genital siğil var canım bende geçen ay yaktırdım yine tekrarladı aman dert bitmiyo valla her sene bişey çıkıyo bu defa yakmıycak ilaç tedavisi görcem
Kızlar inanın herşeyi zor hamile kalıyosun yok kese kalp atışı bebek hareket ettimi testleri hele bizim gibilere heralde ben hamile kalırsam doktorun evine yerleşirim ::))))
Olur canım yakında gelicem hospitaliumun orda kuaförüm yakınlarda buluşuruz inşallah.Ben çıkardım sana nasıl yapıcanı anlatırım istanbuldaysan
hmmm kıs kuaförüne gelınce uğra bana daaa
ilgi hastanesıne yakınım
ewet yaa cnmmm ay gelsın dıye nasıl beklerdım:97::97:
heyecandan mıdem bulanırdı o gunler
ay abla walla yaaa bılmem noluyo böleeee
te camasıra atmıstım bebek yastık kılıfı elımde
herşey üst üste geliyor
bunalımım ya bu akşam ymkten sonra dualarımı da okudum ama yıne boleyım hayrdır ınsallah su anda da aglıyorum hep ağlamaklıyımm
hemde nasıl canım özellikle gcen kuzen aradı ortak bi arkadas vardı benden sonraevlendi 5 ay kadar korunmuş sonra demiş ben bu ay düşünüyorum o ay dedi ahmile kalmış çok canım sıkıldı ya
Amin ama yardıma gelirsin artık.İyigeceler canımmm.malesef canım halimiz duman yaaa allah yardımcımız olsun
ayrıca gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün inşallah ikiz bebeklerin olsun
neyse hanımlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçtım size iyi geceler :80::80:
iyi geceler ablammalesef canım halimiz duman yaaa allah yardımcımız olsun
ayrıca gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün inşallah ikiz bebeklerin olsun
neyse hanımlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçtım size iyi geceler :80::80:
orası bahcelıewlere kalıyor sanırım medıcana ya gıdıyorum ben tedavım ıcın cnm galıba onun yanındakısıOlur canım yakında gelicem hospitaliumun orda kuaförüm yakınlarda buluşuruz inşallah.
aa sanırım medıcana orayı almmış bırlesecekmış hastaneler
walla gel cnm beklerım ordan benım ew 5 dakıka ya da geldıgınde bulusuruzz)
cnm özür ya senı de bunaltmak ıstemmem ama dunden berı aşırı duygusalım bennnya ağlama amaa ltfen yaa
yaaa böyle duyunca ınsan neden dıyor hayrlısı dıyoruz da cok ıstıyoruzzzz
konusmasalr ya yanımızda böle şeylerrr
gecer inşallah canım ya biz kadınların işi zor valla cennet boşuna annelerin ayakları altında değil[/QUOT
evet işte bu yüzden cennet annelerin ayakları altında her şey kadınların üzerinde
Sorma valla bide neden bizlere hep söylenir bu haberler bilmem.hemde nasıl canım özellikle gcen kuzen aradı ortak bi arkadas vardı benden sonraevlendi 5 ay kadar korunmuş sonra demiş ben bu ay düşünüyorum o ay dedi ahmile kalmış çok canım sıkıldı ya
Canım rapor çıkar ben öye yaptım ilaçlar dahil 1500
hmm yakınmış cn bılıyorum ben oraları güsel ewler :)) ben güngüren cnm be bahcelıewler degılım..amın cnmmm
karıştıben değil cnm derınım sade ıstemıstı ben orta
lagrima neydi kıss isim..demin yazdında unuttum.geri dönmiim şimdi..bende eklerim istersen.
ŞŞŞŞTT ağlama bakıyım böyle yaptıkça daha çok olmaz ama....yaaa böyle duyunca ınsan neden dıyor hayrlısı dıyoruz da cok ıstıyoruzzzz
konusmasalr ya yanımızda böle şeylerrr
iyi geceler ablam
orası bahcelıewlere kalıyor sanırım medıcana ya gıdıyorum ben tedavım ıcın cnm galıba onun yanındakısı
aa sanırım medıcana orayı almmış bırlesecekmış hastaneler
walla gel cnm beklerım ordan benım ew 5 dakıka ya da geldıgınde bulusuruzz)
cnm özür ya senı de bunaltmak ıstemmem ama dunden berı aşırı duygusalım bennn
ne özürü canım bunalmıyorum üzülüyorum hiçbirinizin aglamasını istemem bende çok ağladım bu hafta aslında bebişe hediye almay gittik mağazadan cıkasım gelmedi eve gelincede aldıklarımı atasım geldi kıskandım ya elimde değil
ay cnmmm beklersen ok demliyim ne demkk
ay abla amın ya su 2 gundur ıstegım coğaldı göklere ulaştı yaaaa
aminnnn
müsaade senın cnm yoruluyorsun yoksa bırakmam senı de :)))
ıyı geceler bıtanemmm sen de allha emanetsın
ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundummkeşke ama söylüyorlar işte bende de hata var orunmayacaktık ama eşimi ikna edemedim ki
ŞŞŞŞTT ağlama bakıyım böyle yaptıkça daha çok olmaz ama....
Sorma valla bide neden bizlere hep söylenir bu haberler bilmem.
genital siğil var canım bende geçen ay yaktırdım yine tekrarladı aman dert bitmiyo valla her sene bişey çıkıyo bu defa yakmıycak ilaç tedavisi görcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?