amin canım inş....
gökce uyandı cano
tamam kanka sen bak gökceme kuzum şimdi mis gibidir teyzesi için kokla öp olurmu
senide öpüyorum
buarada mayonu aldınmı?
öperim teyzesi ne dimek :)
ya ben kendime bikini aldım çok yakıştı önden sarkan güzel bi göbek arkadanda gelen ince uzun hatlar ve güzel mi güzel portakal görünümlü selülitler
yaf yok hiç bişe almadım cano aklımda onda zaten ne giycem orda
kanka dediğim gibi haşama bbak ya aslında oralardada bulursunda biraz pahalı olur aslında ben sana alır yollardımda vakit yokki .
aman takma bulursun belkim annenlerin orda
bikini giyersen pataklarım seni hee haberin olsun
he yaa bikini gşycem sen patakla :) ya yok giyemem ben bikinide anca şort alıcam bide sıfır kol bulursam ondan alırım haşemayada baktım netten 70 tl felan yazıyodu du bakalım bişeyler bulurum inş yaa bu arada orada kocayı kıskanma krizleri geçirmeden geleyim inş:)senin haşema vardı demi :)
bu arada master shef te semrayı birinci yaparlar çok ilgi gösteriyolar ona sinir oluyom yaa ne kadar yetenekli kiş i vardı elediler
cano ben kaçar kib öptm seni kociş gelir şimdi yemegi halledeyim görüşürüz canım benim byyyy
berrincim hoşgeldin şekerim nasılsın ?eşin nasıl oldu
COK ŞÜKÜR ablacım paşamız iyi herşeysevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçi
canım bencede testi tekrarlar ne olur ne olmaz herşey rabbimin elinde ol derse olur inşallah .
canım aslında batuhanı bende seviyorum favorim tuğsan ve ferhattı tuğsan elendi bakalım ferhat alıcak gibi ama sanki semrayada farklı davranıyolar gibi
buarada kuşumuzun cinsi saka tatlım
ay işleri sorma yaa ne bulsam yıkıyorum fatura gelincede kocam makinaya atıp beni yıkıycakcanım balkon olmaması çok zor yaa kurutmalıkda canı çıkar insanın allah kolaylık versin sağlık olsun yeterki canım bende 7 yıl senin gibiydim
kaçak dönmüş aramıza merak ettik seni kuzum yaa enazından msnden not bırakki iyi olduğunu bilelim
bidahaki gelişindede müjde verirsin umarım tatlım
bak bak yine kötü düşünceler başlamış hemen kiste yorma kuzum hayra yoralım hayır olsun inşallah
canım nededi doktor paşa nasıl herşey yolunda inşallah
aynen canım çok zor ben daha baslamadım bile misafirler düğün bilmem ne derken nasıl yapacam bakalımmay kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa
evet kesinlikle öyle allah akıl versin nediyelim
resim yüklüyodum ona olmadı dedim canım
ayy üzüldüm yaa ama niye 3 gündür içemedin hayırdır :26:gel ben sana demlerim yada boğazda içeriz
yok tatlım saka cinsi
cnm benım geçmişe bakamamıştım ama sen boyle yazınca dayanamadım baktım da derdin büyük cnm.sabır lazım başka birşey değil,herkesin aile yaşantısı wardır özel.ama sizin kalmamış belli ki cnm.çok karışık bir durum.allah yardımcınız olsun cnm.annene de bol sabırlar dılıyorum
insallah lagmiracim,ic cekmeyip sevinecegimiz gunlerde gelir insallah
:
:92::92:
iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
ablam alıcam yapıcam bakalım test.ama içimden yapmak gelmyıor:97:sevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçi
canım bencede testi tekrarlar ne olur ne olmaz herşey rabbimin elinde ol derse olur inşallah .
canım aslında batuhanı bende seviyorum favorim tuğsan ve ferhattı tuğsan elendi bakalım ferhat alıcak gibi ama sanki semrayada farklı davranıyolar gibi
buarada kuşumuzun cinsi saka tatlım
ay işleri sorma yaa ne bulsam yıkıyorum fatura gelincede kocam makinaya atıp beni yıkıycakcanım balkon olmaması çok zor yaa kurutmalıkda canı çıkar insanın allah kolaylık versin sağlık olsun yeterki canım bende 7 yıl senin gibiydim
selam selınam hadı hayrlısı cnmm benım gıt gel tatılıne de yawruşun olur ınşallah güzel bir tatılden sonra...selam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo kiolcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:
hadi cnm bismillah hayrlısı olsun.:92::92:
iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?