Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydınnnnnn... aslında daha önce uyandım ama anca girebilsim... nasılsınız arkadaşlar??*

ne bileyim ya içiyorum işte hele şimdi 1 ,5 paketi geçti bile denebilir.. boğazım mahfoldu.. acıyor.. napıyım amnn bi lüksüm sigaram var bende sevmiyorum kendisini ama vazgeçemiyorumda.. illet bir alışkanlık
ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekk

evet kuzum yaa hiç konuşmamışız demekki bende gerçi memleket çok tam bir melezim ben
ben bilmem pek oralarıda anneme bi sorayım bakıyım
neyse kuzum çok öptüm seni .buarada hangi gün gidiyosun ?
sor bakalım deşele belki akraba çıkarız bende öptüm abla.allah nasib ederse pazar sabah yolcuyuz.

tünaydınn canım.ben iyiyim sen nasılsın.kız o akdar sigarayı nasıl içiyorsun ya canına kastınmı varr.yazık canım ciğerlerine.bari azaltmayı dene çok fazla içiyorsun.

ayyy canım içme yaa hem sigaraı lüksün olarak görme ya eziyet ediyosun kendine

senin eve giriş cıkış saatlerinin çetelesini tutumuş manyak k kadın.. sen zaten evde durmuyon ne demek hayyy agxzına dicem ama neyse.. sıkma canını öyle üst kat dengesiz komşuları lanettir bilirim..bizzdede var apartmanda sıkıştırdım saydım agzııma geleni artık çırpmıyor yolsaarım valla

bu arada cümleten hayırlı cumalar........ Rabbim bugün dualarımızı kabul etsin.. hayırlı sağlıkoı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin.. yüzümüze baksın.. evlerimize sağlık mutluluk huzur versin.. birde evimizin neşelerini göndersin... amin

hayırlı cumalar canım amiinn aminnnnnnnnnn

bende iyiyim sağol cnm... içyorum işte son bir aydır ama bogazım kötü bu aralar.. bırakamıyorum da napıyım..azaltmayı deniyorum ama yok.. nese evime gidince düzelir belki..
tünaydınn canım.ben iyiyim sen nasılsın.kız o akdar sigarayı nasıl içiyorsun ya canına kastınmı varr.yazık canım ciğerlerine.bari azaltmayı dene çok fazla içiyorsun.

çok sağol canım bu arada sanırım hemşeriyiz ben de kayseriliyim ve kayseride oturuyorum çok sevindim buna kuzum ben çoook uzun zamandır korunuyordum 2 ay oldu başladık çalışmalara 4 cm olan kist bu arada 7 cm ya çıktı ve geçen ay cidden çok şiddetli sancım oldu sanırım kisttenmiş ani büyüyünce ca istedi dr. 80 civarı çıktı bayağı panikledik çünkü 100 e çok yakın bir değer doğum kont.hapı verdi 21 günde 4,5 cm civarı düşürdük şükür şu an 2cm civarı bu ayda iyice eritelimde tekrar büyümesin dedik çünkü patlayıp yumurtalıkların alınması gibi bir riskde var birde ben ilk doğumumdan sonra ameliyat olmuştum o yüzden kapalı ameliyat yapılamıyor çünkü girecekleri yerde benim dikişim var tam göremezsek bağırsaklara falan zarar verebiliriz dedi dr. ancak açık olabilecekti ameliyat şükür gerek kalmadı dediğin de doğru sigara tetikliyor ve ben maalesef ki kullanıyorum ama olası bir gebelikte tabii ki gereken yapılacak ve bırakılacak inşallah

hayırlı cumalar olsun inş kızlar biraz geç yazdım ama işlerim var evi toparladım valizi toparlamaya çalışıyorum hepinize güzel bi gün diliyorum

oh oh hemşerilerim çoğaldı sırtım yere gelmez artık forum da 21 günde 4.5 cm civarı düştüyse 2 cm de bu ay erir kurtulursun inş.en azından hap bi işe yaramış ve yok edebilecek.inş haptan sonrada kısa sürede hapın etkilerini atıp sağlıklı bi hamilelik nasip olur.gebelikte bırakılacak demişsin ama önemli olan gebeliğe hazırlıkta bırakmak canım.kaç tane tanıdığım varsa gebelikte bıraksalar bile çocuklarında solunum ve ciğer sorunları oldu.sağlıklı bir bebek istiyorsanız kızlar lafım hepinize konu flandan girilmiş olsada içenler üzerine alınsın lütfen!!!,sıgaradan uzak durun.yaf yeni reklamlar var bir nefes için neleri vermezdim diyenler gırtlak kanseri olanlar ciğerlerin zift gibi bir madde toplandığını gösteren.ya içmiyorum bende 2 sene önce bıraktım,ama görünce çok korkuyorum önceden içmiş olmam bile o reklamların beni korkutmasına yetiyor.ayrıca sağlık bakanlığının ücretsiz sigara bıraktırmak için geliştirdiği ilaçlar var arayın yardımcı olurlar ilaçla bırakın en azından.tabi sağlıklı bebek istiyorsanız.yoksa devam edin içmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…