Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

haklisin ebrarcim,ama inan hic bu kadar gecikmemisti,patlayacak bomba gibiyim,sislik var ustumde.bugun sabah uyandim mercimek tanesi kadar kahverengi akinti geldi elimehala devami gelmedi,sanirim adet geliyorsayet 3,4 gun daha gelmez ise,kan testi yaptiricam insallah..ama hersey allahi taktiri,seninde dedigin gibi biz ne kadar stres yapsakta kaderimizde ki ne ise onu yasayacagiz,dilerim rabbim tum evlat isteyenlere ve bize iki dünya saatedi evlatlar versin insallah

Son düzenleme:

hee demek kahverengi bişey geldi devamıda gelir umarım yada belkide yerleşmedir
amin kuzum yaa allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

hee demek kahverengi bişey geldi devamıda gelir umarım yada belkide yerleşmedir
amin kuzum yaa allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

hic ümitlenmek istemiyorum ebrarcim,ama ne kadar desemde bir türlü kendimi ümit etmekten vazgeciremiyorumgerci ümit olmasa yasamak ne kadar zor olur dimiinsallah ümit ettiklerimiz bir gun gercek olur
evimizin karsisi cocuk parki,hergun parka bakip ic cekiyorum bendeeee

canım arada kalmak zordur bende yaşadım bilirim ama mevlam herşeyin hayırlısını versin unutma takdir ondan inş hamilesindir bak umutlandırmak isteemme ama ben hastanede bi kadınla karşılaştım iki kez idrara tesit yapmış negatfi sonra sağlık ocağında kan testi yapmış oda negatif ve doktor adet söktürücü vermiş oda ne olu ne olmaz diye yutmamaış doktoragelid içeri bi girdi 2 aylık hamiel kısmet böğle şeyler

selam kızlar ben geldim.kulaklarım çınladı,bide çay pek güzel koktu canım çekti nasılsınız bakimm

tabiki kuzum ümit hep olmalı yoksa hayat çekilmez olur sen ümit etmeye devam et inşallah birgün gerçek olucak .
yaa aslında ben okadar iç geçirmiyorum hatta bazen ben niye çocuk istiyorumki diyebiliyorum .aslına bakarsan ben bebek seviyorum onun mis kokusunu büyüdükten sonra kızmayında sevmiyorum yaa

öylemiiiiicok tatli yaaayerim ben onuuubenim yerime öp olur muuu
öperim teyesi zevkle oğluşum tatlı yaa
kocam akşam gelince konuşuyo onunla içim bi tuhaf oluyo
selam kızlar ben geldim.kulaklarım çınladı,bide çay pek güzel koktu canım çekti nasılsınız bakimm
ayyy demek çay kokusunu aldın hemen sanada bir bardak dolduruyum kuzum hoşgeldin sefa geldin
bu kuş seninmi balım ya çok ttaşı yirim ben onu maşallah maşallah maşallah

evet kuzum yaa benim 5 yıldır bizimle yaşıyo işte
güya bebeğimiz olursa eşim özgür bırakıcaktı ama şimdi bebekde olsa bıraktırmam parçamız oldu

haklisin derdacim,arada kalinca cok zor oluyor,sanirim ben 2 yildir hic hamile kalmadigim icin herseyi bebege yoruyorum galibagercekten miii,kadinin kan testidemi negatif cikmisgelde guven testlereböyle oluncada ümitlenmemek elde degilrabbim hayirlisini versin

hoşbuldum abla tşk ederim.nasılsın işleri bitirip gelmişsin maşallah.

valla canım kanda negatif çıkmış hatta yanında eltisi vardı o bile şakına döndü bazen geç döllenme oluyo hiçbir test göstermiyo bazı bebek geç gelişiyo rabbimden hayırlısı testi tekrarla bence yada kan tesitni yaptır böğle arada kalmak zor
hemde daha iki sene olmuş bizimde 2 buçuk sonra geldi bebeğimiz rabbim hayırlısını versin inş

eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuzsonra uctu gittiama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa

hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii

insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…