canım sende üzme kendini herşeyde vardır bir hayır mevlama güzne di,lerim son adetin olur gelir bebeğin üzmeden daha fazlapelinim altta göruyorum seni:82::82:
gecmis olsun canim,rabbim birdaha yasatmasin.kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin sana..simdi daha iyisin dimi?agrin acin varmiii?:26:
Selam canlarım tlfondan yazdıgım ıcın tek tek cevap veremıyorum...hepınıze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun once rabbımın sonra sızlerın dualarıyla amelıyatımı basarılı bı sekılde atlattım allaha sukur ins bundan sonra bır aksılık cıkmaz...hepınızı cok opuyorum k.i.b...kardelosum bende optum canım gorusmek uzre...derdam sen nasılsın canım...altta baska kım var bılmıyorum sızler nasılsınız kızlar...
kuzum benim kıyamam sana yaa lütfen üzülme daha adet olmadın dur bakalım bellimi olur .hep güzel şeyler var senle ilgili içimde .allahım tez vakitte yüzünü güldürsün .üzme tatlı canını yeterki sağlık olsun rabbim bilir işini hayırlı zamanda gelicek bebişin kuzum
evet misafirler gitti canım yenileri gelesiye
kuzum benim cümlemizden razı olsun mevlam hep birlikte aşıcaz bugünleriSelam canlarım tlfondan yazdıgım ıcın tek tek cevap veremıyorum...hepınıze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun once rabbımın sonra sızlerın dualarıyla amelıyatımı basarılı bı sekılde atlattım allaha sukur ins bundan sonra bır aksılık cıkmaz...hepınızı cok opuyorum k.i.b...kardelosum bende optum canım gorusmek uzre...derdam sen nasılsın canım...altta baska kım var bılmıyorum sızler nasılsınız kızlar...
öğle canım hastalık yoruyo insanı niş dağıtırsınız kafanızı mevlam sağlık versin gerisi yalan
ben evleri topladım canım oda o arada kaçmış dıaşrı bide dışardan arıyo beni yaramaz çocuklar gibi ben dışardayım gelcem birazdan diye:90::90::90::90::90:
Selam canlarım tlfondan yazdıgım ıcın tek tek cevap veremıyorum...hepınıze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun once rabbımın sonra sızlerın dualarıyla amelıyatımı basarılı bı sekılde atlattım allaha sukur ins bundan sonra bır aksılık cıkmaz...hepınızı cok opuyorum k.i.b...kardelosum bende optum canım gorusmek uzre...derdam sen nasılsın canım...altta baska kım var bılmıyorum sızler nasılsınız kızlar...
canım sende üzme kendini herşeyde vardır bir hayır mevlama güzne di,lerim son adetin olur gelir bebeğin üzmeden daha fazla
pelinim ben iiyiym canım seni merak ettim
kuzum benim cümlemizden razı olsun mevlam hep birlikte aşıcaz bugünleri
evet derdam allahım dermansız dert vermesin artık dinlenmek için tatili bekliyoruz ben hadi neysede eşim buara çok yoğun onu düşünüyorum
baksen bu herüfler niye böyle yaaceza vermek gerek derdam
insanin elinde degil uzulmemek ebrarcim,hic bu kadar gecikme yasamamistim,dolayisi ilede baya ümitlenmistimevet gecikme yasardim ama her ay 4,5 gun olurdu,bu sefer tam 16 gün oldu,olsaydi idrar testinde kesin cikardi,ama yok..birde dijital testlerden yapmistim,dun belki mi acaba?diyerek nette arastirdim,ama dijital testler %90 dogru oluyormus hayirlisi olsun..2 yil oldu,bir kere bile hamile kalamadim...acaba tüp bebek yaptirmayi dusunsem mi diye dusunur oldum.gerci hersey rabbimin taktiri,o dilemedikten sonra 10 defa tüp denesemde olmaz,rabbim hayirlisini versin hakkimizda ne diyim...
valla canım insan hayatında tatil şart bazen öğle yoruluyosunki bir gün biel uzaklaşmak dinlendiriyo insanı
öğle caza vermek alzım aslında gelsin sorcam zaten hesabını
Ebosum sagol çanım sızlerın sayesınde toparladım kendımı...derdam garıbım ben daha iyıyım canlarım agrılarım hafıfledı sukur...kızlar ben cıkıyorum hepınızı cok optum allaha emanet olun gorusmek uzre...
