Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin kuzum amin inşallah peygamber efendimizin şifa ayetini ekledim inşallah şifa bulur anneciğin
ebrarcim ellerine saglik canim

rabbim edilen dualar hürmetine,derdamizin annecigine safi ismi ile sifa-i acili versin..dedamizada hayirli dogumlar nasip etsin.

kizlar kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor,kahvalti hazirlayacagim daaa

sende saol kuzum görüşürüz çok öptüm afiyet şeker olsun

günaydın canım,görüşemiyoz,bari arada msn gel.

aminnnn canımcım

sağol tatlımmmmmm
sende saol kuzucum hoşgeldin
allah arzi olsun ebrarim,bende iyiyim cok sukur canim,sen nasilsin?misafirlerin gittimi?bende kahvalti hazirlamam gerekiyordu,acelem ondandi ebrarim yaaa

canım allahım daha iyi etsin
tamam sen işine bak çok öptüm konuşuruz sonra

Hoşgeldin canım bugece topiğimiz hüzünlü 2 arkadaş bebeğini kaybettim biri hastahanede bir arkadaşımızında amcası vefat etti ondan çok ilgilenemezsek kusura bakma.
canı cok anlayıslısın cok ama cok tesekkur ederım
canım saolun kuzum zaten sız olmasanız ne yapardım
pelinim cnm cok üzgünüm inş bir an önce ameliyat olursun
kayracım basın sağolsun cnm
canım dostlar saolsun saol canım
evıtaxcım saol sızın de basınız saolsun gercekten etrafın uzulmesı farklı da ates dustugu yerı yakıyor
canımın ıcı bende cok uzuldum yaaa bıde netten ogrendım resmen bu daha da sok oldu benım ıcın
saol bıtanem allah razı olsun
evet kuzum saolasın aminnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
kayram başınız sag olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah
derinim sizinde başınız sag olsun allah rahmet etsin
amin canım sende saol
saol kuzum dostler saolsun
saol bıtanem
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bende dılıyorum ondan herkese

aminnnnnnnnnn dıyorum okunan dulara derdamızın annesıne sıfa olsun rabbım saglıgına kavusmasını nasıp etsın ınsallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 garip+ kardelen49+ derdanur+ kardelen5233+ AnaToLia_+ KAYRAM29+

maşallah kalabalığız çok güzel oldu ya sevindim çokkkk

kuzucum başınsaolsun yaa gerçkten çok üzüldüm henüz geçmişi okuyamamıştım ondan topicde yazamadım ama msnde konuştuk zaten .allahım geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olun amcanın

hepinize tek tek teşekkür ediyorum
ebrarım gördüm canım nasıl mutlu oldum bilemezsin rabbim inş iyi eder annemei inş
ben inanaıyorum szilerin daualrı sayesinde iyi olcak inş

canım arkadaşlarım şimdi SEMOŞLA konuştum nstye bağlamışlar sancı filan varmı diye çıkmamış çok şükür .morali daha iyiydi bende sevindim .hepinize selamı var ve çok teşekkür ediyor

canım arkadaşlarım şimdi SEMOŞLA konuştum nstye bağlamışlar sancı filan varmı diye çıkmamış çok şükür .morali daha iyiydi bende sevindim .hepinize selamı var ve çok teşekkür ediyor

çok şükür inşallah kavuşcak bebeğine sağlıcakla dua edelim

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler verirsin umarım
cnm benım sağolasın hayrlısı...

çok sağol cnmm bakalım hayırlısı herşeyin...

amin ablam allah derdanur arkadaşımızın anneciğine esenlikler wersin,dermansız hastalıklar vermesin...bir an önce ayaklanmasını nasio etsin inşallah...

amin cnmmm.allahım şifasını anneciğinin üzerınde de göstersin

aa iyi hadı moreli çok önemli allah yardıcmısı olsun arkadaşımızın

çok sevindim canım şimdi aklımdan geçiyodu maşallah bebeğimize inş tutunur hayata

evıtaxcım oncelıkle samımıyetımle soluyorum bende uc topık bırden takıp edıyorum ama hepsının gecmısını okuyorum. cunku bız burada artık soru cevap olayından cok bır aıle gıbıyız yanı esımızle kavgalarımız bebek ıcın uzuntularımız doktorlara gıtmelerımız kayıplarımız mutluluklarımız herseyımız burada ve bırbırımızden haberdarız her turlu. yanı sımdı sen sadece begenılerı okuyorsun yanı bızden cogu kez haberdar degılsın ama bız de soru cevap hattı degılızkı yanı hep sen sor cevap verelım falan yanı gecmısı okursan neden o anda selamının karsılıgı olmadıgını anlarsın canım bak bana basın saolsun demıssın ve bu cok hos bır davranıs onemsedıgını gosterır ve bız de onemsendıgımızı bılırız. ayrıca kardelen arkadasımıza da haksızlık yaptıgını dusunuyorum cunku ben konuyu bastan sonra okudum kı herkesın yazdıklarını okurum. tamam konu kapandı derken sen canının nıye sıkkın dıye soran herkese konunun carptırılması sınırımı bozuyor falan dersen bu sekılde anlasılması ve cevap verılmesı gayet normal canım nacızane fıkrımı soledım ama gecmısı okuma ve bızımde yasadıklarımızla ne kadar ılgılı olursan senın de soruların o kadar kale alınır ve cevap bulur

ay cok sukur ıyı bır haber aldık cok sukurler olsunnnnn ınsallah yavrumuz sag salım dogacak
başınız sağolsun canım mevlam geride kalanlara sabır onada rahmet eylesin

saol bıtanem aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kızlar dun bırden cıkmıs gıbı oldum ama ınanın netım gıttı uce kadar bekledım gelırmı dıye ama gelmedı haber vermeden cıkmam bılırsınız

hepinize tekrar teşekkür ederim canlar ben çıkıyorum kontörüm bitti alıp annemi ararmam lazım geceden beri aramadım uyur diye hepiniiz seviyorum dualrım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun
görüşürüz inş iyi bakın kenidnize

güle güle canım görüşmek üzere:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…