- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canım,vardır herşeyde bi hayır,belkide bu bahaneyle gelir bebişin.selam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo kiolcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:
hayırlı olsun cicişim.:92::92:
iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
kardelen selam cnm nasılsın??kımseler yok bu akşam:97:
CANIM INSALLAH YUZUN GULEREK CIKARSIN O ODADAN BU ARADA NE ZAMANA DENK GELIYOR HSG TARIHIN
BIRSENCIM enremız ıyı olsunda buyusunde gerısı hıc onemlı degıl gonuller bır nasıl olsa demek evde olaganustu hal var neyse yakında gecer ınsallah kılo alınca
kızlar hıc ıyı degılım malesef sol tarafımda yumurtalıgımın tam orada bır sey var bole harket ettıkce lop lop edıyor hemde batıyor yaa kıst gelıyor olmasın allah korusun ya sogan suyuyla da bole olursa artık ben bırsey dıyemıyorum hayırlısı en azından kendı kendıme adet olurum dıyordum hıc bır belırtı yok ne sıvılcelenme ne yuzumde putur putur hıc bırsey yok pzt adet olmama gerek bakalım yıne neler beklıyor benı
kıskandım kısakandım benıde alın aranızaallahım inşallah nasip eder knka ölümüne biliyosun
allahım ayırmasın bizi
öperim teyzesi ne dimek :)
ya ben kendime bikini aldım çok yakıştı önden sarkan güzel bi göbek arkadanda gelen ince uzun hatlar ve güzel mi güzel portakal görünümlü selülitler
yaf yok hiç bişe almadım cano aklımda onda zaten ne giycem orda
ınsallah kardelenım ınsallahhayırlı günler kızlaaaaaarrrrrr.
birsencim,emrecik büyüsünde,daha çok görüşür,konuşuruz inşallah.
boncukcum,demek tekrar çektircen hsg,hayırlısıyla bu defa acı çekmeden biter inşallah.
sagol garıbımbende ümitlenmistim canim,ama test negatif malesef,adeti bekliyorum artik..hakkimizda hayirlisi ne ise öyle olsun..
insallah lagmiracim,ic cekmeyip sevinecegimiz gunlerde gelir insallah
birsencim sen ve emre iyi olunda,emremiz toparlaninca gelirsin
allah yardimcin olsun boncugum,dilerim hersey istedigin gibi olur
afiyet olsun kardelenimiyi gezmeler sana
bellı sayılır cnm ayın24 25 gıbı hsg yada hıstereskopı bakalım neye kara vercek doktorCANIM INSALLAH YUZUN GULEREK CIKARSIN O ODADAN BU ARADA NE ZAMANA DENK GELIYOR HSG TARIHIN
BIRSENCIM enremız ıyı olsunda buyusunde gerısı hıc onemlı degıl gonuller bır nasıl olsa demek evde olaganustu hal var neyse yakında gecer ınsallah kılo alınca
kızlar hıc ıyı degılım malesef sol tarafımda yumurtalıgımın tam orada bır sey var bole harket ettıkce lop lop edıyor hemde batıyor yaa kıst gelıyor olmasın allah korusun ya sogan suyuyla da bole olursa artık ben bırsey dıyemıyorum hayırlısı en azından kendı kendıme adet olurum dıyordum hıc bır belırtı yok ne sıvılcelenme ne yuzumde putur putur hıc bırsey yok pzt adet olmama gerek bakalım yıne neler beklıyor benı
iyi gecelr kızlar nasılsınız ?
Hemen çıkıcam yazııyım dedim geçmişe göz attım hafiften derinim ilk iş günün ii geçmemiş valla insanlarla uğraşmak zor Allah yardım etsin cnm sana...
Cici aşılamaya başlamışsın cnm hayırlısıyla inşaallah gelir bebişin
Kardeloş sen napıyosun kuzum?
Boncugum inş kolayca atlatırsın cnm hsg yi umarım bu sefer düzgün çekerler filmi
Birsenim kuzum sen ii ol paşamız ii olsunda gerisi mühim değil böyle düşünmen bile çok güzel cnm
Eboşum senle konuştuk zaten cnm:)
Kardelen49um sen nasılsın gülom...
Canlarım hepinize ii geceler diliyorum görüşmek üzere...
