hayırlı akşamlar cnm ...hayırlı akşamlar kızlar
aramıza hoşgeldin cnm...allah sana da sabır wersin.bak sorun da yokmuş filminde,inşallah en yakın zamnda yawruna kavuşursun
kızlar hayırlı akşamlar .....herkese
merhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilsenizevde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çok hepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyüm ne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucak çünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dedi inanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti
hayırlı akşamlar kızlar
hayırlı akşamlar kızlar
deniz kızı inşallah canım allah yüzüne gülsün hepimiz bebek özlemiyle yanıyoruz rabbim hepimize nasip etsin inşallah ...
swcprlk canım allah senin de yüzüne gülsün inşallah kızlar hangimiz hamile kalırsak digerlerimze dua edelim gebelerin duaları kabul oluru aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aranıza yeni katıldım Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Bende dış gebelik geçirdim 2 ay önce çok üzücü çok yıkıcı bir durum, HSG filmi çektirdim cumartesi günü çok şükür bir sorun çıkmadı doktorum birdahaki aya çocuk için izin verdi
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimiz en kısa zamanda ve hayırlısıyla anne oluruz
merhaba canlarım hepinizden allah razı olsun sag olun güzel dilekleriniz için allah razı olsun ama buraya kadrmış rahimi diktirmeme ragmen kızım beni bırakıp gitti ömürüm çok güzel küçücük masum yavrum okadar güzeldiki 2 oglumu görmedim kızımı gördüm içimden bir parça koptu gitti tarifi anlatılmaz bir bilsenizevde dogum sancılarıyla gittim malesef suyum geldi bebgimi benden aldılar içim acıyo çok kötüyüm çok hepimizin başı sagolsun tekraradan rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin bu arada bana yazan ve özel mesajıma yazanlardanda allah razı olsun rabbim sizi evlatlarınızla imtaan etmesin 10 senede 3 kayıp çok kötüyüm ne yaptıysam olmadı bşaramadım gene kaybettim savaşımı çapaya yönlendirdiler genetik tanı için ondan sonuş eger çıkmazsa malesef bir daha bebgim olmucak çünkü doktor her seferinde denesekte rahim bebgi kabul etmeyip gene dogum edersin dedi inanın bebginiz olmuyo diye üzülmeyin rabbim acı göstermesin böylesi daha zor okadar eziyet çekiyosun etlerin acıya acıya yatıyosun yatak wc gelip gidiyosun yemek verirlerse yiyosun okadr mücadele ettim hiç iş yapmadım hep bakıldım 4,5 ay bebk gibi soguk sularla yıkandım bebgime bir şey olur diye ama gene ölen oglumdaki gibi ayını kolladı buda beni bıraktı gitti işşallah burda olmasada öteki tarafta onlarla kavuşucam öpücem koklucam oysaki okadar umutluydumki hiç sebep yokken bebegim beni bırakıp gitti
inşallah 5,5 yıllık evliyim bu zamana kadar hep ertelemek zorunda kaldık tam istedğim zamanda hamile kaldım oda ne yazıkki kısa sürdü bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım ama maddi problemler yüzünden olmadı işte
hayrlı akşamlar cnmmhayırlı akşamlar kızlar
aramıza hoşgeldin canım çok geçmiş olsun mevlam birdaha yaşatmasın inş tez vakitte gelir bebeğin
canim benim yazini üzulerek okudum inanyasadiklarin kolay bir imtian degil,rabbim sabirlik versin..herseyde bir hayir vardir,dilerim bundan sonra böyle acilar yasatmasin rabbbim .kaybettigin evlatlarindan daha hayirlisini versin,en yakin zamanda...hersey gönlunce olsun sevtuncum,iyi bak kendine
canım benimde 3 yıldır olmuyo(( bende bu sene çoştum bebek özlemiyle yanıyorum ...inan her isteyene dua ediyorum her namaz kıldıgımda ediyorum rabbime ....inşallah
inşallah ya dış gebelik çok yıpratıcı kabuslarım inşallah biter gerçi en büyük kabus hsgydi onu atllatım hayırlısıyla
inşallah ya dış gebelik çok yıpratıcı kabuslarım inşallah biter gerçi en büyük kabus hsgydi onu atllatım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?