aynen öle cnm bendede öle olducanım öncelikle çekinicek bişey yok istediğin şehi sorabilirsin doktorum bana yarım saat yeterli demişti ama herşy kısmet ben hiç beklemediğim zaman hamile kaldım oysaki günlerce o yöntemi uyguladım olmadı herşey kısmet bu dünyada
Selam..Herkezin kandili mübarek olsun.Girmiyordum bu topiğe kandilllerini kutlıyım dedim ama kimse yok şansıma.
Selam kızlar,Kandiliniz mübarek olsun
Pelinimden,sema'dan,birsenimden güzel hbrler okudum çok şükür Allah'akşamlar hepinize Allah'a emanet olun,Rabbim tüm dualrınızı kabul eylesin[
hayırlı kandiller canım evet güzel haberler var şükür sen nasılsın
Selam kızlar,Kandiliniz mübarek olsun
Pelinimden,sema'dan,birsenimden güzel hbrler okudum çok şükür Allah'akşamlar hepinize Allah'a emanet olun,Rabbim tüm dualrınızı kabul eylesin[
hayırlı kandiller canım evet güzel haberler var şükür sen nasılsın
berrincim sağol cnm bende iyiyim çok şükür kusura bakmazsan bnm çıkmam lazım kayınvalidemler gelecek,hayırlı kandiller tekrardan
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah berrincim darısı sizlerin başınaamin inşallah seninde kandilin mübarek olsun çok sükür bir araya gelebildiniz daha da iyi olur inşallah bebişin
inşallah berrincim darısı sizlerin başına
cnm selamslm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
hayırlı akşamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bizlerde olalılm inş.
maşallah birsencim hüseyin emrenle evindesin artık
pelininde ameliyatı güzel geçmiş
semacımda iyiymiş inş. bebişi durur biraz daha
ne güzel haberler bunlar maşallah
sgl tostim inşallah darısı başına teşekkürlerhayırlı akşamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bizlerde olalılm inş.
maşallah birsencim hüseyin emrenle evindesin artık
pelininde ameliyatı güzel geçmiş
semacımda iyiymiş inş. bebişi durur biraz daha
ne güzel haberler bunlar maşallah
teşekkürler sevcanım iyi dileklerim sizlerle neyse kızlar ben çıkıyım emrecik çağırmadan gideyim hepinize iyiakşamlarcnm selam
çok sevındım emremiz ve senin adına.artık oğluşunla birliktesiniz allahın iznıyle hep,şükürler olsun,,geride kaldı o günler.canım amın rabbım hepımızın dualarını kabul etsin bu gecenin hürmetine...
Selam..Herkezin kandili mübarek olsun.Girmiyordum bu topiğe kandilllerini kutlıyım dedim ama kimse yok şansıma.
hayırlı kandiller nasılsın
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?