Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

swcprlk canım allah senin de yüzüne gülsün inşallah kızlar hangimiz hamile kalırsak digerlerimze dua edelim gebelerin duaları kabul oluru aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o kadar çok üzüldümki inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım

deniz kızı inşallah canım allah yüzüne gülsün hepimiz bebek özlemiyle yanıyoruz rabbim hepimize nasip etsin inşallah ...

inşallah 5,5 yıllık evliyim bu zamana kadar hep ertelemek zorunda kaldık tam istedğim zamanda hamile kaldım oda ne yazıkki kısa sürdü bu zamana kadar yapmadığım için çok pişmanım ama maddi problemler yüzünden olmadı işte

aramıza hoşgeldin canım çok geçmiş olsun mevlam birdaha yaşatmasın inş tez vakitte gelir bebeğin

canim benim yazini üzulerek okudum inanyasadiklarin kolay bir imtian degil,rabbim sabirlik versin..herseyde bir hayir vardir,dilerim bundan sonra böyle acilar yasatmasin rabbbim.kaybettigin evlatlarindan daha hayirlisini versin,en yakin zamanda...hersey gönlunce olsun sevtuncum,iyi bak kendine

canım benimde 3 yıldır olmuyo (( bende bu sene çoştum bebek özlemiyle yanıyorum ...inan her isteyene dua ediyorum her namaz kıldıgımda ediyorum rabbime ....inşallah

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

swcnprlk,
derdanur,
melegimnerdesin,
denizkizi_ml,
kardelen5233

herkese hayirli aksamlar kizlarr:80::80::80::80::80:

hoşgeldin naber canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…