Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsınzı canalr
kusura bakamyın sabah misafir geldi acil çıktım
ebraraım hemen çıkmam gerekti kusura bakma
naptınız calar pazar gezmesi yaptınızmı

zamanı şimdiymiş cnm.. Allah razı olsun... hepsi için ayrı ayır kılmak gerekiyor sanırım..
Allah senden de razı olsun tatlımhepsi için ayrı derken?ya sen namaza başlamadan niyetini yap cnm ne istiyorsan...zaten çocuklar babasına gittimi herşey yoluna girer degil mi?öyle dua et,eşinlede saglıklı huzurlu bir yaşam...inşallah rabbim kabul eder cnm...dualarla ayakta duruyoruz herşey bizler için..Allahım duaları vermiş ki ondan dileyelim...
canikom,onlar zaten ben çıkıyorum diye kapatıyolar..dükkana başkasını koymak istemiyor...ben kendi dükkanım gibi bakıyodum ugramıyodu hiç.ugraşamam diyo.bu kadar süre içindede güvenilir birini bulamam diyo..dursa beklese kira işlicek o da topluyor..eşimin yanına başlıyorum kuşum.
evet bitanem kocişin yanına başlıyorum hayırlısıyla..zaten günlüm ordan yanaydı...şimdi yaz boyunca geç çıkıcaz ama ben anlaşıcam daha erken çıkmak için..bananeeee kociş benden daha fazla maaş alıyo o dursunsen napıyon hayatım iyimisin..misafirler gitmiş..Allah misafirsiz bıakmasın tabi onlar evin bereketi..eee bide senin gibi iyi bir insanın evine gelmesinlerde kime gelsinler dimi
canom hayır olsun inşallah..ben rüyaları terse yoruyorum biliyosun...kabusların hayıra çıksın inşallahhhh...
cnm dikkat et ya yoruldun tabi kıyamam...ayaklarını uzat yat be cnm...bebiş gelene kadar sabır derdam...
yaa garippp kızıcam ama sana cnm benim lütfen böyle üzülme...ne demek olamıcam Allah büyükk...negatifi görünce insan bocalıyo ama toparlıyo sonra...üzme kendini cnm..hem ne dicem,hemen tüp deneyecegine 1 kere aşılama denesen kuşum?
canım peloşum benim tekrar çok geçmiş olsun..agrılarının azalmasına sevindim..çabucak toparlayıp yeniden çalışmalar başlasın inşallahhh..öpüyorum kuşum seni

ranacım hayıra çıksın rüyan.okuyunca tüylerim ürperdi he.inşallah aynen yaşaıcan bigün o duyguları cnm
tatlım selam...hoşgelmişsin aramızabence büyük ihtimalle hamilesin...maksimum 15 dk olduysa vardır bişeyler..bikaç saat deseydin geçersiz olurdu da...bazı testlerin içinde en geç 30 dk diyo,baızlarında 5 dk,bazılarında 15 diyor...ben çok yaptıgım için:)umarım hamilesindir..bikaç gün bekle bakalım..zaten varsa 2-3 günlük gecikmeyle daha net çıkar.
kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
cnm ya inşallah inşallahhh...dualarımızdasın..Allahım hayırlısıyla sonuna gelmeyi nasip etsin semacım.
cnm adet olmuş muydun unuttum...yumurtluyo olabilir misin acep?
slm arkadaslar nasılsınız
berrin a.selam cnm.neredesin yoktun kaç gündür...

selam canlarım benim...offf yaa..7 buçukta çıktım.geldigimden beri temizlik yapıyorum.
yarın kısmetse kocişin yan magazasına işe başlıyorum.sabah 10:30 akşam 10:00 kızlarnasıl dayanıcam bilemiyorum...artık gittigi yere kadarsigortam yapılacak en önemlisi bu yani...hayırlısı.

Son düzenleme:
sorma canım bende bi yoğunluk bu aralar misafirlerim vardı çok yorulmuşum valla ya hayırlı olsun bu arada calışma saatleri biras fazla ama olsun canım ya bende calışmak isitiyorum aslında eşim izin verse keske

amin canım inşallah koca koca yumoşlarolur çatlalar ve döllenirler kuzum
senin rüyan güzelmiş hayrolsun canım kız çocuk iyi değil derler erkek çocuk iyiymiş ama umarım buay müjde verirsin bize .
kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
canım semoşum allah yardımcın olsun yarın güzel haberler al inşallah canım dualarımız seninle
kuzum kıyamam sana buara bitürlü görüşemiyoruz özledim seni haberin ola
nasılsınzı canalr
kusura bakamyın sabah misafir geldi acil çıktım
ebraraım hemen çıkmam gerekti kusura bakma
naptınız calar pazar gezmesi yaptınızmı
derdam önemli değil kuzum nasıl oldun ağrın varmı hala

canom yaa saol güzel düşüncelerin için elimden geldiğince iyi ağırlıyorum onlarda tekrar geliyolar işte
rüyam aslında tam anlamıyla karmançormandı anlatılcak gibide değil yani hayırlara çıksın .
yarın büyük gün senin için inşallah hayırlı olur seversin yeni işini canım .saatler biraz uzun ama inşallah çok yorulmazsın canım allah yardımcın olsun
bugün naaptınız topladınızmı dükkanı duygulandınmı canom

