Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pelincim çokkkkkkkkkkkk büyük geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda bi bebek nasip etsin bu arada enişten için başın sağolsun allah sabır versin canım
cok sagol canım allah razı olsun amin inş gerci ben uzun süre bebiş sayfasını kapattım ama hayırlısı olsun...amin canım cok teşekkür ederim cok zor ama rabbim sabrını veriyo şükür...
amin canım cok sagol...canım ya banada ara sıra geliyodu ama bu olayları yaşadıktan sonra suna karar verdim boşuna yıpratmışım kendimi görüyosun hamile kalmaklada bitmiyo ama inş rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir...
cok geçmiş olsun pelincim bunu bilmiyordum
rabbim bir daha yaşatmasın inş.
amin canım cok sagol...cıkıyosun galiba güle güle tostim kendine cok iyi bak öptüm...
selim melekkkkkkk,hoş geldin.

maşallah peloşum,inşallah geçecek bu günlerde.
lagrima sanada selam,demek yandın,çokta kötü olur yanık

sagol canım benim seninde yazdıgın gibi buda gecer kardeloşum

haklısın cnm orası öyle farkındayım da işte insanoğlu
iyi akşamlar sana bu arada çıkıyosun yetişemedim

kardeloş yine selim yazdın

maonyaa sen de mi diyettesin
ay kızlarr neler yapıyosunuz anlatsanıza yaa
ben sabahın köründe yürüyüşe gidiyorum ama boğazımı tutamıyorum sıkıntıdan homini gırtlak

maonyaa sen de mi diyettesin
ay kızlarr neler yapıyosunuz anlatsanıza yaa
ben sabahın köründe yürüyüşe gidiyorum ama boğazımı tutamıyorum sıkıntıdan homini gırtlak

cnm ben sabahları 2dilim kepek ekmek sınırsız peynir zeytin yeşillik dometes salatalık yiyorum çaysız.sınırsız dediğime bakma zaten doyuyosun beynini şartlandırınca.
ara ya meyva ya ceviz ya hiç bişey.
öğlen akşamdan kalma 1tabak ymek ekmeksiz.
akşam ekmeksiz eve ne yaptıysam 1 yada 2tabak yemek yiyorum ekmeği çok kıstım.önceleri günde 2 3 pide yerken.şimdi 1haftadır aynı kepek ekmeğini bitirmeye çalışıyrm.

şimdilik yürüyüşe gitmiyrm.ev işi yapıyrm ama cnm çıkıo.
duvar siliyoruz biz evlerimizin o adamı çok yoruoo

anladım cnm inş hedefine ulaşırsın:)

haklısın cnm orası öyle farkındayım da işte insanoğlu
iyi akşamlar sana bu arada çıkıyosun yetişemedim

kardeloş yine selim yazdın
yapma yaaaaaa.
napim ama a nın yerinde i var
kekmiii ayyy cnmmm çektiiiii çayın yanında süper giderrr bebeşim
yeme yemeeeeeeeeeeeeeeee

niye duvar silersiniz maonyacım?

burası nemli bi bölege olmadığı için duvarlar araba sooba kalorifer isini çok çekio ve kirli duruo onun için sileriz cnmmm.

kızlarr ben çıkıyrm allaha emanet olun

slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler

ne tatlıdır o şimdi misler gibi.
rabbim bağışlasın.

ayyyy birsenimmm maşallah cnm yaa tosuncuk
afiyet olsun paşaya yarasın lop et olsun

ewet zor ama napalım.. çekecegiz artık..
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı

he zira diyorum nigara benziyor bu die
yok cnm nigar kalfa o çok begenirim kendisini :)

nee güzel bir dua AMİİİİİİİNNNNNN
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))

ewet kötü ama öyle güneşin alnında yatarsan yakmaz bu güneş die yakar mı yakmaz mı gösterir böle
lagrima sanada selam,demek yandın,çokta kötü olur yanık

ayy kuzum ankaraya geldiğimde sana geleyimde göreyim emremizi yirim onu ben.. ne güzel kokuyordur o şimdi... cennet kokuyordur... ımmm miss...

bugün çok sarılasım var hepinize.. pek bi sevgi pıtırcıgı oldum... kocamı da özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…