Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım dilerim işe yarar bitkiler kurtulursun miyomundan

tutiş bi ara msn de görüşelim canım,işim var senle.
selam cnm,şuan açık msnim
sanada iyi akşamalr canım evet topc kalabalık baya

as canım senden naber
sağol cnm çıkıyorsun galiba hoşçakal...
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın...

selam canım nasılsın...

selam canım nasıl olayım kendimi toparlamaya calışıyorum sen nasılsın...
hoşbuldum pelinim sağol cnm yakının mı vefat etti başınız saolsun Rabbim sevenlerine sabır versin...

selam kızlarrrrrr herkeseee keyifler nasıllll ?

selam cnm valla bnm hiç keyfim yok doğrusu...

geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı

naber tosticim görüşemedik uzun süredir

pelincim başınız sağolsun canım çok geçmiş olsun
cok teşekkür ederim canım...
evet derdam gececek inş rabbim sabrını veriyo sükürler olsun ...amin allahım kimseye kaldıramayacagı dertler vermesin canım...

selam canım aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin...

hayrolsun canım yeni gelsim konuya fransız olabilirim kötü bişey yoktur inşallah :26::26::26:

lagrimacım,açıkça miyoma iyi geliyor diye birşey okumadım ama kudret narının faydaları diye girdiğinde kadınlarda kısırlık tedavisinde kullanıldığını okudum.Detaylarını bulmaya çalıştım ama yok bişey.Neyse kendi üstümde deniyorum(kii tadı fenaaaa ).Sonucu burada paylaşırım.

cnm mevzuyu tam anlamadm ama gebe kalmaya çalışıyorsan deneme bence miyom için falan soğan kürü dene madem kudret narı gebelikte kullanılması sakıncalı temkinli olmak lazım

kızlar acil alrm kociş geldi ben kaçar hepinize güzle sohbetler iyi geceler öptüm
güle güle canım kendine ve bebişine cok iyi bak öptüm...
pelincim bak ben sana onu sracaktım senın bu yazını görünce aklıma geldi seni ne ameliyatı oldun canım kürtaja mı ameliyat diyorsun yoksa anlayamadım ben:44:
canım ben dış gebelik ameliyatı oldum bebek tüplerde kalmış rahme düşememiş kalbi bile atıyodu ama alınması gerekti...laparoskopi kapalı amaliyat oldum ama göbegimden dort delik acmişlar 2.5 saat ameliyattta kaldım cok agrı cektim ama şimdi daha iyiyim allaha şükür...

amin canım cok teşekkür ederim teyzemin eşini kaybettik babam kadar severdim moralim cok bozuk...hayırdır senin neyin var canım benim..

pelincim çokkkkkkkkkkkk büyük geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda bi bebek nasip etsin bu arada enişten için başın sağolsun allah sabır versin canım

anladım sağol cnm... sende dikkatli kullan.. ben araştırırım bi aktar var ona sorarım hatta...

üzüldüm cnm ya Allah mekanını cennet eylesin,meleğime dediğim gibi arada geliyorlar bana ii huylular:)

canım sıkma canını bendede oluyo depresyona girip girip çıkıyorum .... allah cümlemizeeee bi evlat nasip etse yanlızlıktan sıkıldımmmm evde kös kösss bi başıma ..............

ayyy cnm ben o konuda dengesizim işte bi olsun diyorum bi olmasın diyorum hayırlısı artık belki olmasın diyerek kendimi kandırıyorum ne biliyim herşeyin hayırlısı inşallah

kızlar bana müsade eşim kurtlar vadisini izliyor
bende çekirdeğimi alıp koçişimin yanına gidiyorum
öpüyorum hepinizi
ebrara ablacım seni de cook öpüyorum
allaha emanet olun

Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))

selim melekkkkkkk,hoş geldin.
evet canım haklısın amaliyata girmeden önce doktorlar cok korkuttu beni tüplerin alınabilir bi daha cocugun olmayabilir diye ama allaha şükür şimdilik bi sorun yokmuş kardeloşum inş olmaz hayırlısyla

maşallah peloşum,inşallah geçecek bu günlerde.
lagrima sanada selam,demek yandın,çokta kötü olur yanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…