Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağolasın canım eşim iyi şimdi kusura bakma görmemişim sen nasılsın nasıl gidiyo
sevindim canım iyi olmasına allahım daha iyi etsin
bende iyiyim şükür işlerle boğuşuyorum işte
COK ŞÜKÜR ablacım paşamız iyi herşey normal ama arada ağrım oluyo onada normal dedi
maşallah paşamıza allahım daha iyi etsin
ağrılar olabilir korkma bebiş büyüdüğü için baskı yapıyor kuzum
amin Allah akıl fikir versin..

mersindeyim kareşmin yanında suları berbat ve cayları yok içemiyorum.. ahh keşke gelsem pierlottide yada gülhane parkında semaverle cay içsek.. neyse birgün olur inş.. :)
ahh canım yaa kıyamam çaysızda kötü olur ben tahammül edemiyorumda
inşallah nasip olur canım
kuzu yaa dün yokluğunu farkettimde dedim heralde işleri var kıyamam demek çok sancın oldu
neyse vardır bir hayır bazen bizim şer gördüklerimizde bile
hadi hayırlısı hsg tertemiz çıksın inşallahda yolunuz açık olsun biran evvel gelsin minişin kuzum
:92::92:

iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
hayırlı olsun cicişim allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sen iğnelere başladım diyince eski günler canlandı gözümde
kendinmi yapıyosun iğnelerini
sevcanım anlıyorum kuzum insan hayakırıklığı yaşamaktan korkuyo bende her test yapışımda kalbim çıkıcak sanıyorum :44:
tuğsan elendi şimdi ferhat favorim
ya artık hep fransız yapıyolar türk balkonlarının suyu çıktı sanırım .benimde balkon varda minnacık idare ediyoruz napalım .
ya o atma işlemine geçmedik daha onu kocişle yapıcaz gerçi atmıycam kıyafetleri nasipse köye götürcez ihtiyacı olanlara
kuzu kolay gelsin zor işlere başlamışsın allah yardımcın olsun
kuzum sen hep aramızdasın biliyosun zaten
yorgun savaşçım benim çok güldüm cano bu lafa
bugün daha iyi geçmiş sevindim zamanla daha iyi olcak inşallah hem düzenlemede yaparsanız tam süper olur .demek sonuçlarını aldın herşey yolunda inşallah iltihabın haricinde .bak bulantıların oluyoduya o iltihaptandır işte bolca su iç canom .söktürücü niye vermediki ben anlamadım bu doktorları
banum dikkat et kendine kuzum havalarda çok sıcak bol bol su iç olurmu
demek kep törenine gittiniz şimdi herkes kep atıyoya valla kep töreninede limon sıktılar artık
günaydın kızlar
Duru_ dan haberi olan var mı arkadaşlar :44:
malesef canım bizde meraktayız
burdayım gece giremedim aslında biara girip msn muhabbeti yaptımda kkya girme fırsatım olmadı
*yaşam bir masal gibidir ne kadar uzun olduğu değil ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.güzelliklerle dolu bir gün yaşamanız dileğiyle.GÜNAYDIN
canım sanada güzel birgün diliyorum

nasılsınız bugün ebnden aynı işte herşey size bakmadan edemedim şimdi dışarı çıkıcam kontr alıp annemi arıycam sonra görüşürüz kızlar inş iydir annem sizlerde iyisiniz inş
biraz baktım geçmişe boncuğum gelmiş derin gelmiş akşam üstü detaylı okurum şimdiden hepinize çok selam

Son düzenleme:

canım ben iyiyim sende iyi ol inşallah
anneciğin inşallah iyidir sende bomba olursun
bende öptüm görüşmek üzere

sarı kelebeemmminş erken yaptıgın için çıkmamıştır..hadi bi daha yap inşallah vardır bişeyler sevcanım.

:
cnm derinimmm bilmem ki hiç olumlu gelmiyor bana...yaparım dıyorum hep geciştiriyorum.mutfak,banyo dolaplarını sılıyorum uzanıp uzanıp rahat hareket edıyorum kan testını de o yuzden yaptırdım bıraz kıpırdanamıyordum ewişlerinde

cnm çok geçmiş olsun,güneşten tansiyonun filan çıkmıştır belki dikkat et kendıne...

saol canım inş.hayırlısı neyse o olsun artık diyip oturuyoruz.

ewet cnmm yapacak başka birşeyimiz yok ki zaten dualardan başka dii mi:97:

abla ya bir de war hissetmiyorum ya hiç yapmak ıstemıyor canım test fılan
ewet aynen benım de faworım o abla
walla ya şimdi yenı bınjalar hep fransız balkon uzatsalar nolcak sanki,hiç işe yaramıyor böyle yaa
ablam makınaya attım tum kıyafetlerı yanlış yazmısım sanırım gıyılmeyenlerı ayırdım da yok öle wereceğim insan biz de konteynırın yanına koydu eşim alıyorlar oradan hep ıhtıyacı olanlar,almışlar

kızlar pelinin eniştesi vefat etmiş ALLAH sabır versin
yaa allah gani gani rahmet eylesin inşallah peline de sabırlar...

