- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
saol canım iyiyim ben kociş çalışıyor bende böyle takılıyorum işte
sen nasılsın ????
hg canım ,
bence testi bi kaç gün sonra tekrarla derim büyük olasılıkla war gibi ama hayal kırıklığına uğramamak içinde bidaha yap kesinleşsin ama bi kaç gün daha bekle bence 10 dkk dan sonrasınıda pek ciddiye almıyorlar idrar testinde ama sen ilk 3dk bakmışsın kaç dkk dan sonra silik oldu bilemiyorsun en iyisi tekrarlamak ...
cano sağlık olsun yaa ben çok geç girdim zaten
demek eşinin yanına başlıycaksın hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir ortam olsunda çok yorulma kuzucum .heyecanlısındır yaa yeni bir hayat başlıyo aslında hayırlara vesile olsun diyim cano .
canım hadi hayırlı olsun iyi düşünmüşsün şifa olsun kuzucum
tamam kuzum konuşuruz ama öncesinde seninle buluşalım olurmu vaktin olunca
benim misafirler gittide
off gerçekten çok zor tatlım yaa allahım kolaylık versin .bolca oku sabır dile rabbimden inşallah bi çözümü olurda rahatlarsınız
saol ablam yaa işte elimden geldiğince okumaya çalışıyorum .neyse misafirler gitti daha rahatım artık gerçi şimdide bahar temizliğine başlıycamda .sen napıyosun balım
ayy çok güldüm demek söke söke alırsınız hee derda verirse alırsınız bak bende kız tarafı olurum hee haberiniz olsun
ayy benim kocş tek ewe olsada tw de pc de onun olsa yalnız oturmaktan çok sıkılıyorum ,iyiy olucam inşallah ranacım ... hava sıcak hastalandımmmmbebeiş hayalleri bu ya finişhhhhh..... kocam her zamanki gibi spor haberlerini izliyo tv bana kalmıyo nette takılıyorum .... :) :86::86::86::86:
hb tatlım,
evet o yüzden sabrediyorum tekrar testte almadım adet gelene kadar yine de umutlar devam ediyor işte ama maximum 15 dk sonra gördüm
ayy benim kocş tek ewe olsada tw de pc de onun olsa yalnız oturmaktan çok sıkılıyorum ,
canım adetin geç gelmeside çok kötü bişi eger bebek yoksa gelsin diye ben dua ediyorum wallahi inşşş gelecek ay bebişte gelirrrrr
canım günün daha 1 gün geçmiş idrar testi yapacaksan bekle bi kaç gün daha ama kanda baktırırsan zaten belli olur ama korkun olmuş belli bence hiç stres yapma bekle biraz daha bakalım inşşş bebiş wardır ...
herkese iyi pazarlar kizlar,hepiniz iyisinizdir insallah:26:ben pek iyi degilim malesefdün test yaptim malesef negatif,16 günluk gecikmeden sonra ümitlenmistim djital testlerden yapmistim,dun biraz arastirma yaptim,malesef yanilma olasiligi yokmus,genelde dogru cikarmis.. 16 gün boyunca kasiklarimda(yumutaliklarimin oldugu yerde)olan agri ve gelmeyene adet beni ümitlendirmistii neyse nasip degilmis,sanki hic bebegim olmayacakmis gibi bir his var icimde,dilerim tersi olur herseyin hayirlisi olsun,
kayram beni merak etmissin,dun musait degildim canim,o yuzden giremedim siteye,birde cok kötüydum esim zor teselli etti,tüm gun..hakkini helal et,haber veremedim....
kardelen49,canim gecmis olsun,rabbim birdaha yasatmasin...
lagmira,allah sabirlik versin canim,ama ne kadar sevap kazaniyorsunuz annesi olmayan bir cocuga bakarak,ama babasida bu konuda hassasiyet göstermesi gerek tabiii,rabbim hyirli kapilar acsin,esinle olan sikintilarini gidersin..inan hersey dört dörtlük olmuyor,herseyi uyusan ve denk olan esler cok nadirdir,hatta yok denecek kadar azdir,hepimizin hayatinda eslerimiz ile farkliliklar var,bize dusen bu farliliklarda bulusup,birbirimizi degistirmeye calismadan oldugu gibi kabul etmektir.inan böyle oldugunda daha mutlu oluyor insan..insaniz sonucta hepimizin eksiklikleri var..allah yardimcin olsun...
ebrarim,misafirin gitmis,senin adina sevindim...olmadi ebrarim yaa seni yaniltimm,yine negatifi gördüm bu ayy
derinim,yeni isin hayirli olsun tatlim,ugur getirsin sana insallah
altta ki arkadaslarim hepinize selam olsun:80::80:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah da bende yumurtlama ve kilo soırunu var zor biraz...
