inşallah isteyen herkese allah o duyguyu tattırır kaç yıllık evlisin
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık
2 sene olacak, bastan beri hic korunmadik, bir kac ay sonrada istemeye basladik zaten. hic bir sorunumuz yoktur diye dusunurken esimde sperm hareketsizligi bendede yumurta tembelligi cikti.
ben klomen kullaniyorum bu 3. ayim.
beklemek umut etmek surekli surekli mizmiz gibiyim yaaa, skldim kendimden sanki
ins. sizlerinde bebisleri gelir yakinda. yani Rabbim bir zaman ayarlamistir, ama iste biz sabirsizmiyiz neyiz bilmiyorumki.
bu ay sut ve maydonoz buharini denemek istiyorum istiyorum insaAllah ise yarar. hatta yaki yapistiracaktim ama bir dahaki aya erteledim onu. dun paraya kiyip dijital ovulasyon testleri aldim. ins. faydasi olur ve dogal yollarla melegimiz sag salim gelir bize.
ay canım ya bende ayın 16 sında randevu aldım hsg için anesteziyle çekecekmiş doktorum ama korkmuyorda değilim zor oluyormu ? bu arada canını sıkma emin olki en doğru zamanda gelecektir bebiş moralini bozmamaya çalış :)
hoş geldin flancım,çok geçmiş olsun öncelikle,inşallah korunmayı bıraktığın ay hamile kalırsınçok takip edemedim ama okuduğum kadarıyla birsenim doğum yapmış Rabbim analı babalı büyütsün inşallah derdam daha yapmamış doğum sanırım hayırlısıyla kurtulsun inşallah semra için çok üzüldüm yarayı deşmek istemem ama söylemeden geçemedim seydam mesaj attı şimdi onun bir halini hatırını soracağım tugcal ne yaptı ona hiç denk gelemedim ebrarım dernim aleynacığım diğer arkadaşlarım nasılsınız birde turkuazı göremedim herşey iyidir inşallah
amaaan kanka napim yaaaa,çok çıldırdım hemde ama elden bişey gelmiyo.canım yaa hoşgeldin sefa geldin çok merak ettik seni iyi olmana sevindim .kist varmış ama küçülmüş çok sevindim canım geçmişler olsun .kovmak nedemek yaa öyle şey olurmu yeterki tekrardan bizimle ol .eski günler unutulmaz tekrardan hoşgeldin
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
bugün erken kalkıp işlerimi bitirdim birazdan dışarı çıkıcam hava bozuk istanbulda .kuzenim annemlerde beraber gezmelere gidicez .zaten yarın badana başlıyo birkaç gün daha işlerle boğuşucam
KARDELOŞUM çıldırtmış seni komşu kıyamam yaa sıkma canını allahtan benim komşular çok saygılıyaa bende tabiki halı çırpma işi filan bana göre değil zaten istesemde çırpamam kollar sakatsenin komşu çok arsızmış cano yaa hem suçlu hem güçlü bide sana laf atıyo .neyse istersen oraya gelince bi çıkalım beraber
SELİNAM kız sen kayserilimiydin benimde anne tarafı kayserili kuzum develililerbuzamana kadar hiç konuşmamıştık bu konuyu
SUPERİSİ aramıza hoşgeldin tam pıhtıdaşların arasındasın canım bende dahil 4 arkadaş bu sorundan muzdaribiz malesef .allah yardımcımız olsun
tutmuş demekki,ona ne oluyosa?senin eve giriş cıkış saatlerinin çetelesini tutumuş manyak k kadın.. sen zaten evde durmuyon ne demek hayyy agxzına dicem ama neyse.. sıkma canını öyle üst kat dengesiz komşuları lanettir bilirim..bizzdede var apartmanda sıkıştırdım saydım agzııma geleni artık çırpmıyor yolsaarım valla
selam leyloşum,nasılsın canım?
kardelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin?
merhaba kizlar,
benimde dilegim anne olmak
maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
deniz,inşallah sende en kısa zamanda anne olunsun.
bu arada selina,bizde memlekete giderken kayseri den geçiyoz,acaba azıcık zorlasak akraba çıkarmıyız ki
merhaba kizlar,
benimde dilegim anne olmak
maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
huhu selam kızlar nasılsınızz bakalımm
a.s canım kendi adıma iyiyim şükür ama kafam karıştı biras sen nasılsın?
