Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne cayi canim?söktürücümü?:26:

ne cayi canim?söktürücümü?:26:
cnm birçok şeye iyi geliyormuş
kitapçığı war da şöyle yazıyor
adet düzenleyici
adet dönemi ağrılarını giderici
adet azlığı,çokluğu ve yokluğu
menopoz
adet ve menopoz öncesi meydana gelen ateş basması,stres,depresyon,terleme,kas sancıları,halsizlik ve bitkinliği giderici
metabolizmayı düzenleyici
iltihap kurutucu
ur.niyon ve kist engelleyici
yumurtalık iltihabını sökücü
oluşmuş ur,niyon ve kistı yok edici
diye yazıyor garibim

kizlar ben cikiyorum,kocis yan yan bakiyorkizdirmiyim herufüüühepinize iyi aksamlarr

kardelos selamini aldim,emme sen görmedin kizzzzzkonusamadik seninlede,neyse baska sefere atik,iyi aksamlar sanada

masallah baya faydalari var cayin,sifa olsun insallah swcnprlkcim,aktardan mi aldin?simdi cikmam gerek iyi aksamlar canim

ya zıkkım yatak odasında orda tv yok canım sıkılıyo ... oturma odasına eşim getirmiyo :)))
e cnm tak kulaklığı kulağına müzik eşliğinde yürü,öyle daha zewkli oluyor

masallah baya faydalari var cayin,sifa olsun insallah swcnprlkcim,aktardan mi aldin?simdi cikmam gerek iyi aksamlar canim
saol canımcım...içeceğim bakalım faydası olacak mı,ewet cnm aktardan ama kapalı kutu,açık karışım değil alizade markası.
tmm cnm hadı sen kocişi kızdırma sonra konuşuruz

canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???

hepinizi özledimm

ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm

benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:

doktorumun verdiği ilaçlar

gonal- f 450/0.75

crınone

ovıtrelle

bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn

ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee

canım nasılsın az öncede sordum ama görmedin balım spor nasıl gidiyo
teşekkür ederim canım,bi yandanda annem ve eşimle ilgilenince,arada atlanıyo.
spor iyi gidiyo canım,haftaya sürem doluyo zaten,yeni dönemde plates e yazılcam sanırım,yada bir ay daha devam ederim kondisyona.
kizlar ben cikiyorum,kocis yan yan bakiyorkizdirmiyim herufüüühepinize iyi aksamlarr

kardelos selamini aldim,emme sen görmedin kizzzzzkonusamadik seninlede,neyse baska sefere atik,iyi aksamlar sanada
başka sefere görüşürük tatlım,yukarıda anlattım zaten sebebini.:82:

slm canım inş herşey gönlünece güzel olur bekliyotuz güzle haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…