Allah'a emanet olun...
boncukum,öpüyorum tatlım,ben gidiyorum,alttaki misafirler sana emanet,yabancılık çektirme onlara
canoo sorma ya.kalamıyom dedim çıktım uzandım o anlık kalmadım ama sonradan dayanamadım geldimkalamıyorum demişin ama tükkanı sen kapatmışın derincim
sanki biraz ilk gün olduğu içinde yorulmuşun,zamanla alışcaksın,tabiki gıcık kadınlarda çıkcak karşına(bundan sonra alışverişlerimde oto kontrol yapcam,acaba bende rahatsız ediyo muyum arkadaşları)
ama sen bunları da aşarsın canım,takılmamaya çalış,neticede diğer işinden yorucuda olsa,sigortan ödeniyo,maaşta farklı.
inşallah çok yakında da kurtulursun bu stresli hayattan,bebişin sürpriz yapar inşallah.
canım,benim pc dondu,tekrardan açmadım,dolayısıyla görmedim seni
vaaaaaaaaaaaaaav,ne kadan havalı bi durum
:79::79::79::79::79::79::79:
yunusları çok severim nidense bu arada.:81::81::81:
mende bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum
:86::86::86::86:
ah canım,kıyamam yaaaaaaa,böyle yaparsan,iki günde bıraktırır eşin sana bu işi.
ama kayıplar hep onda bulunuyo,yalçın çakır a mı gideyim,onda da benim psikoloji bozuluyo
gene mi tatil,bu defa kaç günlük?
adet olmadıysan,belki,inşallah bebiş vardır.
ay lagrimacım yaa cidden mi..onların gerçekten piskolojileri bozuk bencede...Allahım size kolaylık versin..laf dinlemeyen çocukla ugraşmak çok zor olsa gerek...1 gün deigl 2 gün degil 3 gün degil yani...Allah yardımcınız olsun...sabret rabbim bi yoluna koyar cnm emin olburda anlatmaya çalışsamda anlayamazsınız bende anlatamam.. ama şu kadar söyliyim siz anlayın 12 yasında bir kız cocugu erkeklerle ne zaman sevişcez öpüşcez gibi lafları kullanabiliyorsa defalarca anlatmamaıza rahmen hı hı anlıyorum deyip te anlamıyorsa devam ediyorsa ne ben ne annem bu cocukların peşini temzilemek toplamak zorunda değiliz. anneleri ölmüş olabilir ama her annesi ölen cocuk böyle değil.. özürlü gibiler.. umursamaz tutarsız dengesiz pis.. yalanları söylemeyeyim.. tek Allah 1 dedikelri doğru abartmıyorum öyle.. okullarından devamlı şikayet bilmem ne yalanlar ve davranışları yüzünden. ya nasıl anlatayım bak ben annem kardeşim eşim 4ümüzün hayatını zindan edebilecek sinir hastası edebilecek gibi ler.. anla sen artık.. ha babasına gelince 3 5 dövüyor ama aynı tas aynı hamam.. o anlık bile değişen bir durum olmuyor.. psikologa götürdüler agır ilaçalr verildi çünkü cidd derecede sorunlular ama kullanmıyorlar aynııı herşey.. anneme doktor işiniz cok zor vss gibi şeyler söylüyor..
neyse konu ne oldukalrı nasıl oldukları değil umrumda da değiller ANNEMİ FEDA ETMEYECEĞİM.. hergün anneme konusuyorum bırak cocukları babası baksın diye dırdırlanıp duruyorum teyzemde benimle aynı fikirde.. çoğu arkadasıda..
aslında anlamanız için 24 saat aynı evde olmamaız lazım dayanabilirmisiniz bilmem..yazarak anlatmak cidden cok zor.. anlatamıyorsun çoğu seyi..
biliyorum hatta cok daha fazlasını biliyorum su zamana kadar yanımızdalardıysa işte bu hadisler sayesinde.. ama artık gözüm görmüyor.. tövbe tövbe.. günaha giriyorum boşuna neyse konusmayalım ben hal caresini bulcam.. annemi yem etmicem onlara..
