Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eşim face kullanmama izin vermiyor sanki beni yiyorlar delirmek üzereyim

ayy benımkısı de wermıyordu ızın ewlendıkten sonra kandırdım walla arkadaslarımı buldum yaaa okuldan fılan ıyı olduuu

kotu bırsey degıl kı gızlı kullandıktan sonra yanı fotolarını fılan arkadaslarından baskası gormuyorsa ve bılgılerını nesı war kııı
bzımkısıne bıle aldım arada acıp bakıyor o da
e kocanınkını kullanıyorsun aynı şey

tamam gönderiyorum şimdi mehmet gül özel bu saatte benden başka ekleyen olmaz yinede ne olur ne olmaz çıktımı çamaşırlar çok bekleyecekmisin daha ekleyemiyorum arkadaş olarak ekle butonu yok
tmm cnmm gızlıycem zaten sen ekledıkten sonraa
cnm cıktı katladım bekleyecekler yarım saat fılan ole asıcam camasrlarımı
aa neden yok kı cnmm??? ben gonderıyım bakalım??

tmm cnmm gızlıycem zaten sen ekledıkten sonraa
cnm cıktı katladım bekleyecekler yarım saat fılan ole asıcam camasrlarımı
aa neden yok kı cnmm??? ben gonderıyım bakalım??

eşim müsade etmiyor face kullanmama. neyse yarım saat konuşuruz hem sen sıkılmamış olursun zatwen benimde uykum yok

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde yapılan tüm duaları kabul etsin inş.
OEZEL hoşgeldin aramıza.sonunda bi hemşeri buldum kendime ailen kayseride olduğuna göre sen kayserilisin.bende kayseriliyim senin gibi kayseri dışında yaşıyorum.hatta izmire yakınım :) denk gelirsek topikte konuşalım inş.

saol garipcim inş dediğin gibi bi vesiledirde seviniriz.
anaamm ben emreciği yeni görüyomm maşallahh maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın kız büyümüş ya buuudemek 2 kiloyu geçtiniz bile.emmeden böyleyse emince demek puf puf bişey olcak buuu.allahım sağlıkla hayırlısıyla büyümesini nasip etsin inş.hadi hayırlısı muayeneleride olsun gelsin güzelce.benim için kaymaktan koklaya koklaya öpermisin ???

Son düzenleme:
evet yaşım küçük daha ama yanlızım işte o yüzden istiyorum kimsem yok izmirde ailem kayseride

Canım ya bende 23 yaşımda ve erzurumda yalnızım ailem hatayda üstelik eşim diyarbakıra 9 aylık göreve gitti anlayacağın tam analamı ile bir başıma kaldım buralarda bizde uğraşıyoruz bebiş için ama bende de kan pıhtılaşması çıktı bakalım yeni kürtaj olduğum için korunuyorduk ama doktor temmuzda yeniden başlayın dedi bakalım hayırlısı artık ama insan yalnız olunca daha bir farklı istiyor bebeği seni çok iyi anlıyorum

superisi87 hoşgeldin canım aramıza.Allahım inş hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı boş koymaz,dualarımızla inş canım.

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize cumanız mübarek olsun Rabbim bugunun hürmetine Peygamber Efendimizin (s.a.v) hürmetine bizlere evlatlarımızı göndersinnn amiinnn
Ben kaçtım Aallah'a emanet olun....

sağol garibim

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı CUMALAR bu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin nasılsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…