Selamün Aleykümmm
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax kardelen5233 flan swcnprlk+ 00deniz00
kızlar NASILSINIZ?
ıyı cnm ne olsun.kımse yazmıyor yaaa:97:
kardeloşum bizede en yakın tatil yeri mersin şu anda aslında bayağı uzun yıllar iş nedeniyle her ay antalyaya gittik gitmişken tatilimizide orada yapıp döndük ama oradaki firma ile ticareti bitirince antalya tatil için çoook uzak geldi gözümüze birkaç senedir mersine gidiyoruz sevdikde ay sonu yine küçük bir tatil yapabiliriz belki büyük tatil ramazan bayramına nasipse aslında küçük bir yer alıp yaptırmayı da düşünüyoruz mersinde bakalım hayırlısı çünkü cidden yakın biz iş nedeniyle çok uzaklaşamıyoruz buradan ama mersin olursa hafta sonu çok rahat gidilip gelinir o yüzden eşim bayağı sıcak bakıyor bu fikre ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı
kızlar sanırım hamileyim..
canım bizde seni özledik emremizinde maşallahı kendinize cok iyi bakın emreyi benim yerimede sev öpüyorum ikinizide...slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
boncugum epeydir görüşemiyoruz canım hastaymışsın cok gecmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum seni...ugurboncugum DerinSu+ ebrar_53+ bfatos tontriko swcnprlk banu145145 kardelen5233+ KIZLAR SIZ GELDINIZ BEN GIDIYORUM BEN HASTAYIM YA GÖZÜM ENFEKSIYON KAPMIS KASINTI KIZARIKLIK SULANMA ÖLÜYORUM HIC ÖPÜYORUM SIZLERI EBUSUM KONUSAMADIK CNM
eboşum bugun hic iyi degilim sabahtan beri aglıyrum yeni oldugu icin hep aklıma geliyo... ne olurdu dış gebelik olmasaydı su an hamile olcaktım diyorum iyice psikolojim bozulcak diye korkuyorum... tabi hayırlısı böyleymiş ama elimde degil allahım ne olur bu kotü günleri unuttur bana eskisi gibi güleyim diye dua edyorum...sende badanaya başlamışsın canım kolay gelsin inş karşılaşırız özledim seni...alemsin kız keşkem olsa öyle bişey olsun biz akrabadan öteyiz kader arkadaşıyız gerisi boş
sende saol canım görüşmek üzere
sefan olsun canom ohhh valla senin adına çok seviniyorum
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursun
fena tepeni attırmış valla kadının hali duman
garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğinden
bak doktorun bile demiş stres etkiliyo
aklına kötü şeyler getirme canım kist filan yoktr inşallah
peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versin
evet buara yoğunum biraz görüşemedik öpüyorum seni kuzum iyisin sen değilmi canım
oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaş
tombiş olcak emrem inşallah benim yerime kokla olurmu birsenim
kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaasen nasılsın canımın içi
yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzum
geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seni
ayrıca göbecikleri atıp gittin
geldim canom selam nasılsın
bugün işten kaçamak yapıp girmişsin bide bugün beni aradınmı sen cano?
herkese iyi geceler kızlar azcık yorgunum evi toparladık birazda sabah
bugün SEMOŞLA konuştum hepinize çok selamı var durumlar iyiymiş değişiklik yok çok şükür
canım lütfen üzülme rabbim hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin hepimize...bide benim yaşadıklarımı düşün inan hic kolay degill hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz napalım bunada şükür...kendine cok iyi bak...slm millet nasılsınız ben pek ii değilim adet olmadım lekeleniyorum sadece kac gündür buna caım çok sıkılıyo şimdibiraz geldi ama sabaha ne olur bilmiyorum galiba bende adet düzensizliği baslığı offffff neyse sizler nasılsınız ya kusura bakmayın gelemiyorum artık yeni hamiş veya doğum yapan varmı bana cevap yazın lütfen canım çok sıkkınşimdi çıkmam lazım sabah çok işim var bi şu işler bi bitse konuşsak içimin sıkıntısını atsam off neyse kızlar ben çıkıyorum koçiş izin vermiyo sabah erken kalmam gerektiği için kib aeo by
canım cok gecmiş olsun...Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
evet canım cok haklısın beterin beteri var...rabbim tanıdıgınızada sabır versin cok zor gercekten ben bide üst üstte yaşıyınca olayları baya yıprandım...amin canım cok sagol allah razı olsun...olsun canım rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebek nasip etsin sana ve hepimize...gerci ben uzun süre bebek sayfasını kapattım su andaki psikolojim cok kotü hep aglıyorum neyse kendine cok iyi bak garipim öpüyorum seni...gecmis olsun banucum,allah sifa versin
flancim,tekrar hosgeldin aramiza,iyi olmana sevindim
bu aralar duzensizlik herkeste var galiba,insallah senin hamilelikten olan duzensizliktir canim
haklisin cok stres yapiyorum galiba ebrarcim,bunda sonra herseyi oluruna biraktim..kist aklimda kalmis hani kizlar genelde yaziyor ya,adet gacikmesi oldugunda kistten korkuyorlar,bende aklima geldi o yuzden korktum:18:herseyin hayirlisi olsun ebrarcim.bu arada temizlige boyaya baslamissin,allah yardimcin olsun canim,boya isleri cok zor oluyor,gerci bittiginde heryer mis gibi oluyor ama insanida baya yoruyor..kolay gelsin
bende bundan sonra herseyi oluruna biraktim banucum,sanirim bu aralar cogumuzda gecikmeler var,dilerim sizinkiler hamileliktendir
ay boncugum bayildim hatulara,nasilda kiviriyorlar öyleeee
yok artik uzulmuyorum canim,oluruna biraktim..sen nasilsin?bebis nasil?
