Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

burda anlatmaya çalışsamda anlayamazsınız bende anlatamam.. ama şu kadar söyliyim siz anlayın 12 yasında bir kız cocugu erkeklerle ne zaman sevişcez öpüşcez gibi lafları kullanabiliyorsa defalarca anlatmamaıza rahmen hı hı anlıyorum deyip te anlamıyorsa devam ediyorsa ne ben ne annem bu cocukların peşini temzilemek toplamak zorunda değiliz. anneleri ölmüş olabilir ama her annesi ölen cocuk böyle değil.. özürlü gibiler.. umursamaz tutarsız dengesiz pis.. yalanları söylemeyeyim.. tek Allah 1 dedikelri doğru abartmıyorum öyle.. okullarından devamlı şikayet bilmem ne yalanlar ve davranışları yüzünden. ya nasıl anlatayım bak ben annem kardeşim eşim 4ümüzün hayatını zindan edebilecek sinir hastası edebilecek gibi ler.. anla sen artık.. ha babasına gelince 3 5 dövüyor ama aynı tas aynı hamam.. o anlık bile değişen bir durum olmuyor.. psikologa götürdüler agır ilaçalr verildi çünkü cidd derecede sorunlular ama kullanmıyorlar aynııı herşey.. anneme doktor işiniz cok zor vss gibi şeyler söylüyor..
neyse konu ne oldukalrı nasıl oldukları değil umrumda da değiller ANNEMİ FEDA ETMEYECEĞİM.. hergün anneme konusuyorum bırak cocukları babası baksın diye dırdırlanıp duruyorum teyzemde benimle aynı fikirde.. çoğu arkadasıda..
aslında anlamanız için 24 saat aynı evde olmamaız lazım dayanabilirmisiniz bilmem..yazarak anlatmak cidden cok zor.. anlatamıyorsun çoğu seyi..

biliyorum hatta cok daha fazlasını biliyorum su zamana kadar yanımızdalardıysa işte bu hadisler sayesinde.. ama artık gözüm görmüyor.. tövbe tövbe.. günaha giriyorum boşuna neyse konusmayalım ben hal caresini bulcam.. annemi yem etmicem onlara..

selam kızlar bende hamiş kalmak istiyorum bebişim olsun istiyorum her ayın 9 undan 9 una hasta oluyorum inşallah bu ay olmam gögüslerim çok şiş adetime 2 gün var arada karın alt bölgeme bi agrı giriyo çok sık değil ama arada hamilemiyim acaba 4 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı ben bunun doğruluğuna inanmadım adetimi bekliyorum cuma günü beta hcg ye baktırcam eger adet olmassam tabi.kafam karma karışık ama adet olurum hamilede olabilirim karma karışığım

hakikaten kafan karma karısık.. :)

neden yasak cnm?
selam kızlar nasılsınız ben annemdeyim giremiyorum burda yasak taa:))
eve gidince görüşürüüükk hepinizi öpüyorum

hamilelik tir inşallah cnm.. hayırlısı olsun..
peki hamilelik mi adet mi ne olacak yaa gün beklicem bakalım:):):)

ben azcık yüzmeye gidiyorum.. sahilde oturayım kafamı dinleyeyim..görüşürüz...

demek adet olmadın bu senı tatılden edebılem ıhtımalı oldugu ıcın kotu ama bebıs ıhtımalı oldugu ıcın bızım ıcın sevındırırcı bır haber ınanamıyorum zamanı ne zamandı dıcem ama bılmessın cunku tarıh tutmuyordun demı neyse gelsın de bebık gerısı onemlı degıl tatılde yapmayıver

kızlar herkese selamlar cıkıyorum hemencık ıslerım var bugun kocısım gelır cunku daha sporumu da yapmadım onuda yapayım herkesın gunu cok gusel gecsıın ınsallah

canım benim tatil iptal olmaz çünkü otel ayarlandı kaç ay önceden.benim hesaplarıma göre ayarlamıştık tatili hiç reglim fln denk gelmicekti.ama aylardır 2-3 gün gecikmekli gele gele tatil zamanına denk gelecek diye korkuyorum.havuza denize gircemm regli de olsam çözümü olur ama kociş tatilde benden bi halt göremicek,oda onun tasasında.ya hemen gelsin diyo yada hiiçç gelmesin.bakalım hayırlısı.

nasılsınız bakalım kızlar

ben bugün adet oldum üzülmedim adet olmama hatta sevindim kendi geldi ve tedaviye başlıycaz artık aşılama yapıcak umarım herşey yolunda gider bugün aradım doktorumu ilaçlarını al ve gel bugün görmek istiyorum seni dedii hadi hayırlısı kızlar dua edin bana

ben ara ara girip hepsini okuyorumm

sizi kocamn çok seviyorumm

Son düzenleme:
adet bitti bugün ablacım bakalım artık hayırlısı....

hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey dilediğin gibi olur ...