canım dur bakalım şu yazı bi geçirin olmazsa kışın tüp yaparsın hemen ümidini kesme kuzum olcak ben ilk hamileliğim evliliğimin 4. yılında oldu tabi 2,5 aylıkken kaybettim .yiycek ekmeği yokmuş allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin .inanki hamile kalmakla bitmiyor iş .kayıplar çok zor oluyo garibim .insanın içi yanıyo dünynın sonu sanıyosun ama hayat devam ediyo elden bişey gemiyo .nice insanlar var besleyip büyütüp kaybediyo diye teselli ediyorum kendimi çoğu zaman .biliyomusun eğer bize bir evlat verilcekse bu herşekilde olur .RABBİM yeterki ol desin ben artık böyle inanıp olumu çizdim kuzum çünkü tedaviler çok yıprattı beni bakıyorumda kendime eski ben değilim .ama beklemeye devam elbetteki yanlız hayatımın akışını değiştirmeden .çünkü ben 10 yıldır bütün planlarımı bebeğe göre yaptım ne geçti elime sıfır .bundan sonra planlarım eşim ve benim için bebekde gelirse amenna .sende lütfen üzülme inançlı insanlarız herşey rabbimden neylerse güzel eyler bizim için hayırlısını bilir .boynumuz kıldan ince kuzum
haklisin ebrarcim,aslinda bende rabbimin taktirine raziyim esimde öyle,ama bu cevre,aileler yok muuesim evin tek oglu ve 4 gözle bebek haberi bekleniyor birazda bunlar,konusulanlar benim canimi cok acitiyor aslinda dogruyu söylemek gerekirse tüpede cok olumlu bakmiyorum ben,icimden bir ses hep allah dilerse nasip eder,eger bir evlat sahibi olacaksam bu vakti saati geldiginde olur diye dusunuyorum,ama bu cevre baskisindan acaba tup yaptirsam mi diyorum...burda tedavi yöntemleri tr gibi degil,asilamayi bile sadece tüp bebek merkezleri yapabiliyor,o da en az tüpun yarisi kadar maliyeti var,ne diyim yaaa herseyin hayirlisi,rabbim neyler neylerse güzel eyler..destegin icin cok sagolasin ebrarim,iyi geldi sizlerle konusmak...allah razi olsun
simdi cikmam gerek kizlar,biraz islerim var.......
ebrarim,derdam,pelinim,ranacim hepiniz aeo
saol ablacım inş şifa olur büyür büyür kocaman olur yumoşlar ...cano sağlık olsun yaa ben çok geç girdim zaten
demek eşinin yanına başlıycaksın hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir ortam olsunda çok yorulma kuzucum .heyecanlısındır yaa yeni bir hayat başlıyo aslında hayırlara vesile olsun diyim cano .
canım hadi hayırlı olsun iyi düşünmüşsün şifa olsun kuzucum
tamam kuzum konuşuruz ama öncesinde seninle buluşalım olurmu vaktin olunca
benim misafirler gittide
off gerçekten çok zor tatlım yaa allahım kolaylık versin .bolca oku sabır dile rabbimden inşallah bi çözümü olurda rahatlarsınız
saol ablam yaa işte elimden geldiğince okumaya çalışıyorum .neyse misafirler gitti daha rahatım artık gerçi şimdide bahar temizliğine başlıycamda .sen napıyosun balım
ayy çok güldüm demek söke söke alırsınız hee derda verirse alırsınız bak bende kız tarafı olurum hee haberiniz olsun
hayırlar olsun ablacım ,hepinize mutlu bir pazar diliyorum bugece kabuslar gördüm off kötü başladım sanki güne hiç enerjim yok .
buarada misafirler gitti
hepiniz iyisinizdir inşallah
altta peloşumu ve kardeloşumu gördüm sanki napıyosunuz kuzular peloşum ağrıların nasıl oldu ?dün yetişemedim telefona kusura bakma kuzum
saol canım inş seninde pazarım güzel geçer dikkat et kendine fazla yorma kendini canım ...
