Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Birde hıc oyle test falan ullanmadım bılmıyorum nasıl bırsey 4 aylık evlıyım ve bebek ıstıyoruz hemde cokk olsa ne guzel olurr bırde cevre faktoru baskı sorularr keskee olsunn hemen
Canım sen daha çok yenisin ne olur kasma bırak akışına o testide alma sen akışına bırak olur sakın üzme kendini bak ben 11 yıl bitiyor senin daha çok yeni canım benim.

Tamam kızlar tavsıyelere uyacagım cıkıcam dıyorum herseferınde cıkamıyorum bır gun arkadaslarımdan bırde sızlerden kopamıyorumm face de beklıyorum ama zıyaretçı nedenlerınden adresı yazmaya cekınıyorum esım bıle takma nıcklerle erkekler bıle gırer nasıl muhabbet edıyorsunuz dıye soylendı bır kere nasıl eklesırızz acabaaa

iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
adet mi oldun canım?
adet oldugum için sevindim yaaaa bugün hastalandım yoksa çatlayacaktım . bu ay bebek hayalim gittttiiiiiii kızlarrrrrr .....

hayırlısı olsun.

bu arada selam kızlarrrrrrrrrrrr

arkadaşlar soru sormuştum kimse cevap vermeyecek mi

fıstık =slm arkadaşlar, bugün doktora gittim 1 yumurtam daha bugün çatlamak üzere olduğunu söyledi biraz önce ovulasyon testi yaptım çatlamış heralde,ilk yumurtamda geçen hafta çatlamıştı. bu gün kahverengi akıntım geldi belim karnım ağrıyor. bu gün son adet günümden 22 gün geçti adet olmam dimi .normalde 27 günde bir oluyorum. eğer o gördüğü çatlamış üzere olan yumurtaysa adet gününe rastlar mı. doktor lekelenmenin yerleşmede ya da adet kanamasının başlangıcıda olabileceğini söyledi. idrar da gebeliğe baktım ama negatif. tecrübesi olanlar bilir. nedir bu. ha bi de eğer ilk yumurta döllenmişse 2 yumurtada çatlamaya devam eder mi . acaba ilki tutmadı da 2. yumurta mı çatladı.

bu ıslerı anlasam cevap verırdım ama ınan bende senın gıbı bılmıyorum kı sen benden daha cok bılıyorsun ovulasyon testı bıle yenı geldı aklıma tecrıbesı olan butun arkadaslar hıc cevapsız bırakmıyorr emınım suan gecmıs okunuyordurr

iyi akşamalr şekerler nasılsınız bende eşim maçtan gelmedi size bakıyım dedim uyuyamıyorum canım sıkkın her zamanki gibi
sizde durumlar naıl bakalım

Canım özelden mesaj at istediğin arkadaşlara burdan verme aramızda erkek yoktur ama daha sonra girip okuyanlar olabilir dimi yani eşin haklı.

hayırlıs bitanem ya..... rabbim bizwde nasip edecek inanaıyorum. bişey ögrenmek istiyoruım ya bu ovülasyon testi diyolar onu nerden nasıl temin edebilirim ? bilen varmı ? pahalı bişeymi ? bilgin varmı?

kimisi netten alıyo,kimisi eczaneden,çok pahalı değilmiş sanırım ama ben hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…