canım yaa bende diyorum olduda kaçırdımmı yoksa
sende benim gibisin demek gerçi buara şükürki düzeldi ufak gecikmeler haricinde
sevcanım aslında bitest dahamı yapsan kuzum idrarda enazından gögüslerindede değişiklik var bildiğim kadarıyla inşallah miniş gelmiştir
selinam koptum yaaa alemsin valla demek haberlerede çıktık ayy tüh izlemek isterdim kendimi cidden komik halimiz vardı biri çekseydi bizi tam haber olurduk yaa
buarada kırmızılar gelmemiş hayırdır kuzum müjde ver bize inşallah yaa dualarım seninle .tatil için kötü olur tabi adet olursanda şimdi bekliyosunya gelmez meret oyun oynuyo bizimle resmen
derdam kıyamam kuzum lütfen iyi ol şimdi senin enmutlu olman gereken zamanlar anneciğinde iyi olcak bugünleri tebessümle anıcaksınız inşallah
ayy kuzu koptum hee yalçın abinin eline allah düşürmesin valla tırsıyom ben ondan :18:
hee çok havalıydı bende çok severim ayrı bir ilgim var eşimde bilir
allahım hepsinden razı olsun kötülerin şerrinden korusun hepsini
ewettt geçmiş baya birikmiş :) ben doldordum dertlerimle sıkıntılarımla..iyiyim kendi adıma işte.. yokuş yukarı yuvarlanıyoruz..
olurmu canım yaa burda dertleşicez elbetteki öyle düşünme sakın
hüzünler sevinçler hep bizim için paylaşmak kadar güzel bişey varmı
sagol canım bende iyiyim adet olmamışsın İNŞALLAH hamilesindir

sen ovulasyon testi kullandın tam 2 cizgi cıkıyomuydu sende bende cıkmadı bi turlu
canım bende buay kullandım ama malesef aynı durumu yaşadım zaten akıntım olmayınca anlamıştım :26:
canım allah akıl fikir versin çocuklara sizede ecir sabır
bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor insan kendi evladına laf geçiremezken bide başkasının olunca bu daha imkansız oluyo galiba .inşallah düzelirler
selam kızlar nasılsınız ben annemdeyim giremiyorum burda yasak taa:))
eve gidince görüşürüüükk hepinizi öpüyorum
canım yaa bende merak etmiştim neyseki sorun yok
olsun sen ailenle vakit geçir sonra görüşürüz
cicişim demek geldi kırmızılar sağlık olsun tedavin hayırlı olsun canım
bugün iş yaparken aklıma geldin naaptı acaba diye moralinin iyi olmasına sevindim
adet bitti bugün ablacım bakalım artık hayırlısı....

hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey dilediğin gibi olur ...

ranam hadi hayırlısı kuzum klomen işe yarar inşallah bebişin gelir

herkese selam arkadaşlar bugün işlerimi bitirip pc başına oturmayı hedefledim ve başardım .yemeğimi bile yaptım çok şükür pişiyor şuan .bende çayımı alıp oturdum .kimsecikler yok ama gelirsiniz umarım

Nasılsınız canalr ben geldim annemim hastaneye götürdü akrdeşlerim başka biyere inş iyi olcak şimdilik pek iyi değil rabbim herkezin yardımcısı olsun
ebrarım senden naber balım ohhh yemekler pişmiş ben daha bişey yapmadım hiçte yapasım yok nedense

canım allahım şifa versin anneciğine inşallah bu doktor hayırlı gelir ona. iyileşicek tabi canım allahın izniyle
evet kuzum yaptım yemeğimide şükür canım aslında yemek işi zor oluyo bişeye karar versen yapması kolayda önemli olan karar vermek .buarada gel beraber yiyelim kuzum

valla bu konuda çok haklısın helede benim gibi yemek seçen kocan varsa bende karar vermesine sinir oluyorum
saol canım kız zati acıktım gelirim hemencik

buarada TOSTİMDE uğramadı taşınma telaşı var galibaa .özledim seni tatlım
GÖKCEMM nerdesin delümmm benim uykusuzluk ne alemde uğramadın merak ettim
BİRSOŞUM sen nerdesin bakıyım yoksam hüseyin emre yramazlıkmı yapıyo gelemiyosun
aslında uzun zamandır haber alamadığımız arkadaşlar var iyiyiz diye yazsanızda merak etmesek hanımlar yaa .
SEMRA,SUNGER,KARDELENBHR,DURU,AZRA,ELAEZEL,ECE,GÜL,EGAL,HİRANUR,NANELİŞEKER,TUBA

Son düzenleme:
valla bu konuda çok haklısın helede benim gibi yemek seçen kocan varsa bende karar vermesine sinir oluyorum
saol canım kız zati acıktım gelirim hemencik

ayy sorma benimkide aynı sebze yemez hergün et ver onu yer ama tabi zorla yediriyorum
ayy kuzum nedemek sana zevkle sofra kurarım yaa keşke yakın olsaydık

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 derdanur+

hadi gelin çay içelim olmamı yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…