Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım,vardır herşeyde bi hayır,belkide bu bahaneyle gelir bebişin.
:92::92:

iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
hayırlı olsun cicişim.
kardelen selam cnm nasılsın??kımseler yok bu akşam:97:

sevcancım,eve geç geldik,yemek pişerken pc yi açtım,geçmişi okurkende yemek pişti,göremedim yazdığını.

ya deryacım o bahsettiğinden benim iki tarafımdada var 5 gündür falan kistmi oluyo onlar çok acıyo benimkide özellikle sol taraf of yaa bu rahimlerimizin bize kastı ne acep bi gün yüzü göstermiyolar.

Kızlar bende yün işine girdim havalar ısınmışken giriştik annemle sağolsun herkese selamlar

allahım inşallah nasip eder knka ölümüne biliyosun
allahım ayırmasın bizi
kıskandım kısakandım benıde alın aranıza

allah senı gökcem keyfını cıkar cnm benım sana ne gıysen yakısır
hayırlı günler kızlaaaaaarrrrrr.
birsencim,emrecik büyüsünde,daha çok görüşür,konuşuruz inşallah.
boncukcum,demek tekrar çektircen hsg,hayırlısıyla bu defa acı çekmeden biter inşallah.
ınsallah kardelenım ınsallah

sagol garıbım

bellı sayılır cnm ayın24 25 gıbı hsg yada hıstereskopı bakalım neye kara vercek doktorsende kötü kötü seyler getırme aklına hersey yolundadır emınım kalbını ferah tut

sagol nıgar kalfacok sevıyorum o hatunu
selınam cok sevındım cnm ya demek aynı anda olcak senınle herseyımız bende hsg m acık cıkarsa kı ınsallah ıkımızınkıde acık cıkar hemen asılamaya gecıcez ard arda verırız umarım haberlerı
derdam demek az kaldı cnm doğumda bızlerın ısmımızıde unutma ha ınsallah hayırlısıyle alırsın esmanı kucagına

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
kayra cım,kardelencim,hemende nasıl kist geldi aklınıza anlamadım,durun bakalım bir,moralinizi bozmak için elinizden geleni yapıyosunuz maşallah.
bu yeni iş yüzünden artık derincikle karşılaşamıcasss sanırım.

boncukum,öpüyorum tatlım,ben gidiyorum,alttaki misafirler sana emanet,yabancılık çektirme onlara

ıyıgecler kardeloşum
derıncık senmı geldın cnm yenı ısın hayırlı olsun canom benımde yrn mısafır var patlıcan koydum haslamaya onu beklıyom cok uykum var cok

canoo sorma ya.kalamıyom dedim çıktım uzandım o anlık kalmadım ama sonradan dayanamadım geldimya kuzu dayancaz artık.yazın böyle geçlere kadar napalım..insanlar dolaşıyo ama bizde bitiyoruzbugünde belim çok agrıdıama yerleri ezberledikçe daha iyi oluyorum..ben müşteriye bakarken bocalamaktan nefret ediyorum çünkü..bişy sordumu tak diye çıkarıcam olcak bitcek..sabırsızım yani...valla canom,bende çok belli etmemeye çalışıyorum kafası kızıp gelme dicek diye
ay lagrimacım yaa cidden mi..onların gerçekten piskolojileri bozuk bencede...Allahım size kolaylık versin..laf dinlemeyen çocukla ugraşmak çok zor olsa gerek...1 gün deigl 2 gün degil 3 gün degil yani...Allah yardımcınız olsun...sabret rabbim bi yoluna koyar cnm emin ol
cnm ya,inşallah daha iyi olur annecigin..seninde canın sıkkın gene üzme kendini bebem ya çok öptüm seni
fıstıgımmmmsen içini rahat tut inşallah film çok güzel çıkacak bu defa..
derinim nerdesin canom geziyosun değilmi seni gidi seni buldun tatili tadını çıkarıyosun
yok annem gezmedim yaaa.gündüz doktora gittim ögleden sonra,biliyon geçen haftadan tahliller vardı(gebelik testi dahil)onları aldım gösterdim ultrasonlarıda tabi...idrar yollarında iltahap var sadece dedi...ama bi ton kan ve idrar testi vardı incelemedi bile manyak karı agzımı bozuyolar..sonra kaşamıda kaynanaya gittik her izin gününde Allahın emri gibitövbe yarabbim.ordan gelince saat geç olmuştu işlerim vardı sonrada uyudum canom...
cnm ya kıyamam..herşeyin altından bi hayır çıkarmış zaten.inşallah rahim filminden sonra aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş olursun selinam
sarı kelebeemmminş erken yaptıgın için çıkmamıştır..hadi bi daha yap inşallah vardır bişeyler sevcanım.
cnm benim sorma...demin oturdumda geçmişi okudum off offf...bakalım..bu hafta böyle geçecekmiş,sonra ayşegül ablam dedi ki "sen evlisin erken geliş erken gidiş yazarız size" dedi,korayla bana yani...zaten 11 inden sonra koray satışta durmayacak muhasebeye inecek o yüzden 11 inde kadar 10 çıkış..bakcaz işte gidişhata...
ıyıgecler kardeloşum
derıncık senmı geldın cnm yenı ısın hayırlı olsun canom benımde yrn mısafır var patlıcan koydum haslamaya onu beklıyom cok uykum var cok
sagol bitanem...misafirin var demek kolya gelsin cnm sana

kızlar valla kusuruma bakmayın..geçmişi komple okuyamadım..atlaya atlaya okudum kızmayın nolur...gözlerim kapanıyo valla.atladıgım olmuştur mutlaka...alıntı almadıklarım yanlış anlamasın sakın hepinizi çokkk seviyorum...

