kuzum alışıyosun işe sevindim senin adına tabiki kocişilnle beraber olmak güzeldir gözünün önünde değilmitabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..
aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim
ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten
Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm
evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.
he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diyebol su içiyom zaten canom
canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.
cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk(bak ben hala olamıyorum.
pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum
cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.
bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...
cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.
sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım
ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.
bende iyi kuzucum keyifsizmişsin sanki öylemi anladım ben hayrolsun bi buluşma yapalım gerçi buara çok yoğunum bizim gelin doğum yapıcak kuzumhoşgeldin ablamm iyi çok şükür sen nasılsın
selam.. iyi valla sen nasılsın??
ewet fena oldu ama ceza bana bubende cekiyorum işte.. ben beyaz tenliyim ama suan domates gibi aminnn kocama kavusayım özledim yaff... sana sarıldım
hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun
ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize
selam berrincim nasılsın canım
Yok be canım sıkıntılı değil tam aksi mutlu ve heyecanlı oluyosun elbette istediğin sonuca ulaşamassan hüsran oluyor ama denemeye değer sakın pes etme bak benimde hiç pes etmeye niyetim yok bu arada benimde fibronojenim yüksek ama ötekilere bakılkdı bişey yok onun için 100 lük coraspin içiyorum.Canım herşeyin hayırlısı bak sorunun bulunmuş inşallah bundan sonraki bebişler sağlıkla gelirler benimde bir düşüğüm var birde tüp yaptım ama olmadı bakalım bu sefer inşallah olur.sakın kendini üzüp kısır döngüye sokma hep olumlu düşün.
evet ama tedavi süreci çok sıkıntılı işte bilmiyorum ya belkide ben çok büyütüyorum sonuçta beterin beteri var çok şükür yinede halimize bu arada teşekkür ederim yorumsuz geçmediğin için Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bebişlerimizi verir kucağımıza umarım Allah seninde gönlüne göre versin canım :)
Ohh maşallah küçük beye bak kilo almış ne mutlu ya yarında inşallah güzel haberler alırız.slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
Selam canım nasılsın.eecee,
AnaToLia_,
superisi87,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+,
DerinSu,
kardelen49
arkadaslar herkese selmlar nasılsınız
İnşallah ebrarcım ama bugün aşılama bölümüne girdim çok az tutan var ondan biraz ümitsizleştim ne biliyim.Sen nasılsın canımsevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki
banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallah
peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canım
gerçi moralin kötüdür allahım sabrını versin inşallah .özledik seni bitanem inşallah toparlanırsında yine eskisi gibi aramızda olursun
ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı
bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canım
tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim seni
buarada kolay gelsin taşınma telaşı başlamış
oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallah
ayy gel kucaklaşalım tatlım
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine
saol garibim ben iyiyim sen nasılsın kuzum adetten ne haber ?
herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım
İnşallah canım gelsin dedikçede gelmez sende başka bir doktora daha git izin gününde bak benimkide çok fenaydı yola girdi şükür.tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..
aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim
ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten
Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm
evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.
he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diyebol su içiyom zaten canom
canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.
cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk(bak ben hala olamıyorum.
pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum
cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.
bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...
cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.
sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım
ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.
ayy kıyamam ya düşünemiyorum halini normalde ben kapalıyım ama kadınlar plajına gitmiştim ayy çok fena olmuştum oyüzden iyi bilirim dedim .sen 1 hafta daha yatamazsın sırt üstü
Yok be canım sıkıntılı değil tam aksi mutlu ve heyecanlı oluyosun elbette istediğin sonuca ulaşamassan hüsran oluyor ama denemeye değer sakın pes etme bak benimde hiç pes etmeye niyetim yok bu arada benimde fibronojenim yüksek ama ötekilere bakılkdı bişey yok onun için 100 lük coraspin içiyorum.
Ohh maşallah küçük beye bak kilo almış ne mutlu ya yarında inşallah güzel haberler alırız.
.Selam canım nasılsın
sağol valla canım iyiyim
İnşallah ebrarcım ama bugün aşılama bölümüne girdim çok az tutan var ondan biraz ümitsizleştim ne biliyim.Sen nasılsın canım
İnşallah canım gelsin dedikçede gelmez sende başka bir doktora daha git izin gününde bak benimkide çok fenaydı yola girdi şükür.