nasılsınız çok güğzle bir pazar olur inş sizin için
benim herzamnki gib işte annem gitmek isityorum eşim götürmüyo adamda haklı aslında rahimde fena sancım var oturamıyorum bile nedenini anlamadım
canım nasılsın PELİNCİM ,RABBİM bidaha yaşatmasın bu acıyı inş ileride saglıcakla bebişine kawuşursun kendine çok dikkat et üşütme sakın koru dewamlı kendini canım inş hrşey güzel olacak...ebosum daha iyiyim canım allaha sukur sen nasılsın...onemlı degıl tatlım ben anladım zaten bır ara konusuruz ins...
herkese iyi pazarlar kizlar,hepiniz iyisinizdir insallah:26:ben pek iyi degilim malesefdün test yaptim malesef negatif,16 günluk gecikmeden sonra ümitlenmistim djital testlerden yapmistim,dun biraz arastirma yaptim,malesef yanilma olasiligi yokmus,genelde dogru cikarmis.. 16 gün boyunca kasiklarimda(yumutaliklarimin oldugu yerde)olan agri ve gelmeyene adet beni ümitlendirmistii neyse nasip degilmis,sanki hic bebegim olmayacakmis gibi bir his var icimde,dilerim tersi olur herseyin hayirlisi olsun,
kayram beni merak etmissin,dun musait degildim canim,o yuzden giremedim siteye,birde cok kötüydum esim zor teselli etti,tüm gun..hakkini helal et,haber veremedim....
kardelen49,canim gecmis olsun,rabbim birdaha yasatmasin...
lagmira,allah sabirlik versin canim,ama ne kadar sevap kazaniyorsunuz annesi olmayan bir cocuga bakarak,ama babasida bu konuda hassasiyet göstermesi gerek tabiii,rabbim hyirli kapilar acsin,esinle olan sikintilarini gidersin..inan hersey dört dörtlük olmuyor,herseyi uyusan ve denk olan esler cok nadirdir,hatta yok denecek kadar azdir,hepimizin hayatinda eslerimiz ile farkliliklar var,bize dusen bu farliliklarda bulusup,birbirimizi degistirmeye calismadan oldugu gibi kabul etmektir.inan böyle oldugunda daha mutlu oluyor insan..insaniz sonucta hepimizin eksiklikleri var..allah yardimcin olsun...
ebrarim,misafirin gitmis,senin adina sevindim...olmadi ebrarim yaa seni yaniltimm,yine negatifi gördüm bu ayy
derinim,yeni isin hayirli olsun tatlim,ugur getirsin sana insallah
altta ki arkadaslarim hepinize selam olsun:80::80:
başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde
sende AEO kuzum sıkma canını herşey yoluna girecek EBRAR ABLAM ne güzel söylemiş ben bu yolun daha başındayım ama ablamın şu lafları kulağıma küpe oluyor we içimi huzurla dolduruyor we ben inanıyorum ki biz bunları yaşıyorsak demkki hakkımızda en hayırlı olan bu şuan ilerisi içinde elbet RAABİM bi yol gösterecektir bizlere ama bak gör hepimiz tek tek bebeişlerimize kawuşacağız ben yürekten inanıyorum ......simdi cikmam gerek kizlar,biraz islerim var.......
ebrarim,derdam,pelinim,ranacim hepiniz aeo
kolay gelsin ablacım öpüyorum bende seni görüşürüz inşş....tamam kuzum sonra görüşürüz bende çıkıyorum zaten öptüm çok
derdam ,ranam çok öptüm sizi hanımlar işlerim var daha sonra görüşürüz :80:
saol canım iyiyim ben kociş çalışıyor bende böyle takılıyorum işteselam arkadaşlar . iyi pazarlar nasılsınız ?
başlığı görünce bende yazayım belki bir cevaplayan olur dedim benim 3 haziranda olmam gerekiyordu dedim ben 4 haziranı baz alıyım bugün 5 haziran ben dün test yaptım ilk 3 dk test tek çizgiydi bende moral gitti bıraktım banyoda sopnra aklıma gelince banyoya gittim testi atmaya tabi üstünden 15 dk falan geçmiştr çift çizgiydi diğeri kadar belirgin değildi ama...çok rahat görünüyor.şimdi ben hamile olabilirmym kimysal gebelik geçirdm kan testi yaptrmaya korkuyorum.teste çok geç mi bakmışım 10 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?