Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

swcprlk canım allah senin de yüzüne gülsün inşallah kızlar hangimiz hamile kalırsak digerlerimze dua edelim gebelerin duaları kabul oluru aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amın cnm ınşallah en kısa zamnda sewındırsın rabbim...

inşallah Alah her isteyene sağlıklı bebişler versin
aminnn.cnm bu zamana dek olmamış bak maddı problemler wardı dıyorsun.demek ki hayrlısı siz düze çıkıncaıdr.hayrlı zaman ne zamansa dıye dua edelım cnm

swcnprlk canim,herseyde bir hayir vardir,dilerim bu ay gelir bebisin
cnm garipçiğim çok sağolasın,inşallah cnm adetim gelse ok de o da gelmez şimdi eminim

inşallah ya dış gebelik çok yıpratıcı kabuslarım inşallah biter gerçi en büyük kabus hsgydi onu atllatım hayırlısıyla
ewet cnm acı şeyler ama yapacak pek fazla da birşey yok.allah yeni bebişlerımıze sağlık wersin inşallah

canım bu hsg yi agrısız çeken yerler varmış istanbulda radyotom diye bi yer ... sıfır agrıyla dogrumudur acaba çektirenler canımdan can koptu diyo yaaa ((44:

cnm ben anestezili yaptırdım o yüzden bişey hissetmedim uyandığımda regl ağrısı gibi kasıklarım felan ağrıdı diğer türlü cesaret edemedim çünkü bende hastanede radyoloji bölümünde çalışıyorum nasıl acı çektiklerini bilirim o yüzden herkese anesteziliyi tavsiye ederim

öyle deme,gelir insallah üzme kendini canim

sevcancım,üzülme canım,en azından için rahatlamış oldu,inşallah bi sonrakinde pozitif olur sonucun

öyle tabii verende allah alanda allah hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

şimdi bende yumurtlama sorunu var yumurtlayamıyorum . ama hsg istiyo benden tüpler açıkmı diye yaw önce yumurta olması gerekmezmi olsa belki açıktır tüplerim ((

canım bu hsg yi agrısız çeken yerler varmış istanbulda radyotom diye bi yer ... sıfır agrıyla dogrumudur acaba çektirenler canımdan can koptu diyo yaaa ((44:
ağrısız olan yer warmış cnm ben özel bir hastaneye yaptırdım aynen dediğin gibi,düşün ki benim ağrı eşiğim de yüksektir,canım da tatlı değildir ama kürtajda narkozdan sonra uyandığımda ağrım yoktu fakat bu fılmı cektırdım uzun sure kalkamadım ve yuruyemedım ağrıdan,acıdan.bilsem öyle olduğunu narkozla yaptırırdım :S

canım korkuttunuz beni yaaaaaa (((

şimdi bende yumurtlama sorunu var yumurtlayamıyorum . ama hsg istiyo benden tüpler açıkmı diye yaw önce yumurta olması gerekmezmi olsa belki açıktır tüplerim ((

hsg aynı zamanda tedavi edicide tüplerinde tıkanıklık yapışıklk varsa açılıyo hamile kalmakta kolaylaşıyo, anestezili çektirin en rahatı bence acıyı duymuyosun

öyle deme,gelir insallah üzme kendini canim
inşallah cnm çaylar almıştım onları içmeye başlayacağım artık bugünden sonra...

sevcancım,üzülme canım,en azından için rahatlamış oldu,inşallah bi sonrakinde pozitif olur sonucun
ewet cnm rahatladı içim walla,belirsizlik kötü

bende bugün biraz iyyim annem biraz iyiymiş bu gün onun için rabbim herkeze iyiylik versin inş
hadı iyi cnm ya sewındım anneciğinin iyi olmasına

öyle tabii verende allah alanda allah hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
amin cnm öyle...
cnm benım dr um mesela yumurtlama ilacı wermeden daha hormon testi istedi ve bu filmi istedi ona göre tedawı başlatacağız dedi.tüplere başta bakılsın ki zaten tıkalıysa tüpler direk tüp bebeğe yönlendireceğim seni dedi bakmadan ilaca başlatamayız tıkalıysa ilaçları boşuna içmiş olursun dedi.baktırdım temiz çıktı,ondan sonra klomene başladık 3.ayımda hamıle kaldım

canım korkuttunuz beni yaaaaaa (((
cnm korkman için söylemedim.ben de senin gibi bilmeden gittim çok acı çektim,seni uyarmak amacım ,acı çekme diye...anesteziyle olmanı tavsiye ederim ben de kesinlikle ama acısız yapan yerler warmış istersen de oraya git güwenerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…