Bütün hatunlar toplandık bende size şöyle okkalı bir kahve ikram edeyim bari hanımlarToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ swcnprlk+ berrin1985+ banu145145+ garip+ eecee+ DerinSu+
hatunlar bu gece maşllahımız var
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ swcnprlk+ berrin1985+ banu145145+ garip+ eecee+ DerinSu+
derinimm öptüm kuzum ii uykular sana tatlı rüyalar
berrincim evet yaa burası da çok sıcak malesef
saol tatlışım bende iyiyim iş güç iştesağol canım iyiyim şükür sıcaklarla boğusuyorum sen nasılsın
banum okuma kuzum yaa keyfini kaçırcak şeylerden uzak dur herşey rabbimin elinde olacağı varsa olur sen hiç merak etmeYok be canım sıkıntılı değil tam aksi mutlu ve heyecanlı oluyosun elbette istediğin sonuca ulaşamassan hüsran oluyor ama denemeye değer sakın pes etme bak benimde hiç pes etmeye niyetim yok bu arada benimde fibronojenim yüksek ama ötekilere bakılkdı bişey yok onun için 100 lük coraspin içiyorum.
Ohh maşallah küçük beye bak kilo almış ne mutlu ya yarında inşallah güzel haberler alırız.
Selam canım nasılsın.
İnşallah ebrarcım ama bugün aşılama bölümüne girdim çok az tutan var ondan biraz ümitsizleştim ne biliyim.Sen nasılsın canım
İnşallah canım gelsin dedikçede gelmez sende başka bir doktora daha git izin gününde bak benimkide çok fenaydı yola girdi şükür.
evet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorumeboşummm demek doğum yapıyor hee Allah sana kolaylık versin işin zor
ooooooo evettt ama yogurt 3 5 güne düzeltir..
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
Bütün hatunlar toplandık bende size şöyle okkalı bir kahve ikram edeyim bari hanımlar
saol tatlışım bende iyiyim iş güç işte
sıcak burdada var fena hemde bugün nefes alınmıyodu yaa
banum okuma kuzum yaa keyfini kaçırcak şeylerden uzak dur herşey rabbimin elinde olacağı varsa olur sen hiç merak etme
ben iyiyim canım temizlik filan işte bide çok sıcak yandım bugün resmen
evet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorum
ayy yoğurtu hiç denemedim ama duymuştum
saol tatlışım bende iyiyim iş güç işte
banum okuma kuzum yaa keyfini kaçırcak şeylerden uzak dur herşey rabbimin elinde olacağı varsa olur sen hiç merak etme
hadi bakalım cnmm başla çabucak gelsin bebişinÖyle valla canım insan tek çizgiyi görünce kötü oluyor ama sabır diyorum heralde ben iki çizgi görürsem acaba şaşımı oldum derim bakalım aşılamam ne olucak bir hastalansam başlıycaz tedaviye
sen nasılsın canım bu arada ben kendi derdimi yazdım.
iyi akşamlar cnmm iyi sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
pelincim kuşum başınız sağ olsun allah mekanını cennet etsin eniştenin
bende bebek konusunu kapattım kuşum şimdi daha mutluyum hamdolsun sende daha iyi olacaksın allahın izniyle rabbim bir daha yaşatmasın inş.
haftaya evim taşınacak kızlar canım bişey yapmak istemiyor haftaya toparlıycam inş. mutfakla yatak odasını sizler nasılsınız
samyeliden haber var mı umarım iyidir
sen nasılsın cnm??superisi87,banu145145,+,swcnprlk,
selam kızlar sizlerede nasılsınız
bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadıcnm hayırlısı olsun dıyelım bir gün göreceksın ınsallah ı ı çizgiyi inşallah...ben de hep başkalrının ısrarlarıyla yapıyorum test yoksa hüsrana uğramaktan bıktım yapmak ıstemıyorum test fılan
hakknda hayrlısı olsun canım.sabret cnm bak hamıle kalabılıyormussun.kayıpların da olmus cnm ama sabredeceğiz napalım.iyi bır dr a gıt canım druna guwenıyorsan ok.benım de bır tanıdıgım kan pıhtılaşması yuzunden çok kayıp yaşamıştı bebe aspırını werdı dr kanı sulandırmak ıcın sadece onu içti ve sımdı 6 yaşında kızı war.senin dr un ılaç fılan werdı mı iğne mı werdi??
