Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile :43:

maaşallah ebrar blam yok yerine ben misafirlere kahve ikram edeyim:68::126::126::126:
ver canım ver,bu akşam kandil,kimse ikramsız dönmesin.
hhuuu selam kızlar hayırlı aksamlar bir bakam dedim:68:
selim canım,nasılsınız oğluşunla?
Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile :43:

inşallah en kısa zamanda tüm bebek sahibi olmak isteyenler,dileklerine kavuşurlar.

amin. insallah bu duyguyu hepimiz yasariz. Bu nasil birsey bilemiyorum ama hicbir duyguyu bu kadar yogun yasamadim. Bebegin düsüncesi bile cok güzel. Ben 2 defa bebegimi kaybettim. Cok zormus bunu yasamak. umutlanip tekrar umudunu kaybetmek hakikaten cok üzüntü vericiymis. Belki vakti zamani degilmis hersey Allahtan ve bir gün inanmiyorum ki bizlerede nasip edecek..

2eb5yt0.jpg

hayırlı geceler kızlar rabbım bu gecenın yüzü hürmetıne dualarımızı boş cevırmez inşallah:14:
pelınım cok sevındım cnm amelıyatın ıyı gecmıs hersey bundan sonra cok ıyı olcak ınsallah
bırsenım yıgenımız eve cıkmış gözün aydın cnm
semosumuzda ıyıymıs cok sevındım rabbım hayırlısıyla zamanında ıyı bı doğum nasıp eder ınsallah
sevtun allah sabır versın cnm ebusun dedıgı gıbı sözün bıttıgı yer allah sabır versın insallah

kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın :5:

kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın :5:

ilk denemesinde olmuş büyük yalan bence çoğu kişinin söylediği yalan kimbilir neler çekti hamile kalmak için herkes bizim gibi dürüst değilki uğraşıyolar ama kimseye söyemiyolar sonrada yok kazayla kaldım yok ilk denemede
bozma moralini canım ya rahat ol sadece

Back
X