Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardelossss uykucu gıtte uyu barı yorulmaben benımkını uyuttum yazık adama:90::90:

yok kız,hep aynı evdeydin,taşınma muhabbeti hiç olmadı,şu akrabanın üst katta oturduğu evden bahsediyorum.
geçmiş olsun boncukum
tühhh yaaaaa,verirdin metro ya,alırdım ben,çok üzüldüm gerçekten gonal f e
ebroşum sana kolay gelsin canım,zor iş badana işi.
tepemden ateşler çıkıyo bu arada,zavallı herifcezim beni yatıştırmak için elinden geğleni yapıyo sağolsun
ece cim,karşılaşamıyoz bi türlü,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
acaba hamile olma olasılığın olabilir mi?:26:
kuzu senin memleket nere hem bana uğramadan nerelere gidiyorsun sen ha de bakayım şimdi?bizzat şahsen aynen halihazırda kayserideyim işte:84::84::84:
benim değilde,eşimin memleketi mersin flan cım,gelip giderken en orta yer kayseri oluyo
inşallah bi gelişimizde görüşebiliriz tatlım.

kardeloşum bizede en yakın tatil yeri mersin şu anda aslında bayağı uzun yıllar iş nedeniyle her ay antalyaya gittik gitmişken tatilimizide orada yapıp döndük ama oradaki firma ile ticareti bitirince antalya tatil için çoook uzak geldi gözümüze birkaç senedir mersine gidiyoruz sevdikde ay sonu yine küçük bir tatil yapabiliriz belki büyük tatil ramazan bayramına nasipse aslında küçük bir yer alıp yaptırmayı da düşünüyoruz mersinde bakalım hayırlısı çünkü cidden yakın biz iş nedeniyle çok uzaklaşamıyoruz buradan ama mersin olursa hafta sonu çok rahat gidilip gelinir o yüzden eşim bayağı sıcak bakıyor bu fikre ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı

ee bu süper o zaman silikte olsa var demektir şimdikk hemen kan vermeye git bakalım
sanırım tüp bebek inş ttmusturrr[/B]

ahaftosunu nerde kan verebilirim ki acaba bu konuda bi fikrim yok.. tüp bebek tedavisi gördüm ama tedaviyi bırakmıştım olduysa eger kendiliginden oldu çok şükürrr

Sanırım bu havalardan bu ay hepimiz böyle olduk.
ayy belkı de cnm yaaa

Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
cnm gemcıs olsun sımdı salgın war walla herkes grip

günaydınnn... nasılsınnızzz??
tunaydın cnm ıyı sen nasılsınnn??

slm kızlar nasıllsınız
slm jensu sen nasılsın cnmmcımm???

direk cevap vermişim kusura bakmayın önce bir merhaba demeliydim herkese kocaman kocaman merhabalar
sana da merhaba cnm

oo tatil yerleri ayarlanmıs bilee
hepinize hayırlı hafta sonralrı diliyorm kızlarr
sana da hayrlı haftasonları cnmm

4 gün oldu adet tarihim geçeli bugun idrar tahlili yaptım tam kırmızı çizdi çıkmasada belirgin olarak çizgi çıktı ama inanamıyorummm
cnm hayrlısı olsunn
benım de silik çıkmıstı 2.ye yaptıgımda daha belırgındı hamılesın sennnn hadı hayrlısı cok sewındım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

3 yıldır bekliyodum inşlh kan tahlili verdigimdede aynı sonuç çıkar hüsrana ugramam yine
ben olsam duramam kısss
git özele fılan yaptır kan tahlılını bırkac saat sonra alırsın hem ne kadarlık öğrenırsın bence 17 gunluk fılan ben de adetım 4 gun gecınce test yaptırmıstım o kadar cıkmıstı

hımmm,demek bizim memlikete yazlık heee,desene yazları görüşebiliriz belki.
peki mersin in neresine gidiyosunuz?
flan,
00deniz00,
icroc,
ecrin13

selam sevcancım,nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…