Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)

kardelen5233,AnaToLia_+,rana20,lagrima,tosti,derdanur+,pelin67+,candybaby,
selam kızlar

cok haklısın canım amin inş yavrularımız sefaatci olur bizlere allahımın izniyle ve bundan sonra hayırlısıyla hamile klaıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarız inş... tosticim rabbim sabrını veriyo ara ara üzüüp aglıyorum ama daha yeni oldugu icin toparlanacam inş en kısa zamanda...

iyi yapmışsın canım kolay gelsin sana...
Arkadaşlar ben bu konuyu yanlış yere mi yazdım acaba?

canım bu konu hakkında bilgim yok benim... kendin bi konu acıp sorabilirsin o zaman yardımcı olabilirler sana...

Arkadaşlar ben bu konuyu yanlış yere mi yazdım acaba?

anlamadığım,hem kısırlıkta kullanılıyo,hemde istenmeyen gebeliklerin giderilmesinde.
baya dikkatli kullanmak gerek sanırım.
bu arada aşılama yaptırcam yazmış bi arkadaş,rabbim dieğine kavuştursun inşallah.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Topic bayagı kalabalık maşallah...
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...

selam kızlar
selam canım nasılsın...

nasılsınz canlar hepinize slm olsun eşim gelmedi daha bende size bakıyım dedim ne var ne yok diye
selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...

hoşgeldin cnm... ne olsun biraz kavruldumm o kadar...
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı
naber tosticim görüşemedik uzun süredir
evet canım bizde böyle imtihan oluyoruz acılarla büyüyoruz rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...inş her şey güzel olur ve rabbim bu acıları unutturur bana hayırlısıyla...amin canım sagol...

pelincim başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun

iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...

selam canım nasılsın...

selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...
canım yaa geçicek herşey mevlama sığın ondan başka çaremiz yok bende bildiğin gibi hepimizin imtihanı başka i,şte güzelim bende aynı çaresizim mevlam kimseyi çaresiz bırakmasın inş
iyidir derda cım,temizlekle uğraşıyom,peyderpey tabiki,yarında ütüleri kaldırırsam,baya bitmiş olcak işlerim.:79::79::79:

off canım ya ben yeni sıyrıldım temzilikten çok zor oldu benim için sanada kolay gelsin inş

rabbim kabul etsin yapılan tüm duaları,inşallah hamile olursun en kısa zamanda.

pelincim,en azından sağlığın yerinde,böyle düşün canım.

evet canım haklısın amaliyata girmeden önce doktorlar cok korkuttu beni tüplerin alınabilir bi daha cocugun olmayabilir diye ama allaha şükür şimdilik bi sorun yokmuş kardeloşum inş olmaz hayırlısyla

Kızlar kusura bakmayın ben başlığı okuyunca faydası olabilir diye direk sizlerle paylaşmak istedim.Ben de de malesef miyom var ve Dr.lar çok ürkütücü şeyler söyledi genel olarak.Psikolojim malum tabii öğrenince.Kobay gibi kendi üstümde bir sürü bitkisel yöntem denedim.Öyleki neredeyse midemi deliyodum Yani ennn büyük dileğim muayene de yok olduğunu öğrenip burada benim durumumumda olan arkadaşlarada bunu duyurmak.Yani bu bir cehalet değil(bu konuda tepki gösterenlerde olabiliyor çünkü) ben okumuş bir insan olarak bitkilerin şifasına inanıyorum.Kızlar rabbim isteyen herkese,hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

iyiyim derdacım cok şükür sen nasılsın kuşum az kalmış doguma hayırlarla gelsin bebişin
kk ya artık çok girmiyorum canım böyle daha iyi hissediyorum kendimi birde taşınıyorum yavaş yavaş onun hazırlıkları var

evet canım haklısın amaliyata girmeden önce doktorlar cok korkuttu beni tüplerin alınabilir bi daha cocugun olmayabilir diye ama allaha şükür şimdilik bi sorun yokmuş kardeloşum inş olmaz hayırlısyla

pelincim bak ben sana onu sracaktım senın bu yazını görünce aklıma geldi seni ne ameliyatı oldun canım kürtaja mı ameliyat diyorsun yoksa anlayamadım ben:44:

selam cnm hoşgeldin nasılsın?

selam kızlar

ewet zor ama napalım yogurt sürdüm oturuom öle
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı

naber tosticim görüşemedik uzun süredir

pelincim başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun

miyoma kudret narı iyi mi geliyormuş? teyzem yeni ameliyat oldu.. bir daha olmaması için içsin söliymde.sağoll

Canım hamilelikte kullanılması sakıncalı yazıyor zaten.Yani artık rahimde nasıl bir etki yapıyorsa demekki.Walla sürekli araştırıyorum ya çözüm bulucam(şaka bir yana herşey Allahtan) ya da iyi bir psikolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…