cnm ya,inşallah daha iyi olur annecigin..seninde canın sıkkın gene üzme kendini bebem ya çok öptüm seniNasılsınız canalr ben geldim annemim hastaneye götürdü akrdeşlerim başka biyere inş iyi olcak şimdilik pek iyi değil rabbim herkezin yardımcısı olsun
ebrarım senden naber balım ohhh yemekler pişmiş ben daha bişey yapmadım hiçte yapasım yok nedense
fıstıgımmmmbgn doktora gıttım hsg mın cekımını cok koyu buldu ve ya benım durusumdan yada doktorun hatasından o ıgneyle rahmın aynı doğrultuda olmadıgını söyledı neyse uzun lafın kısası adet olunca hemen hsg cekılıcek bana dua edın bu sefer gülerek cıkım o odadan
yok annem gezmedim yaaa.gündüz doktora gittim ögleden sonra,biliyon geçen haftadan tahliller vardı(gebelik testi dahil)onları aldım gösterdim ultrasonlarıda tabi...idrar yollarında iltahap var sadece dedi...ama bi ton kan ve idrar testi vardı incelemedi bile manyak karı agzımı bozuyolar..sonra kaşamıda kaynanaya gittik her izin gününde Allahın emri gibiderinim nerdesin canom geziyosun değilmi seni gidi seni buldun tatili tadını çıkarıyosun
cnm ya kıyamam..herşeyin altından bi hayır çıkarmış zaten.inşallah rahim filminden sonra aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş olursun selinamselam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo kiolcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:
sarı kelebeemmmablam alıcam yapıcam bakalım test.ama içimden yapmak gelmyıor:97:
benim de tuğsan faworim ablam
çok tatlı oğluşunuz ablam yaaa maşallah diyiim nazar değdirmeyelim...
aynen abla aman temiz olsunlar da boşwer yıkayalım bisss.benimkisi kendi dedi wallahi herşeyi at kıyafetlerı dıye.ben de atıyorumzaten 2 kişi olmamıza rağmen fatura hep yukarlarda napayım aynı gelir
ay sağol ablam ewet ya balkon yok aslında ben annemın ewınde de balkona cıkmıyordum hıc ama bole de ne camasır ne bısey...fransız balkonmuş.napıyım işime yaramayan balkonu 1 karış mermerı war 3 camım da sokaga bakıyor fakat hiçbir işe yaramıyor kiii
selam selınam hadı hayrlısı cnmm benım gıt gel tatılıne de yawruşun olur ınşallah güzel bir tatılden sonra...
hadi cnm bismillah hayrlısı olsun.
cnm benim sorma...demin oturdumda geçmişi okudum off offf...bakalım..bu hafta böyle geçecekmiş,sonra ayşegül ablam dedi ki "sen evlisin erken geliş erken gidiş yazarız size" dedi,korayla bana yani...zaten 11 inden sonra koray satışta durmayacak muhasebeye inecek o yüzden 11 inde kadar 10 çıkış..bakcaz işte gidişhata...kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
kayra cım,kardelencim,hemende nasıl kist geldi aklınıza anlamadım,durun bakalım bir,moralinizi bozmak için elinizden geleni yapıyosunuz maşallah.
bu yeni iş yüzünden artık derincikle karşılaşamıcasss sanırım.
sagol bitanem...misafirin var demek kolya gelsin cnm sanaıyıgecler kardeloşum
derıncık senmı geldın cnm yenı ısın hayırlı olsun canom benımde yrn mısafır var patlıcan koydum haslamaya onu beklıyom cok uykum var cok
Hayırlı olsun canım bende başlıycam adeti bekliyorumhakkımızda hayırlısı olsun canım.:92::92:
iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
Gene kafana bildik içme fırsat bulunca farklı bir dr git canım belki başka bir ilaç verşir benimde düzensizdi çok şükür düzeldi.canoo sorma ya.kalamıyom dedim çıktım uzandım o anlık kalmadım ama sonradan dayanamadım geldimya kuzu dayancaz artık.yazın böyle geçlere kadar napalım..insanlar dolaşıyo ama bizde bitiyoruz bugünde belim çok agrıdı ama yerleri ezberledikçe daha iyi oluyorum..ben müşteriye bakarken bocalamaktan nefret ediyorum çünkü..bişy sordumu tak diye çıkarıcam olcak bitcek..sabırsızım yani...valla canom,bende çok belli etmemeye çalışıyorum kafası kızıp gelme dicek diye
ay lagrimacım yaa cidden mi..onların gerçekten piskolojileri bozuk bencede...Allahım size kolaylık versin..laf dinlemeyen çocukla ugraşmak çok zor olsa gerek...1 gün deigl 2 gün degil 3 gün degil yani...Allah yardımcınız olsun...sabret rabbim bi yoluna koyar cnm emin ol
cnm ya,inşallah daha iyi olur annecigin..seninde canın sıkkın gene üzme kendini bebem ya çok öptüm seni
fıstıgımmmmsen içini rahat tut inşallah film çok güzel çıkacak bu defa..
