Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:

PELINCIM,öncelikle basin sag olsun,rabbim mekanini cennet eylesin..ölum hak canim,heepimiz birgun onu yasayacagiz,rabbim imanla ölmek nasip etsin insallah..bu arada iyi olmana sevindim canim

KARDELENCIM,temizlik yapiyormussun,kolay gelsin canim..bu arada ayaklarin nasil olduanladin sen onuuu

SELINACIM,herseyde bir hayir var tatlim,bilemezsin belki senin canini acitan bir sanci ve ciktigin yolculuk,bebisinin gelmesine vesile olur..

LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.

TOSTICIM,tasiniyormussun,allah yardimcin olsun..zor is tasinmak

SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok dahaama snin gibi hic test yapasimda yokkktegatif görmekden biktikmi acaba

DERINIM,anlasilan bu yaz saati uygulamasinda pek görusemeyecegiz seninle,allah yardimcin olsun..ise alismaya baslamissin,zamanla hersey daha guzel olur insallah

EBRARIM,sen nasilsin canim?karsilasamadik dun:26:

ECRINSAMET,canim pasanin iyi olmasina sevindim,allah daha iyi etsin insallah

DERDACIM,sen nasilsin canim?esmamiz nasil

KARDELEN49,canim sen nasilsin?görusemedik bu aralar seninle,dun yorgunmussun,bazen banada biryere gitmek zor geliyor,özellikle yazin sicak havada hic cekilmiyor yolculuk

unutugum varmiydi bilmiyorum,gerci kesin vardir her zaman ki gibiaklimda kalanlari yazmaya calistim,bunlarda unuttuklarima gelsin

xaysex DerinSu+ ebrar_53+ AnaToLia_ garip+ kardelen5233 nasılsınızzzzzzzzz

bugün çok sarılasım var hepinize.. pek bi sevgi pıtırcıgı oldum... kocamı da özledimmmmm

ben kendi adima iyiyim lagmiracim,sen nasilsin??:26:

bu ara dimek sevgi pitircigi oldun,gel sarilayim sana pitircik esini özlemissin,allah kavustursun

Son düzenleme:

heheee sevgi pıtırcıgı seniiii

ewet yandım cezamı çekiyorum şuan.. Allah daha daha iyi etsin cnm.. amin kavuştursun klomende kullandım boşa gitti.
herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:

LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.

ben kendi adima iyiyim lagmiracim,sen nasilsin??:26:

bu ara dimek sevgi pitircigi oldun,gel sarilayim sana pitircikbu arada esini özlemissin,allah kavustursun

slm kızlar naber bi ceee eeeeeeeee demek için girdim hemen çıkmam lazım sabah erken kalkacağım baya kalabalıkmışınız ama muhabbet edemeyeceğim kib aeo by

eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49
arkadaslar herkese selmlar nasılsınız

sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki
Naber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.
banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallah
peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canım
gerçi moralin kötüdür allahım sabrını versin inşallah .özledik seni bitanem inşallah toparlanırsında yine eskisi gibi aramızda olursun
ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı
bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canım
kızlar bana müsade eşim kurtlar vadisini izliyor
bende çekirdeğimi alıp koçişimin yanına gidiyorum
öpüyorum hepinizi
ebrara ablacım seni de cook öpüyorum
allaha emanet olun
tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim seni
buarada kolay gelsin taşınma telaşı başlamış
oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallah
bugün çok sarılasım var hepinize.. pek bi sevgi pıtırcıgı oldum... kocamı da özledimmmmm
ayy gel kucaklaşalım tatlım
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine

saol garibim ben iyiyim sen nasılsın kuzum adetten ne haber ?

herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım

tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..
aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim
ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten

Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm
evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.
he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diyebol su içiyom zaten canom
kızlar pelinin eniştesi vefat etmiş ALLAH sabır versin

canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.
Naber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.
cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk(bak ben hala olamıyorum.
pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum
iyidir derda cım,temizlekle uğraşıyom,peyderpey tabiki,yarında ütüleri kaldırırsam,baya bitmiş olcak işlerim.:79::79::79:

cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.
bana arada geliyorlar cnm ondan pek keyfim yok herzamanki şeyler bazen insan dayanamıyor yaa ondan işte...
bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...
cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.
xaysex DerinSu+ ebrar_53+ AnaToLia_ garip+ kardelen5233 nasılsınızzzzzzzzz

sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım

ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.

selam.. iyi valla sen nasılsın??
eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49

ewet fena oldu ama ceza bana bu bende cekiyorum işte.. ben beyaz tenliyim ama suan domates gibi aminnn kocama kavusayım özledim yaff... sana sarıldım

kizlar benim kasiklarim cok sanciyor yaaaanedendir sizcee:26::26::26::26:
hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun
slm kızlar naber bi ceee eeeeeeeee demek için girdim hemen çıkmam lazım sabah erken kalkacağım baya kalabalıkmışınız ama muhabbet edemeyeceğim kib aeo by
ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize
eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49

selam berrincim nasılsın canım

onlarla aynı havayı solumuyorum ya ondan çok iyiyim.. ama annem kim bilir nasıll oralardaa nese gidince el atarım ben gene depresyona girerim... onların kişiliklerine başlarım da neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…