Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzum alışıyosun işe sevindim senin adına tabiki kocişilnle beraber olmak güzeldir gözünün önünde değilmi
bakteri demek aslınnda iltihapdan daha önemli kuzum bol su ve ilaçla geçicek inşallah şifa olsun kuzuma
tamam sen işini halletde gel bakem
hoşgeldin ablamm iyi çok şükür sen nasılsın
bende iyi kuzucum keyifsizmişsin sanki öylemi anladım ben hayrolsun bi buluşma yapalım gerçi buara çok yoğunum bizim gelin doğum yapıcak kuzum
selam.. iyi valla sen nasılsın??

ewet fena oldu ama ceza bana bu bende cekiyorum işte.. ben beyaz tenliyim ama suan domates gibi aminnn kocama kavusayım özledim yaff... sana sarıldım

ayy kıyamam ya düşünemiyorum halini normalde ben kapalıyım ama kadınlar plajına gitmiştim ayy çok fena olmuştum oyüzden iyi bilirim dedim .sen 1 hafta daha yatamazsın sırt üstü

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ swcnprlk+ berrin1985+ banu145145+ garip+ eecee+ DerinSu+

hatunlar bu gece maşllahımız var

sağol canım iyiyim şükür sıcaklarla boğusuyorum sen nasılsın
saol tatlışım bende iyiyim iş güç işte
sıcak burdada var fena hemde bugün nefes alınmıyodu yaa
banum okuma kuzum yaa keyfini kaçırcak şeylerden uzak dur herşey rabbimin elinde olacağı varsa olur sen hiç merak etme
ben iyiyim canım temizlik filan işte bide çok sıcak yandım bugün resmen
eboşummm demek doğum yapıyor hee Allah sana kolaylık versin işin zor
evet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorum
ooooooo evettt ama yogurt 3 5 güne düzeltir..

ayy yoğurtu hiç denemedim ama duymuştum

aynen yaa fena hemde bu gün duamız vardı bitene kadar bayılacaktım sanki

böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun

Ben bugece erken yatmayı deniycem hergece 3 te 4 te yatıyorum sinir oluyorum kendime yarında işim var kardeşimin evini temizliycem doktor ona yasakladı süpürmeyi bir gidip yardım ediyim tabi sabah uyanırsam yarın birde zuhuratbabaya niyetliydim ama arkadaş bulamadım tekte gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor.
Ebrar buluşmayı bir cuma yapsak bakırköyde buluşup hep beraber gitsek ne güzel olur aslında.

hadi bakalım cnmm başla çabucak gelsin bebişin
cnm ben de 2 gündür ew işlerinden yorgunum ve hep sabır dilesem de dua okusam da 2 gündür iyi değilim çok istiyorum bebiiş

iyi akşamlar cnmm iyi sen nasılsın?

superisi87,banu145145,+,swcnprlk,
selam kızlar sizlerede nasılsınız
sen nasılsın cnm??

Bütün hatunlar toplandık bende size şöyle okkalı bir kahve ikram edeyim bari hanımlar
sağol cnm iyi gelır walla )

napcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennn

ayyy ne çok sevirim bir bilsen yanınada tüttürsekmi :83:
ohh abla super olur walla

böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun
hem yanıktan kurtulma hem de bakım he lagrıma

ya kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz siz ben bılmıyorumm ve kım kım???

ayyy ne çok sevirim bir bilsen yanınada tüttürsekmi :83:
Kahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürüm

Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.

napcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…