yok annem gezmedim yaaa.gündüz doktora gittim ögleden sonra,biliyon geçen haftadan tahliller vardı(gebelik testi dahil)onları aldım gösterdim ultrasonlarıda tabi...idrar yollarında iltahap var sadece dedi...ama bi ton kan ve idrar testi vardı incelemedi bile manyak karı agzımı bozuyolar..sonra kaşamıda kaynanaya gittik her izin gününde Allahın emri gibitövbe yarabbim.ordan gelince saat geç olmuştu işlerim vardı sonrada uyudum canom...
cnm ya kıyamam..herşeyin altından bi hayır çıkarmış zaten.inşallah rahim filminden sonra aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş olursun selinam
sarı kelebeemmminş erken yaptıgın için çıkmamıştır..hadi bi daha yap inşallah vardır bişeyler sevcanım.
cnm benim sorma...demin oturdumda geçmişi okudum off offf...bakalım..bu hafta böyle geçecekmiş,sonra ayşegül ablam dedi ki "sen evlisin erken geliş erken gidiş yazarız size" dedi,korayla bana yani...zaten 11 inden sonra koray satışta durmayacak muhasebeye inecek o yüzden 11 inde kadar 10 çıkış..bakcaz işte gidişhata...
sagol bitanem...misafirin var demek kolya gelsin cnm sana
kızlar valla kusuruma bakmayın..geçmişi komple okuyamadım..atlaya atlaya okudum kızmayın nolur...gözlerim kapanıyo valla.atladıgım olmuştur mutlaka...alıntı almadıklarım yanlış anlamasın sakın hepinizi çokkk seviyorum...
kayram ne kisti kız onu da kardeloşun yazısından gördüm:26:adetin olmadı daha senin dimi...hayırlısı yaaa...
ebrarımmmmm nerelerdesinnn..ben yatıyom canom karşılaşamadık yaaa
kızlar bugün fena geçmedi..dedigim gibi ,ayakkabıların yerlerini ezberledikçe işim kolaylaşıyor...bide pazartesi günki gibi hücum etmediler...geç çıktım gene amagenel olarak iyiyim merak etmeyin...bide adet olabilseydim tam süper olacakta...gelmiyo meret gene..bu defa fena gecikti..iyiden iyiye korkmaya başladım inanın menapozdan..kızıcaksınız şimdi böyle dedim diye ama inanın korkuyorum...doktora sçktürücü yazmasını söyledim yazmadı.yarın alsammıki yaaa zaten farlutal 5 tl bişy,yazdırmaya degmez yani
Canım ne kusuru ben anca geçmişteydim bende seni öptüm canım iyigeceler.banucum selam canım...ben kaçıyorum izninle..öptüm seni...
canım hayırlı olsun inş tedavin.çok bekletmeden gelsin bebişin inş.:92::92:
saol canım inş.hayırlısı neyse o olsun artık diyip oturuyoruz.ablam alıcam yapıcam bakalım test.ama içimden yapmak gelmyıor:97:
benim de tuğsan faworim ablam
çok tatlı oğluşunuz ablam yaaa maşallah diyiim nazar değdirmeyelim...
aynen abla aman temiz olsunlar da boşwer yıkayalım bisss.benimkisi kendi dedi wallahi herşeyi at kıyafetlerı dıye.ben de atıyorumzaten 2 kişi olmamıza rağmen fatura hep yukarlarda napayım aynı gelir
ay sağol ablam ewet ya balkon yok aslında ben annemın ewınde de balkona cıkmıyordum hıc ama bole de ne camasır ne bısey...fransız balkonmuş.napıyım işime yaramayan balkonu 1 karış mermerı war 3 camım da sokaga bakıyor fakat hiçbir işe yaramıyor kiii
selam selınam hadı hayrlısı cnmm benım gıt gel tatılıne de yawruşun olur ınşallah güzel bir tatılden sonra...
