ayy cnm benım yaaa ewet haklısın tatlı kıskançlık bu bızımkısıı yaaiyi geceler ablam
ne özürü canım bunalmıyorum üzülüyorum hiçbirinizin aglamasını istemem bende çok ağladım bu hafta aslında bebişe hediye almay gittik mağazadan cıkasım gelmedi eve gelincede aldıklarımı atasım geldi kıskandım ya elimde değil
beklemedeyim
ya cnm unutmusum face acıkmıs benım
ok dir
ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundumm
ewet cnm aslında ben hep bole degılım ama 2 gundur boleyım işte ruhuma sıkkıntı gırıyorrr
Bazen hepimize oluyor aslında ama mutlu olmanın başka yollarıda var.ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundumm
ewet cnm aslında ben hep bole degılım ama 2 gundur boleyım işte ruhuma sıkkıntı gırıyorrr
ahh ah işte keşkeler cnm ben de acele etmeylm dıye 3-4 ay korundumm
ayy cnm benım yaaa ewet haklısın tatlı kıskançlık bu bızımkısıı yaa
ya cnm unutmusum face acıkmıs benım
ok dir
tabi tatlı kıskançlık canım ya
bağşıklık sistemin eğer kuvvetli olursa kurtulabilrisin.. hanci aşamadasın bilmiyorum ama bağşıklık sistemin iyi olmalı güçlü olmalı. krem aldara verir muhtemelen o da yakar yara yapar.. geçmiş olsun..
Kızlar ben kaçtım erken yatıyım bariiii :::))))))))))))))Hepinize iyi geceler.Ne olur çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyoooooooooo.
ewet cnm da iştee dıyorum gıdeyım yatayım ama olmuyor.ruhum daralıyor bu aralarBazen hepimize oluyor aslında ama mutlu olmanın başka yollarıda var.
işte nerden bıleceksınız kı cnmmcanım biz 7 ay korunduk ama eşim istedi ikna edemedim daha yeni evliyiz dedi belki sorunumuzun ne olduğunu daha çabuk anlar tedaviye baslamış olurduk sua n
ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekkkabul ettimbende cıkıcammm son sigaramı içip... boğazım ağrıdı sigaradan... nefret ediyorum ama işiyorum tühhh banaa
muckxxxxxKızlar ben cidden kaçtım hepinizi muccckkkksssssssss.
öptümmm hepinizi... gelin bir sarılayım size
hepinize iyi geceler arkadaslar ben yavas yavas uyuyayım.allahım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüze razı olanıda hakkımızdahayırlı eyle inşallah rabbim gönlümüzde olan bbeişlerimizi hakkımızda hayırlı eylesin aminn.
iyi geceler cnmm
ewet cnm da iştee dıyorum gıdeyım yatayım ama olmuyor.ruhum daralıyor bu aralar
işte nerden bıleceksınız kı cnmm
ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekk
muckxxxxx
hepinize iyi geceler arkadaslar ben yavas yavas uyuyayım.allahım sen hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüze razı olanıda hakkımızdahayırlı eyle inşallah rabbim gönlümüzde olan bbeişlerimizi hakkımızda hayırlı eylesin aminn.
cnm sen de ben gıbı yatmıyorsun sanırım...bu arada senın face warmı ekleşelım ıstersen
anladım cnmmm ben de cok erken yatıyorum sayılmaz 1.2 de ancakevet canım yaa uykuyla aram pek yok benim yokta eşimin facesi var onuda ondan çok ben kullanırım ikimizin ismi yazıyor ordada istersen ekleyeyim faceye senin için bir sakıncası yoksa
anladım cnmmm ben de cok erken yatıyorum sayılmaz 1.2 de ancak
bu akşam çamasırları bekledım makınadan cıkmasını ok cnm gonder sen ıstek sevcan ümit parlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?