birde kan testi stresini yasamak istemiyorum derincim yaa,zaten ay sonu randevum var doktorumla,oraya gidince hersey belli olur nasil olsaa:44luruna biraktim herseyi sen nasilsin canim,ise alismissin cok sevindim senin adina,zamanla daha cok alisirsin,allah yardimcin olsun
yok yok unutmadim,hatta emrecigi sordum diyecektim kiii,yazmayi unutmusumkusura bakma birsencim yaa,sen emrecik hep aklimizdasin herzaman,pasamiz kiz bizim ooo,nasil unutubilirim kontrolunuzun guzel gecmesine sevindim,insallah zamanla hersey daha guzel olacak canim,emrecik kendini toparlayacak,tosun gibi bir pasa olacak allahin izni ileee
amin canim,ama ölum hak iste,elbet onu yasayacagiz,rabbim yasayanlara sabirlik versin,sizlerede..gecen bir tanidik vardi,kucuk yasta annesini kabetmis,gecen gun de babasinine kadar uzuldum onun icin hem annesiz hem babasiz kaldim deyisi vardi,bitirdi beniii onun icin beterin beteri var pelincim uzme kendini,rabbim enistene rahmet eylesin,teyzene,cocuklarina ve sizlere sabirlik versin insallah yok canim guzel haber veremedim melasef,test negatif hayirlisi olsun hakkimizda
canım hayırlı olsun rabbim saglılı kucaguna almayı nasip etsin...ahaftosunu nerde kan verebilirim ki acaba bu konuda bi fikrim yok.. tüp bebek tedavisi gördüm ama tedaviyi bırakmıştım olduysa eger kendiliginden oldu çok şükürrr
ecrinim aniden ışıklar gitti o kadar alıntı yaptım boşa gitti...simdi yeniden yazıyorum cevap veremedim kusura bakm..hic iyi egilim canım durup durup aglıyorum sen nasılsın...alttaki kızlar eplinim derdam filancım nasılsınızzz
selammmmmmm uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım herkezi çok özledim ama bazı sorunlardan dolayı burayla ilgilenemedim beni affedin çok özürdilerim hepinizi çok çok öpüyorum. güzel haberler almayı ümid ediyorum .
selam semracım hoşgeldin daha iyisindir inşaallah...selammmmmmm uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım herkezi çok özledim ama bazı sorunlardan dolayı burayla ilgilenemedim beni affedin çok özürdilerim hepinizi çok çok öpüyorum. güzel haberler almayı ümid ediyorum .
flanım aminn cnm inşaallahhh Aallah huzurunuzu bozmasın...derinim böyle bir bunalım havası yapmak istemedim çaktırmadan azıcık kafa dinleyeyim dediydim ama merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun çok sağolun ama aklım hep sizdeydi inan bunaanatolıa kuzum nick değişmiş ondan haberim olmamış senden herhalde dün kardeloş söyledi yeni farkettim bende eşinden ayrılan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm onlar adına herşeyin hayırlısı olsun kuzum onlar ani gitmiş herhalde ben de ani gidince birşey demeden benim içinde endişelenmişsin öyle mi oldu diye yok kuzum Allah korusun 15 senelik sağlam bir yuvamız var Rabbim herkese nasip etsin birtanem
banum bu gösterilen yeni canım bugün final bende biyandan ona bakıyorum .evet ya napıyım gün bu sonuçta erteliyememki yapılır anacım ..
