Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eşim maçtan gelmedi bende size bakıyım dedim
altta birseni gördüm canım oğluşumuz iyiymiş maşallah
kusura bakma yazamdım bende pek iyi değilim psikolojik olarak tabi
diğer kızlar sizede yorum yapmak isityorum ama kafam kazan gibi ama hepinizin yazılarını okudum canlarım

rüzgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
orayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

demekki kıskanmış tutiş,yoksa çok gezmem onu ne ilgilendirsin ki.
deli gacı,hatta gıcık,hatta fevkaladenin fevkinde gıcık

ıyıgeceler kızlar nasılsınız bakım
Selınam gecen sormussun cnm hsg yı anestesız cekerlerse hayatta cektırmem
bırkez yettı bana cnm enıyısı hıssetmeden cekmelerı

Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım

ay kızlar canım çok muhabbet çekiyo ama,fena uykum var yaaaaa,kocişide atlatamıyom.
öptüm hepinizi.

selammmmmm

anatolişim yok kuzum bugün mama hazırlamadım daha dogrusu yapmadım.gelirken bişiler almıştık...sagol kuşum

kardleoşum deme ya,vallamı kızz sacmalama delü geçen yıl o evdeyken seninle tanışıktık bi kerem

ay yukarıda hep hatalı yazmışım harfleri..mazur görün canlar düzeltmiyombirsoşşşşş cnm yaa emziricen demek artıkın ohhhhhhh maaşallahhhh

boncuuum napıyosun cnm benim...ne güzel oynuyon öyle

neyapım cnm benımkıne kızdım uyuttum takılım dedım dellendım gece gece
Gıtmıs ınternet paketını degıstırmıs bu aldıgıda cıft cıft atlıyo hemen bıtcek lımıtı

ugurboncugum DerinSu+ ebrar_53+ bfatos tontriko swcnprlk banu145145 kardelen5233+ KIZLAR SIZ GELDINIZ BEN GIDIYORUM BEN HASTAYIM YA GÖZÜM ENFEKSIYON KAPMIS KASINTI KIZARIKLIK SULANMA ÖLÜYORUM HIC ÖPÜYORUM SIZLERI EBUSUM KONUSAMADIK CNM

kardeloşşşş gittinmi yoksammm:26:iyi geceler bebem

oyyy ebuşum bitanem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yok kız ben ilaçlar dahil 1500 liraya yaptırdım.ilaçlarımda arttı ama dün aklıma geldi son kullanma tarihleri bir baktım gonalf geçmiş çok üzüldüm keşke önceden görseydim birine verirdim kısmet.

ne bileyim kardelenim yaaazaten doktorun dönusunde randevum var,varsa ultrasonda muhakkak cikar,hic kendimi kasmiyacagim doktora gidene kadar,gelirse gelir,gelmezse gelmez,sanirim artik yoruldugumu hissediyorum
Kısmet ya gearipcim üzülme sakın sabret hemen neden kisti getiriyosun aklına dur havalardandır bence bak bende geciktim rahat bırak kendini.

selam kıslarr.işyerinden kaçamak yaptımoff saat 10 olur mu bugün yaa((
Bak saat kaç olmuş ::))))))))))))

Birsencim canım oh inşallah emrecimiz büyüyo Allah nazarlardan korusun onu oyyy bak kaç kilo olmuş benim yiğende doğduğunda onun kadardı şimdi tombul hatta rejimde yani sakın kendini üzme nasıl büyür diye kocaman oluyolar çok şükür gözleride kartal gibi çıkmış maşallllahhh

ay kızlar canım çok muhabbet çekiyo ama,fena uykum var yaaaaa,kocişide atlatamıyom.
öptüm hepinizi.
Kardeleşum iyigeceler canım git yat dinlen öptümm.

Kardelossss uykucu gıtte uyu barı yorulmaben benımkını uyuttum yazık adama:90::90:
Naber boncuk bende uyuttum rahatım şimdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…