kızlar sesiniz çıkmıyo ben kaçtım sonra görüşürüz olurmu öpüyorum sizi
tekrardan hayırlı cumalar
ALLAHIM gönül muratlarımızı versin :80:
ok cnm da neden bu kadar cok ıcıyorsun vbenımkı de hep der sewmıyorum ama ıcıyorum dıyee bu güzellik sende...mahvetme sıgarayı cok ıcerekk
sor bakalım deşele belki akraba çıkarızevet kuzum yaa hiç konuşmamışız demekki bende gerçi memleket çok tam bir melezim ben
ben bilmem pek oralarıda anneme bi sorayım bakıyım
neyse kuzum çok öptüm seni .buarada hangi gün gidiyosun ?
eşim face kullanmama izin vermiyor sanki beni yiyorlardelirmek üzereyim
günaydınnnnnn... aslında daha önce uyandım ama anca girebilsim... nasılsınız arkadaşlar??*
ne bileyim ya içiyorum işte hele şimdi 1 ,5 paketi geçti bile denebilir.. boğazım mahfoldu.. acıyor.. napıyım amnn bi lüksüm sigaram var bende sevmiyorum kendisini ama vazgeçemiyorumda.. illet bir alışkanlık
günaydınnnnnn... aslında daha önce uyandım ama anca girebilsim... nasılsınız arkadaşlar??*
ne bileyim ya içiyorum işte hele şimdi 1 ,5 paketi geçti bile denebilir.. boğazım mahfoldu.. acıyor.. napıyım amnn bi lüksüm sigaram var bende sevmiyorum kendisini ama vazgeçemiyorumda.. illet bir alışkanlık
canım,tam cevap vercektim,üstkattaki kadın gene bişeyler silkelemeye başladı,daha dün yıkadım balkonu ve makinede çamaşır bitme üzeriydi,sinirle kalktım,kadına saydırdım epey bi,ama laftan anlamaz bişey,gelmiş 50 60 yaşına,hala kendini bişey zannediyo,bana demesin mi,sen zaten evde olmuyon,balkonda oturamıyorum senin yüzüne dedimde,sen zaten geziyon duyo haspam.
ay çok sinirliyim,aradım zabıtayı,öğle tatiliymiş,mesaide ara,dilikçe yazarlar dediler,ama ben o kadar köpürmüşüm ki,12.30 olduğunu bile görmemişim.
töbe ya rabbim,cuma vakti beni ne hale getirdi
diyorum sana güzelliklede rica ettim zamanında,e nerden silkeleseymiş,diğr camından silkele,orayı açmam diyorum,sehpayı mı alcakmış.
e ben sen her silkelediğinde balkonu mu silip süpüreyim terbiyesiz kadın.
bu arada cümleten hayırlı cumalar........ Rabbim bugün dualarımızı kabul etsin.. hayırlı sağlıkoı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin.. yüzümüze baksın.. evlerimize sağlık mutluluk huzur versin.. birde evimizin neşelerini göndersin... amin
tünaydınn canım.ben iyiyim sen nasılsın.kız o akdar sigarayı nasıl içiyorsun ya canına kastınmı varr.yazık canım ciğerlerine.bari azaltmayı dene çok fazla içiyorsun.
ayyy canım içme yaa hem sigaraı lüksün olarak görme ya eziyet ediyosun kendine
iyiyim ben canım tşk ederim sen nasılsın?
flancım geçmiş olsun.ca125 testi vermişsin çikolata kisti için dr bendende istedi geçen verdim şükür düşük çıktı.reglim aşırı sancılı geçtiği için istedi.seninde öylemiydi?.yanlız internetten baktığım kadarıyla sigara içiyorsan buda o kistin büyümesine sebepmiş.inş bir an önce kurtulursunda hayırlısıyla bebiş çalışmalarına başlarsın çok geçmiş olsun.
kızlar sesiniz çıkmıyo ben kaçtım sonra görüşürüz olurmu öpüyorum sizi
tekrardan hayırlı cumalar
ALLAHIM gönül muratlarımızı versin :80:
hayırlı cumalar olsun inş kızlar biraz geç yazdım ama işlerim var evi toparladım valizi toparlamaya çalışıyorumhepinize güzel bi gün diliyorum
oh oh hemşerilerim çoğaldı sırtım yere gelmez artık forum daçok sağol canım bu arada sanırım hemşeriyiz ben de kayseriliyim ve kayseride oturuyorum çok sevindim buna kuzum ben çoook uzun zamandır korunuyordum 2 ay oldu başladık çalışmalara 4 cm olan kist bu arada 7 cm ya çıktı ve geçen ay cidden çok şiddetli sancım oldu sanırım kisttenmiş ani büyüyünce ca istedi dr. 80 civarı çıktı bayağı panikledik çünkü 100 e çok yakın bir değer doğum kont.hapı verdi 21 günde 4,5 cm civarı düşürdük şükür şu an 2cm civarı bu ayda iyice eritelimde tekrar büyümesin dedik çünkü patlayıp yumurtalıkların alınması gibi bir riskde var birde ben ilk doğumumdan sonra ameliyat olmuştum o yüzden kapalı ameliyat yapılamıyor çünkü girecekleri yerde benim dikişim var tam göremezsek bağırsaklara falan zarar verebiliriz dedi dr. ancak açık olabilecekti ameliyat şükür gerek kalmadı dediğin de doğru sigara tetikliyor ve ben maalesef ki kullanıyorum ama olası bir gebelikte tabii ki gereken yapılacak ve bırakılacak inşallah
berrin1985 bonbonsekerim derdanur+ SeLiNa23 GokceRana23 nerdesiniz kızlarr geçmiştemiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?