kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
amin canımrabbim yardımcıları olsun inşallah bi melekleri var şimdi rabbim bol bol sabırlar versin
aminnnnnnaaaaaaaa üzüldüm... tühh.. ne diyelim Allah sabırlar versin...
plesenta kireçlenmesi demişler cnm...doğuma iki gün kala neden olmuş.. sbebei belli mi yani?
Arkadaşlar hayırlı geceler.Derincim mesajınla şok oldum ve saate bakmadan ebrarı aradım ağlıyodu hastanedeydi.Salı sabah sezeryana alacaklardı herşey yolundaydı inanamıyorum.Herşeyini hazırlamışlardı odasını bile almışlardı cumartesi kıyafetlerini yıkayıp hazırlayacaklardı tüylerim diken diken oldu.Rabbim önce ana babasına sonrada aileye sabır versin.Bir melek daha cennete gitti annesinin kokusunu alamadan
kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
ayyy inanmıyorum yaa Allah'ım sabır versin kardelenim hastanede mi ebrar ne zaman konuştun sen merak ettim aramam lazım yaa offff
rabbim yardım etsin,ne kadar çok üzüldüm yaaaaakızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
Arkadaşlar hayırlı geceler.Derincim mesajınla şok oldum ve saate bakmadan ebrarı aradım ağlıyodu hastanedeydi.Salı sabah sezeryana alacaklardı herşey yolundaydı inanamıyorum.Herşeyini hazırlamışlardı odasını bile almışlardı cumartesi kıyafetlerini yıkayıp hazırlayacaklardı tüylerim diken diken oldu.Rabbim önce ana babasına sonrada aileye sabır versin.Bir melek daha cennete gitti annesinin kokusunu alamadan
slm canım bu msjını okudum ama gelemediğim için ve gecmişim tamamını okuyamadığım için anlamadım acıklarmısın merakta kaldım
slm millet adet oldum hem üzüldüm hem mutlu oldum üzüldüm çünkü yine hamiş olamadım sevindim çünkü hamiş olmadığım halde adet olmamak insanın canını sıkıyo bi kaç aydır düzensizlik var off neyse yeni çalışmalara baslarız artık bu ay hiç hamiş kalırım demedim zaten umudum tükenmişti sanki vaktımde yok tam olarak anlatamıyorum neyse bigün vaktım oldumu anlatırım içimi dükmeye ihtiyacım var herkes kendine çok ama çok ii baksın görüşmek dileğiyle öpüldünüz nanaktan
canım hakkında hayırlısı olsun nasıl düşüüyosan oyle yap derinim inş ummadıgın bi zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...epeydir görüşemiyoruz özledim canım seni kendine cok iyi bak öpüyorum...u arada,aklıma bişy geldi canlar...bende çift rahim var biliyosunuz..zaten hep,hamile kalsam bile bebege yeterli alan olmadıgı için düşük yaparım diye düşünüyordum,çift rahimde büyük olasılıkla düşük oluyo çünkübizim işyerindeki ablada eskiden çift rahimmiş bikaç tane düşügü olmuş ondan sonra ameliyat olup anca dogum yapmış...ameliyat olmadan hamilelik için ugraşma tedavi olma dedi..bi nevi benim düşündüklerimi dogruladı...kalsanda büyük ihtimalle düşürürsün ben hep düşürdüm dedi...ama bilemiyorum tabi Allah bilir de bende öyle düşünüyom hep biliyonuz zaten tedaviye yanaşmıyodum tamamen bitirdim kafamda tedaviyi...askerlik vs hep kafamı kurcalıyo çünkü...eşim hayırlısıyla gitsin gelsinde ilk önce ofis histeroskopi ile perde olup olmadıgına baktırıcam...sonra gerekiyosa ameliyat olucam...çift rahim ameliyatıda gerekirse olurum..ama hepsini askerlikten sonraya erteledim rabbim ömür verirse...şimdi kendiliginden kalsamda düşürürüm endişesini daha yogun yaşıyorum...bakalım,Allahım ne yazdıysa o olur..her çift rahimli tüm bebeklerini düşürecek diye bişy yok tabi ama canlı örnegiyle konusunca sizde olsanız karamsar olurdunuz..kızmayın bana emi...neyse kimseler yok bende yatim çok uykum var...ALLAHA emanetsizin canlar öptüm.
ebrarım kolay gelsin canım badana zor iştir biliyorm...bende başlıycam ama nasıl temizlik yapcam onu düşünüyorum artık yerlere muşamba serdircem eşyaların ühepinize iyi geceler
bu saatte burdayım çok yorgunum ama yinede uğramak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah .
ben yorgunum sadece birkaç saat oturabildim oda arkadaşlarla günümüz vardı oraya gidince .bu saate kadar orayı burayı toparlamakla meşguldüm .
nekadar batmıyo deselerde batıyomuş yaa naapcağımı bilmiyorum .allah yardımcım olsun .bi bitse çok mutlu olucam inanın strese girdim resmen
neyse geçmişe çok bakamadım vaktim olmadı hepinizi çok öpüyorum buara beni idare edin kuzular .görüşmek üzere .
derinim enson sen yazmışsın oyüzden okudum yazdığını kafana bişeyi takma herşey güzel olucak inşallah .kocişin bi askere gitsin gelsinde dediğin gibi ozaman tam gaz bebiş çalışmalarına başlarsınız .allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin canom
canım benim cok sagol haklısın sinemim rabbim inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder bizlerede...canım kıyamam yaa neden ağlıyorsun takma kafana elbet bir gün olacak emin oll
canım ne güzel ya tatildesin demek bol bol dinlen eglen tatilin tadını cıkar bende seni öpüyorum kendine iyi bak...SeLAM KIZLAR HAYIRLI PAZARLAR,BİZ OTELE GELDİK ŞİMDİ,MERAK ETMEYİN DİYE YAZAYIM DEDİM,İNTERNET VAR KOCİŞİN TLFNUNDAN FIRSAT BULDUKÇA GİRERİM,ÖPTÜM HEPİNİZİ,
ay inanmıyorum ya bende cok üzüldüm allahım sabır versin... şimdi aradım eboşumu sesi kötü geliyodu ama elimizden bişey gelmiyo malasef... hepimiz bi şekilde imtihan oluruz rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın cok zor gercekten...kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
slm canım bu msjını okudum ama gelemediğim için ve gecmişim tamamını okuyamadığım için anlamadım acıklarmısın merakta kaldım
slm millet adet oldum hem üzüldüm hem mutlu oldum üzüldüm çünkü yine hamiş olamadım sevindim çünkü hamiş olmadığım halde adet olmamak insanın canını sıkıyo bi kaç aydır düzensizlik var off neyse yeni çalışmalara baslarız artık bu ay hiç hamiş kalırım demedim zaten umudum tükenmişti sanki vaktımde yok tam olarak anlatamıyorum neyse bigün vaktım oldumu anlatırım içimi dükmeye ihtiyacım var herkes kendine çok ama çok ii baksın görüşmek dileğiyle öpüldünüz nanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?