kayram ne kisti kız onu da kardeloşun yazısından gördüm:26:adetin olmadı daha senin dimi...hayırlısı yaaa...

ebrarımmmmm nerelerdesinnn..ben yatıyom canom karşılaşamadık yaaa

kızlar bugün fena geçmedi..dedigim gibi ,ayakkabıların yerlerini ezberledikçe işim kolaylaşıyor...bide pazartesi günki gibi hücum etmediler...geç çıktım gene amagenel olarak iyiyim merak etmeyin...bide adet olabilseydim tam süper olacakta...gelmiyo meret gene..bu defa fena gecikti..iyiden iyiye korkmaya başladım inanın menapozdan..kızıcaksınız şimdi böyle dedim diye ama inanın korkuyorum...doktora sçktürücü yazmasını söyledim yazmadı.yarın alsammıki yaaazaten farlutal 5 tl bişy,yazdırmaya degmez yani

iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
Hayırlı olsun canım bende başlıycam adeti bekliyorumhakkımızda hayırlısı olsun canım.

Gene kafana bildik içme fırsat bulunca farklı bir dr git canım belki başka bir ilaç verşir benimde düzensizdi çok şükür düzeldi.

banucum selam canım...ben kaçıyorum izninle..öptüm seni...
Canım ne kusuru ben anca geçmişteydim bende seni öptüm canım iyigeceler.

Ben bugün çok yoruldum sabah kuzenime kahvaltıya gittik ordan bugün kızının kep atma töreni vardı bu arada anaokulu çocuğu ama şimdi böyle olmuş heralde sonra gittik ona elbise aldık çok tatlı oldu maşallah çarşı gezdik ben bir ara çok kötü oldum başım ve midem fena oldu korktum heralde hastalanıcam çoğunlukla böyle oluyorum size yazarken bile şu an dönüyorum hepinizi muckkkkk iyi geceler

canım hayırlı olsun inş tedavin.çok bekletmeden gelsin bebişin inş.
saol canım inş.hayırlısı neyse o olsun artık diyip oturuyoruz.
evt canım belki bu bahane olmasa biz temmuzda gidecektik dr a.oda ağustosta yapacaktı bişeyler demekki.hayırlısı olsun tatil dönüşü filme gireceğim gün 9yada 10cu gün oluyo ondan sora bişey yapamaz sanırım temmuza kalır.yoksa aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum gerçi filmden hemen sora da yapabilirmiki? bu arada 24 temmuz evlilik yıl dönümümüz.hayırlısı olsun o tarihte bebiş haberini kutluyor olmak isterdim doğrusu.
inş canım ikimizinde açık çıksın hayırlısıyla başlayalım bişeylere.hiç bişey yapmadan bekleyerek iyi sabrettik.hayırlısı olsun hakkımızda canım.inş aynı zamanlarda yapılır ve aynı zamanda müjdeleri veririz Rabbim yardımcımız olsun.senin hsg anestezili mi olacak?

canım benim saol.aşılamaya gerek kalırmı kalmazmı bilmiyoruz.çünkü eşimin sonuçlarına göre dr böyle dedi.siz sonuçlar iyi çıkmadı diyince ben tüp dicektim ama o kadarda değilmiş dedi dr.yinede senin filmden sora bi test verir bakarız ama büyük ihtimal aşılama dedi.hayırlısı olsun. valla sonuca biz kötü dedik o kelime bile gayet iyi.tahlil kağıdının altında vasat yazıyo resmen ya.eşimde ilk onu görünce moralman çok kötü olduydu.inş düzelmiştir.açıkcası aşılamayı red etmicem çünkü biraz daha elim kolum bağlı beklemek istemiyorum.ben elimden geleni yapim da. haberlerde bi kadın 13 tane düşükten sonra doğum yapmış yavrusunu.allah bağışlasın çok sevindim kadın adına.ve düşüklerden sora yılmadan devam etmesini takdir ettim.

zaten her işte ilk günler zor olur canım,biraz daha bıkarsan dişini,iki güne kalmaz,iyiki değişmişim işimi oiceksin.
bu arada dr seni muayana etti mi?
eğer ettiyse neden en azından progestan vermedi?
offffffffffffff,anlamıyorum ben bu dr ları,her gün stres yaşamek kolay sanki.
inşallah dilediğin gibi olur selinam,inşallah artık beklemezsin.
rabbim şu mübarek aylar hürmetine en kısa zamanda nasib etsin tüm evlat isteyenlere.
günaydın kızlar
Duru_ dan haberi olan var mı arkadaşlar :44:

malesef yokkkkk.
msn si var,ordan yazan arkadaşlara da dönmemiş.

bu bizim ebroş nerde kalmış acaba?

*yaşam bir masal gibidir ne kadar uzun olduğu değil ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.güzelliklerle dolu bir gün yaşamanız dileğiyle.GÜNAYDIN

Son düzenleme:
günaydınnn... Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun... nasılsınızzz? bugün umuyorum güzel bir gün olacak... :79::79::79::79::79:

ewet öyle Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. çok zor hemde, kendi çocugun olsakızarsın hatta yeri gelirdöversin bunlara kalkdedinmi intihar etmekten vs bahsediyorlar.. hatta mektuplar falan bırakıyorlar evin orasına burasına temizlik yaparken buluyoruz.. hemen demagojiye başlıyorlar.. ne bileyim tuhaflar ya.. neyse
kendi başına alma ilaç istersen ama ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…