xaysex DerinSu+ ebrar_53+ AnaToLia_ garip+ kardelen5233 nasılsınızzzzzzzzz
bugün çok sarılasım var hepinize.. pek bi sevgi pıtırcıgı oldum... kocamı da özledimmmmm
ewet zor ama napalım.. çekecegiz artık..
he zira diyorum nigara benziyor bu die
nee güzel bir dua AMİİİİİİİNNNNNN
ewet kötü ama öyle güneşin alnında yatarsan yakmaz bu güneş die yakar mı yakmaz mı gösterir böle
ayy kuzum ankaraya geldiğimde sana geleyimde göreyim emremiziyirim onu ben.. ne güzel kokuyordur o şimdi... cennet kokuyordur... ımmm miss...
herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:
LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.
ben kendi adima iyiyim lagmiracim,sen nasilsin??:26:
bu ara dimek sevgi pitircigi oldun,gel sarilayim sana pitircikbu arada esini özlemissin,allah kavustursun
heheeesevgi pıtırcıgı seniiii
ewet yandım cezamı çekiyorum şuan.. Allah daha daha iyi etsin cnm.. amin kavuştursunklomende kullandım boşa gitti.
kizlar benim kasiklarim cok sanciyor yaaaanedendir sizcee:26::26::26::26:
sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdıcnm derinimmm bilmem ki hiç olumlu gelmiyor bana...yaparım dıyorum hep geciştiriyorum.mutfak,banyo dolaplarını sılıyorum uzanıp uzanıp rahat hareket edıyorum kan testını de o yuzden yaptırdım bıraz kıpırdanamıyordum ewişlerinde
cnm çok geçmiş olsun,güneşten tansiyonun filan çıkmıştır belki dikkat et kendıne...
ewet cnmm yapacak başka birşeyimiz yok ki zaten dualardan başka dii mi:97:
abla ya bir de war hissetmiyorum ya hiç yapmak ıstemıyor canım test fılan
ewet aynen benım de faworım o abla
walla ya şimdi yenı bınjalar hep fransız balkon uzatsalar nolcak sanki,hiç işe yaramıyor böyle yaa
ablam makınaya attım tum kıyafetlerı yanlış yazmısım sanırım gıyılmeyenlerı ayırdım da yok öle wereceğim insan biz de konteynırın yanına koydu eşim alıyorlar oradan hep ıhtıyacı olanlar,almışlar
yaaallah gani gani rahmet eylesin inşallah peline de sabırlar...
banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallahNaber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.
peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canımcanım cok teşekkür ederim amin sabrını veriyo rabbim sinemcim...
cok sagol canım amin...okudugum kadarıyla test yapcakmışsın inş hayırlısıyla gelmiştir bebişin sevcanım...
amin canım cok sagol...
kızlar hepinizi cok özledim inş iyisinizdir ben hic iyi degilim her şey üstte üstte geldi...babam kadar cok sevdigim eniştemi kaybetim...rabbim sarını veriyo ama cok zormuş gercekten kendime üzülürken şimdi onun acısı eklendi...gecmişe bakamadım kusura bakmayın...rabbim bizleri kötü imtihanlarla sınamasın...bebek konusunu uzun bir süre kapatmaya karar verdim eşimle aldık bu kararı ikimizd cok yıprandık.rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...hepiniz cok iyisiniz allah razı olsun sizlerden once rabbimin sonra sizlerin dualarıyla ameliyatın cok iyi gecti allaha şükür bundan sonra kendimi toparlamaya calışcam...ama sizlerden de ayrılmıycam inş daha sık gelmeye calışcam...hepiniz kendinize cok iyi bakın...
ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarımselammm nasılsınızz??? ya ben cok yanmışım şuan kavruluyorum.. güneş yakmıyor gibiydi ama kavurmuş off... canım cok yanıyorr...