hadi cnm bismillah hayrlısı olsun.
evt canım belki bu bahane olmasa biz temmuzda gidecektik dr a.oda ağustosta yapacaktı bişeyler demekki.hayırlısı olsun tatil dönüşü filme gireceğim gün 9yada 10cu gün oluyo ondan sora bişey yapamaz sanırım temmuza kalır.yoksa aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum gerçi filmden hemen sora da yapabilirmiki? bu arada 24 temmuz evlilik yıl dönümümüz.hayırlısı olsun o tarihte bebiş haberini kutluyor olmak isterdim doğrusu.canım,vardır herşeyde bi hayır,belkide bu bahaneyle gelir bebişin.
hayırlı olsun cicişim.
sevcancım,eve geç geldik,yemek pişerken pc yi açtım,geçmişi okurkende yemek pişti,göremedim yazdığını.
inş canım ikimizinde açık çıksın hayırlısıyla başlayalım bişeylere.hiç bişey yapmadan bekleyerek iyi sabrettik.hayırlısı olsun hakkımızda canım.inş aynı zamanlarda yapılır ve aynı zamanda müjdeleri veririz Rabbim yardımcımız olsun.senin hsg anestezili mi olacak?kıskandım kısakandım benıde alın aranıza
allah senı gökcem keyfını cıkar cnm benım sana ne gıysen yakısır
ınsallah kardelenım ınsallah
sagol garıbım
bellı sayılır cnm ayın24 25 gıbı hsg yada hıstereskopı bakalım neye kara vercek doktorsende kötü kötü seyler getırme aklına hersey yolundadır emınım kalbını ferah tut
sagol nıgar kalfacok sevıyorum o hatunu
selınam cok sevındım cnm ya demek aynı anda olcak senınle herseyımız bende hsg m acık cıkarsa kı ınsallah ıkımızınkıde acık cıkar hemen asılamaya gecıcez ard arda verırız umarım haberlerı
derdam demek az kaldı cnm doğumda bızlerın ısmımızıde unutma haınsallah hayırlısıyle alırsın esmanı kucagına
canoo sorma ya.kalamıyom dedim çıktım uzandım o anlık kalmadım ama sonradan dayanamadım geldimya kuzu dayancaz artık.yazın böyle geçlere kadar napalım..insanlar dolaşıyo ama bizde bitiyoruz bugünde belim çok agrıdı ama yerleri ezberledikçe daha iyi oluyorum..ben müşteriye bakarken bocalamaktan nefret ediyorum çünkü..bişy sordumu tak diye çıkarıcam olcak bitcek..sabırsızım yani...valla canom,bende çok belli etmemeye çalışıyorum kafası kızıp gelme dicek diye
ay lagrimacım yaa cidden mi..onların gerçekten piskolojileri bozuk bencede...Allahım size kolaylık versin..laf dinlemeyen çocukla ugraşmak çok zor olsa gerek...1 gün deigl 2 gün degil 3 gün degil yani...Allah yardımcınız olsun...sabret rabbim bi yoluna koyar cnm emin ol
cnm ya,inşallah daha iyi olur annecigin..seninde canın sıkkın gene üzme kendini bebem ya çok öptüm seni
yok annem gezmedim yaaa.gündüz doktora gittim ögleden sonra,biliyon geçen haftadan tahliller vardı(gebelik testi dahil)onları aldım gösterdim ultrasonlarıda tabi...idrar yollarında iltahap var sadece dedi...ama bi ton kan ve idrar testi vardı incelemedi bile manyak karı agzımı bozuyolar..sonra kaşamıda kaynanaya gittik her izin gününde Allahın emri gibitövbe yarabbim.ordan gelince saat geç olmuştu işlerim vardı sonrada uyudum canom...
cnm ya kıyamam..herşeyin altından bi hayır çıkarmış zaten.inşallah rahim filminden sonra aşılamaya bile gerek kalmadan hamiş olursun selinam
sarı kelebeemmminş erken yaptıgın için çıkmamıştır..hadi bi daha yap inşallah vardır bişeyler sevcanım.
cnm benim sorma...demin oturdumda geçmişi okudum off offf...bakalım..bu hafta böyle geçecekmiş,sonra ayşegül ablam dedi ki "sen evlisin erken geliş erken gidiş yazarız size" dedi,korayla bana yani...zaten 11 inden sonra koray satışta durmayacak muhasebeye inecek o yüzden 11 inde kadar 10 çıkış..bakcaz işte gidişhata...
