Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ah canım keşkee görseydimde gönderseydim.

ay ütüleri getirdim,kalkıp yapmadan bi bakim kk dedim,takıldım
presed topiğine bakıyorum
bu ay bide onu deneyim diyorum.
Dene fayda gören çok.
Herşeyin hayırlısı canım doktora danış ona göre karar ver.

Canım kolay gelsin.

Kolay gelsin birsencim misafir zor birde emrecik ufacık Allah yardım etsin.

Ayyy şimdi okudum ve çokkk üzüldüm.

Ebrarcım canım yeni öğrendim sana mesaj attım almışsındır inşallah yarın seni arıycam çokk üzüldüm arkadaşım Allah sabır versin nasıl oldu doktorlar nasıl anlamamış off tabi bunlar hepsi boş önce kızcaza Allah sabır versin offf çok fena oldum ya ben. ::((((((((((((((((

Kızlar bende adet oldum yarın çapaya gidiyorum hayırlısıyla tedavi başlıyor Allahım herşeyin hayırlısını versin yaşananları gördükçe insan çok korkuyor.

Ben buerdayım canım ebrarın kardeşini öğrendim çokk fena oldum.İçim daraldı ya sen nasılsın canım

Sağol canım iyiyim şükür bende çok üzüldüm ebrarın gelinlerine şok oldum resmen odasını falan hep almışlardı çok acı.Sen nasılsın neler yapıyosun?

derincim merhabaaa

selam.bende buralardayım banucum arada bakıyorum işte..yemek yedik.ben doydumda bi bakayım dedim...
Naber derincim nasılsın canım afiyet olsun bende yarın aşılama için başlıyorum o kadar tedirginim ki anlatamam.Birde ebrardan böyle haber aldık içim daha kötü oldu.

Kızlar bende adet oldum yarın çapaya gidiyorum hayırlısıyla tedavi başlıyor Allahım herşeyin hayırlısını versin yaşananları gördükçe insan çok korkuyor.
canım yaa inşallah en hayırlısı neyse o olsun senin için...adetinin olmasına sevindim dicem çünkü gelmedikçe insan fena oluyor eli kolu baglı oluyo dimi...hayırlısı inş banum.korkma cnm korksakta ne care..herşeyi yaşıcak ve görücez...
Sağol canım iyiyim şükür bende çok üzüldüm ebrarın gelinlerine şok oldum resmen odasını falan hep almışlardı çok acı.Sen nasılsın neler yapıyosun?

derincim merhabaaa

merhaba kuzum...nasılsın

Yok banucum yarım saat bacak bacak üstüne attırıp beklettiler sonra gidebilirsin dediler.Bugünlerde ilişki olsun demişti bide dr.
AAA tüpbebekte ilişki yasak demek bunda onlar diyo sonra sen hiç yatmadınmı şimdi ben çapada yaptırcam hiçbişey soramıycam cevap vermezler kaçgün sürdü tedavi.

Öyle derincim ama insanın elinde değil tedirgin oluyosun.İnan bende çok sevindim az daha uzasa insan birde hevesleniyor.

iyiyim derincim sağol.Bu ara takıldım habire Rafet El Roman Direniyorum şarkısını dinliyorum şu anda da öyle

Banucum adetin 3.günü galiba klomene başladım 5 gün kullandım.Yumurta istenen büyüklüğe gelince hatırladığım kadarıyla adetin 12 yada 13.günü falan akşamdan çatlatma iğnesi vuruldum sabaha aşılama yapıldı.Sonrasında yat falan demedi dr.Eve gelince biraz dinlendim o gün sonrasında yatmadım her zamanki gibi hareket ettim adet günüm gelince test yaptım tutunmuştu minik kuşum

Bakalım benim nasıl olucak benimkini iğneyle yapıcaklar tek tedirginliğim devlette olucak ya nasıl davranıcaklar.Neyse ya stres yapmıycam dün gece çokta güzel bir rüya gördüm umarım herşey güzel olur bu sefer pozitif başlıycam ki pozitif olsun dimi.

Kızlar ben çıkıyorum banyo yapmam lazım yarın doktora gidicem karnımda çok ağrıyor.Hepinizi çok öptüm yarınki gelişmeleri yazarım.Ebrarcım canım sende kendine çok dikkat et çok yıpratma kuzum herşey kısmet.

Kesinlikle canım rahat ol ne yapsan herşey olacağına varıyo inşallah herşey güzel olur

banucum kardelencim,yazamadım gitmişsiniz zaten.
banu haber et tabi cnm merak ederiz...inş herşey çok olur tatlım içini ferah tut.

kardeelnim rafet dinliyon demek..insanın aklına bi şarkı takılınca bozuk plak gibi onu söylüyo zaten hep:)

alttaki kıslar selam hoşgeldiniz...

ebuşuşmu arasamıydım ki,naptılar acaba ya..bebegi aldılarmı

sevcanımda ugramadı bu gece kayramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…