:80:
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
ewet cay içmemlazım acayip canım çekiyor ya... ımmmmm
bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canımKızlar merhaba,ben midemle ilgili rahatsızlık yüzünden kudret narı kullanıyorum.İnternette yaptığım araştırmalardan bu meyvenin yüzyıllarca lokman hekimler tarafından kısırlık tedavisinde kullanıldığını okudum.Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar??
tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim senikızlar bana müsade eşim kurtlar vadisini izliyor
bende çekirdeğimi alıp koçişimin yanına gidiyorum
öpüyorum hepinizi
ebrara ablacım seni de cook öpüyorum
allaha emanet olun
oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallahslm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
ayy gel kucaklaşalım tatlımbugün çok sarılasım var hepinize.. pek bi sevgi pıtırcıgı oldum... kocamı da özledimmmmm
herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:
PELINCIM,öncelikle basin sag olsun,rabbim mekanini cennet eylesin..ölum hak canim,heepimiz birgun onu yasayacagiz,rabbim imanla ölmek nasip etsin insallah..bu arada iyi olmana sevindim canim
KARDELENCIM,temizlik yapiyormussun,kolay gelsin canim..bu arada ayaklarin nasil olduanladin sen onuuu
SELINACIM,herseyde bir hayir var tatlim,bilemezsin belki senin canini acitan bir sanci ve ciktigin yolculuk,bebisinin gelmesine vesile olur..
LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.
TOSTICIM,tasiniyormussun,allah yardimcin olsun..zor is tasinmak
SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok dahaama snin gibi hic test yapasimda yokkk tegatif görmekden biktikmi acaba
DERINIM,anlasilan bu yaz saati uygulamasinda pek görusemeyecegiz seninle,allah yardimcin olsun..ise alismaya baslamissin,zamanla hersey daha guzel olur insallah
EBRARIM,sen nasilsin canim?karsilasamadik dun:26:
ECRINSAMET,canim pasanin iyi olmasina sevindim,allah daha iyi etsin insallah
DERDACIM,sen nasilsin canim?esmamiz nasil
KARDELEN49,canim sen nasilsin?görusemedik bu aralar seninle,dun yorgunmussun,bazen banada biryere gitmek zor geliyor,özellikle yazin sicak havada hic cekilmiyor yolculuk
unutugum varmiydi bilmiyorum,gerci kesin vardir her zaman ki gibiaklimda kalanlari yazmaya calistim,bunlarda unuttuklarima gelsin
cnm yumurtlama gününde misin ondan olabilir sanırsamkizlar benim kasiklarim cok sanciyor yaaaanedendir sizcee:26::26::26::26:
eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49
arkadaslar herkese selmlar nasılsınız
tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..canım hayırlı olsun inş tedavin.çok bekletmeden gelsin bebişin inş.
saol canım inş.hayırlısı neyse o olsun artık diyip oturuyoruz.
evt canım belki bu bahane olmasa biz temmuzda gidecektik dr a.oda ağustosta yapacaktı bişeyler demekki.hayırlısı olsun tatil dönüşü filme gireceğim gün 9yada 10cu gün oluyo ondan sora bişey yapamaz sanırım temmuza kalır.yoksa aşılamada nasıl oluyo bilmiyorum gerçi filmden hemen sora da yapabilirmiki? bu arada 24 temmuz evlilik yıl dönümümüz.hayırlısı olsun o tarihte bebiş haberini kutluyor olmak isterdim doğrusu.
inş canım ikimizinde açık çıksın hayırlısıyla başlayalım bişeylere.hiç bişey yapmadan bekleyerek iyi sabrettik.hayırlısı olsun hakkımızda canım.inş aynı zamanlarda yapılır ve aynı zamanda müjdeleri veririz Rabbim yardımcımız olsun.senin hsg anestezili mi olacak?
