Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

off ya aslında korkmuyorumda ne bileyim işte peki canım ne kadar sürüyor ayılman falan toplam bide ayıldıktan ne kadar sonra çıkıyorsun yani hiç hastanede tutuyorlarmı yada sonrasında ağrın falan oldumu :) çok mu soru sordum ya..

canım,şu an endişelenip,kendini strese sokma boşuna,bi kaç ay daha sabret bekelım,inşallah bişey yokturda,gelir bebiş.
ben çıkıyorum şimdi,ay bide bu sıra büyicem zaaar,paso hıçkırıyom ben yaaaaaa:89:

Anne benim yorganım maviydi

neden beyaz örttün üzerime

pamuk gibiydi yastığım

neden şimdi taş gibi

Gece lambasını yakmayı unutmuşsun

oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu

yağmur mu yağdı acaba?

neden etraf toprak kokuyor?

anne yatağıma böcekler girdi, alırmısın?

Hafta sonu değil beni niye yıkadılar ?

Üstelik yabancı kişiler!

Neden ağlıyorsun anne?

Yoksa bana küstünmü?

Beyaz kanatlı iki şey geldi yanıma

biri solumda durdu biri sağımda

sorular soruyorlar bana

fakat hiç birini bilemiyorum

çünkü bunları bana öğretmemiştin

"aç saçlarını, ipek saçlarını görsünler" demiştin

şimdi saçlarım alev alev yanıyor

annem şimdi tırnaklarımı böcekler yiyiyor

çok korkuyorum

ağlıyorum

duyuyormusun ?

Ne olur kurtar beni

tamam hemsom :)görüşürüz inşallah bende çıkacam şimdi insallah hepimizin bebişleri gelir yaa

haklısın cnm orası öyle farkındayım da işte insanoğlu
iyi akşamlar sana bu arada çıkıyosun yetişemedim

kardeloş yine selim yazdın
canım tabiki ara sıra insan üzülüyo ama yıpratma kendini sakın...
maşallah hüseyin emremize yesinde büyüsün annesi...
amin canım cok sagol...cok sevdigim icin etkilendim baya rabbim bizlere sevdiklerimizin acılarını göstermesin...sen nasılsın canım adetin gecmiş inş güzel haberler verirsin hayırlısyla...
eboşum cok sagol canım amin...iyi olmaya calışıyorum işte napıyım canım hayat devam ediyo bende sizleri cok özledim ama karşılaşamıyoruz kendine cok iyi bak öpüyorum seni...

amin canım benim cok sagol bende seni cok öpüyorum...

olur olur cnm cok saate bakma.

olur diimi yaaman dedigin gibi çok saate bkaınca geçmiyor zaten..napıyosun tatlım.

kardeloşum sinirmi etti karu seni yoluvereydin kıssayy bunda önce oturdugum evde bende sinirleniyodum çok hatırlarsan..kaç kerede nalatmıştım burda..utanmıyolar yaa sinirden öldürüyolar adamı...bu sabahta dayının gelini yukardan halı silkeliyodu nasıl fırladım yataktan camı kapamayatemizliklerin bittimi canombu arada bebiş gelsin demişin..hayırlısı be gülüm..biliyon durumu..bişy demiyorum..rabbim iyisini bilir

flancım hoşgelmişsin..merakta koydun bizi ama neyse..keşke giderken uzaklaşmak istiyorum diyeydin merak etmezdik seni gidi senigeçmiş olsun bu arada..inş sorunsuz bi şekilde bebişin gelir artık

garibim test yapmışın cnm..kardeloşun dedigi gibi kanda baktırmadan emin olma cnm.üzmede kendini...

sevcanım dün gece efkarlıydıın kıyamam takma kafaya bebem..bak gör aynı senin gibi tatlımı tatlı bi bebişin olcak inşallah.

bu arada gündüz girip cumanız mübarek olsun diyemedim yogunluktan...hayırlı cumalarınız olsun...neyse kapıcaz birazdan ben kaçtım canlar.gece girerim artık.

iyiyim cnm diziye bakıyordum dalmışım fark etmedim yazdıgını kusurabakma..