üzüldüm cnm.. hakkında hayırlısı olsn olur elbet bebeğin bir gün.. lütfen sende üzülme... eşimle idare ediyoruz işte amann kah alttan kah üstten alıyorum.. diğer öksüz ncocuklar diyorsun sevap diyorsunn iyi diyorsun da bende o kadar güç yok.. takatim yok..
yumurtlama sorunu bende war kuzum bu ay klomene başladım bugün 2. günüm +incir kürüde yapıyorum bakalım ne olacaka bu ay ...???
ama kilom yok şükür .....
ya bu incir kürü haşlayım mı yeniyodu??? canım inşllah ennnnn kısa zamanda bebeişin gelir ..aminovülasyon testleri varmış eczanelerde varmıdır acaba ben bu ay almak istiyorum . ay sonu doktora gidicem glukofen içiyorum bende...
canım haşlıyorsun ama yemiyorsun haşladıktan sonra atıyorsun bazılarıda hiç halamadan kuru kuru yiyormuş bn ikisinide yapıyorum inciri çok sewiyorum çünkü
bazı eczanelerde olmuyor ama wardır benim çoğu arkadaşım netten aldılar bende bu ay bi uğraşıyım olmazsa diğer aya alıp kullanıyım diye düşünüyorum bu glukofen kilo için mi cnm ???
normal yeme fikri daha iyi geldi ya :) haşlama bende sevmem . denicem . glukofen hem yumurtaları geliştiriyormuş hemde kilo verdiriyormuş onu içince böyle afedersin miden bulanıyo ishal böööööööööööööööö bi durum anlıcan .... eşimde sorun vardı benim 1 yıl onun için bekledik ameliyat oldu o varikoselden . spermleri simdi arttı şükür. ay sonu beraber gidicez dr. inşallah bana güzel bi tedaviye başlar :2:çççççokkkk stresli bişey ....
çok şükür atlatmışsınız canım çok geçmiş olsun inşşşş en kısa zamnda güzel bi tedawiyle tabi ki en başta ALLAHIMIN izniyle bebeğin gelir ...
iyi bi dr bulabilirsen eminim tedawinde iyi olur ....
istanbuldayım meltem hastanesine gidicem herkes tavsiye ediyo bakalım kısmet.............
canım fazla sıkma canını kafana takıp düşündükçe iyice işin içinden çıkılmaz olur inşş RABBİM en kısa zamanda hayırlı bi yol çizer sende annende dilediğiniz huzura erersiniz biraz sabır canım .....
cano sağlık olsun yaa ben çok geç girdim zaten
demek eşinin yanına başlıycaksın hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir ortam olsunda çok yorulma kuzucum .heyecanlısındır yaa yeni bir hayat başlıyo aslında hayırlara vesile olsun diyim cano .
canım hadi hayırlı olsun iyi düşünmüşsün şifa olsun kuzucum
tamam kuzum konuşuruz ama öncesinde seninle buluşalım olurmu vaktin olunca
benim misafirler gittide
off gerçekten çok zor tatlım yaa allahım kolaylık versin .bolca oku sabır dile rabbimden inşallah bi çözümü olurda rahatlarsınız
saol ablam yaa işte elimden geldiğince okumaya çalışıyorum .neyse misafirler gitti daha rahatım artık gerçi şimdide bahar temizliğine başlıycamda .sen napıyosun balım
ayy çok güldüm demek söke söke alırsınız hee derda verirse alırsınız bak bende kız tarafı olurum hee haberiniz olsun
kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
AMİNNNNNNNNNNN,ewet aynen öyle oluyor.. düşündükçe içinden cıkılmıyor.. neyse görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. en kısa zamanda düzene girer ve nefes alabilirim artık..
inşallah cnm. okuyorum ama az sanırım.. ne bileyim ..
canım çok sewindim adına inş bebeğin zamanında gelir biraz daha dayan bebekcik lütfennnnnnnnnnnkızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
slm canım iyiyiz sen nasılsın ???:79:slm arkadaslar nasılsınız
AMİNNNNNNNNNNN,
İNŞ YOLUNA GİRECEKTİR CANIM hiç canını sıkma sen zamanla çözülür ....
canım çok sewindim adına inş bebeğin zamanında gelir biraz daha dayan bebekcik lütfennnnnnnnnnn
slm canım iyiyiz sen nasılsın ???:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?