- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
kardelen sana ziyareteee geldimmm.çayın varmıııı???
:86::86::86:
cok sagol canım allah razı olsun amin inş gerci ben uzun süre bebiş sayfasını kapattım ama hayırlısı olsun...amin canım cok teşekkür ederim cok zor ama rabbim sabrını veriyo şükür...pelincim çokkkkkkkkkkkk büyük geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda bi bebek nasip etsin bu arada enişten için başın sağolsun allah sabır versin canım
amin canım cok sagol...canım ya banada ara sıra geliyodu ama bu olayları yaşadıktan sonra suna karar verdim boşuna yıpratmışım kendimi görüyosun hamile kalmaklada bitmiyo ama inş rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir...üzüldüm cnm ya Allah mekanını cennet eylesin,meleğime dediğim gibi arada geliyorlar bana ii huylular:)
ayyy cnm ben o konuda dengesizim işte bi olsun diyorum bi olmasın diyorum hayırlısı artık belki olmasın diyerek kendimi kandırıyorum ne biliyim herşeyin hayırlısı inşallah
amin canım cok sagol...cıkıyosun galiba güle güle tostim kendine cok iyi bak öptüm...cok geçmiş olsun pelincim bunu bilmiyordum
rabbim bir daha yaşatmasın inş.
selim melekkkkkkk,hoş geldin.
maşallah peloşum,inşallah geçecek bu günlerde.
lagrima sanada selam,demek yandın,çokta kötü olur yanık
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi
cok sagol canım allah razı olsun amin inş gerci ben uzun süre bebiş sayfasını kapattım ama hayırlısı olsun...amin canım cok teşekkür ederim cok zor ama rabbim sabrını veriyo şükür...
amin canım cok sagol...canım ya banada ara sıra geliyodu ama bu olayları yaşadıktan sonra suna karar verdim boşuna yıpratmışım kendimi görüyosun hamile kalmaklada bitmiyo ama inş rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir...
amin canım cok sagol...cıkıyosun galiba güle güle tostim kendine cok iyi bak öptüm...
sagol canım benim seninde yazdıgın gibi buda gecer kardeloşum
hoş geldin tatlım,çayda var,kahve de,hangisini arzu edersen.:125::125:yanınada kek aldım,yer misin dicektim kiiiiiii,diyettesin.:81:
maonyaa sen de mi diyettesin
ay kızlarr neler yapıyosunuz anlatsanıza yaa
ben sabahın köründe yürüyüşe gidiyorum ama boğazımı tutamıyorum sıkıntıdan homini gırtlak
cnm ben sabahları 2dilim kepek ekmek sınırsız peynir zeytin yeşillik dometes salatalık yiyorum çaysız.sınırsız dediğime bakma zaten doyuyosun beynini şartlandırınca.
ara ya meyva ya ceviz ya hiç bişey.
öğlen akşamdan kalma 1tabak ymek ekmeksiz.
akşam ekmeksiz eve ne yaptıysam 1 yada 2tabak yemek yiyorum ekmeği çok kıstım.önceleri günde 2 3 pide yerken.şimdi 1haftadır aynı kepek ekmeğini bitirmeye çalışıyrm.
şimdilik yürüyüşe gitmiyrm.ev işi yapıyrm ama cnm çıkıo.
duvar siliyoruz biz evlerimizin o adamı çok yoruoo
yapma yaaaaaa.haklısın cnm orası öyle farkındayım da işte insanoğlu
iyi akşamlar sana bu arada çıkıyosun yetişemedim
kardeloş yine selim yazdın
yeme yemeeeeeeeeeeeeeeeekekmiii ayyy cnmmm çektiiiii çayın yanında süper giderrr bebeşim
cnm ben sabahları 2dilim kepek ekmek sınırsız peynir zeytin yeşillik dometes salatalık yiyorum çaysız.sınırsız dediğime bakma zaten doyuyosun beynini şartlandırınca.
ara ya meyva ya ceviz ya hiç bişey.
öğlen akşamdan kalma 1tabak ymek ekmeksiz.
akşam ekmeksiz eve ne yaptıysam 1 yada 2tabak yemek yiyorum ekmeği çok kıstım.önceleri günde 2 3 pide yerken.şimdi 1haftadır aynı kepek ekmeğini bitirmeye çalışıyrm.
şimdilik yürüyüşe gitmiyrm.ev işi yapıyrm ama cnm çıkıo.
duvar siliyoruz biz evlerimizin o adamı çok yoruoo
burası nemli bi bölege olmadığı için duvarlar araba sooba kalorifer isini çok çekio ve kirli duruo onun için sileriz cnmmm.
kızlarr ben çıkıyrm allaha emanet olun
slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
geçmiş olsun canım zordur güneş yanığı
yok cnm nigar kalfa o çok begenirim kendisini :)
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))
lagrima sanada selam,demek yandın,çokta kötü olur yanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?