---(20 - 138)
TSH 1.63 --- (0,49 - 4,67)
E2 (Estradiol) 39.12-- D-- (48 - 309)
Lüteinlestiren Hormon (LH) 7.23 -- D-- (15 - 62)
Prolaktin 8.09 -- (5,32 - 22,20)
ADETİMİN 19. GÜNÜ YAPTIRDIĞIM TESTİN SONUCU;
Progesteron 22.37 -- D--( 39,30 - 387,8)
anlayan var mı aranızda...valla artık doktorlarada güvenim kalmadı ağızlarından laf kelpetenle alınıyor.3.gün olan testi gösterdim çok iyi dedi yav bu nası iyilik hep düşüük...arkadaşım vardı düşük çıkmıuş olmaz demişler tüp bebeğe gitmiş adetini beklemeleri gerekiyormuş gittikleri yerde bunun için konaklamış beklerken nolmuuş olmamış çünkü meğer hamileymiş:90: buyur güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?