hanımlar çok öptüm sizi iyi geceler görüşmek üzere :80:
slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
[/u arada,aklıma bişy geldi canlar...bende çift rahim var biliyosunuz..zaten hep,hamile kalsam bile bebege yeterli alan olmadıgı için düşük yaparım diye düşünüyordum,çift rahimde büyük olasılıkla düşük oluyo çünkübizim işyerindeki ablada eskiden çift rahimmiş bikaç tane düşügü olmuş ondan sonra ameliyat olup anca dogum yapmış...ameliyat olmadan hamilelik için ugraşma tedavi olma dedi..bi nevi benim düşündüklerimi dogruladı...kalsanda büyük ihtimalle düşürürsün ben hep düşürdüm dedi...ama bilemiyorum tabi Allah bilir de bende öyle düşünüyom hep biliyonuz zaten tedaviye yanaşmıyodum tamamen bitirdim kafamda tedaviyi...askerlik vs hep kafamı kurcalıyo çünkü...eşim hayırlısıyla gitsin gelsinde ilk önce ofis histeroskopi ile perde olup olmadıgına baktırıcam...sonra gerekiyosa ameliyat olucam...çift rahim ameliyatıda gerekirse olurum..ama hepsini askerlikten sonraya erteledim rabbim ömür verirse...şimdi kendiliginden kalsamda düşürürüm endişesini daha yogun yaşıyorum...bakalım,Allahım ne yazdıysa o olur..her çift rahimli tüm bebeklerini düşürecek diye bişy yok tabi ama canlı örnegiyle konusunca sizde olsanız karamsar olurdunuz..kızmayın bana emi...neyse kimseler yok bende yatim çok uykum var...ALLAHA emanetsizin canlar öptüm.
canım bizde seni özledik emremizinde maşallahı kendinize cok iyi bakın emreyi benim yerimede sev öpüyorum ikinizide...
boncugum epeydir görüşemiyoruz canım hastaymışsın cok gecmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum seni...
eboşum bugun hic iyi degilim sabahtan beri aglıyrum yeni oldugu icin hep aklıma geliyo... ne olurdu dış gebelik olmasaydı su an hamile olcaktım diyorum iyice psikolojim bozulcak diye korkuyorum... tabi hayırlısı böyleymiş ama elimde degil allahım ne olur bu kotü günleri unuttur bana eskisi gibi güleyim diye dua edyorum...sende badanaya başlamışsın canım kolay gelsin inş karşılaşırız özledim seni...
canım lütfen üzülme rabbim hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin hepimize...bide benim yaşadıklarımı düşün inan hic kolay degill hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz napalım bunada şükür...kendine cok iyi bak...
canım cok gecmiş olsun...
evet canım cok haklısın beterin beteri var...rabbim tanıdıgınızada sabır versin cok zor gercekten ben bide üst üstte yaşıyınca olayları baya yıprandım...amin canım cok sagol allah razı olsun...olsun canım rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebek nasip etsin sana ve hepimize...gerci ben uzun süre bebek sayfasını kapattım su andaki psikolojim cok kotü hep aglıyorum neyse kendine cok iyi bak garipim öpüyorum seni...
canım hayırlı olsun rabbim saglılı kucaguna almayı nasip etsin...
ecrinim aniden ışıklar gitti o kadar alıntı yaptım boşa gitti...simdi yeniden yazıyorum cevap veremedim kusura bakm..hic iyi egilim canım durup durup aglıyorum sen nasılsın...
canım h.g inş sorunlar düzelmiştir...saglık olsun cok takma kafanı her şeyi bizde seni özledik görüşmek üzre öptüm...
selam kızlar nasılsınız...
u arada,aklıma bişy geldi canlar...bende çift rahim var biliyosunuz..zaten hep,hamile kalsam bile bebege yeterli alan olmadıgı için düşük yaparım diye düşünüyordum,çift rahimde büyük olasılıkla düşük oluyo çünkübizim işyerindeki ablada eskiden çift rahimmiş bikaç tane düşügü olmuş ondan sonra ameliyat olup anca dogum yapmış...ameliyat olmadan hamilelik için ugraşma tedavi olma dedi..bi nevi benim düşündüklerimi dogruladı...kalsanda büyük ihtimalle düşürürsün ben hep düşürdüm dedi...ama bilemiyorum tabi Allah bilir de bende öyle düşünüyom hep biliyonuz zaten tedaviye yanaşmıyodum tamamen bitirdim kafamda tedaviyi...askerlik vs hep kafamı kurcalıyo çünkü...eşim hayırlısıyla gitsin gelsinde ilk önce ofis histeroskopi ile perde olup olmadıgına baktırıcam...sonra gerekiyosa ameliyat olucam...çift rahim ameliyatıda gerekirse olurum..ama hepsini askerlikten sonraya erteledim rabbim ömür verirse...şimdi kendiliginden kalsamda düşürürüm endişesini daha yogun yaşıyorum...bakalım,Allahım ne yazdıysa o olur..her çift rahimli tüm bebeklerini düşürecek diye bişy yok tabi ama canlı örnegiyle konusunca sizde olsanız karamsar olurdunuz..kızmayın bana emi...neyse kimseler yok bende yatim çok uykum var...ALLAHA emanetsizin canlar öptüm.
kızlar geçmişi hiç okumadan direk geldim...çok üzgünüm çok kötü bi haber aldımaz önce ebrarım aradı,kardeşinin eşi gelinleri hamileydi biliyosunuz,dogumuna iki gün kalmıştı malesef bebegini kaybetmiş kızlar..ebuşum çok kötüydü hepinizden dua etmenizi istedi canlar sabırlık dileyin nolur Allahım annesine babasına sabır versin..ebrar çok kötüydü onu hiç bu kadar üzgün görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?