Naber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.

Naber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.

bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki ay ama daha doktorumla konuşmadım kafam çok karışık moralimde bozuk artık günler geçmiyor benim için canım çok sıkılıyor bizim çocuk olmasında sıkıntı yok normal yolla hamile kalabiliyorum ama daha önceki 2 hamileliğimde sıkıntılı geçti bebek karnımda öldü falan daha sonra testler falan bende kan pıhtılaşması sorunu çıktı yani şimdi hamile kalınca iğneye başlayacak doktorum ama ben hamile kalmak için uğraşmak istemiyorum aşılama yaptırsam süreyi hızlandırmak amaçlı ama öylede ya tutmazsa diyorum daha çok psikolojim bozulacak . çok uzattım kusura bakmayın ama sanki bir çıkmazın içindeymişim gibi

canım cok teşekkür ederim amin sabrını veriyo rabbim sinemcim...
cok sagol canım amin...okudugum kadarıyla test yapcakmışsın inş hayırlısıyla gelmiştir bebişin sevcanım...
Başı sağolsun Allah sabır versin.

amin canım cok sagol...

kızlar hepinizi cok özledim inş iyisinizdir ben hic iyi degilim her şey üstte üstte geldi...babam kadar cok sevdigim eniştemi kaybetim...rabbim sarını veriyo ama cok zormuş gercekten kendime üzülürken şimdi onun acısı eklendi...gecmişe bakamadım kusura bakmayın...rabbim bizleri kötü imtihanlarla sınamasın...bebek konusunu uzun bir süre kapatmaya karar verdim eşimle aldık bu kararı ikimizd cok yıprandık.rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...hepiniz cok iyisiniz allah razı olsun sizlerden once rabbimin sonra sizlerin dualarıyla ameliyatın cok iyi gecti allaha şükür bundan sonra kendimi toparlamaya calışcam...ama sizlerden de ayrılmıycam inş daha sık gelmeye calışcam...hepiniz kendinize cok iyi bakın...

hımmmmmm,msn muhabbetleri ha
canım,inşallah annen daha iyidirde,moralin düzelmiştir biraz.
rabbim sabır versin.
hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemiyoz malesef.

pelincim,rabbim sabır versin,öteki dünyasını iyi etsin.
seninde iyi olmana sevindim ayrıca.

Canım herşeyin hayırlısı bak sorunun bulunmuş inşallah bundan sonraki bebişler sağlıkla gelirler benimde bir düşüğüm var birde tüp yaptım ama olmadı bakalım bu sefer inşallah olur.sakın kendini üzüp kısır döngüye sokma hep olumlu düşün.

Öyle kardelencim umarım bu sefer olur yarın zuhuratbabaya gidicem kısmet olursa kuzeniminde hiç şansı yoktu 3 cuma gitti öteki ay hamile kaldı inşallah benimde olur gidersem hepiniz için isimlaerinizle dua edicem.

Canım bazen acılar üstüste gelir sabırlı ol canım çok iyi bir kara vermişsiniz bak kendini rahat bırak nasıl herşey güzel olucak enişteninde mekanı cennet olsun.

amin canım cok sagol allah razı olsun...iyi olmaya calışıyorum işte kardeloşum sen nasılsın...

Canım bazen acılar üstüste gelir sabırlı ol canım çok iyi bir kara vermişsiniz bak kendini rahat bırak nasıl herşey güzel olucak enişteninde mekanı cennet olsun.

evet canım bizde böyle imtihan oluyoruz acılarla büyüyoruz rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...inş her şey güzel olur ve rabbim bu acıları unutturur bana hayırlısıyla...amin canım sagol...

selammm nasılsınızz??? ya ben cok yanmışım şuan kavruluyorum.. güneş yakmıyor gibiydi ama kavurmuş off... canım cok yanıyorr...

:80:
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
ewet cay içmemlazım acayip canım çekiyor ya... ımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…