canım benim saol.aşılamaya gerek kalırmı kalmazmı bilmiyoruz.çünkü eşimin sonuçlarına göre dr böyle dedi.siz sonuçlar iyi çıkmadı diyince ben tüp dicektim ama o kadarda değilmiş dedi dr.yinede senin filmden sora bi test verir bakarız ama büyük ihtimal aşılama dedi.hayırlısı olsun. valla sonuca biz kötü dedik o kelime bile gayet iyi.tahlil kağıdının altında vasat yazıyo resmen ya.eşimde ilk onu görünce moralman çok kötü olduydu.inş düzelmiştir.açıkcası aşılamayı red etmicem çünkü biraz daha elim kolum bağlı beklemek istemiyorum.ben elimden geleni yapim da. haberlerde bi kadın 13 tane düşükten sonra doğum yapmış yavrusunu.allah bağışlasın çok sevindim kadın adına.ve düşüklerden sora yılmadan devam etmesini takdir ettim.
aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendimzaten her işte ilk günler zor olur canım,biraz daha bıkarsan dişini,iki güne kalmaz,iyiki değişmişim işimi oiceksin.
bu arada dr seni muayana etti mi?
eğer ettiyse neden en azından progestan vermedi?
offffffffffffff,anlamıyorum ben bu dr ları,her gün stres yaşamek kolay sanki.
inşallah dilediğin gibi olur selinam,inşallah artık beklemezsin.
rabbim şu mübarek aylar hürmetine en kısa zamanda nasib etsin tüm evlat isteyenlere.
malesef yokkkkk.
msn si var,ordan yazan arkadaşlara da dönmemiş.
bu bizim ebroş nerde kalmış acaba?
Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnmgünaydınnn... Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun... nasılsınızzz? bugün umuyorum güzel bir gün olacak... :79::79::79::79::79:
ewet öyle Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. çok zor hemde, kendi çocugun olsakızarsın hatta yeri gelirdöversin bunlara kalkdedinmi intihar etmekten vs bahsediyorlar.. hatta mektuplar falan bırakıyorlar evin orasına burasına temizlik yaparken buluyoruz.. hemen demagojiye başlıyorlar.. ne bileyim tuhaflar ya.. neyse
kendi başına alma ilaç istersen ama ne bileyim..
evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.sevindim canım iyi olmasına allahım daha iyi etsin
bende iyiyim şükür işlerle boğuşuyorum işte
maşallah paşamıza allahım daha iyi etsin
ağrılar olabilir korkma bebiş büyüdüğü için baskı yapıyor kuzum
ahh canım yaa kıyamam çaysızda kötü olur ben tahammül edemiyorumda
inşallah nasip olur canım
kuzu yaa dün yokluğunu farkettimde dedim heralde işleri var kıyamam demek çok sancın oldu
neyse vardır bir hayır bazen bizim şer gördüklerimizde bile
hadi hayırlısı hsg tertemiz çıksın inşallahda yolunuz açık olsun biran evvel gelsin minişin kuzum
hayırlı olsun cicişim allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
sen iğnelere başladım diyince eski günler canlandı gözümde
kendinmi yapıyosun iğnelerini
sevcanım anlıyorum kuzum insan hayakırıklığı yaşamaktan korkuyo bende her test yapışımda kalbim çıkıcak sanıyorum :44:
tuğsan elendi şimdi ferhat favorim
ya artık hep fransız yapıyolar türk balkonlarının suyu çıktı sanırım .benimde balkon varda minnacık idare ediyoruz napalım .
ya o atma işlemine geçmedik daha onu kocişle yapıcaz gerçi atmıycam kıyafetleri nasipse köye götürcez ihtiyacı olanlara
kuzu kolay gelsin zor işlere başlamışsın allah yardımcın olsun
kuzum sen hep aramızdasın biliyosun zaten
yorgun savaşçım benimçok güldüm cano bu lafa
bugün daha iyi geçmiş sevindim zamanla daha iyi olcak inşallah hem düzenlemede yaparsanız tam süper olur .demek sonuçlarını aldın herşey yolunda inşallah iltihabın haricinde .bak bulantıların oluyoduya o iltihaptandır işte bolca su iç canom .söktürücü niye vermediki ben anlamadım bu doktorları
banum dikkat et kendine kuzum havalarda çok sıcak bol bol su iç olurmu
demek kep törenine gittiniz şimdi herkes kep atıyoya valla kep töreninede limon sıktılar artık
malesef canım bizde meraktayız
burdayım gece giremedim aslında biara girip msn muhabbeti yaptımda kkya girme fırsatım olmadı
canım sanada güzel birgün diliyorum
kızlar pelinin eniştesi vefat etmiş ALLAH sabır versin
canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.cnm derinimmm bilmem ki hiç olumlu gelmiyor bana...yaparım dıyorum hep geciştiriyorum.mutfak,banyo dolaplarını sılıyorum uzanıp uzanıp rahat hareket edıyorum kan testını de o yuzden yaptırdım bıraz kıpırdanamıyordum ewişlerinde
cnm çok geçmiş olsun,güneşten tansiyonun filan çıkmıştır belki dikkat et kendıne...
