Kızlar kusura bakmayın ben başlığı okuyunca faydası olabilir diye direk sizlerle paylaşmak istedim.Ben de de malesef miyom var ve Dr.lar çok ürkütücü şeyler söyledi genel olarak.Psikolojim malum tabii öğrenince.Kobay gibi kendi üstümde bir sürü bitkisel yöntem denedim.Öyleki neredeyse midemi deliyodumYani ennn büyük dileğim muayene de yok olduğunu öğrenip burada benim durumumumda olan arkadaşlarada bunu duyurmak.Yani bu bir cehalet değil(bu konuda tepki gösterenlerde olabiliyor çünkü) ben okumuş bir insan olarak bitkilerin şifasına inanıyorum.Kızlar rabbim isteyen herkese,hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
selam cnm,şuan açık msnimtutiş bi ara msn de görüşelim canım,işim var senle.
sağol cnm çıkıyorsun galiba hoşçakal...sanada iyi akşamalr canım evet topc kalabalık baya
as canım senden naber
hoşbuldum pelinim sağol cnm yakının mı vefat etti başınız saolsun Rabbim sevenlerine sabır versin...iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...
selam canım nasılsın...
selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...
selam kızlarrrrrr herkeseee keyifler nasıllll ?
cok teşekkür ederim canım...geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı
naber tosticim görüşemedik uzun süredir
pelincim başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun
evet derdam gececek inş rabbim sabrını veriyo sükürler olsun ...amin allahım kimseye kaldıramayacagı dertler vermesin canım...canım yaa geçicek herşey mevlama sığın ondan başka çaremiz yok bende bildiğin gibi hepimizin imtihanı başka i,şte güzelim bende aynı çaresizim mevlam kimseyi çaresiz bırakmasın inş
off canım ya ben yeni sıyrıldım temzilikten çok zor oldu benim için sanada kolay gelsin inş
selam kızlarrrrrr herkeseee keyifler nasıllll ?
selam cnm,şuan açık msnim
sağol cnm çıkıyorsun galiba hoşçakal...
hoşbuldum pelinim sağol cnm yakının mı vefat etti başınız saolsun Rabbim sevenlerine sabır versin...
selam cnm valla bnm hiç keyfim yok doğrusu...
hayrolsun canım yeni gelsim konuya fransız olabilirim kötü bişey yoktur inşallah :26::26::26:
canım dilerim işe yarar bitkiler kurtulursun miyomundan
lagrimacım,açıkça miyoma iyi geliyor diye birşey okumadım ama kudret narının faydaları diye girdiğinde kadınlarda kısırlık tedavisinde kullanıldığını okudum.Detaylarını bulmaya çalıştım ama yok bişey.Neyse kendi üstümde deniyorum(kii tadı fenaaaa).Sonucu burada paylaşırım.
güle güle canım kendine ve bebişine cok iyi bak öptüm...kızlar acil alrm kociş geldi ben kaçar hepinize güzle sohbetler iyi geceler öptüm
canım ben dış gebelik ameliyatı oldum bebek tüplerde kalmış rahme düşememiş kalbi bile atıyodu ama alınması gerekti...laparoskopi kapalı amaliyat oldum ama göbegimden dort delik acmişlar 2.5 saat ameliyattta kaldım cok agrı cektim ama şimdi daha iyiyim allaha şükür...pelincim bak ben sana onu sracaktım senın bu yazını görünce aklıma geldi seni ne ameliyatı oldun canım kürtaja mı ameliyat diyorsun yoksa anlayamadım ben:44:
selam cnm,şuan açık msnim
sağol cnm çıkıyorsun galiba hoşçakal...
hoşbuldum pelinim sağol cnm yakının mı vefat etti başınız saolsun Rabbim sevenlerine sabır versin...
selam cnm valla bnm hiç keyfim yok doğrusu...
bana arada geliyorlar cnm ondan pek keyfim yok herzamanki şeyler bazen insan dayanamıyor yaa ondan işte...
güle güle canım kendine ve bebişine cok iyi bak öptüm...
canım ben dış gebelik ameliyatı oldum bebek tüplerde kalmış rahme düşememiş kalbi bile atıyodu ama alınması gerekti...laparoskopi kapalı amaliyat oldum ama göbegimden dort delik acmişlar 2.5 saat ameliyattta kaldım cok agrı cektim ama şimdi daha iyiyim allaha şükür...
amin canım cok teşekkür ederim teyzemin eşini kaybettik babam kadar severdim moralim cok bozuk...hayırdır senin neyin var canım benim..
lagrimacım,açıkça miyoma iyi geliyor diye birşey okumadım ama kudret narının faydaları diye girdiğinde kadınlarda kısırlık tedavisinde kullanıldığını okudum.Detaylarını bulmaya çalıştım ama yok bişey.Neyse kendi üstümde deniyorum(kii tadı fenaaaa).Sonucu burada paylaşırım.
bana arada geliyorlar cnm ondan pek keyfim yok herzamanki şeyler bazen insan dayanamıyor yaa ondan işte...
üzüldüm cnm ya Allah mekanını cennet eylesin,meleğime dediğim gibi arada geliyorlar bana ii huylular:)güle güle canım kendine ve bebişine cok iyi bak öptüm...
canım ben dış gebelik ameliyatı oldum bebek tüplerde kalmış rahme düşememiş kalbi bile atıyodu ama alınması gerekti...laparoskopi kapalı amaliyat oldum ama göbegimden dort delik acmişlar 2.5 saat ameliyattta kaldım cok agrı cektim ama şimdi daha iyiyim allaha şükür...
amin canım cok teşekkür ederim teyzemin eşini kaybettik babam kadar severdim moralim cok bozuk...hayırdır senin neyin var canım benim..
canım sıkma canını bendede oluyo depresyona girip girip çıkıyorum .... allah cümlemizeeee bi evlat nasip etse yanlızlıktan sıkıldımmmm evde kös kösss bi başıma ..............
cnm avatarındaki sen misin? her gördüğümde muhteşem yüzyılda nigar kalfa var ya ona benzetiyorum..
selim melekkkkkkk,hoş geldin.selam kızlarrrrrr herkeseee keyifler nasıllll ?
evet canım haklısın amaliyata girmeden önce doktorlar cok korkuttu beni tüplerin alınabilir bi daha cocugun olmayabilir diye ama allaha şükür şimdilik bi sorun yokmuş kardeloşum inş olmaz hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?