niye kafan karıştı hemşom,gel bizde senle akraba çıkalım,çok canım çekti
herkese selam kizlar:80::80::80::80::80:
ben bugun test yaptim,ama yine koskaca bir negatiffhic bukadar gecikmezdi adetim,neden oldugunu bilmiyorum,kist falan yokturu insallah bu arada doktorumu aradim,bu ay seni uzen birsey oldumu dedi,olduyasa o etkiler,yaza giriyoruz iklim degisikligi etkiler dedi:26:kendimi cok kasmamam gerektigini söyledi...sanirim ben kendimi cok dinliyorum,vucudumda ki olan herseyi hamilelige yoruyorum..adetimi bekleyecegim bundan sonra,sökturucu hic icmedim hayatim boyunca gerekte olmamisti,bitki caylari vs icecegim..bundan sonrada her ay tarih takip edip kendimi kasmayacagim.... bu arada dokturum izne ayriliyormus,dönuste randevum var,hayirlisi olsun bakalim..
garipcim,kan testi yaptırmadan genede emin olmamalısın canım.herkese selam kizlar:80::80::80::80::80:
ben bugun test yaptim,ama yine koskaca bir negatiffhic bukadar gecikmezdi adetim,neden oldugunu bilmiyorum,kist falan yokturu insallah bu arada doktorumu aradim,bu ay seni uzen birsey oldumu dedi,olduyasa o etkiler,yaza giriyoruz iklim degisikligi etkiler dedi:26:kendimi cok kasmamam gerektigini söyledi...sanirim ben kendimi cok dinliyorum,vucudumda ki olan herseyi hamilelige yoruyorum..adetimi bekleyecegim bundan sonra,sökturucu hic icmedim hayatim boyunca gerekte olmamisti,bitki caylari vs icecegim..bundan sonrada her ay tarih takip edip kendimi kasmayacagim.... bu arada dokturum izne ayriliyormus,dönuste randevum var,hayirlisi olsun bakalim..
ya tüplerden filan bahsediliyo ya hemsom acaba bende baktırsam mı doktora gitmiştim ama bişey yok demişti de cıkalım valla :)
hayırlısı canım sıkma canını ama varya biz kendimizi çok dinlediğimizden oluyo zaten bunlar
garipcim,kan testi yaptırmadan genede emin olmamalısın canım.
canım,toplamda evlenili,daha doğrusu bebek düşüneli ne kadar oluyodu.
bir yıl olmadan bu endişelere kapılmamalısın ayrıca.
2 sene olacak, bastan beri hic korunmadik, bir kac ay sonrada istemeye basladik zaten. hic bir sorunumuz yoktur diye dusunurken esimde sperm hareketsizligi bendede yumurta tembelligi cikti.
ben klomen kullaniyorum bu 3. ayim.
beklemek umut etmek surekli surekli mizmiz gibiyim yaaa, skldim kendimden sanki
ins. sizlerinde bebisleri gelir yakinda. yani Rabbim bir zaman ayarlamistir, ama iste biz sabirsizmiyiz neyiz bilmiyorumki.
bu ay sut ve maydonoz buharini denemek istiyorum istiyorum insaAllah ise yarar. hatta yaki yapistiracaktim ama bir dahaki aya erteledim onu. dun paraya kiyip dijital ovulasyon testleri aldim. ins. faydasi olur ve dogal yollarla melegimiz sag salim gelir bize.
hoş geldin flancım,çok geçmiş olsun öncelikle,inşallah korunmayı bıraktığın ay hamile kalırsın
turkuaz nick değiştirdi,o geliyo ama tuğçe bayadır uğramıyo bu topiğe.
amaaan kanka napim yaaaa,çok çıldırdım hemde ama elden bişey gelmiyo.
tutmuş demekki,ona ne oluyosa?
selam leyloşum,nasılsın canım?
buralardayım ben canım.
inşallah dileğine kavuşursun
garipcim,kan testi yaptırmadan genede emin olmamalısın canım.
canım,toplamda evlenili,daha doğrusu bebek düşüneli ne kadar oluyodu.
bir yıl olmadan bu endişelere kapılmamalısın ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?