Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hb tatlım,

evet o yüzden sabrediyorum tekrar testte almadım adet gelene kadar yine de umutlar devam ediyor işte ama maximum 15 dk sonra gördüm

sağol cnm inşallah..........

iyiy olucam inşallah ranacım ... hava sıcak hastalandımmmm bebeiş hayalleri bu ya finişhhhhh..... kocam her zamanki gibi spor haberlerini izliyo tv bana kalmıyo nette takılıyorum .... :) :86::86::86::86:
ayy benim kocş tek ewe olsada tw de pc de onun olsa yalnız oturmaktan çok sıkılıyorum ,
canım adetin geç gelmeside çok kötü bişi eger bebek yoksa gelsin diye ben dua ediyorum wallahi inşşş gelecek ay bebişte gelirrrrr
hb tatlım,

evet o yüzden sabrediyorum tekrar testte almadım adet gelene kadar yine de umutlar devam ediyor işte ama maximum 15 dk sonra gördüm

canım günün daha 1 gün geçmiş idrar testi yapacaksan bekle bi kaç gün daha ama kanda baktırırsan zaten belli olur ama korkun olmuş belli bence hiç stres yapma bekle biraz daha bakalım inşşş bebiş wardır ...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah da bende yumurtlama ve kilo soırunu var zor biraz...

üzüldüm cnm.. hakkında hayırlısı olsn olur elbet bebeğin bir gün.. lütfen sende üzülme... eşimle idare ediyoruz işte amann kah alttan kah üstten alıyorum.. diğer öksüz ncocuklar diyorsun sevap diyorsunn iyi diyorsun da bende o kadar güç yok.. takatim yok..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah da bende yumurtlama ve kilo soırunu var zor biraz...

yumurtlama sorunu bende war kuzum bu ay klomene başladım bugün 2. günüm +incir kürüde yapıyorum bakalım ne olacaka bu ay ...???
ama kilom yok şükür .....

canım fazla sıkma canını kafana takıp düşündükçe iyice işin içinden çıkılmaz olur inşş RABBİM en kısa zamanda hayırlı bi yol çizer sende annende dilediğiniz huzura erersiniz biraz sabır canım .....

yumurtlama sorunu bende war kuzum bu ay klomene başladım bugün 2. günüm +incir kürüde yapıyorum bakalım ne olacaka bu ay ...???
ama kilom yok şükür .....

ya bu incir kürü haşlayım mı yeniyodu??? canım inşllah ennnnn kısa zamanda bebeişin gelir ..aminovülasyon testleri varmış eczanelerde varmıdır acaba ben bu ay almak istiyorum . ay sonu doktora gidicem glukofen içiyorum bende...

canım haşlıyorsun ama yemiyorsun haşladıktan sonra atıyorsun bazılarıda hiç halamadan kuru kuru yiyormuş bn ikisinide yapıyorum inciri çok sewiyorum çünkü
bazı eczanelerde olmuyor ama wardır benim çoğu arkadaşım netten aldılar bende bu ay bi uğraşıyım olmazsa diğer aya alıp kullanıyım diye düşünüyorum bu glukofen kilo için mi cnm ???

normal yeme fikri daha iyi geldi ya :) haşlama bende sevmem . denicem . glukofen hem yumurtaları geliştiriyormuş hemde kilo verdiriyormuş onu içince böyle afedersin miden bulanıyo ishal böööööööööööööööö bi durum anlıcan .... eşimde sorun vardı benim 1 yıl onun için bekledik ameliyat oldu o varikoselden . spermleri simdi arttı şükür. ay sonu beraber gidicez dr. inşallah bana güzel bi tedaviye başlar :2:çççççokkkk stresli bişey ....

çok şükür atlatmışsınız canım çok geçmiş olsun inşşşş en kısa zamnda güzel bi tedawiyle tabi ki en başta ALLAHIMIN izniyle bebeğin gelir ...
iyi bi dr bulabilirsen eminim tedawinde iyi olur ....

istanbuldayım meltem hastanesine gidicem herkes tavsiye ediyo bakalım kısmet.............

ewet aynen öyle oluyor.. düşündükçe içinden cıkılmıyor.. neyse görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. en kısa zamanda düzene girer ve nefes alabilirim artık..

inşallah cnm. okuyorum ama az sanırım.. ne bileyim ..

Kızlar merhaba niye ben girince kimse olmuyo yaaa

Dün evde patladım hiçbirinizde yoktunuz bugün biraz çıktım bari açıldım.
Lagrima çok bunalmışsın Rabbim hayırlı bi çıkış yolu göstersin feraha çıkarsın seni
Birseeeen emre kucağında artık ne güzeeel darısı bize inş.
Pelinim iyiymişsin sevindim dah iyi olacaksın inşallah
Kardeloş ben yazcaktım sen yazmışsın bu ay herkes ağrılı adet oluyo hayır olsun
Garibim adet olmuşsun hayırlısı canım hayal kırıklığını tahmin ediyorum ama ümitsiz olma lütfen benimde ilk gebeliğim 3 yıl sonunda oldu ilerde bebeğin olduğunda bugünleri unutmuş olacaksın

Kızlar 2 gündür benimde kasıklarıma içi su dolu baloncuklar asmışlar sanki hareket ettikçe hop hop ediyo yumurtalarım olabilirmi acep

AMİNNNNNNNNNNN,
İNŞ YOLUNA GİRECEKTİR CANIM hiç canını sıkma sen zamanla çözülür ....
kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
canım çok sewindim adına inş bebeğin zamanında gelir biraz daha dayan bebekcik lütfennnnnnnnnnn
slm arkadaslar nasılsınız
slm canım iyiyiz sen nasılsın ???:79:

sağol canım valla iyi olmya calışıyorum bu gün kimsecikler yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…