Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar inanın herşeyi zor hamile kalıyosun yok kese kalp atışı bebek hareket ettimi testleri hele bizim gibilere heralde ben hamile kalırsam doktorun evine yerleşirim ::))))

malesef canım halimiz duman yaaa allah yardımcımız olsun
ayrıca gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün inşallah ikiz bebeklerin olsun

neyse hanımlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçtım size iyi geceler :80::80:

ya ağlama amaa ltfen yaa

hemde nasıl canım özellikle gcen kuzen aradı ortak bi arkadas vardı benden sonraevlendi 5 ay kadar korunmuş sonra demiş ben bu ay düşünüyorum o ay dedi ahmile kalmış çok canım sıkıldı ya

yaaa böyle duyunca ınsan neden dıyor hayrlısı dıyoruz da cok ıstıyoruzzzz
konusmasalr ya yanımızda böle şeylerrr

Amin ama yardıma gelirsin artık.İyigeceler canımmm.

iyi geceler ablam

[ewettttttttttttttttQUOTE=swcnprlk;19634382]cnm gonderdım annen sanırım 2nızın fotosu war degıl mı avatarda?

amın cnm amınn

Kızlar ben kaçtım erken yatıyım bariiii :::))))))))))))))Hepinize iyi geceler.Ne olur çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyoooooooooo.

Son düzenleme:
bağşıklık sistemin eğer kuvvetli olursa kurtulabilrisin.. hanci aşamadasın bilmiyorum ama bağşıklık sistemin iyi olmalı güçlü olmalı. krem aldara verir muhtemelen o da yakar yara yapar.. geçmiş olsun..
genital siğil var canım bende geçen ay yaktırdım yine tekrarladı aman dert bitmiyo valla her sene bişey çıkıyo bu defa yakmıycak ilaç tedavisi görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…