Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol cnm üzülmedim zaten hayırlısı diye dua ediyorum sureklı...
sen de geçirmişsin benim gibi...ben olsam asla yapamam yaaa karşımdaki üzülecek diye..ben yakınını kaybedenlerin yüzüne uzun süre başsağlığı dileyemeyen insanım bunlar nasıl başarıyor bunları anlamadım.cnm uzağım zaten bu ınsanlara,nerden de rast geldiler.bir de nereye gidiyorsun dıye soruyorlar ya yolda görünce sinirr oluyorum sanane ya geziyorum allah allah.canım sen de yakın olma o insanlarla en iyisi bu!.amın cnmm
cnm ben asla bir ınsanı yargılamam diniyle,imanıyla.namaz kılan wardır kalbi kötü olur kabul olmaz.kimi insan wardır namaz kılmadığı halde yüreği iman doludur.kımseyı ılgılendırmez..benim saç açık ya röfleli sarı yaa onlara göre ben uçuk kaçık birisiyim.beni tanıyanlar ve en önemlisi eşim biliyor o bana yeter!

sen bosver sarı kusum onları ınsalah olacak bebeklerımız sakın kafaya takma kı zaten takmıyorsun bende acıgım ne varkı bunda kuzum benım o ınsanın ıcınde olacak bosver sen

kardelen49
SeLiNa23+
ecrinsamet
bebıkler kalamıcam mısafırım gelcek bırazdan uc hafta aradan sonra adam gıbı yemek yaptım dıyebılırım bugun bırazcık yemek yıcem sımdı cıkmalıyım optum

evet canım kesinlikle seni erken göndermiş o test için.sen şimdi bunları hiç kafana takma senin herşeyin normaldir.hıı bide düzenli adet görüyorum demişsin ya.düzenli adet görmek düzenli yumurtlamak değildir.sen testte yumurtladığını anlasan bile öbür ay yumurtlayacaksın diye bi şart yok.yani yumurta takibi yaptırmadığın sürece her ay yumurtladığını bilemezsin.her ayda bu test verilmez.inş hayırlısıyla gelir bebeğin.yanlış bildiğin bişeyi düzeltmek istedim.
kızlar merak edenlere söyleyeyim.aldım sonucu
HCG DEĞERİM:1,0 yani bebiş yok.hayırlısı...

sevcanım hayırlısı olsun inş.inş en doğru zamanda sağlıkla gelir bebeğin.ayrıca insanların böyle yargılarına bende kızıyorum.insan önce kendine bakmalı dinine düşkün örtüsünü de bağlamış peki neden bu muhabbetleri yapıyor.allahın elinde olan bişey değil mi bu.canı verirde alırda.ama önemlisi bu görüntüde olup dedikodu yapması onun yanlışı.oruçlumusuunn diyeceğine Allah kabul etsin der geçer insan,şaşkınlığın kendine kalsın.
derdacım sende zor şeyler yaşamışsın.insanlara anlam veremiyorum kuran okunan yerde bu fesatlıkları nasıl düşünebiliyorlar.bi yerde oraya gelip sevap işlediğini düşünüp neden günah işlediğini düşünüp çenesini tutmuyo.kızdım valla anlattıklarınız yanımda olsa ikinizinkileri de çenemle döverdim doğrusu.

ohhh yapın bakalım yemekleri kardelencim kayram elinize sağlık afiyetle yiyin.benimkiler son 20 dk da yapılacak şeyler oturuyom bende.tavuğu haşladım duruyo.onu kızartcam,yanına da pilav.bugunlük bu kadar allah bereketini versin.

merhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilseniz evde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çokhepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyümne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucakçünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dediinanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti

ahhh canım benim ansıl üzüldüm bilemzsin ama takdir napalım kısmet herşey üzülme desem neye yarra bilmeme ama rabbim sabır versin inş sana ve eşine bir sahsa yaşatmasın bu duyguyu

sen bosver sarı kusum onları ınsalah olacak bebeklerımız sakın kafaya takma kı zaten takmıyorsun bende acıgım ne varkı bunda kuzum benım o ınsanın ıcınde olacak bosver sen
takmıyorum da ınsanlar cnımı sıkıyor boyle cnm ,,ewet kesinlikle parayla imanın kimde olacağı belli olmazmış diye bir laf war...

hakkında hayırlısı canım inşallah bi dahaki aya bööle olursun
amın cnm bnm sağolasın hepimiz inşallah o duyguyu yaşarız en yakın zamanda...

cnm böyleler işte,ama onlara sorarsan onlar çok dindarr vardır ya böyle tipler ...
bir de nereyeeee diye uzatmıyorlar mı sanane ya sanane.onlar takmadığım kişilikler olduğu için bişey ddemedim.kırk yıkda 1 gördüğüm insanlar.allahtan öyleler

cnm benım yazını okudum ağlayarak
rabbım sabır wersin.acını çok iyi anlayabılıyorum ben de 2 ay önce karnımda 3 aylık dıye kontrole gittiğim fakat 2 aylıkken kalbi duran yawrumu kaybettim.dr um da bana aynen senin gibi dedi,sakın üzülme böyle hayırlıymış,ilerde bi şey olup da hareketlerını hissettıkten sonra alsaydık ne olacaktı ya da doğduktan sonra...beterin beteri var tabii cnm.allah sana çok sabır wersin,seninkisi daha kötü ama imtihan bunlar işte,sabredeceğiz cnm.sen de şöyle düşün yawrunu belirli yaşa kadar büyüten anneler bir anda yawrusunu kaybediyor,onların acısı daha kötü...şimdi senın yapman gerekn kendı sağlığına bakman canım.dinlenmen.sakın isyan etme cnm hakkında bu yazılmış ...

Aranıza yeni katıldım Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Bende dış gebelik geçirdim 2 ay önce çok üzücü çok yıkıcı bir durum, HSG filmi çektirdim cumartesi günü çok şükür bir sorun çıkmadı doktorum birdahaki aya çocuk için izin verdi
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz en kısa zamanda ve hayırlısıyla anne oluruz

aramıza hoşgeldin cnm...allah sana da sabır wersin.bak sorun da yokmuş filminde,inşallah en yakın zamnda yawruna kavuşursun

deniz kızı inşallah canım allah yüzüne gülsün hepimiz bebek özlemiyle yanıyoruz rabbim hepimize nasip etsin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…