- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Arkadaşlar ben bu konuyu yanlış yere mi yazdım acaba?
cok haklısın canım amin inş yavrularımız sefaatci olur bizlere allahımın izniyle ve bundan sonra hayırlısıyla hamile klaıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarız inş... tosticim rabbim sabrını veriyo ara ara üzüüp aglıyorum ama daha yeni oldugu icin toparlanacam inş en kısa zamanda...iyi olacaksın tabi kuşum beterin beterinden korusun mevlam 2 meleğimiz odu öbür dünyada bizi bekleyen allahın izniyle belkide rabbim biz günahkar kullarına sefaatçi olmaları için bizden aldı yavrularımızı inş. böyle olur kuşum umudunu hiçbir zaman kaybetme yüceler yücesi rabbimde yok yok biz isteyelerim mübarek 3 aylarada girdik rabbim isteyen isteyebildiğiniz kadar demiş bizimden istemekten dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok
yok canım yormıycam kendimi evden eve nakliyata verdik zaten mutfak eşyalarıyla kıyafetleri toplıycam sadece
nasılsınz canlar hepinize slm olsun eşim gelmedi daha bende size bakıyım dedim ne var ne yok diye
sanada iyi akşamalr canım evet topc kalabalık bayaiyi akşamlar kızlar nasılsınız? Topic bayagı kalabalık maşallah...
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen5233,AnaToLia_+,rana20,lagrima,tosti,derdanur+,pelin67+,candybaby,
selam kızlar
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Topic bayagı kalabalık maşallah...
selam canım nasılsın...Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
selam kızlar
selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...
nasılsınz canlar hepinize slm olsun eşim gelmedi daha bende size bakıyım dedim ne var ne yok diye
sanada iyi akşamalr canım evet topc kalabalık baya
as canım senden naber
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığıhoşgeldin cnm... ne olsun biraz kavruldumm o kadar...
naber tosticim görüşemedik uzun sürediriyi olacaksın tabi kuşum beterin beterinden korusun mevlam 2 meleğimiz odu öbür dünyada bizi bekleyen allahın izniyle belkide rabbim biz günahkar kullarına sefaatçi olmaları için bizden aldı yavrularımızı inş. böyle olur kuşum umudunu hiçbir zaman kaybetme yüceler yücesi rabbimde yok yok biz isteyelerim mübarek 3 aylarada girdik rabbim isteyen isteyebildiğiniz kadar demiş bizimden istemekten dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok
yok canım yormıycam kendimi evden eve nakliyata verdik zaten mutfak eşyalarıyla kıyafetleri toplıycam sadece
evet canım bizde böyle imtihan oluyoruz acılarla büyüyoruz rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...inş her şey güzel olur ve rabbim bu acıları unutturur bana hayırlısıyla...amin canım sagol...
canım yaa geçicek herşey mevlama sığın ondan başka çaremiz yok bende bildiğin gibi hepimizin imtihanı başka i,şte güzelim bende aynı çaresizim mevlam kimseyi çaresiz bırakmasın inşiyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...
selam canım nasılsın...
selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...
iyidir derda cım,temizlekle uğraşıyom,peyderpey tabiki,yarında ütüleri kaldırırsam,baya bitmiş olcak işlerim.:79::79::79:
rabbim kabul etsin yapılan tüm duaları,inşallah hamile olursun en kısa zamanda.
pelincim,en azından sağlığın yerinde,böyle düşün canım.
evet canım haklısın amaliyata girmeden önce doktorlar cok korkuttu beni tüplerin alınabilir bi daha cocugun olmayabilir diye ama allaha şükür şimdilik bi sorun yokmuş kardeloşum inş olmaz hayırlısyla
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
selam kızlar
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı
naber tosticim görüşemedik uzun süredir
pelincim başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun
Kızlar kusura bakmayın ben başlığı okuyunca faydası olabilir diye direk sizlerle paylaşmak istedim.Ben de de malesef miyom var ve Dr.lar çok ürkütücü şeyler söyledi genel olarak.Psikolojim malum tabii öğrenince.Kobay gibi kendi üstümde bir sürü bitkisel yöntem denedim.Öyleki neredeyse midemi deliyodumYani ennn büyük dileğim muayene de yok olduğunu öğrenip burada benim durumumumda olan arkadaşlarada bunu duyurmak.Yani bu bir cehalet değil(bu konuda tepki gösterenlerde olabiliyor çünkü) ben okumuş bir insan olarak bitkilerin şifasına inanıyorum.Kızlar rabbim isteyen herkese,hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
Canım hamilelikte kullanılması sakıncalı yazıyor zaten.Yani artık rahimde nasıl bir etki yapıyorsa demekki.Walla sürekli araştırıyorum ya çözüm bulucam(şaka bir yana herşey Allahtan) ya da iyi bir psikologanlamadığım,hem kısırlıkta kullanılıyo,hemde istenmeyen gebeliklerin giderilmesinde.
baya dikkatli kullanmak gerek sanırım.
bu arada aşılama yaptırcam yazmış bi arkadaş,rabbim dieğine kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?