kızlar valla kusuruma bakmayın..geçmişi komple okuyamadım..atlaya atlaya okudum kızmayın nolur...gözlerim kapanıyo valla.atladıgım olmuştur mutlaka...alıntı almadıklarım yanlış anlamasın sakın hepinizi çokkk seviyorum...
kayram ne kisti kız onu da kardeloşun yazısından gördüm:26:adetin olmadı daha senin dimi...hayırlısı yaaa...
kızlar bugün fena geçmedi..dedigim gibi ,ayakkabıların yerlerini ezberledikçe işim kolaylaşıyor...bide pazartesi günki gibi hücum etmediler...geç çıktım gene amagenel olarak iyiyim merak etmeyin...bide adet olabilseydim tam süper olacakta...gelmiyo meret gene..bu defa fena gecikti..iyiden iyiye korkmaya başladım inanın menapozdan..kızıcaksınız şimdi böyle dedim diye ama inanın korkuyorum...doktora sçktürücü yazmasını söyledim yazmadı.yarın alsammıki yaaa zaten farlutal 5 tl bişy,yazdırmaya degmez yani
zaten her işte ilk günler zor olur canım,biraz daha bıkarsan dişini,iki güne kalmaz,iyiki değişmişim işimi oiceksin.canoo sorma ya.kalamıyom dedim çıktım uzandım o anlık kalmadım ama sonradan dayanamadım geldimya kuzu dayancaz artık.yazın böyle geçlere kadar napalım..insanlar dolaşıyo ama bizde bitiyoruz bugünde belim çok agrıdı ama yerleri ezberledikçe daha iyi oluyorum..ben müşteriye bakarken bocalamaktan nefret ediyorum çünkü..bişy sordumu tak diye çıkarıcam olcak bitcek..sabırsızım yani...valla canom,bende çok belli etmemeye çalışıyorum kafası kızıp gelme dicek diye
inşallah dilediğin gibi olur selinam,inşallah artık beklemezsin.canım hayırlı olsun inş tedavin.çok bekletmeden gelsin bebişin inş.
saol canım inş.hayırlısı neyse o olsun artık diyip oturuyoruz.
evt canım belki bu bahane olmasa biz temmuzda gidecektik dr a.oda ağustosta yapacaktı bişeyler demekki.hayırlısı olsun tatil dönüşü filme gireceğim gün 9yada 10cu gün oluyo ondan sora bişey yapamaz sanırım temmuza kalır.yoksa aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum gerçi filmden hemen sora da yapabilirmiki? bu arada 24 temmuz evlilik yıl dönümümüz.hayırlısı olsun o tarihte bebiş haberini kutluyor olmak isterdim doğrusu.
inş canım ikimizinde açık çıksın hayırlısıyla başlayalım bişeylere.hiç bişey yapmadan bekleyerek iyi sabrettik.hayırlısı olsun hakkımızda canım.inş aynı zamanlarda yapılır ve aynı zamanda müjdeleri veririz Rabbim yardımcımız olsun.senin hsg anestezili mi olacak?
canım benim saol.aşılamaya gerek kalırmı kalmazmı bilmiyoruz.çünkü eşimin sonuçlarına göre dr böyle dedi.siz sonuçlar iyi çıkmadı diyince ben tüp dicektim ama o kadarda değilmiş dedi dr.yinede senin filmden sora bi test verir bakarız ama büyük ihtimal aşılama dedi.hayırlısı olsun. valla sonuca biz kötü dedik o kelime bile gayet iyi.tahlil kağıdının altında vasat yazıyo resmen ya.eşimde ilk onu görünce moralman çok kötü olduydu.inş düzelmiştir.açıkcası aşılamayı red etmicem çünkü biraz daha elim kolum bağlı beklemek istemiyorum.ben elimden geleni yapim da. haberlerde bi kadın 13 tane düşükten sonra doğum yapmış yavrusunu.allah bağışlasın çok sevindim kadın adına.ve düşüklerden sora yılmadan devam etmesini takdir ettim.
günaydın kızlar
Duru_ dan haberi olan var mı arkadaşlar :44:
seeelaaaaaammmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?