ewet cnmm yapacak başka birşeyimiz yok ki zaten dualardan başka dii mi:97:
abla ya bir de war hissetmiyorum ya hiç yapmak ıstemıyor canım test fılan
ewet aynen benım de faworım o abla
walla ya şimdi yenı bınjalar hep fransız balkon uzatsalar nolcak sanki,hiç işe yaramıyor böyle yaa
ablam makınaya attım tum kıyafetlerı yanlış yazmısım sanırım gıyılmeyenlerı ayırdım da yok öle wereceğim insan biz de konteynırın yanına koydu eşim alıyorlar oradan hep ıhtıyacı olanlar,almışlar
yaaallah gani gani rahmet eylesin inşallah peline de sabırlar...
cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkkNaber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.
pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzumcanım cok teşekkür ederim amin sabrını veriyo rabbim sinemcim...
cok sagol canım amin...okudugum kadarıyla test yapcakmışsın inş hayırlısıyla gelmiştir bebişin sevcanım...
amin canım cok sagol...
kızlar hepinizi cok özledim inş iyisinizdir ben hic iyi degilim her şey üstte üstte geldi...babam kadar cok sevdigim eniştemi kaybetim...rabbim sarını veriyo ama cok zormuş gercekten kendime üzülürken şimdi onun acısı eklendi...gecmişe bakamadım kusura bakmayın...rabbim bizleri kötü imtihanlarla sınamasın...bebek konusunu uzun bir süre kapatmaya karar verdim eşimle aldık bu kararı ikimizd cok yıprandık.rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...hepiniz cok iyisiniz allah razı olsun sizlerden once rabbimin sonra sizlerin dualarıyla ameliyatın cok iyi gecti allaha şükür bundan sonra kendimi toparlamaya calışcam...ama sizlerden de ayrılmıycam inş daha sık gelmeye calışcam...hepiniz kendinize cok iyi bakın...
iyidir derda cım,temizlekle uğraşıyom,peyderpey tabiki,yarında ütüleri kaldırırsam,baya bitmiş olcak işlerim.:79::79::79:
cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.lagrimacım,açıkça miyoma iyi geliyor diye birşey okumadım ama kudret narının faydaları diye girdiğinde kadınlarda kısırlık tedavisinde kullanıldığını okudum.Detaylarını bulmaya çalıştım ama yok bişey.Neyse kendi üstümde deniyorum(kii tadı fenaaaa).Sonucu burada paylaşırım.
bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...bana arada geliyorlar cnm ondan pek keyfim yok herzamanki şeyler bazen insan dayanamıyor yaa ondan işte...
slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
xaysex DerinSu+ ebrar_53+ AnaToLia_ garip+ kardelen5233 nasılsınızzzzzzzzz
cnm yumurtlama gününde misin ondan olabilir sanırsam
selam cnm çok şükür seni sormalı
herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım
eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49
ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı
ayy gel kucaklaşalım tatlım
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine
hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsunkizlar benim kasiklarim cok sanciyor yaaaanedendir sizcee:26::26::26::26:
ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bizeslm kızlar naber bi ceee eeeeeeeee demek için girdim hemen çıkmam lazım sabah erken kalkacağım baya kalabalıkmışınız ama muhabbet edemeyeceğim kib aeo by
eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49
Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm
amin canim hepimizi,öyle deme kizzz,bosa gitmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?