Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

güle güle cnmm...biz de seni sewıyoruzzz.sen d ekendıne dıkkat et cnm

çok şükür inşallah kavuşcak bebeğine sağlıcakla dua edelim
amin canım yaa inşallah artık iyi haberler alalım
aklım hep peloşda zaten
amin sevcanım inşallah kuzum yaa sizinde ağzınıza sağlık
buarada samyeline dua hazırlıyorum 30 tane okurmusun kuzum
bide galiba test yaptırmışsın hayırlı haber alırız inşallah bu moralsizliğin üstüne iyi gelir umarım
çok sevindim canım şimdi aklımdan geçiyodu maşallah bebeğimize inş tutunur hayata
amin kuzum inş allah
kayram çok haklı arkadaşım burda hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve inanki artık kardeş gibi olduk .dün sana cevap yazılmadı diye sinirlenmişsin herkes herzaman aynı olamıyo malesef .ama emin olki burda her sorun cevaplanır geçte olsa .kardelen arkadaşımızda kötü bişey dememiş açıklama yapmış .bunda büyütülcek bişey yok bence ...

ablam okurum tabii ne demek...haber ederım sana okuyunca ok ))

kuzum ya kıyamam mahvoldum okuyunca allahım sabır versin çok zor ama herşey rabbimden sabır kuzum sabır geçicek bugünlerde .inşallah ameliyatında sorunsuz geçicek canım dualarımız seninle

Canım ya bak ben 11 sene oldu herşey Allahtan ona inan içini ferah tut belkide o zaman olucak...

Ah canım benimde sorunum kilolar ne yazıkki vermiyorum ama kilo var diye olmıycak diye bişey yok etrafımda bir sürü örnek var içini ferah tut.

Ben orda çektirdim hiçbişey anlamıyosun ağlayarak gittim ama inan iğne batması gibi bile ağrı olmadı tavsiye ederim.

İnşlallah aleynacım dediğin gibidir çok tedirginim.

AMİNNNN Allah biran önce arkadaşımızın annesine ve tüm hastalara sağlık versin.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 garip+ kardelen49+ derdanur+ kardelen5233+ AnaToLia_+ KAYRAM29+

maşallah kalabalığız çok güzel oldu ya sevindim çokkkk
Bende burdayımmmm.....

kızlar benimde çıkmam gerek yaa işlerim var hallediyim
öpüyorum sizi görüşmek üzere
sevcanım müjde ver bize inşallah kuzum

ayy banum yine kötü zamanlama yaa off ben çıkıyorum sen geldin
nasılsın kuzum sana şimdi özelden mesaj atıcam okey duayla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…