ben 11 de girdim 11 20 de beni çıkarmışlar eşim oyle diyo gozlerim acıkmıs konusmusum ama ben hatırlamıyorum 12 15 gibi hatırlıyorum ayıldığım zamanı benı bı odaya aldılar ayıldıktan sonra bikac defa tansıyonumu olçtuler ayağa kalkamadım hemen basım donuyodu ama 15 dk kadar yavaş yavaş azaldı hatta çıkarken tekerlekli sandelye getırmek ıstedıler ben ıstemedım yurudum drum bana antıbıyotık vermıştı ağrı ayıldığımda cooooooooook az bi sızlama vardı o kadar hıç korkma sormak ıstedığin baska seyler varsada sor cekınme zaten sonrasında dr yapman gerekenleri anlatır yaptırdıktan sonra yaz merak ederim

canımcım,ben kk ye üye olduğumda sen bu evdeydin,ama o kadar yoğun,dolu dolu geçti ki bi senemiz,sen beni çok eskiden beri tanıdığını sandın sanırım
selam gacılar.
bu defa doğru yazdım sanırım

kim yapıyo kız,ben neyi kaçırdım.
Eboşun bi akrabası cnm
Bu arada sabahki olay çok sinir bozucu ama yanlış anlama da okurken insan ister istmez gülüyor Allah akıl fikir versin,kısss kadın seni çok kıskanmış heee

flanımmm şükür cnm ya merak ettik seni bayagı,şimdi bu kim dersin ben turkuaz kuzum,hapları artık kullanmadıgına çok sevindim kist nasıl olsa gider kürlerle ilaçlarla panik atagı hallettiysen problem yok,açıkcası bende korktum sen gelmeyince eşinle problemlerin var diye çünkü hiç hbr vermeden gittin bi kaç arkadaş eşinden ayrıldı da onlar da gelmiyor o yuzden çok merak ettim seni neyse ki iyisin cnm Allah daha ii etsin...
ayy cnm yaa o saate kadar nasıl içtin o kadar,boş durma sen bence iş falan yap bişeylerle oyalan sigara belki aklına gelmez en azından azaltırsın farketmeden keşke bırakabilsek ama lanet şy işte...
merhaba kizlar,

benimde dilegim anne olmak

maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
hoşgeldin cm inşaallah fazla beklemeden kavusursun bebişine...
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık
sende hoşgeldin denizcim,inş gelmiştir kuzun...
selam kıslarr.işyerinden kaçamak yaptımoff saat 10 olur mu bugün yaa((

şimdi evde yemekle uğraşıyorsundur sen kuzum Allah kolaylık versin sana...

ay kızlar alıntı olmamış superisi senden birde birinden daha alıntı yapmıştım hsg çektirirken anestezi almayın yaa çok ağrılı olmuyor canlarım siz nasıl doğum yapacaksınız nazlı olmayın anacım tabi ağrı eşiğinize bağlı da inanın 5sn kadar bi ağrı çekiyorsunuz ondan sonra hemen kalkıp yürüyün hiçbişecik olmaz en azından anestezi almadıgınız için daha rahat oluyorsunuz 3dk lık bi işlem tabi siz bilirsiniz...

Aay kızlarr masterchefi izliyor musunuz bilmiyorum ama bugun acayip matraktı,öldüm gülmekten...

slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar

CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş

yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:

birsenimm cnm bizde özledik seni emre de iyiymiş şükür dikkat edin kendinize cnm Allah'a emanet olun...
CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş

cnm hoşgeldin,eboş bugun gezmeye gidecekti hala geziyor sanırsan gezginci hatun

ecrincim ben seni unutmuşum kusura bakma inşallah iyisin hayırlısıyla zamanında doğum yaparsın inşallah
birsenimm cnm bizde özledik seni emre de iyiymiş şükür dikkat edin kendinize cnm Allah'a emanet olun...

cnm hoşgeldin,eboş bugun gezmeye gidecekti hala geziyor sanırsan gezginci hatun
sgl tutuişim sanada iyigeceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…