Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız koptum yazmasan müge anlıya başvurcaktım deyişine ama işin gerçeği ben o hatunu hiç sevmiyorum,eğer gerek olursa ona gitme sen nasılsın canım ?

geldim abla çok şükür.hem misafirler hemde bi yandan evde yapılcak işler vardı onlar yapıldı.onlarda bitince çok rahatladım moralmanda iyi oldum yanii.demek yunuslar önden siz arkadan gittiniz heehele sabah haberlerde gösteriyolardı yolunu şaşıırmış hatunlara yol gösteren emniyet görevlilerinin görevini iyi yaptığını fln fln

selam kızlar hayırlı sabahlar.derincim ilk iş gününde kötü geçmesine üzüldüm ama inş bundan soraki günler çok güzel geçer.hayırlı uğurlu olsun diyeyim.anlattığın kadına gıcık oldum valla klima açsan nie açtın derler açmasan öf çok sıcak nie klima açmıyon derler.sen o kadın öyle dediğinde karviziti verecektin gelmeden ararsınız bi dahakine klimayı kapatırız sizin için derdin.bide beklemekten çatlayanlarrr tam dayaklık ya orda sen aylak aylak gezsen onu bekletsen o zaman bağırıp çağırmaya hakkı var.ama insanların anlayışsızlığına şaşıyorum ya bizde çoğu yerde müşteriyiz.karşımızdaki de insan yani makina değilki.bu kadar havalanmaya gerek yok yarın ne olacağımız belli mi?çok şükür halimize ama yarının garantisi yok.düşüncesizler.sen rahatlatıcı bitkisel çaylardan iç bol bol.yoksa çekilmez böyle.bide regl olamadın daha sanırım onun streside çoktur sende.

ya kızlar pazar günü tatile gidicez ben hala regl olmadım yandım valla :18::18::18:

nasılsınız canalr ben aynıyım bi değişiklik yok niş süze güzle bir gün diliyorum
ben daha kahvaltı bile yapmadım evi topladım size bakıyım dedim geçmişe daldım
hepsini okudum ama kusura bakmayın aklımda hiç bişey kalmadı
okurum salim kafayla bi ara şimdilik kaçtım iyi bakın kenidnize

kalamıyorum demişin ama tükkanı sen kapatmışın derincim
sanki biraz ilk gün olduğu içinde yorulmuşun,zamanla alışcaksın,tabiki gıcık kadınlarda çıkcak karşına(bundan sonra alışverişlerimde oto kontrol yapcam,acaba bende rahatsız ediyo muyum arkadaşları)
ama sen bunları da aşarsın canım,takılmamaya çalış,neticede diğer işinden yorucuda olsa,sigortan ödeniyo,maaşta farklı.
inşallah çok yakında da kurtulursun bu stresli hayattan,bebişin sürpriz yapar inşallah.
üffffffffffffffffffffff kimsecikler yokkkkk bu aksam:84::84::84::84::84::84:

bende gidiyim bariiiiii,

sonradan gelenlere caylar bendeeeeeeeeeeen
canım,benim pc dondu,tekrardan açmadım,dolayısıyla görmedim seni
vaaaaaaaaaaaaaav,ne kadan havalı bi durum
:79::79::79::79::79::79::79:
yunusları çok severim nidense bu arada.:81::81::81:

mende bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum
Zorrr işvalla seninki hep gülmen lazım ama bazılarfıda çıldırtıyorlar herşeye karışıyolar bende bir ara girmiştim tezgahtar olarak 3.günün sonunda öğle yemeğinde firar ettim :.:)))
:86::86::86::86:

ah canım,kıyamam yaaaaaaa,böyle yaparsan,iki günde bıraktırır eşin sana bu işi.
ama kayıplar hep onda bulunuyo,yalçın çakır a mı gideyim,onda da benim psikoloji bozuluyo
gene mi tatil,bu defa kaç günlük?
adet olmadıysan,belki,inşallah bebiş vardır.

derdacım,badana işlerin bitti mi kuşum?

bu sefer 4günlük ama uzayabilirde 7-8 güne.bakalım canım inş öyledir.yoksa tatilde regli olup berbat geçecek :18:

Son düzenleme:
bizim yaşadıkalrımızı da bir Allah bir biz biliyoruz.. o boşluklar herkesin hayatında var herkes güllük gülistanlık büyümüyor.. bende cok zor bir cocukluk geçirdim bende de ne fırtınalar koptu ama ama böyle olmadım.. hikaye valla çocugun içinde olacak hayırlı iyi olup olmamak.. annesiz babasız tonla cocuk var hepsimi böyle hayır.. biz sahip çıkmasaydık sokaga atsaydık eminim daha düzgün olacaklardı.. benim hayatım mahvolana kadar başkalarının hayatı mahvolsun.. akrabalarıma karşı merhametim çok yoktur.. naparsın hayat insanı bu durumlara getiriyor.. neysee yazdıklarına kızmadım merak etme.. herkes böyle düşünebilir.

aminnnnnn sağol cnm...

inşallah çözülsün zaman la ama az zamanda...

hani borç için kurtuluş için vs ya hepsi için ayrı ayrı niyet edilip kılınacak demi diye sordum ama anladım.. sağol..

ewettt geçmiş baya birikmiş :) ben doldordum dertlerimle sıkıntılarımla..iyiyim kendi adıma işte.. yokuş yukarı yuvarlanıyoruz..

lagrimacım skıntıdasın anlıyorum seni hepimiz ayrı şeylerle imtihan oluyoruz bu hayat bi sınav belki sende annende bu cocuklarla sınanıyosunuzdur dışardakiler dört dörtlük gözüküyolar ama içine bi girsen neler var diyer sıkıntılar için bişi diyemem cocuklar için öyle deme onlar yetimler onlara ne kadar iyi davranırsan ALLAHIMDA seni okadar rahatlatır
belki laftan sözden anlamıyolar ama sen sabırlı ol canım sadece ALLAH rızası için sabırlı ol öyle dışarı atcam falan deme sonumuzun ne olcagını bilmiyoruz bu hepimiz için gecerli

seeni seviyorum söylediklerinin de kızgınlıkla oldunu düşünüyorum

insanlar bu kadar anlayışsız ve tahammülsüz.. yazık acıyorum bu insanlara bazen.. bu kadar insalıktan nasibini almadan yaşanırmı..

ya biliyorum bazen düşünüyorum bizim imtihanımızda bu ama yemin ederim sinir hastası olcam oldum da denebilir ya.. psikologa gitmeyi düşünüyorum hafoldum annemde de ona keza kadın bitti,tükendiğini hissedebiliyorum görüyorum.. korkuyorum anneme de birşey olacak diye.. anneannem onları düşünmekten kanser oldu 4 ay bile dayanamadı annemde birşey olursa ben yasayamam hani yaşarken ölmek denir ya ölürüm .. hayatımda kimsem yok annem kardeşim.. onlarıda feda edemem cocuklar için.. sinirimden mi başka birşey yüzünden mi bilemem ama düşüncem bu..

şükürsüz oldugumu düşünmeyin.. çok şükür bu günüme daha kötü olmasın da.. ne bileyim off

lagrimacım cocukların yaşı cok mu küçük mesela ne yapıyolar cokmu hareketliler konuşmayı denedinizmi

iyi düşünnüşsün git psikolog iy gelir hemde cocuklardanda bahset nasıl davranmanızı falanda söyler dr ALLAHIM yardımcınız olsun cocuklarında sizinde

Kim bir veya iki yetimi barindirirsa, sabir etse ve sevabini da umid etse, Ben onunla Cennette su iki parmak gibi olurum (Sehadet parmagi ve orta parmagini hareket ettirdi)
Ravi: Hz Ibni Abbas (ranhuma)

)

canım sevgili peygamberimiz böyle buyuruyo ne kadar şanslısınız aslında lagrima

Bir kimse, akrabasindan veya baskasindan olan bir yetimi, yetim kendisini kurtarana kadar uhdesine alsa, o kimseye Cennet vacib olur
Ravi: Hz Adiyy Ibni Hakem (r

bak ne güzel hadisler var

sagol canım bende iyiyim adet olmamışsın İNŞALLAH hamilesindir

sen ovulasyon testi kullandın tam 2 cizgi cıkıyomuydu sende bende cıkmadı bi turlu

hayırlısı canım inş.ben ovulasyon testi hiç kullanmadım canım tam bilmiyorum.ben zaten 2 aydır fln hiç önemsemeden devam ediyorum.çoğu zaman yatıp beklemiyorum bile.bu yüzden emin olamıyorum acaba hamilemiyim diye.ben hala normal gecikmedir diye düşünüyorum.şuanda regli geçtim tatilim mahvolmasın diye tasalanıyom.gelse biran önce gideceğimiz gün biter en azından.hayırlısı olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…