sağol canım hepimiz için inşallah şu anda sadece folik asit verdi henüz 2 ay önce kürtaj olduğum için temmuzu bekliyoruz yeniden hamilelik için korunmayı bıraktığımızda bebk aspirini hamileliktede iğne verecekmiş hayırlısı bakalım yinede umutlu olmak lazım herşeye rağmen :)
2 ay bu ay adet gelmedı hep stres pfff
ewet cnm umutlar olmasa zaten biterizzz
iyi yapmışsın canım dikkat et heee beyaz tenliymişsin de ben gibi.amannn dıyorum.yandım zaten suan acı çekiyorum.. kollarım omuzlarım yüzüm çokk acıyor...
mersindeyim aslında tatile değil kardeşimi almaya gelmiştim ama gelmişken de tatil de yapayım dedim.. ama iyi yandımburasıcok sıcak ve nemliiii......
iyi akşamlar cnm sen nasılsın??iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Topic bayagı kalabalık maşallah...
selam cnm kendı adıma bunalımım bıraz sen nasılsın??:97::97:selam kızlarrrrrr herkeseee keyifler nasıllll ?
ay ewwet cnm ya ben de aynen eşime sarıyorum sonra o da erken uyuyor çunku çok yoruluyor çalışırken stres fılan hep o da.hep tekım yani ben de gunduz de akşamı da ay ağlıyorum yazarken çok ruhum sıkılıyor.olsa bbeişimiz de ewe neşe ses gelsinnncanım sıkma canını bendede oluyo depresyona girip girip çıkıyorum .... allah cümlemizeeee bi evlat nasip etse yanlızlıktan sıkıldımmmm evde kös kösss bi başıma ..............
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))
amin yürekten dıyorum ben de ...
slm cnmmm maşallah emremiz büyüyor kokla benım yerıme paşayıslm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
amın cnm da bebkten değil hormonlardan gelmıyorherkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:
SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok dahaama snin gibi hic test yapasimda yokkk tegatif görmekden biktikmi acaba
:
aynen cnm bıktık dıımı tek çizgiden yaa allahım
yok ablam onceden de kalan kıyafetler wardı duruyordu bazada beklettım e yok kıme wereyım ben de eşime werdim goturdu almışlar.sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki
cnm benım yapıcam haftasonu fılan yaparım test...evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.
sen de dra gıtmıssın cnm dıkkat et bol su lıkır lıkır iç emi derinim...hadi yavaş yavaş alışırsın işine inşallah cnmm.kocanlasın sıkılmazsın da hoş yoğunluktan sıkılman da mümkün değildir ya:97:
öptum cnmmm
sağol cnm iyi gelır wallaBütün hatunlar toplandık bende size şöyle okkalı bir kahve ikram edeyim bari hanımlar
ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennnnapcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
ohh abla super olur wallaayyy ne çok sevirim bir bilsen yanınada tüttürsekmi :83:
hem yanıktan kurtulma hem de bakım he lagrımaböyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun
ya kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz siz ben bılmıyorumm ve kım kım???Ben bugece erken yatmayı deniycem hergece 3 te 4 te yatıyorum sinir oluyorum kendime yarında işim var kardeşimin evini temizliycem doktor ona yasakladı süpürmeyi bir gidip yardım ediyim tabi sabah uyanırsam yarın birde zuhuratbabaya niyetliydim ama arkadaş bulamadım tekte gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor.
Ebrar buluşmayı bir cuma yapsak bakırköyde buluşup hep beraber gitsek ne güzel olur aslında.
Kahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürümayyy ne çok sevirim bir bilsen yanınada tüttürsekmi :83:
Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.saol tatlışım bende iyiyim iş güç işte
Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.napcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?