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ DerinSu+

ooo hoşgeldiniz kuzular az önce yoktunuz üzülmüştüm yanlız kaldım diye

anladım cnm insan yoruluyo üst üste geldiyse..
sagol berrincim inş hayırlı olur...çalışmak güzel,insanın kendi çalışıp ihtiyaçlarını karşılaması vs...ama insan evde de oturmak istiyor karışık bi ruh hali yani...benim eşimde çok fazla çalıştırma taraftarı degildi normalde,ama kendi kendimize ettigimiz hatalar yüzünden birsürü borca girdik eşim sagolsun hallediyor ben çalışmasam dahi bi şekilde üstesinden gelir ama ben dayanamıyorum bian önce ödensin istiyorum.bi elin nesi var iki elin sesi var..burda çalışırken çok almıyodum ama az çok harçlık çıkıyordu mutfak için...zaten Allah verirde hamile falan kalırsam evde oturucam..

gece üstün açık mı kaldı nedir canom
evet yarın başlıyom kısmetse,daha önce çalıştıgım yer oldugu için pek bi heyecan yokda,yinede yeni başlangıç tabi.sagol bitanem iyi dileklerin için.yorgunluk olacak tabi ama dayanıcam artık.sen naptın kuzum.

bilmemki olabilir artık hava sıcakya üstümü örtmemki ondanmı dersin
anladım canom hayırlısı olsun inşallah hakettiğin değeri bulursun orda
ben napıyım yaa takılıyorum işte bide tv izliyorum

yumurtaları hissetmessinde,yumurtalıklar şişebiliyo bazen,onu hissedebiliyon işte.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ DerinSu+

ooo hoşgeldiniz kuzular az önce yoktunuz üzülmüştüm yanlız kaldım diye
hoşbulduk kanka,naparsın?
derincim selim.
bu ara pek benle ilgilenmedin ama,yoğunluğundandır heralde,galiba,sanırsam.

yumurtaları hissetmessinde,yumurtalıklar şişebiliyo bazen,onu hissedebiliyon işte.

hoşbulduk kanka,naparsın?
derincim selim.
bu ara pek benle ilgilenmedin ama,yoğunluğundandır heralde,galiba,sanırsam.

napam yaa msnde arkadaşlarla muhabbet ediyorum
senle ne ilgilencem yaa sen benle ilgilen delüüü:90::90:yaa kanka iftira etme bana yaa daha nasıl ilgilencem böyle olsa istermisin

insallah canim,dilerim hepimize rabbim nasip etsin hayirli evlatlar..allah sabirlik verisn canim sana

haklisin ebrarcim,keske hayatimizdan kim ne deri cikarabilsek,cikarabilsemhersey daha guzel olur eminim..insallah birgun bizde anne oluruz ve bizimde söyleyecek sözumuz olur o kisilere,rabbim saglikli,hayirli evlatlar versin canim

insallah canim insallah

insallah canim insallah,dilerim o gunler hepimiz icin yakindir,daha adet oladim canim,bekliyorum tesrif etmelerinii

insallah derincim,burada turkiye gibi degil canim,asilamada yaklasik tup bebegin yarisi kadar maliyeti oluyor,hayirlisi olsun hakkimizda,rabbim neler gösterecek bakalimbu arada is saatlerin uzun degilmi canim?allah yardimcin olsun

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
garip,
ebrar_53+,
kardelen5233+,
DerinSu

iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:

misafirlere caylar bendeeeeen

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
garip,
ebrar_53+,
kardelen5233+,
DerinSu

iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80:

misafirlere caylar bendeeeeen

garibim hoşgeldin canım misafirlere çaymı ikram ediyosun ellerine sağlık bizede varmı
canım insanları takmamayı öğrenmemiz gerek yoksa hayat zindan oluyo malesef

selam kardeloş hoşgeldin cnm.

ebuşum dükkanı anlattım zaten canom onlar toplamışlar babam dedi...

garibim hoşgeldin...evet çalışma saatleri uzadı ama napalım...sen naptın cnm.

garipcim,üzülme,gelmeyen adette her zaman ümit vardır.

rana cım,bence klomenle incir kürünü bi arada yapma canım,benden sana tavsiye,ya klomen,ya incir.
ikisi birden olunca,yumurtalıklara fazla yüklenmiş olursun.

selam kardeloş hoşgeldin cnm.

ebuşum dükkanı anlattım zaten canom onlar toplamışlar babam dedi...

garibim hoşgeldin...evet çalışma saatleri uzadı ama napalım...sen naptın cnm.
anladım cano hayırlısı olsun inşallah
bu saatte çay çok iyi geldi bu yorgunluğa teşşekürler

evet değilmi garip arkadaşımız saolsun demlemiş bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…